Järjestelylaina

Valitse lainan määrä

Hakemuksesi ei ole sitova

Valitse lainasumma:

1000
Nimi
Sähköposti
    First Name:

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä 500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin €29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä €500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylaina on laina, jonka avulla voit uudelleenjärjestellä velkasi yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä tarkoittaa, että voit yhdistää useat erilliset lainasi yhdeksi lainaksi, jolloin sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä maksuerästä kuukaudessa. Järjestelylaina tarjoaa sinulle helpotusta talouteesi ja mahdollisuuden parempaan velkojen hallintaan. 

Velkojen uudelleenjärjestely järjestelylainalla

Järjestelylaina tarjoaa sinulle mahdollisuuden uudelleenjärjestellä velkasi. Tämä tarkoittaa sitä, että voit yhdistää eri lainat yhdeksi lainaksi, jolloin sinun tarvitsee maksaa vain yhtä korkoa ja kulua. Velkojen uudelleenjärjestely voi auttaa sinua saamaan paremman yleiskuvan taloudestasi ja tarjota sinulle joustavampia maksuehtoja. 

Järjestelylaina luottotiedottomalle

Jos sinulla ei ole luottotietoja, voit silti hakea järjestelylainaa. On kuitenkin tärkeää huomata, että luottotiedottoman hakijan on todennäköisesti vaikeampi saada lainaa tai hän saa sen korkeammalla korolla. On suositeltavaa kääntyä asiantuntijan puoleen saadakseen tietoa parhaista vaihtoehdoista luottotietojen puuttuessa. 

Järjestelylainan hakeminen ja vertailu

Järjestelylainaa voi hakea eri rahoituslaitoksilta ja pankeilta. Ennen hakemista on suositeltavaa vertailla eri lainatarjouksia ja selvittää, mikä tarjous sopii parhaiten omiin tarpeisiin. Lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoon, takaisinmaksuaikaan ja muihin mahdollisiin kuluihin.

Hakemusprosessi vaihtelee rahoituslaitoksesta toiseen, mutta yleisesti ottaen sinun tulee täyttää hakemuslomake ja toimittaa tarvittavat liitteet.

Lainojen yhdistäminen järjestelylainalla

Yksi järjestelylainan tärkeimmistä eduista on mahdollisuus yhdistää useat eri lainat yhdeksi lainaksi. Tämä tarkoittaa, että voit maksaa vain yhtä kuukausierää sen sijaan, että sinun pitäisi huolehtia useista eri lainoista. Lainojen yhdistäminen helpottaa talouden hallintaa ja voi tarjota säästöjä korkokustannuksissa.

Iso järjestelylaina – Kun velkoja on paljon

Iso järjestelylaina on hyvä vaihtoehto silloin, kun sinulla on paljon erilaisia velkoja. Tällaisessa tilanteessa voit hakea suurempaa järjestelylainaa, jolla voit maksaa pois kaikki velkasi ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi. Tämä helpottaa hallinnointia ja voi tarjota taloudellista helpotusta.

Edullinen järjestelylaina – Säästöjä koroissa ja kuluissa

Edullinen järjestelylaina tarjoaa sinulle mahdollisuuden säästää koroissa ja kuluissa. Kun yhdistät useat eri lainat yhdeksi järjestelylainaksi, voit saada paremman koron ja alhaisemmat kulut. Tämä voi johtaa merkittäviin säästöihin taloudessasi ja auttaa sinua saavuttamaan paremman rahallisen tilanteen. 

Keskeiset huomiot:

 • Järjestelylaina voi auttaa velkojen uudelleenjärjestelyssä

 • Saat mahdollisuuden yhdistää useat lainat yhdeksi kokonaisuudeksi

 • Järjestelylaina voi olla vaihtoehto myös luottotiedottomille

 • Vertaile lainatarjouksia ennen hakemista

 • Lainojen yhdistäminen voi helpottaa talouden hallintaa

Mikä on järjestelylaina?

Järjestelylaina on laina, jonka avulla voit uudelleenjärjestellä velkasi yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä tarkoittaa, että voit yhdistää useat erilliset lainasi yhdeksi lainaksi, jolloin sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä maksuerästä kuukaudessa.
Järjestelylaina tarjoaa sinulle helpotusta talouteesi ja mahdollisuuden parempaan velkojen hallintaan.

Jos se saattaa kiinnostaa sinua, voit lukea siitä lisää lainaa heti tässä.

Velkojen uudelleenjärjestely järjestelylainalla

Järjestelylaina tarjoaa sinulle mahdollisuuden uudelleenjärjestellä velkasi. Voit yhdistää eri lainat yhdeksi lainaksi, mikä helpottaa talouden hallintaa ja tuo selkeyttä maksuihin.

Tällä tavoin sinun tarvitsee maksaa vain yhtä korkoa ja kulua, mikä voi merkittävästi vähentää taloudellista taakkaa. Velkojen uudelleenjärjestely voi auttaa sinua saamaan paremman yleiskuvan taloudestasi ja tarjota joustavampia maksuehtoja, jotka sopivat paremmin omaan tilanteeseesi.

Järjestelylainan avulla voit siis järkevästi suunnitella velkojesi takaisinmaksua ja saattaa ne yksiin käteviin kuukausierään. Tämä auttaa sinua välttämään ylimääräisiä maksuviivästyksiä ja velkojen kasvua korkojen ja kulujen seurauksena.

Järjestelylaina luottotiedottomalle

Jos sinulla ei ole luottotietoja, voit silti hakea järjestelylainaa. On kuitenkin tärkeää huomata, että luottotiedottoman hakijan on todennäköisesti vaikeampi saada lainaa tai hän saa sen korkeammalla korolla.

On suositeltavaa kääntyä asiantuntijan puoleen saadakseen tietoa parhaista vaihtoehdoista luottotietojen puuttuessa.

Järjestelylaina luottotiedottomalle Edut Haitat
Korkeampi korko Mahdollisuus saada lainaa luottotiedottoman ja Auttaa velkojen hallinnassa Korkeampi korko
Asiantuntija-apu Asiantuntijan ohjaus parhaiden vaihtoehtojen löytämiseksi luottotiedottomalle Voi vaatia lisäkuluja
Lainojen yhdistäminen Useiden lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi helpottaa talouden hallintaa Voi vaatia lisäturvaa tai takaajaa

Järjestelylaina luottotiedottomalle tarjoaa mahdollisuuden hallita velkoja ja parantaa taloudellista tilannetta. Vaikka lainan saaminen voi olla vaikeampaa ilman luottotietoja ja korko voi olla korkeampi, asiantuntijan ohjauksella ja lainojen yhdistämisellä voi saavuttaa merkittäviä etuja.

On suositeltavaa kääntyä ammattilaisten puoleen löytääkseen parhaat vaihtoehdot ja saadakseen tarvittavaa apua velkojen järjestelyyn luottotiedottomana. Järjestelylaina tarjoaa sinulle helpotusta talouteesi ja mahdollisuuden parempaan velkojen hallintaan.

Järjestelylainan hakeminen ja vertailu

Järjestelylainaa voi hakea eri rahoituslaitoksilta ja pankeilta. Ennen hakemista on suositeltavaa vertailla eri lainatarjouksia ja selvittää, mikä tarjous sopii parhaiten omiin tarpeisiin.

Lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota lainan korkoon, takaisinmaksuaikaan ja muihin mahdollisiin kuluihin. 

Järjestelylainan hakeminen on yleensä helppoa ja vaivatonta. Useimmissa tapauksissa sinun tulee täyttää hakemuslomake ja toimittaa tarvittavat liitteet, kuten palkkakuittisi tai verotiedot. Hakemuksen käsittelyaika vaihtelee eri rahoituslaitoksilla, mutta voit yleensä odottaa saavasi päätöksen muutamassa päivässä tai jopa saman päivän aikana.

On hyvä pitää mielessä, että järjestelylainan hakemisessa voi olla eroja rahoituslaitosten välillä. Joissakin tapauksissa saatat tarvita vakuuksia tai takaajia, kun taas toiset lainantarjoajat saattavat myöntää lainoja ilman näitä ehtoja. Siksi on tärkeää tutkia eri vaihtoehtoja ja löytää juuri sinulle sopiva järjestelylaina.

 

Järjestelylainojen vertailu

Järjestelylainojen vertailu on tärkeä osa lainaprosessia. Vertaillessasi eri lainatarjouksia, kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 • Korko: Tutustu tarkasti lainojen korkotarjouksiin. Pienikin ero koroissa voi vaikuttaa merkittävästi maksamiesi kokonaiskustannusten määrään. Valitse laina, jossa on kilpailukykyinen korko.

   

 • Takaisinmaksuaika: Selvitä, millainen takaisinmaksuaika tarjotaan eri lainoille. Pidempi takaisinmaksuaika voi tarkoittaa pienempiä kuukausieräkauppoja, mutta samalla se voi kasvattaa lainan kokonaiskustannuksia. Hanki sellainen takaisinmaksuaika, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi parhaiten.
 • Kulut: Tutki myös mahdollisia muita kuluja, kuten avausmaksuja tai tilinhoitomaksuja. Näiden kulujen määrä voi vaihdella eri lainojen välillä, joten vertaile tarkasti ja valitse laina, jossa kulut ovat mahdollisimman pienet.

Vaihtoehtoisten lainatarjousten vertailu voi auttaa sinua löytämään parhaan järjestelylainan omiin tarpeisiisi ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Muista silti pitää mielessä, että jokaiselle hakijalle myönnetty lainatarjous voi vaihdella riippuen omasta taloudellisesta tilanteesta ja luottokelpoisuudesta.

Järjestelylainan edut, kun velkoja on paljon:

Yhteenvetona voidaan todeta, että iso järjestelylaina on hyvä vaihtoehto, kun sinulla on paljon velkoja. Se mahdollistaa kaikkien velkojen kattamisen yhdellä lainalla ja helppokäyttöisen takaisinmaksun kuukausierällä. Tämä auttaa sinua paremman talouden hallintaan ja tarjoaa taloudellista helpotusta. 

Järjestelylainan edut, kun velkoja on paljon
Yhdistä useat eri velat yhdeksi lainaksi
Tarjoa selkeämpi yleiskuva taloudestasi
Helpota hallinnointia yhdellä maksuerällä
Saa taloudellista helpotusta

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

SwiftBanker on Lacuna Digital ApS omistuksessa. Lacuna Digital suhtautuu henkilötietojesi käsittelyyn erittäin vakavasti. Täältä voit lukea kuinka sinun tietojasi käsitellään verkkosivustolla.

REKISTERIPITÄJÄT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lacuna Digital ApS
CVR-nr. 38985981
Finsensvej 7A, stuen tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@swiftbanker.fi

Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa sinusta jonka avulla pystymme tarjoamaan parannettua sisältöä joka on myös henkilökohtaisesti kohdistettu, samalla myös mainokset ovat ensiluokkaisia juuri sinulle. Jos et halua että tietojasi kerätään, sinun täytyy poistaa evästeitä ja välttää verkkosivun käyttöä uudestaan. Alla olemme tarkentaneet minkälaisia tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kenellä kolmannella osapuolella on mahdollisuus käyttää niitä.

Evästeitä

Verkkosivu käyttää ”evästeitä”, joka on tekstitiedosto joka tallennetaan tietokoneellesi, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen. Evästeet eivät voi sisältää haitallista ohjelmakoodia kuten viruksia. On mahdollista poistaa tai estää evästeitä. Katso ohjeet englanniksi.

Riskinä on myös että verkkosivu ei enää toimii optimaalisesti ja että sivulla on sisältöä johon sinulla ei ole pääsyä. 

TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Tarjoaksemme parasta palvelua, käytämme seuraavia tietojen käsittelijöitä. 

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Campaign Monitor Ltd
Microsoft Ltd.
Inmobile
Mailchimp
Active Campaign
GetResponse 
Constant Contact
Aweber

 

Tietojasi luovutetaan ja käsitellään kolmannen osapuolen maiden toimesta.

Tiedot luovutetaan US järjestöille; Facebook Ltd, Google Ltd, Microsoft Ltd, Campaign Monitor, Mailchimp, Active Campaign.

Euroopan komissio on päättänyt että järjestöt Yhdysvalloissa ovat “turvallisia” jos ne noudattavat EU:n Privacy Shield sopimusta.

 

Voit saada sähköpostia, tekstiviestiä tai push-ilmoituksia rahoituspalvelujen sisällöstä seuraavilta:

Henkilökohtainen tieto

Yleisesti

Henkilötietoja on kaikki tieto joka voidaan liittää sinuun joissakin määrissä. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja käsittelemme useasti sen kaltaista tietoa. Näin tapahtuu esimerkiksi ??? kun tilaat meidän uutiskirjeemme, osallistut kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröidyt käyttäjäksi tai tilaajaksi, käytät muita palveluja tai teet ostoksia verkkosivuston kautta.

 

Yleensä me keräämme ja käsittelemme seuraavanlaisia tietoja: Ainutlaatuinen ID ja tekninen tieto tietokoneestasi, tabletti tai älypuhelin, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijanti, ja minkälaisilla sivustoilla vierailet (kiinnostuksen kohteet) Jos sallit ja täytät tiedot itse, me käsittelemme myös seuraavat tiedot. Nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite ja maksutiedot. Tämä liittyy tyypillisesti ostokseen tai tilin luomiseen.

Käyttämällä tätä sivua suostut tietosuojakäytäntöön.

Jälkeenpäin, SwiftBanker viitataan kun käytetään muotoa; me, meidän, tai meistä.

Me käytämme seuraavat tiedot sinusta.

 

Nimi
Sähköposti
Maantieteellinen sijanti
Tekninen tieto tietokonestasi, tabletistasi tai älypuhelimestasi
Selaimen tunnistus
IP-osoite
Evästeet
Maa

 

Muut evästeet joihin saattaa sisältyä henkilökohtainen tunnistus tiedoistasi.

 

Henkilötietojen käsittelyn GDPR Asetus 6.1f mukaisesti tarkoittaa:

 

Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään seuraavaan:

Sähköpostitarjouksia, lainatarjouksia tai uutisia lainoista.

Tekstiviestejä uusista lainatarjouksista tai uutisia lainoista.

Push-ilmoituksia lainatarjouksista tai uutisia lainoista

 

Kun me käsitttelemme henkilötietojasi pyydämme suostumuksesi siihen ennen kun me keräämme ja käsittelemme tietojasi.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään asiaankuuluvista ja tietyistä syistä.

Me keräämme ja käsittelemme ainoastaan asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja.

Me emme paljasta henkilötietojasi ilman sinun suostumustasi.

Me poistamme henkilötietosi kun tiedot eivät ole enää olennaisia tarkoitukseen. Lisäksi, henkilötietojasi käsitellään GDPR Asetuksen 6.1. a ja b:n mukaisesti oikean ja päivitetyn henkilötiedon kanssa.

 

Tarkoitus

 1. Me pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin me käsittelemme henkilötietojasi tietynlaisiin ja asiaankuuluviin tarkoituksiin. Suostumuksesi on perusta henkilötietojen käsittelyyn, ellei meillä ole peruste käsittellä tietojasi erillä tavalla lain mukaisesti. Suostumuksesi on aina vapaehtoinen ja sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi.
 1. Me keräämämme henkilötiedot käytetään ainoastaan tietyistä syistä ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot joita keräämme, tallennamme ja käsittelemme on ainostaan tiettyihin ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Me keräämme, tallennamme ja käsittelemme vain tavallisia henkilötietoja.
 2. Käsittelemämme henkilötiedot ovat vain asiaankuuluvia henkilötietoja. Me käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan laillisista tarkoituksista. Kun me keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut ja näyttää sinulle kampanjoita ja mainoksia jotka ovat sinulle olennaisia. Tämä tarkoittaa että me pystymme tarjoamaan toivottuja palveluita. Henkilötietojasi käsitellään niissä määrin missä ne ovat oleellisia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, me vähennämme henkilötietojesi käsittelyä väärinkäytösten varalta.
 1. Me emme paljasta henkilötietojasi ilman suostumustasi. Me paljastamme henkilötietojasi ainoastaan yhteistyökumppaneillemme. Tätä tietoa käytetään markkinointiin johon olet antanut suostumuksesi. Voit vastustaa henkilötietojesi levittämisestä milloin tahansa. Jos viranomaiset ottavat yhteyttä meihin, meillä on oikeus paljastaa henkilötietojasi milloin tahansa ilman suostumustasi. Me käytämme lukuisia kolmansia osapuolia tallentaaksemme ja käsitteelläksemme tietoja. Nämä kolmannet osapuolet tallentavat ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan meidän puolestamme ja he eivät voi käyttää tietojasi omaan tarkoituksensa. Lisäksi, käytämme tietojen käsittelijöitä ainoastaan EU-maissa tai sellaisissa maissa jotka voivat asianmukaisesti suojata henkiötietosi. Kuitenkin, pidätämme itsellemme oikeuden käyttää tietojen käsittelijöitä EU:N/EEA:n ulkopuolelta jos he pystyvät avustamaan meidän yritystämme. Kuitenkin, tämä tehdään ainoastaan sovellettavan sääntöjen mukaisesti koskien henkilötietojen siirtoa, katso lainsäädäntö. Jos haluat, voit lukea lisää aiheesta englanniksi täältä: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
 2. Henkilötietojasi päivitetään tai poistetaan kun tiedot eivät enää ole tarkoituksenmukaisia. Siksi me tarkistamme että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkaansapitäviä ja päivitettyjä. Mikäli henkilötietosi ovat virheellisiä, tiedot poistetaan välittömästi. Siksi tarjoamamme palvelu vaatii että henkilötietosi ovat oikeita. Tähän liittyen pyydämme että annat meille oikeat henkilötiedot. Siksi on myös tärkeätä että ilmoitat meille jos henkilötietosi muuttuvat niin että me pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen palvelun sinulle. Henkilötietojasi säilytetään meillä niin kauan kuin laki sallii. Tiedot poistetaan meidän toimesta kun tiedot eivät ole enää merkityksellisiä.

Jos olet antanut suostumuksesi rahoituspalvelujen markkinointiin ja mainostukseen sähköpostin, tekstiviestein ja selain-pohjaisten ilmoitusten kautta, me pyydämme sinua uusimaan suostumuksesi joka kolmas vuosi, jos et ole ollut aktiivinen profiilissasi näiden kolmen vuoden aikana.

 

 1. Sinä olet vastuussa oikeista ja päivitetyistä henkilötiedoista jotka olet täyttänyt verkkosivuillamme. Päivityksiä tehdään sinun toimesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen, me päivitämme tietosi ajantasalle, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin.

Turvallisuus

 

Me suojaamme henkilötietojasi. Me emme säilytä henkilötietojasi omilla palvelimillamme, vaan käytämme yhteistyökumppaneitamme, tästä voit lukea lisää TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ alta. Jos haluat lukea heidän tietosuojakäytännöistä ja GDPR:stä, voit käydä heidän verkkosivuilla. Kuitenkin voimme myös auttaa sinua jos sinulla on kysymyksiä tästä. Sinun tietosi ovat aina suojattuja meidän toimesta, me olemme huolehtineet asiasta teknisin keinoin, jos tietosi on vahingossa tai laittomasti meidän hallinasta poistettu, hävitetty, heikentynyt, julkaistu tai jaettu asiankuulumattomien henkilöiden kanssa, väärinkäytetty tai käsitelty soveltavan lain vastaisesti.

Oikeutesi:

 

Käyttääksesi alla mainittuja oikeuksiasi, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä tietojemme kautta. Tämän tiedon löydät tietosuojakäytännön luvun alusta.

 1. Oikeus päästä tarkastamaan henkilötietojasi: Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan säilyttämiämme henkilötiedojasi. Mutta, tällainen tapahtuma ei kuitenkaan voi olla ristiriidassa muiden oikeuksien tai vapauksien harjottamisen kanssa. Lisäksi, sinulla on aina oikeus saada itsellesi henkilötiedot jotka olet meille luovuttanut.
 1. Oikeus saada korjattua henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi korjattua, jos tiedot eivät ole paikkansapitäviä tai jos olet vahingossa tehnyt virheen. Mutta, joissakin tapauksissa voi olla että me emme pysty poistamaan tai korjaamaan tietojasi koska laki velvoittaa meitä säilyttämään tietojasi.

Oikeus poistaa tietoa. Erikoistapauksissa, sinulla on oikeus poistaa tallentamamme tietosi, ennen kun yleinen asetettu aikaraja toteutuu.

 

 1. Oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Joissain tapauksissa, sinulla on oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa sitä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käsittelyä suoramarkkinonti tarkoituksiin.
 1. Oikeus siirtää tietoja. Silloin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu auttomaattisesti, tietojensiirto on sinun oikeutesi. Tämä oikeutesi tarkoittaa että sinulla on oikeus saada henkilötietosi lähetettyä itsellesi rakenteellisesti, normaalikäyttöisenä ja kone-luettavalla muodossa, ja että sinulla on oikeus siirtää tietojasi toiselle palveluntarjoajalle.
 1. Oikeus vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi laillista käsittelyä. Jos sinä uskot että henkilötietojasi käytetään soveltavan lainsäädännön tai tarjoamasi suostumuksesi vastaisesti jotka olet meille toimittanut, sinulla on oikeus vastustaa meitä. Sinä voit tehdä tämän käyttämällä yhteystietojamme. Tämän menetelmän valitseminen johtaa siihen että henkilötietojasi ei enää käytetä tähän tarkoitukseen. Voit aina olla yhteydessä meihin jos haluat rajoittaa osia tai kaikkia henkilötietojasi.
 1. Oikeus perua suostumuksesi. Koska olet antanut meille suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi. Heti kun perut suostumuksesi, henkilötietojesi käsittely lakkaa ja et saa meiltä enää markkinointia rahoitustuotteista.

  Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

  Tietosuojavaltuutettu

  Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. 
  Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki. 
  Puhelinvaihde: 029 566 6700 
  S-posti: tietosuoja(at)om.fi 
  www.tietosuoja.fi