Joustoluotto

Valitse lainan määrä

Hakemuksesi ei ole sitova

Valitse lainasumma:

1000
Nimi
Sähköposti
    First Name:

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä 500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin €29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä €500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Joustoluottovertailu

Olemme koonneet tälle sivulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää joustavista luotoista eli joustoluotoista. Swiftbanker.fi vertailee joustoluotot puolestasi ja auttaa sinua löytämään parhaan joustoluottotarjouksen. Joustoluottoa voi hakea helposti netissä ja se on yhtä turvallista kuin lainan hakeminen omasta pankista, kunhan tutustuu lainaehtoihin ja luotonmyöntäjiin huolellisesti. Me autamme sinua löytämään parhaan lainan. Lainahakemuksen tekeminen ei sido mihinkään, joten voit huoletta vertailla tarjouksia ja tehdä päätöksen lainan ottamisesta tai ottamatta jättämisestä omaan tahtiin. Joustoluotto on vakuudeton, kulutusluottojen luokkaan kuuluva joustava luotto, jolla viitataan normaalisti hakijalle myönnettyyn erilliseen luottotiliin, jolta tämä voi sitten nostaa luottoa omalle pankkitililleen tarpeen mukaan. Tässä tapauksessa luotosta maksetaan korkoa ja kuluja vain siitä osasta, jonka lainaaja on nostanut omalle tililleen. Joustoluotto on nimensä mukaisesti laina, joka tarjoaa joustavia vaihtoehtoja arjen pienempiin ja isompiin ostoksiin. Myös takaisinmaksu on joustava. Meillä on joustoluottolaskuri, joka auttaa hahmottamaan joustoluoton suuruuden verrattuna omiin tuloihin.

Mitä joustoluotto tarkoittaa?

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava luotto. Se tarkoittaa, että voit nostaa sinulle myönnetyn luoton useammassa erässä ja voit käyttää jo takaisin maksamaasi luottoa uudelleen. Esimerkiksi, jos otat joustoluottoa 10 000 euroa keittiöremonttia varten ja remontin hinnaksi ilmoitetaan 8500 euroa ei sinun tarvitse nostaa kuin tuo tarvitsemasi summa. Jos eteen tulee kuitenkin tilanne remontin edetessä, että arvio menee rikki voit nostaa jäljellä olevan 1500 euroa tai osan siitä. Jos olet jo ehtinyt maksaa lainaa takaisin voit nostaa lisäksi myös sen summan, minkä olet jo ehtinyt maksaa takaisin. Joustoluotto toimii siis samalla tavalla kuin luottokortti, mutta ilman erillistä maksuvälinettä eli korttia. Maksuaika joustaa myös sopimuksen mukaan. Joustoluotolle voi saada lyhennysvapaita kuukausia ja sen voi maksaa myös kerralla takaisin tai tehdä ylimääräisiä maksuja. Kun olet maksanut koko summan pois, on koko lainasumma jälleen käytettävissäsi ilman uutta hakemusta. Laina-aika on yleensä alle 5-vuotta sopimuksen mukaan. Lyhennät siis lainaa takaisin joka kuukausi viiden vuoden ajan tasaerissä, mutta voit tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä tai nostoja matkan varrella. Sinun ei myöskään tarvitse nostaa koko lainasummaa kerralla laina-ajan alussa. Joustoluotto on nostettavissa juuri silloin, kun sille ilmenee tarvetta.

Missä elämäntilanteessa joustoluotto kannattaa ottaa?

Elämässä yleisesti tulee jatkuvasti eteen yllättäviä tilanteita, jolloin lainalle on tarvetta. Kodinkone hajoaa, unelmien lomakohde on tarjouksessa, polkupyörä on varastettu ja tarvitset uuden. Joustoluoton voi ottaa milloin vain sille ilmenee tarvetta. Etenkin muutaman sadan tai tuhannen euron hankinnat vaativat säästämistä, johon ei välttämättä ole aina aikaa. Joustoluotto tulee tässä tapauksessa apuun ja joustaa silloin kuin rahalle on tarvetta. Joustoluotto toimii lähes samalla tavalla kuin luottokortti.

lainalaskuri

Miksi valita joustoluotto?

Joustoluottoa maksetaan takaisin tasaerissä. Tiedät siis aina millaisen lyhennyksen teet kuukausittain ja omista kuluista on helpompi pitää kirjaa. Joustoluotto on siitä kätevä, että se on käytössä jatkuvasti. Koko summaa ei tarvitse nostaa kerralla, vaan voit nostaa lainaa tarpeen mukaan tai ei ollenkaan. Elämässä yleensä ja etenkin jokapäiväisessä arjessa saattaa tulla eteen tilanteita, joissa joustava luotto on avuksi. Remontti, muutto tai jokin muu äkillinen rahantarve saattaa tulla eteen ja silloin joustava luotto auttaa pitämään elämän raiteillaan sekä talouden tasapainossa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit käyttää samaa luottoa monta kertaa ilman erillisiä hakemuksia. Joustoluottoon voi myös saada lyhennysvapaita kuukausia, jos sellaisen tarvitsee. Lyhennysvapaat kuukaudet eivät maksa mitään. Voit myös maksaa koko lainasumman kerralla pois ja tämän jälkeen koko lainasumma on taas käytettävissäsi. Joustoluottoa ei ole pakko nostaa heti hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen. Jos lainaa ei nosta heti ei siitä menee myöskään kuluja tai joustoluottokorkoja. Siitä syystä moni hakee joustoluottoa jo etukäteen, mikä tarkoittaa sitä, että tiukan paikan tullen laina on nostettavissa heti.

Mistä halvin joustoluotto?

Joustoluottoja kannattaa vertailla ja me voimme kilpailuttaa ne puolestasi. Haluamme löytää sinulle kilpailukykyiset hinnat ja lainaehdot. Meille on tärkeää, että laina sopii sinun elämäntilanteeseesi ja taloutesi kestää lainan ottamisen. Joustoluotto maksetaan yleensä takaisin tasaerissä ja sitä on mahdollista lyhentää myös ylimääräisillä maksuerillä tai maksaa kaiken pois kerralla ilman ylimääräisiä kuluja. Voit myös itse päättää lyhennyspäivän. Korko ja takaisinmaksusuunnitelma on aina henkilökohtainen ja saat sen helposti selville kysymällä lainatarjousta meiltä. Lainatarjouksen kysyminen ei sido mihinkään. Joustoluoton laina-aika on yleensä 1–5 vuotta.  Voit hakea joustolainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Myönnämme vakuudetonta lainaa aina 60 000 euroon saakka. Me autamme selvittämään mistä edullisin joustoluotto on mahdollista löytää.

Joustoluottojen, kuten kaikkien luottojen hinnoissa voi olla isoja eroja. Lainan hintaan vaikuttaa lainasumma, laina-aika, joustoluottokorko ja muut palvelumaksut. Me vertailemme lainat puolestasi, joten autamme sinua selvittämään, mikä on kaikkein edullisin joustoluotto sinulle. Aina kannattaa katsoa lainan todellista vuosikorkoa lainatarjouksessa, koska siitä on helpoin hahmottaa lainan hinta. Halvinta joustoluottoa ei aina saa omasta pankista, joten vertailu todella kannattaa. Lainatarjous kauttamme on aina henkilökohtainen. Tarjouksen kysyminen ei maksa mitään ja vie vain muutaman minuutin. Pankit ja rahoituslaitokset tekevät aina henkilökohtaisen luottoarvion, jonka perusteella luoton todellinen vuosikorko määräytyy.

Mistä saa nopeasti lainaa?

Swiftbanker.fi auttaa vertailemaan joustoluotot puolestasi ja takaa, että saat joustoluoton nopeasti. Joustoluoton saa nopeammin esimerkiksi Swiftbankerin kautta kuin omasta pankista, koska meillä on sähköinen hakuprosessi, nopeat käsittelyajat automaation vuoksi ja lainaa voi hakea milloin vain vuorokauden ympäri sekä pyhäpäivinä. Internetissä toimivien pankkien ja rahoituslaitosten etu on myös se, että ne käsittelevät hakemuksia myös tavallisten toimistoaikojen ulkopuolella, joten lainahakemus saatetaan hyväksyä mihin vuorokauden aikaan tahansa samalla tavalla kuin sinä voit jättää hakemuksen, milloin vain. Lainahakemuksen tekeminen ei maksa mitään etkä sitoudu mihinkään. Lainahakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti. Täytät vain omat tietosi, valitset sopivan lainasumman ja laina-ajan. Tämän jälkeen me hoidamme loput. Vertailemme lainanantajat puolestasi ja valitsemme kaksi parasta tarjousta niiden joukosta, jotka sitten lähetämme sinulle. Saat lainatarjoukset meiltä hyvin nopeasti, usein muutamassa tunnissa. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain verrata tarjouksia ja valita itsellesi sopiva. Jos lainatarjoukset eivät miellytä sinua, niin sinun ei tarvitse tehdä mitään, koska et ole sitoutunut mihinkään. Voit siis hylätä tarjoukset ja jatkaa sopivan vaihtoehdon etsimistä.

Mistä 50 € heti?

Joustoluotto on kätevä myös silloin kuin tarvitset pienen lainasumman kuten 50 €. Se voi olla parempi vaihtoehto kuin pikavippi, koska joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava. Voit nostaa tämän summan ilman erillistä lainasopimusta tai kuluja, jos sinulle on myönnetty joustoluotto. Sanotaan vaikka, että tilipäivään on vielä muutama päivä ja sinun pitää ostaa jotain, mikä maksaa 50 € enemmän kuin tilillä on katetta. Voit tässä tilanteessa hyödyntää joustoluottoa ja nostaa tarvitsemasi summan. Joustoluottoa voi hakea myös etukäteen ennen kuin sitä tarvitsee. Esimerkiksi jos sinulle on myönnetty 1000 € joustoluottoa ja nostat siitä 50 € sinulla on vielä 950 € käytössäsi. Ja maksat siis kuluja ja korkoja vaan tuosta käytetystä summasta eli 50 eurosta. Niin pitkään kuin myönnetty lainasumma pysyy lainatilillä ja sitä ei nosteta käyttötilille siitä ei makseta kuluja tai korkoja. Testaa joustoluottolaskuri. Sen avulla sinun on helpompi hahmottaa, miten joustoluotto toimii ja laskea joustoluottokorko. Aina ei ole helppoa löytää parasta ja halvinta joustoluottoa. Lainamarkkinoilla tapahtuu paljon koko ajan, luotonmyöntäjät päivittävät lainapalveluita, muuttavat lainaehtoja ja lait muuttuvat. Halvin ja paras joustoluotto löytyy vertailemalla. Vertaile aina kulut ja korot huolella. Joustoluotolla saattaa olla myös avausmaksu, kuukausittaiset tilinhoitomaksut tai muita käsittelymaksuja. Todellinen vuosikorko voi siis olla huomattavasti kalliimpi kuin lainan itsensä marginaalikorko ja korkoprosentti näiden muiden maksujen myötä. Me autamme sinua löytämään edullisen ja luotettavan joustoluoton.

Milloin joustoluotto kannattaa?

Joustoluotto kannattaa missä elämäntilanteessa tahansa, kun omalle taloudelle kaipaa hieman joustoa. Välillä palkkapäivä, tulevat bonukset tai veronpalautukset saattavat tuntua liian kaukaisilta ja ylimääräiselle olisi käyttöä heti. Joustoluotto on mainio vaihtoehto tässä tilanteessa. Joustoluotto toimii niin arjen välttämättömien hankintojen rahoittajana kuin pitkäaikaisten haaveiden toteuttajana. Joustoluotto voi toimia esimerkiksi tilanteessa, jossa puoliso tekee väliaikaisesti osa-aikatöitä tai saa muuten vähemmän palkkaa, mutta kalliit isommat hankinnat on pakko tehdä. Siinä tilanteessa ensimmäinen reaktio on tiukentaa lompakon nyörejä, mutta muitakin vaihtoehtoja on. Joustoluotto voi olla myös parempi vaihtoehto kuin säästötilin tyhjennys.

Miten haen joustoluottoa?

Joustoluottoa saa yleensä muutamista kympeistä, muutamiin satasiin ja tuhansiin. Joustoluottoa voi hakea juuri sen verran kuin itse ajattelee tarvitsevansa. Hakemusprosessi on kolmevaiheinen. Vaihe 1. Täytä lainahakemus 2. Tutki saamasi lainatarjoukset 3. Hyväksy tarjous. Ennen lainahakemuksen lähettämistä tarkasta, että kaikki tietosi ovat oikein ja ajan tasalla, koska se saattaa vaikuttaa lainan myöntämiseen. Näin varmistat, että hakemus pystytään käsittelemään nopeasti ongelmitta ja saat myös rahat nopeasti tilille. Jos esimerkiksi kuukausituloissa on epäselvyyksiä saattaa luotonantaja kysyä lisätietoja, kuten tositteita kuukausiansioista tai jotain muita lomakkeita. Lopullisen lainatarjouksen saatuasi on tärkeää tutustua siihen huolellisesti, koska hyväksyttyäsi sen lainasopimus on sitova. Aina kannattaa tarkastaa kokonaisvuosikorko ja muutenkin lainan hinta. Lainasopimuksen voi allekirjoittaa helposti sähköisesti.

Kuinka paljon voin saada joustoluottoa?

Meidän kauttamme voit saada joustoluottoa, kuten mitä tahansa muutakin lainaa aina 60 000 euroon saakka ilman vakuuksia ja takaajia. Rahat voit käyttää juuri siten kuin itse haluat. Me emme kysy ja sinun ei tarvitse kertoa. Useimmiten joustoluottoa haetaan muutamista satasista muutamiin tuhansiin euroihin. On hyvä, että arjessa on joustovaraa, jos eteen tulee yllättäviä kuluja. Joustolainan suuruus riippuu täysin omasta maksukyvystäsi eli kuinka paljon sinulla on tuloja. Myös muut samassa taloudessa asuvat aikuiset saattavat vaikuttaa joustoluoton suuruuteen positiivisella tavalla. Joustoluottoa, kuten mitään muutakaan lainaa ei koskaan kannata ottaa enempää kuin mitä voi maksaa takaisin. Laina-aika ja muu takaisinmaksusuunnitelma kannattaa tehdä siten, että pystyt maksamaan lainan takaisin ajallaan. Takaisinmaksusuunnitelma on kuitenkin joustava ja voit halutessasi hakea lyhennysvapaita kuukausia. Kaikkea ei voi aina suunnitella elämässä etukäteen, joten joustoluotto antaa sinulle liikkumavaraa.

Kuka voi hakea joustoluottoa?

Joustoluottoa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen eli 18-vuotta täyttänyt henkilö, jolla on säännölliset tulot ja siten mahdollisuus maksaa laina takaisin. Hakijan tulee asua Suomessa ja raha-asioiden tulee olla kunnossa eli ne on hoidettu aiemmin moitteettomasti. Joskus joustoluoton saajan pitää olla hieman vanhempi, koska joustoluoton saajalla pitää olla vakaa talous. Yleensä joustoluoton saaminen on helppoa yli 23-vuotiaille. Myös opiskelija ja osa-aikatyötä tekevät voivat saada joustoluottoa. Yleensä tarvitaan myös suomalainen puhelinnumero ja pankkitili. Hakemuksen voi jättää kuka tahansa. Se vie vain muutaman minuutin ja ei maksa mitään, vaikka hakemusta ei hyväksyttäisikään. Lainahakemus voidaan hylätä esimerkiksi, jos hakijan tiedot ovat puutteelliset, hakija ei täytä kaikkia lainanmyöntäjän ehtoja tai hakijalla on talous muuten retuperällä. Riittämättömät kuukausitulot saattavat myös olla syy eli vaikka isompi laina olisi hylätty voi hakea lainaa pienemmälle summalle. Luotonmyöntäjän pitää pystyä todistamaan, että kyseessä ei ollut riskialtis sopimus ja sitä varten lainan hakijan pitää täyttää laissa määrätyt kriteerit. Kun nämä kriteerit täyttyvät lainaa saa.

Viimeisimmät artikkelit

Mikä on Joustoluotto

Joustoluotto on luottotyyppi, joka tarjoaa asiakkaalle enemmän joustavuutta velkojensa hoitamisessa.

Joustoluotto korko

Joustoluotto on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat hallita talouttaan tehokkaammin.

Edullisin joustoluotto

Etsitkö joustavia luottoratkaisuja? Katso vain halvinta saatavilla olevaa joustoluottoa. Tämän

Kenelle joustoluotto sopii?

Joustoluotto sopii kenelle tahansa, joka kaipaa taloustilanteeseensa joustoa. Toki joustoluoton hakijalle on asetettu tiettyjä kriteereitä kuten lainanhakijan pitää olla täysi-ikäinen ja talousasiat pitää olla kunnossa. Luottotiedot pitää olla puhtaat. Joustoluotto sopii esimerkiksi henkilölle, joka tietää, että lähitulevaisuudessa on edessä vähän isompia ostoksia, mutta oma taloustilanne paranee heti, kun nuo ostokset on tehty.  Joustoluottolaskurin avulla voit selvittää, että mitä joustoluotto tulee sinulle maksamaan. Joustoluottolaskuri on erinomainen työkalu. 

Tässä esimerkkejä joustoluottojen toiminnasta: Jos sinulle on myönnetty joustoluottoa 5000 euron edestä ja nostat luottotililtä 1000 euroa, luottotilille jää vielä 4000 euroa. Jos taas sinulle on myönnetty luotto 10 000 euron edestä, nostat tililtä 1500 euroa ja maksat heti 500 euroa takaisin, sinulla on luottotilillä tällä hetkellä käytössä 9000 euroa.

Millainen takaisinmaksusuunnitelma joustoluotolla on?

Takaisinmaksusuunnitelma on aina henkilökohtainen, mutta yleensä joustoluottojen laina-aika on 1–5 vuotta. Lainaa maksetaan takaisin tasaerissä kuukausittain. Joustoluottoa voi aina maksaa takaisin myös nopeammalla tahdilla kuin peruskuukausierä ja sille saa myös lyhennysvapaita kuukausia. Takaisinmaksuerän suuruus perustuu lainan kuluihin, lainattuun summaan ja takaisinmaksun aikatauluun. Mitä isompi laina sitä enemmän pitää maksaa takaisin kuukausittain. Kaikki lainaan liittyvät kulut ja korot kerrotaan lainatarjouksessa. Ne ovat aina henkilökohtaisia ja perustuvat lainanhakijan taloudelliseen tilanteeseen sekä lainan suuruuteen ja takaisinmaksuaikatauluun. Tärkeää on, että lainanlyhennyksen jälkeen jää rahaa myös muuhun elämiseen.

Joustoluotto on kätevä paitsi siinä mielessä, että sitä voi nostaa tarpeen mukaan, mutta sitä voi myös maksaa takaisin oman taloudellisen tilanteen mukaan. Eli voit maksaa yhdessä kuussa enemmän ja toisessa pelkän minimin. Voit maksaa myös koko lainan kerralla takaisin palkasta, jolloin korot ja kulut eivät enää juokse. Aina kannattaa pitää mielessä, että mitä nopeammin lainan maksaa pois, sitä vähemmän joudut maksamaan kuluja ja korkoja. Samalla kannattaa kuitenkin muistaa, että elämiseen tarvitaan rahaa myös. Lainaa ei kannata lyhentää niin paljoa kerralla, että joutuu syömään kaurapuuroa ja makaronia kuukausikaupalla. Lainan suuruus ja myös takaisinmaksu tulee aina suunnitella sen mukaan mitä oma taloudellinen tilanne kestää. Hyvä nyrkkisääntö on myös, että lyhyillä lainoilla on edulliset pienemmät korot.

Kannattaako ottaa joustoluottoa?

On olemassa paljon ihmisiä, joilla on paljon hyviä kokemuksia joustoluotosta. Kokemuksia joustoluotoista voi kysyä ystäviltä, perheeltä, tuttavilta ja myös netistä. Luotettavalta henkilöltä saatu suositus on aina paras vaihtoehto. Voit aina jättää lainahakemuksen, jos pohdit joustoluoton hankkimista. Lainahakemus ei sido sinua mihinkään eikä se maksa mitään, joten et häviä mitään muuta kuin muutaman minuutin aikaasi. Me autamme sinua löytämään parhaan joustoluoton!

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

SwiftBanker on Lacuna Digital ApS omistuksessa. Lacuna Digital suhtautuu henkilötietojesi käsittelyyn erittäin vakavasti. Täältä voit lukea kuinka sinun tietojasi käsitellään verkkosivustolla.

REKISTERIPITÄJÄT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lacuna Digital ApS
CVR-nr. 38985981
Finsensvej 7A, stuen tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@swiftbanker.fi

Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa sinusta jonka avulla pystymme tarjoamaan parannettua sisältöä joka on myös henkilökohtaisesti kohdistettu, samalla myös mainokset ovat ensiluokkaisia juuri sinulle. Jos et halua että tietojasi kerätään, sinun täytyy poistaa evästeitä ja välttää verkkosivun käyttöä uudestaan. Alla olemme tarkentaneet minkälaisia tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kenellä kolmannella osapuolella on mahdollisuus käyttää niitä.

Evästeitä

Verkkosivu käyttää ”evästeitä”, joka on tekstitiedosto joka tallennetaan tietokoneellesi, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen. Evästeet eivät voi sisältää haitallista ohjelmakoodia kuten viruksia. On mahdollista poistaa tai estää evästeitä. Katso ohjeet englanniksi.

Riskinä on myös että verkkosivu ei enää toimii optimaalisesti ja että sivulla on sisältöä johon sinulla ei ole pääsyä. 

TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Tarjoaksemme parasta palvelua, käytämme seuraavia tietojen käsittelijöitä. 

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Campaign Monitor Ltd
Microsoft Ltd.
Inmobile
Mailchimp
Active Campaign
GetResponse 
Constant Contact
Aweber

 

Tietojasi luovutetaan ja käsitellään kolmannen osapuolen maiden toimesta.

Tiedot luovutetaan US järjestöille; Facebook Ltd, Google Ltd, Microsoft Ltd, Campaign Monitor, Mailchimp, Active Campaign.

Euroopan komissio on päättänyt että järjestöt Yhdysvalloissa ovat “turvallisia” jos ne noudattavat EU:n Privacy Shield sopimusta.

 

Voit saada sähköpostia, tekstiviestiä tai push-ilmoituksia rahoituspalvelujen sisällöstä seuraavilta:

Henkilökohtainen tieto

Yleisesti

Henkilötietoja on kaikki tieto joka voidaan liittää sinuun joissakin määrissä. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja käsittelemme useasti sen kaltaista tietoa. Näin tapahtuu esimerkiksi ??? kun tilaat meidän uutiskirjeemme, osallistut kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröidyt käyttäjäksi tai tilaajaksi, käytät muita palveluja tai teet ostoksia verkkosivuston kautta.

 

Yleensä me keräämme ja käsittelemme seuraavanlaisia tietoja: Ainutlaatuinen ID ja tekninen tieto tietokoneestasi, tabletti tai älypuhelin, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijanti, ja minkälaisilla sivustoilla vierailet (kiinnostuksen kohteet) Jos sallit ja täytät tiedot itse, me käsittelemme myös seuraavat tiedot. Nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite ja maksutiedot. Tämä liittyy tyypillisesti ostokseen tai tilin luomiseen.

Käyttämällä tätä sivua suostut tietosuojakäytäntöön.

Jälkeenpäin, SwiftBanker viitataan kun käytetään muotoa; me, meidän, tai meistä.

Me käytämme seuraavat tiedot sinusta.

 

Nimi
Sähköposti
Maantieteellinen sijanti
Tekninen tieto tietokonestasi, tabletistasi tai älypuhelimestasi
Selaimen tunnistus
IP-osoite
Evästeet
Maa

 

Muut evästeet joihin saattaa sisältyä henkilökohtainen tunnistus tiedoistasi.

 

Henkilötietojen käsittelyn GDPR Asetus 6.1f mukaisesti tarkoittaa:

 

Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään seuraavaan:

Sähköpostitarjouksia, lainatarjouksia tai uutisia lainoista.

Tekstiviestejä uusista lainatarjouksista tai uutisia lainoista.

Push-ilmoituksia lainatarjouksista tai uutisia lainoista

 

Kun me käsitttelemme henkilötietojasi pyydämme suostumuksesi siihen ennen kun me keräämme ja käsittelemme tietojasi.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään asiaankuuluvista ja tietyistä syistä.

Me keräämme ja käsittelemme ainoastaan asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja.

Me emme paljasta henkilötietojasi ilman sinun suostumustasi.

Me poistamme henkilötietosi kun tiedot eivät ole enää olennaisia tarkoitukseen. Lisäksi, henkilötietojasi käsitellään GDPR Asetuksen 6.1. a ja b:n mukaisesti oikean ja päivitetyn henkilötiedon kanssa.

 

Tarkoitus

 1. Me pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin me käsittelemme henkilötietojasi tietynlaisiin ja asiaankuuluviin tarkoituksiin. Suostumuksesi on perusta henkilötietojen käsittelyyn, ellei meillä ole peruste käsittellä tietojasi erillä tavalla lain mukaisesti. Suostumuksesi on aina vapaehtoinen ja sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi.
 1. Me keräämämme henkilötiedot käytetään ainoastaan tietyistä syistä ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot joita keräämme, tallennamme ja käsittelemme on ainostaan tiettyihin ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Me keräämme, tallennamme ja käsittelemme vain tavallisia henkilötietoja.
 2. Käsittelemämme henkilötiedot ovat vain asiaankuuluvia henkilötietoja. Me käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan laillisista tarkoituksista. Kun me keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut ja näyttää sinulle kampanjoita ja mainoksia jotka ovat sinulle olennaisia. Tämä tarkoittaa että me pystymme tarjoamaan toivottuja palveluita. Henkilötietojasi käsitellään niissä määrin missä ne ovat oleellisia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, me vähennämme henkilötietojesi käsittelyä väärinkäytösten varalta.
 1. Me emme paljasta henkilötietojasi ilman suostumustasi. Me paljastamme henkilötietojasi ainoastaan yhteistyökumppaneillemme. Tätä tietoa käytetään markkinointiin johon olet antanut suostumuksesi. Voit vastustaa henkilötietojesi levittämisestä milloin tahansa. Jos viranomaiset ottavat yhteyttä meihin, meillä on oikeus paljastaa henkilötietojasi milloin tahansa ilman suostumustasi. Me käytämme lukuisia kolmansia osapuolia tallentaaksemme ja käsitteelläksemme tietoja. Nämä kolmannet osapuolet tallentavat ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan meidän puolestamme ja he eivät voi käyttää tietojasi omaan tarkoituksensa. Lisäksi, käytämme tietojen käsittelijöitä ainoastaan EU-maissa tai sellaisissa maissa jotka voivat asianmukaisesti suojata henkiötietosi. Kuitenkin, pidätämme itsellemme oikeuden käyttää tietojen käsittelijöitä EU:N/EEA:n ulkopuolelta jos he pystyvät avustamaan meidän yritystämme. Kuitenkin, tämä tehdään ainoastaan sovellettavan sääntöjen mukaisesti koskien henkilötietojen siirtoa, katso lainsäädäntö. Jos haluat, voit lukea lisää aiheesta englanniksi täältä: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
 2. Henkilötietojasi päivitetään tai poistetaan kun tiedot eivät enää ole tarkoituksenmukaisia. Siksi me tarkistamme että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkaansapitäviä ja päivitettyjä. Mikäli henkilötietosi ovat virheellisiä, tiedot poistetaan välittömästi. Siksi tarjoamamme palvelu vaatii että henkilötietosi ovat oikeita. Tähän liittyen pyydämme että annat meille oikeat henkilötiedot. Siksi on myös tärkeätä että ilmoitat meille jos henkilötietosi muuttuvat niin että me pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen palvelun sinulle. Henkilötietojasi säilytetään meillä niin kauan kuin laki sallii. Tiedot poistetaan meidän toimesta kun tiedot eivät ole enää merkityksellisiä.

Jos olet antanut suostumuksesi rahoituspalvelujen markkinointiin ja mainostukseen sähköpostin, tekstiviestein ja selain-pohjaisten ilmoitusten kautta, me pyydämme sinua uusimaan suostumuksesi joka kolmas vuosi, jos et ole ollut aktiivinen profiilissasi näiden kolmen vuoden aikana.

 

 1. Sinä olet vastuussa oikeista ja päivitetyistä henkilötiedoista jotka olet täyttänyt verkkosivuillamme. Päivityksiä tehdään sinun toimesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen, me päivitämme tietosi ajantasalle, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin.

Turvallisuus

 

Me suojaamme henkilötietojasi. Me emme säilytä henkilötietojasi omilla palvelimillamme, vaan käytämme yhteistyökumppaneitamme, tästä voit lukea lisää TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ alta. Jos haluat lukea heidän tietosuojakäytännöistä ja GDPR:stä, voit käydä heidän verkkosivuilla. Kuitenkin voimme myös auttaa sinua jos sinulla on kysymyksiä tästä. Sinun tietosi ovat aina suojattuja meidän toimesta, me olemme huolehtineet asiasta teknisin keinoin, jos tietosi on vahingossa tai laittomasti meidän hallinasta poistettu, hävitetty, heikentynyt, julkaistu tai jaettu asiankuulumattomien henkilöiden kanssa, väärinkäytetty tai käsitelty soveltavan lain vastaisesti.

Oikeutesi:

 

Käyttääksesi alla mainittuja oikeuksiasi, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä tietojemme kautta. Tämän tiedon löydät tietosuojakäytännön luvun alusta.

 1. Oikeus päästä tarkastamaan henkilötietojasi: Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan säilyttämiämme henkilötiedojasi. Mutta, tällainen tapahtuma ei kuitenkaan voi olla ristiriidassa muiden oikeuksien tai vapauksien harjottamisen kanssa. Lisäksi, sinulla on aina oikeus saada itsellesi henkilötiedot jotka olet meille luovuttanut.
 1. Oikeus saada korjattua henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi korjattua, jos tiedot eivät ole paikkansapitäviä tai jos olet vahingossa tehnyt virheen. Mutta, joissakin tapauksissa voi olla että me emme pysty poistamaan tai korjaamaan tietojasi koska laki velvoittaa meitä säilyttämään tietojasi.

Oikeus poistaa tietoa. Erikoistapauksissa, sinulla on oikeus poistaa tallentamamme tietosi, ennen kun yleinen asetettu aikaraja toteutuu.

 

 1. Oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Joissain tapauksissa, sinulla on oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa sitä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käsittelyä suoramarkkinonti tarkoituksiin.
 1. Oikeus siirtää tietoja. Silloin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu auttomaattisesti, tietojensiirto on sinun oikeutesi. Tämä oikeutesi tarkoittaa että sinulla on oikeus saada henkilötietosi lähetettyä itsellesi rakenteellisesti, normaalikäyttöisenä ja kone-luettavalla muodossa, ja että sinulla on oikeus siirtää tietojasi toiselle palveluntarjoajalle.
 1. Oikeus vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi laillista käsittelyä. Jos sinä uskot että henkilötietojasi käytetään soveltavan lainsäädännön tai tarjoamasi suostumuksesi vastaisesti jotka olet meille toimittanut, sinulla on oikeus vastustaa meitä. Sinä voit tehdä tämän käyttämällä yhteystietojamme. Tämän menetelmän valitseminen johtaa siihen että henkilötietojasi ei enää käytetä tähän tarkoitukseen. Voit aina olla yhteydessä meihin jos haluat rajoittaa osia tai kaikkia henkilötietojasi.
 1. Oikeus perua suostumuksesi. Koska olet antanut meille suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi. Heti kun perut suostumuksesi, henkilötietojesi käsittely lakkaa ja et saa meiltä enää markkinointia rahoitustuotteista.

  Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

  Tietosuojavaltuutettu

  Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. 
  Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki. 
  Puhelinvaihde: 029 566 6700 
  S-posti: tietosuoja(at)om.fi 
  www.tietosuoja.fi