Lainaa heti tilille

Valitse lainan määrä

Hakemuksesi ei ole sitova

Valitse lainasumma:

1000
Nimi
Sähköposti
    First Name:

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä 500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mitä tarkoittaa laina heti tilille?

Laina heti tilille tarkoittaa nopeaa lainan saamista.

For lainan tarvitsijat Suomessa, laina heti tilille tarkoittaa nopeaa lainan saamista.

Lainaa heti tilille

Swiftbanker auttaa sinua hankkimaan jopa 60 000 euron suuruisen lainan. Meidän mielestämme lainan hakemisen ja saaminen tulee olla helppoa:

 • Kilpailutamme lainat puolestasi ja annamme sinulle kaksi erilaista lainatarjousta, olipa kyseessä autolaina tai muu laina, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan.
 • Sinun ei tarvitse olla laina-asiantuntija tai etsiä erikseen lainaneuvontaa, koska me teemme vertailun puolestasi.
 • Säästät näin aikaasi ja voit keskittyä muihin asioihin.
 • Hakuprosessi on todella yksinkertainen ja nopea.
 • Lainahakemuksen pystyy täyttämään muutamassa minuutissa mihin kellonaikaan tahansa.

Jos sinulla on äkillinen rahantarve ja tunnet tarvetta sanoa ‘tarvitsen rahaa heti’, Swiftbanker.fi tarjoaa mahdollisuuden saada pieni pikavippi heti tilille:

 • Palvelumme mahdollistaa pikaisen lainan saamisen ilma
 • Vain muutaman klikkauksen avulla voit saada tarvitsemasi rahat tilillesi saman päivän aikana.
 • Pieni pikavippi heti tilille on täysin mahdollista.

Parhaat lainatarjoukset nopeasti ja vaivattomasti

Tämän jälkeen me pyrimme etsimään parhaan mahdollisen lainatarjouksen kumppaneidemme joukosta sinulle. Jos lainatarjoukset eivät kuitenkaan miellytä tai muutat mielesi lainan ottamisen suhteen se ei haittaa mitään, koska lainatarjouksen kysyminen tai lainaneuvonta ei sido mihinkään, vaikka tarvitset rahaa heti. On tärkeää, että lainatarjous vastaa sinun vaatimuksiasi. Jos päätät hyväksyä lainatarjouksen maksamme rahat tilillesi nopeasti ja voit käyttää rahat sitten niin kuin itse parhaaksi näet. Me emme kysy, eikä sinun tarvitse kertoa mihin rahoja tarvitset.

Meille on tärkeintä, että voimme olla avuksi asiakkaillemme elämäntilanteissa, joissa rahasta on hetkellisesti puutetta. Swiftbanker.fi tarjoaa vakuudettomia lainoja elämän kaikkiin yllättäviin tilanteisiin. Kokeile lainalaskuriamme täysin ilmaiseksi.

Swiftbanker.fi on osa tanskalaista Lacuna Digital ApS Store -yritystä ja auttaa löytämään parhaan lainavaihtoehdon, olipa kyseessä autolaina tai muu laina, yhdistäen lainantarjoajat ja lainanhakijat toisilleen.

Olemassaolomme tarkoitus on auttaa vastuullisia asiakkaitamme löytämään heille sopiva laina. Tarjoamme aina selkeät ja yksityiskohtaiset tiedot lainan ehdoista lainatarjouksessa. Haluamme, että laina on hyvä taloudellinen päätös asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voi saada lainaa ilman päivien lainankäsittelyaikoja, eli ilman luottotietoja, puhelinpalveluiden hissimusiikin kuuntelua ja käsittämättömiä määriä monimutkaisia ja pitkiä lomakkeita liitteineen.

Meiltä ei tarvitse varata aikaa lainaneuvotteluun tai lainaneuvontaan, vaan täytät hakemuksen kätevästi netissä. Sinun ei tarvitse asioida pankkivirkailijan kanssa ollenkaan automatisoidun lainanhakuprosessimme ansiosta.

Minkälaisia lainoja Swiftbanker tarjoaa?

Vakuudeton bullet laina on kulutusluotto, johon ei tarvitse vakuuksia eli omaa omaisuutta ei tarvitse kiinnittää. Kulutusluotto on laina, joka on tarkoitettu nimensä mukaisesti kulutukseen. Kulutusluotto voi olla vakuudeton tai vakuudellinen. Vakuuksien käyttö vaikuttaa lainan korkoon ja käyttötarpeeseen. Kulutuslaina tulee kysymykseen esimerkiksi silloin kun edessä on remontti, isompi ostos tai matka. Tyypillinen luotto on suuruudeltaan muutamista tuhansista euroista satasiin ja kymppeihin. Kulutusluotto maksetaan pois yleensä viikoissa tai kuukausissa, mutta joissain tapauksissa jopa vuosissa. Vakuudettoman lainan idea on, että vakuuksia ei tarvita, koska summat ovat pieniä.

lainalaskuri

Ottamalla vakuudettoman lainan voit kattaa elämän yllättävät menot eli sinun ei tarvitse odottaa seuraavaa palkkapäivää tai veronpalautuspäivää, vaan voit korjata asiat heti ja jatkaa elämää. Lainaa voi hakea milloin vain vuorokauden ympäri kotoa käsin. Enää ei siis tarvitse varata erillistä laina-aikaa pankkiin ja pohtia takauksia, koska voit täyttää lainahakemuksen helposti netissä itsenäisesti silloin kuin sinulle sopii. Vakuudettoman lainan takaisinmaksuaika on yleensä alle 5 vuotta ja korot normaalia lainaa korkeammat, mutta takaisinmaksusuunnitelman voi myös suunnitella omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Vakuudeton laina on joustava, koska se muokataan aina lainanottajan elämäntilanteeseen sopivaksi. Vertailemme lainojen hintoja puolestasi ja annamme kaksi lainatarjousta, joista valita juuri sinulle itsellesi sopiva vaihtoehto.

Pieni laina tilille heti – Miksi Swiftbanker?

Saat kauttamme lainaa jopa 60 000 €, mutta pienemmät summat aina muutamaan tuhanteen euroon saakka maksetaan tilille nopeimmin. Pieni laina on siis mahdollista saada tilille käytännössä heti. Tyypillinen lainasumma on 500 € – 1000 €. Pieniä vakuudettomia lainoja saa helposti useammalta eri toimijalta, jotka maksavat lainan tilille heti lainaa. 500 € on hyvin tyypillinen summa, joka tarvitaan silloin, kun jotain hajoaa. Elämässä voi tulla eteen tilanne, jolloin tarvitsee pikaisesti 500 €. Sinulla saattaa olla odottamaton kulu tai haluat ostaa jotain uutta.

Tässä tilanteessa 500 euron pikalaina voi olla pelastus. Puhekielessä puhutaan pikalainasta, pienlainasta tai tekstiviestilainasta, mutta virallinen nimitys näille lainoille on vakuudeton kulutusluotto. Pikavippi on yleensä 50–1000 €, mutta summat vaihtelevat tarpeen mukaan ja saattavat olla isompiakin. Pikalainojen vuosikorot voivat olla korkeita, mutta niitä ei ehdi kertyä paljoa, jos lainan maksaa takaisin nopeasti, aivan kuten luottokortin käyttö saattaa tulla kalliiksi, jos saldoa ei makseta ajoissa pois. Pikalaina on yleensä vakuudeton. Pienet summat, kuten 500 € lainat maksetaan tilille yleensä todella nopeasti. Hae pikalainaa netissä ja saat rahat tilillesi jopa muutamassa tunnissa, jos tarvitset rahaa heti.

Pikalainaa hakiessasi nopeus on tärkeä kriteeri, mutta muista myös vertailla lainakuluja, kuten korkoa. Kilpailuttamalla pikalainat löydät varmasti parhaat tarjoukset, etkä maksa pikalainastasi liikaa.

Laina heti tilille - Mikä lainantarjoaja kannattaa valita?

Jos olet miettinyt lainan ottamista, niin kannattaa kääntyä meidän puoleemme. Aina kannattaa verrata eri lainantarjoajia ja me teemme sen puolestasi. Vertaamme lainat puolestasi ja sinä voit sillä välin keskittyä muihin asioihin. Ammattitaidolla tehdyt vertailut ovat kaikkien etu. Mitä enemmän rahaa lainaat, sitä enemmän vaatimuksia lainoissa saattaa olla. Me pyrimme varmistamaan, että laina ehtoineen sopii varmasti sinun elämäntilanteeseesi. Lainaa ei pidä ottaa, jos oma maksukyky on huono, koska se johtaa velkaantumiseen ja luottotietojen menettämiseen. Jos olet päättänyt, että haluat ottaa lainaa ja varmistanut, että sinulla on siihen varaa teemme lainatarjouksen mielellään, aivan kuten huolellisesti harkitun luottokortin valinnan. Lainaamme aina 60 000 euroon saakka.

Aina kannattaa vertailla korkoja ja lainaehtoja. Edullisin vakuudeton laina voi löytyä yllättävältä taholta lainantarjoajalta, josta et välttämättä ole kuullut etukäteen. Swiftbanker.fi tekee tämän vertailun puolestasi ja antaa kaksi lainavaihtoehtoa, joista valita.

Meillä on kumppaniverkosto, josta etsimme parhaan tarjouksen juuri sinulle. On tärkeää, että lainaehdot sopivat omaan elämäntilanteeseen ja usein edullisin tarjous on se paras lainatarjous.

Vakuudeton laina omasta pankista ei ole aina edullisin vaihtoehto, joten lainoja kannattaa verrata. Todellinen vuosikorko määrittää lainan hinnan eli kuinka paljon maksat lainasta kokonaisuudessaan, joten on tärkeää kiinnittää huomiota korkoon.

Vakuudeton laina heti – Mitä se tarkoittaa käytännössä?

Vakuudeton laina, esimerkiksi autolaina, on nimensä mukaisesti laina, johon ei tarvita vakuuksia. Lainan saamiseksi ei siis tarvitse kiinnittää omaa asuntoa, kesämökkiä tai muuta omaisuutta.

Vakuudettoman lainan korot saattavat olla isommat ja takaisinmaksuaika lyhyempi kuin vakuudellisessa lainassa, mutta muuten lainoilla ei ole eroja; korko on kuitenkin aina yksi merkittävä tekijä lainan ehtoja harkitessa. Todellinen vuosikorko määräytyy asiakkaan hakemuksessa antamien tietojen perusteella ja sen saa selville jättämällä henkilökohtaisen lainahakemuksen, joka on ilmainen eikä sido mihinkään.

Vakuudellisen lainan pantiksi asetetaan siis vakuuksia, jonka pankki sitten lunastaa, jos lainaa ei makseta takaisin. Vakuudellisessa lainassa, kuten asuntolainassa on yleensä pienemmät korot ja pidempi maksuaika.

Vakuudeton laina on siinä mielessä helpompi, että takauksia ei tarvitse erikseen pohtia, vaan lainaa voi hakea suoraan. Vakuudellisen lainan kohdalla vakauksien hankintaan menee aikaa ja lainaa haetaan yleensä pankissa paikan päällä toisin kuin vakuudetonta lainaa.

Vakuudeton laina on laina, johon ei tarvita vakuuksia, ja se on helppo hakea suoraan netistä ilman ajanvarausta. Tämä lainatyyppi sopii erityisesti yllättäviin menoihin, kuten auton remonttiin tai kodinkoneen uusimiseen, ja sen saa nopeasti tilille ilman omaisuuden kiinnittämistä.

Pikalaina on kulutusluotto, jonka saa nopeasti tilille ilman vakuuksia. Pikalaina, tunnetaan myös nimellä pikavippi, haetaan yleensä sähköisesti internetsivujen tai tekstiviestin avulla. Vakuudettomalla lainalla voi kattaa yllättävät menot, kuten auton remontin tai kodinkoneen uusimisen. Lainaa voi hakea milloin vain helposti netissä ilman ajanvarausta, ja takaisinmaksusuunnitelman voi räätälöidä itselle sopivaksi. Pienemmille summille ei aina kannata ottaa vakuudellista lainaa, sillä vakuuksia kannattaa käyttää säästeliäästi.

Helppo laina heti – kuka vain osaa tehdä hakemuksen itse

Vertaile aina korkoja ja lainaehtoja, sillä edullisin vakuudeton laina voi löytyä yllättävältä lainantarjoajalta. Swiftbanker.fi vertaa lainat puolestasi ja tarjoaa kaksi vaihtoehtoa. Kumppaniverkostomme avulla löydämme parhaan tarjouksen sinulle. Lainaehdot tulee sovittaa omaan elämäntilanteeseen, ja todellinen vuosikorko määrittää lainan hinnan.

Suurin osa pankeista tarjoaa vakuudetonta lainaa omille asiakkailleen, mutta ei muiden pankkien asiakkaille. Tai jos pankki tarjoaa lainaa muiden pankkien asiakkaille, niin lainan hinta ja ehdot saattavat olla erilaiset kuin pankin vakioasiakkaalle. Vaikka vakuudettoman lainan saisikin omasta pankista, niin kannattaa hintoja ja muita ehtoja vertailla huolellisesti eri toimijoiden kesken.

Joskus parempi tarjous tulee vähemmän tunnetulta toimijalta kuin omalta pankilta. Eri lainantarjoajia on olemassa valtava määrä ja lainan hakeminen suoraan omasta pankista voi tuntua helpoimmalta vaihtoehdolta, mutta aina ei kannata valita suorinta reittiä, vaan miettiä mikä on paras ratkaisu omalle taloudelle.

Vakuudeton laina pankista voi olla kalliimpi vaihtoehto kuin vakuudeton laina muulta lainantarjoajalta, joten vertailu kannattaa. Vakuudetonta lainaa voi ottaa kuka tahansa, jolla on maksukykyä maksaa laina takaisin oman henkilökohtaisen takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti. Lainahakemuksen voi täyttää kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö. Lainantarjoaja tekee arvioin, että onko lainanhakija sopiva henkilö saamaan lainaa.

Laina tilille heti – Kuinka nopeasti rahat näkyvät tilillä oikeasti?

Tarvittaessa pikalaina maksetaan tilille nopeasti! Hakemuksen voi täyttää milloin vain ja siihen menee vain muutama minuutti. Pikalaina maksetaan tilille yleensä muutamassa tunnissa hakemuksen hyväksymisen jälkeen, joskus jopa minuuteissa. Tältä sivulta löydät siis pikalainan, joka maksetaan heti tilille. Pikalainan hakeminen on tehty erittäin helpoksi. Täytät vain lomakkeen ja saat kaksi juuri sinulle räätälöityä lainatarjousta.

Sinun ei tarvitse itse ottaa yhteyttä lainaa tarjoaviin yrityksiin, vaan teemme sen puolestasi.  Lainatarjous ei sido mihinkään eikä sinun tarvitse ottaa kumpaakaan tarjousta vastaan, jos et halua.

Lainatarjous ei sido mihinkään, koska lainan on oltava juuri sinulle sopiva. Rahat voit käyttää miten, milloin ja mihin itse haluat. Me emme kysy ja sinun ei tarvitse kertoa. Voit lähteä rahoilla, vaikka kaukomaille tai kesäfestareille halutessasi. Vakuudeton laina on loistava vaihtoehto silloin, kun yllättävä meno tulee ennen seuraavaa palkkapäivää. Takaisinmaksu on myös joustava, joten kaikkea ei tarvitse välttämättä maksaa takaisin heti seuraavasta palkasta. Pikalaina on parhaimmillaan edullinen koroiltaan, koska ne hinnoitellaan henkilökohtaisesti. Lainan kustannukset eritellään aina selkeästi sekä lainatarjouksessa, että lainasopimuksessa. Avoin saldo lyhennetään takaisin niin monessa erässä, kun on sovittu ennakkoon.

Näin haet lainaa

1. Täytä lainahakemus

2. Tutustu lainatarjouksiin

3. Hyväksy lainatarjous

4. Saat rahat tilillesi

Parhaat lainatarjoukset yhdestä paikasta

Jokaiselle voi tulla tilanne, jossa rahan tarve on akuutti ja säästöt eivät riitä. Pikalaina voi olla ratkaisu yllättäviin menoihin, mutta lainaa kannattaa ottaa vain, jos sinulla on säännölliset tulot takaisinmaksuun.

Parhaat lainatarjoukset yhdestä paikasta

 • Akuutti rahantarve voi yllättää kenet tahansa.
 • Swiftbanker tarjoaa lainatarjouksia ilman sitoumuksia.
 • Lainan hakeminen onnistuu netissä ilman pankkitapaamista.
 • Saat kaksi lainavaihtoehtoa, joista valita.
 • Lainaa vain, jos sinulla on säännölliset tulot takaisinmaksuun.

Swiftbanker auttaa, kun edessä on kertaluontoinen hankinta tai useita pienempiä menoja. Saat helposti ja nopeasti tilanteeseesi sopivan lainatarjouksen ilman sitoumuksia. Lainan hakeminen onnistuu netissä ilman pankkitapaamista, ja Swiftbanker hoitaa kaiken puolestasi. Vertaamme hintoja ja etsimme sinulle parhaan tarjouksen kumppaneidemme joukosta. Saat kaksi eri vaihtoehtoa, joista valita. Hakemus ei sido mihinkään, joten voit huoletta pyytää tarjousta, vaikka et olisi varma lainan ottamisesta.

Jos tarjous ei miellytä, sinun ei tarvitse ottaa sitä vastaan. Meille on tärkeää, että lainan ottaminen on helppoa ja joustavaa, jotta se sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi. Lainan ottaminen voi hävettää, vaikka siihen ei ole syytä. Meidän mielestämme jokaisella vastuullisella asiakkaalla on oikeus lainaan ilman vakuuksia ja takaajia. Elämässä voi tulla yllättäviä kuluja, joihin ei voi varautua etukäteen. Lyhytkestoinen laina sopii vakaaseen taloustilanteeseen, jossa on väliaikainen katkos rahavirrassa.

Lainaa ei kannata ottaa, jos taloustilanne on epävakaa, koska lainan takaisinmaksu ja korot voivat kasvattaa alkuperäistä lainasummaa nopeasti. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – suunnittele siis huolellisesti, miten ja millä aikataululla aiot maksaa lainan takaisin.

Viimeisimmät artikkelit

Pikalaina kaikkiin elämän yllättäviin menoihin

Me autamme, kun elämä yllättää. Emme halua, että hajonnut autosi seisoo pihalla, lentolipputarjous menee ohi, laskut erääntyvät tai kouluvuosi alkaa ilman koulukirjoja. Me autamme myös, kun asunto pitää sisustaa, matkakuume iskee tai kodinkone hajoaa. Joskus yllättävät menot ilmaantuvat pyytämättä, ja silloin pikalaina voi olla ratkaisu.

Autonomistajalle saattaa tulla yllättäviä kuluja katsastuksen tai huollon yhteydessä. Autoremontti ei ole koskaan halpa, ja oma auto on tärkeä saada takaisin käyttöön nopeasti. Lapsiperheelle pyykkikoneen tai astianpesukoneen hajoaminen on painajainen, ja uusi kodinkone on saatava nopeasti tilalle.

Joskus et voi odottaa seuraavaa tilipäivää. Esimerkiksi lomatarjoukset voivat olla voimassa vain hetken, ja lainan avulla voit varata matkan edullisesti ja maksaa lainan takaisin myöhemmin. Keskeneräinen asunto on vaikea saada tuntumaan kodilta, mutta sisustaminen on kallista. Lainan avulla voit hankkia tarvittavat huonekalut kerralla ja maksaa lainan takaisin kuukausittain.

Pikalaina auttaa kaikissa elämäntilanteissa, kun rahasta on hetkellisesti vajetta. Sen avulla voit hankkia polkupyörän, auton, puhelimen, tietokoneen, lomamatkan tai vaikka spontaanin kesäfestarireissun.

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

SwiftBanker on Lacuna Digital ApS omistuksessa. Lacuna Digital suhtautuu henkilötietojesi käsittelyyn erittäin vakavasti. Täältä voit lukea kuinka sinun tietojasi käsitellään verkkosivustolla.

REKISTERIPITÄJÄT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lacuna Digital ApS
CVR-nr. 38985981
Finsensvej 7A, stuen tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@swiftbanker.fi

Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa sinusta jonka avulla pystymme tarjoamaan parannettua sisältöä joka on myös henkilökohtaisesti kohdistettu, samalla myös mainokset ovat ensiluokkaisia juuri sinulle. Jos et halua että tietojasi kerätään, sinun täytyy poistaa evästeitä ja välttää verkkosivun käyttöä uudestaan. Alla olemme tarkentaneet minkälaisia tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kenellä kolmannella osapuolella on mahdollisuus käyttää niitä.

Evästeitä

Verkkosivu käyttää ”evästeitä”, joka on tekstitiedosto joka tallennetaan tietokoneellesi, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen. Evästeet eivät voi sisältää haitallista ohjelmakoodia kuten viruksia. On mahdollista poistaa tai estää evästeitä. Katso ohjeet englanniksi.

Riskinä on myös että verkkosivu ei enää toimii optimaalisesti ja että sivulla on sisältöä johon sinulla ei ole pääsyä. 

TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Tarjoaksemme parasta palvelua, käytämme seuraavia tietojen käsittelijöitä. 

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Campaign Monitor Ltd
Microsoft Ltd.
Inmobile
Mailchimp
Active Campaign
GetResponse 
Constant Contact
Aweber

 

Tietojasi luovutetaan ja käsitellään kolmannen osapuolen maiden toimesta.

Tiedot luovutetaan US järjestöille; Facebook Ltd, Google Ltd, Microsoft Ltd, Campaign Monitor, Mailchimp, Active Campaign.

Euroopan komissio on päättänyt että järjestöt Yhdysvalloissa ovat “turvallisia” jos ne noudattavat EU:n Privacy Shield sopimusta.

 

Voit saada sähköpostia, tekstiviestiä tai push-ilmoituksia rahoituspalvelujen sisällöstä seuraavilta:

Henkilökohtainen tieto

Yleisesti

Henkilötietoja on kaikki tieto joka voidaan liittää sinuun joissakin määrissä. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja käsittelemme useasti sen kaltaista tietoa. Näin tapahtuu esimerkiksi ??? kun tilaat meidän uutiskirjeemme, osallistut kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröidyt käyttäjäksi tai tilaajaksi, käytät muita palveluja tai teet ostoksia verkkosivuston kautta.

 

Yleensä me keräämme ja käsittelemme seuraavanlaisia tietoja: Ainutlaatuinen ID ja tekninen tieto tietokoneestasi, tabletti tai älypuhelin, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijanti, ja minkälaisilla sivustoilla vierailet (kiinnostuksen kohteet) Jos sallit ja täytät tiedot itse, me käsittelemme myös seuraavat tiedot. Nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite ja maksutiedot. Tämä liittyy tyypillisesti ostokseen tai tilin luomiseen.

Käyttämällä tätä sivua suostut tietosuojakäytäntöön.

Jälkeenpäin, SwiftBanker viitataan kun käytetään muotoa; me, meidän, tai meistä.

Me käytämme seuraavat tiedot sinusta.

 

Nimi
Sähköposti
Maantieteellinen sijanti
Tekninen tieto tietokonestasi, tabletistasi tai älypuhelimestasi
Selaimen tunnistus
IP-osoite
Evästeet
Maa

 

Muut evästeet joihin saattaa sisältyä henkilökohtainen tunnistus tiedoistasi.

 

Henkilötietojen käsittelyn GDPR Asetus 6.1f mukaisesti tarkoittaa:

 

Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään seuraavaan:

Sähköpostitarjouksia, lainatarjouksia tai uutisia lainoista.

Tekstiviestejä uusista lainatarjouksista tai uutisia lainoista.

Push-ilmoituksia lainatarjouksista tai uutisia lainoista

 

Kun me käsitttelemme henkilötietojasi pyydämme suostumuksesi siihen ennen kun me keräämme ja käsittelemme tietojasi.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään asiaankuuluvista ja tietyistä syistä.

Me keräämme ja käsittelemme ainoastaan asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja.

Me emme paljasta henkilötietojasi ilman sinun suostumustasi.

Me poistamme henkilötietosi kun tiedot eivät ole enää olennaisia tarkoitukseen. Lisäksi, henkilötietojasi käsitellään GDPR Asetuksen 6.1. a ja b:n mukaisesti oikean ja päivitetyn henkilötiedon kanssa.

 

Tarkoitus

 1. Me pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin me käsittelemme henkilötietojasi tietynlaisiin ja asiaankuuluviin tarkoituksiin. Suostumuksesi on perusta henkilötietojen käsittelyyn, ellei meillä ole peruste käsittellä tietojasi erillä tavalla lain mukaisesti. Suostumuksesi on aina vapaehtoinen ja sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi.
 1. Me keräämämme henkilötiedot käytetään ainoastaan tietyistä syistä ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot joita keräämme, tallennamme ja käsittelemme on ainostaan tiettyihin ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Me keräämme, tallennamme ja käsittelemme vain tavallisia henkilötietoja.
 2. Käsittelemämme henkilötiedot ovat vain asiaankuuluvia henkilötietoja. Me käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan laillisista tarkoituksista. Kun me keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut ja näyttää sinulle kampanjoita ja mainoksia jotka ovat sinulle olennaisia. Tämä tarkoittaa että me pystymme tarjoamaan toivottuja palveluita. Henkilötietojasi käsitellään niissä määrin missä ne ovat oleellisia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, me vähennämme henkilötietojesi käsittelyä väärinkäytösten varalta.
 1. Me emme paljasta henkilötietojasi ilman suostumustasi. Me paljastamme henkilötietojasi ainoastaan yhteistyökumppaneillemme. Tätä tietoa käytetään markkinointiin johon olet antanut suostumuksesi. Voit vastustaa henkilötietojesi levittämisestä milloin tahansa. Jos viranomaiset ottavat yhteyttä meihin, meillä on oikeus paljastaa henkilötietojasi milloin tahansa ilman suostumustasi. Me käytämme lukuisia kolmansia osapuolia tallentaaksemme ja käsitteelläksemme tietoja. Nämä kolmannet osapuolet tallentavat ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan meidän puolestamme ja he eivät voi käyttää tietojasi omaan tarkoituksensa. Lisäksi, käytämme tietojen käsittelijöitä ainoastaan EU-maissa tai sellaisissa maissa jotka voivat asianmukaisesti suojata henkiötietosi. Kuitenkin, pidätämme itsellemme oikeuden käyttää tietojen käsittelijöitä EU:N/EEA:n ulkopuolelta jos he pystyvät avustamaan meidän yritystämme. Kuitenkin, tämä tehdään ainoastaan sovellettavan sääntöjen mukaisesti koskien henkilötietojen siirtoa, katso lainsäädäntö. Jos haluat, voit lukea lisää aiheesta englanniksi täältä: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
 2. Henkilötietojasi päivitetään tai poistetaan kun tiedot eivät enää ole tarkoituksenmukaisia. Siksi me tarkistamme että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkaansapitäviä ja päivitettyjä. Mikäli henkilötietosi ovat virheellisiä, tiedot poistetaan välittömästi. Siksi tarjoamamme palvelu vaatii että henkilötietosi ovat oikeita. Tähän liittyen pyydämme että annat meille oikeat henkilötiedot. Siksi on myös tärkeätä että ilmoitat meille jos henkilötietosi muuttuvat niin että me pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen palvelun sinulle. Henkilötietojasi säilytetään meillä niin kauan kuin laki sallii. Tiedot poistetaan meidän toimesta kun tiedot eivät ole enää merkityksellisiä.

Jos olet antanut suostumuksesi rahoituspalvelujen markkinointiin ja mainostukseen sähköpostin, tekstiviestein ja selain-pohjaisten ilmoitusten kautta, me pyydämme sinua uusimaan suostumuksesi joka kolmas vuosi, jos et ole ollut aktiivinen profiilissasi näiden kolmen vuoden aikana.

 

 1. Sinä olet vastuussa oikeista ja päivitetyistä henkilötiedoista jotka olet täyttänyt verkkosivuillamme. Päivityksiä tehdään sinun toimesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen, me päivitämme tietosi ajantasalle, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin.

Turvallisuus

 

Me suojaamme henkilötietojasi. Me emme säilytä henkilötietojasi omilla palvelimillamme, vaan käytämme yhteistyökumppaneitamme, tästä voit lukea lisää TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ alta. Jos haluat lukea heidän tietosuojakäytännöistä ja GDPR:stä, voit käydä heidän verkkosivuilla. Kuitenkin voimme myös auttaa sinua jos sinulla on kysymyksiä tästä. Sinun tietosi ovat aina suojattuja meidän toimesta, me olemme huolehtineet asiasta teknisin keinoin, jos tietosi on vahingossa tai laittomasti meidän hallinasta poistettu, hävitetty, heikentynyt, julkaistu tai jaettu asiankuulumattomien henkilöiden kanssa, väärinkäytetty tai käsitelty soveltavan lain vastaisesti.

Oikeutesi:

 

Käyttääksesi alla mainittuja oikeuksiasi, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä tietojemme kautta. Tämän tiedon löydät tietosuojakäytännön luvun alusta.

 1. Oikeus päästä tarkastamaan henkilötietojasi: Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan säilyttämiämme henkilötiedojasi. Mutta, tällainen tapahtuma ei kuitenkaan voi olla ristiriidassa muiden oikeuksien tai vapauksien harjottamisen kanssa. Lisäksi, sinulla on aina oikeus saada itsellesi henkilötiedot jotka olet meille luovuttanut.
 1. Oikeus saada korjattua henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi korjattua, jos tiedot eivät ole paikkansapitäviä tai jos olet vahingossa tehnyt virheen. Mutta, joissakin tapauksissa voi olla että me emme pysty poistamaan tai korjaamaan tietojasi koska laki velvoittaa meitä säilyttämään tietojasi.

Oikeus poistaa tietoa. Erikoistapauksissa, sinulla on oikeus poistaa tallentamamme tietosi, ennen kun yleinen asetettu aikaraja toteutuu.

 

 1. Oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Joissain tapauksissa, sinulla on oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa sitä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käsittelyä suoramarkkinonti tarkoituksiin.
 1. Oikeus siirtää tietoja. Silloin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu auttomaattisesti, tietojensiirto on sinun oikeutesi. Tämä oikeutesi tarkoittaa että sinulla on oikeus saada henkilötietosi lähetettyä itsellesi rakenteellisesti, normaalikäyttöisenä ja kone-luettavalla muodossa, ja että sinulla on oikeus siirtää tietojasi toiselle palveluntarjoajalle.
 1. Oikeus vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi laillista käsittelyä. Jos sinä uskot että henkilötietojasi käytetään soveltavan lainsäädännön tai tarjoamasi suostumuksesi vastaisesti jotka olet meille toimittanut, sinulla on oikeus vastustaa meitä. Sinä voit tehdä tämän käyttämällä yhteystietojamme. Tämän menetelmän valitseminen johtaa siihen että henkilötietojasi ei enää käytetä tähän tarkoitukseen. Voit aina olla yhteydessä meihin jos haluat rajoittaa osia tai kaikkia henkilötietojasi.
 1. Oikeus perua suostumuksesi. Koska olet antanut meille suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi. Heti kun perut suostumuksesi, henkilötietojesi käsittely lakkaa ja et saa meiltä enää markkinointia rahoitustuotteista.

  Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

  Tietosuojavaltuutettu

  Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. 
  Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki. 
  Puhelinvaihde: 029 566 6700 
  S-posti: tietosuoja(at)om.fi 
  www.tietosuoja.fi