Lainalaskuri

Valitse lainan määrä

Hakemuksesi ei ole sitova

Valitse lainasumma:

1000
Nimi
Sähköposti
    First Name:

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä 500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin €29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä €500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on lainalaskuri?

Lainalaskuri on työkalu lainan kustannusten arviointiin. Lainan tarvitsijoille Suomessa lainalaskuri on työkalu lainan kustannusten arviointiin.

Lainalaskuri

Lainalaskurin avainominaisuudet

Syötä lainan määrä, korko ja laina-aika saadaksesi tarkan kuukausimaksun.

Laskuri tarjoaa yhteenvedon lainan kokonaiskustannuksista, mukaan lukien lisämaksut.

Mahdollistaa eri lainatarjousten vertailun ja auttaa löytämään taloudellisesti järkevimmän ratkaisun.

Vaikka lainatarpeesi voi olla erityinen, lainojen vertailu käyttäen yhdistelylaina laskuria tai yleistä lainalaskuria on aina suositeltavaa ennen ensimmäiseen lainatarjoukseen tai muun lainatarjouksen sitoutumista, jotta voit varmistaa parhaan lainatarjouksen.

lainalaskuri

Lainojen vertailu

Riippumatta siitä, etsitkö kulutusluottoa tai tarvitsetko lainaa suurempaa hankintaa varten, lainojen vertailu eri rahoituslaitosten tarjoamilla pankki lainalaskureilla voi säästää merkittävästi rahaa.

Helppo lainalaskuri tarjoaa käsityksen siitä, miten lainaehdot, kuten lainankorot, kuukausimaksut ja laskuri tarkistus, vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin.

Budjetin hallinta on olennainen osa lainanottoprosessia, ja remonttilaina laskuri sekä muut laskurit auttavat arvioimaan, onko lainan takaisinmaksu mahdollista koronmuutosten tai taloudellisen tilanteen heikentyessä.

Käytännöllinen vuokralaskuri ei ainoastaan auta sinua ymmärtämään vuokran suuruutta, vaan myös sen, miten mahdolliset vuokran korotukset vaikuttavat kokonaiskustannuksiin pitkällä aikavälillä. Tämä antaa sinulle varmuutta vuokrasuhteen aikana, kun tiedät tarkkaan, millaisia kuluja voit odottaa.

Swiftbanker lainalaskuri

Swiftbanker lainalaskuri auttaa sinua löytämään markkinoiden parhaat lainatarjoukset, ja voit löytää parhaat lainatarjoukset joita tarvitset henkilökohtaisia taloudellisia tarpeitasi varten, olipa kyseessä yleinen lainalaskuri tai asuntolaina laskuri. Näin varmistat, että saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen markkinoilta.

Lainan vertailuun tarkoitetut verkkosivustot mahdollistavat korkojen vertailun, jolloin voit löytää edullisimman koron. Tietämys siitä, miten korot lasketaan ja mitkä ovat yleisimmät korot erityyppisissä lainoissa, on tärkeää ennen lainan hakemista.

Remonttilaina laskuri

Remonttilaina laskurin ja korkolaskuri asuntolaina avulla voit kuten muidenkin lainalaskurien avulla verrata eri lainoja ja niiden kustannuksia helposti ja nopeasti.

Asuntolainan korkolaskuri

Asuntolainan korkolaskuri on erinomainen työkalu, joka auttaa selvittämään, kuinka erilaiset korot ja takaisinmaksuajat vaikuttavat asuntolainan kokonaiskustannuksiin. Korkolaskuri asuntolaina antaa tarkan kuvan kustannuksista.

Korkolaskuri on suunniteltu erityisesti asuntolainojen arviointiin, jolloin voit tarkasti nähdä, miten muutos lainan ehdoissa heijastuu kuukausimaksuihin ja pitkäaikaisiin kustannuksiin. Siten se antaa selkeän kuvan lainan kokonaiskuluista, ja mahdollisuus vertailuun tekee päätöksenteosta huomattavasti helpompaa.

Lainojen ominaisuudet - mitkä vaikuttavat lainan edullisuuteen

Lainoissa on monia ominaisuuksia, kuten nimelliskorko ja todellinen vuosikorko, jotka vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin. Takaisinmaksuaika on myös tärkeä tekijä, joka vaikuttaa siihen, kuinka paljon rahaa lainanottaja maksaa takaisin vuosien kuluessa.

Lainojen ehdot, kuten lainankorot ja lainapalkkiot, voivat merkittävästi vaikuttaa lainan lopulliseen suuruuteen. Lainalaskuri tekee lainojen vertailun helpoksi, antaen kattavan yleiskuvan lainan ehdoista ja kustannuksista.

Lainalaskurin käyttö

Lainojen ehtojen, kuten korkojen ja lainapalkkioiden, muuttaminen voi vaikuttaa suuresti lainan lopulliseen suuruuteen. Moni ei ota huomioon, miten nämä tekijät vaikuttavat lopulliseen maksuun. Velan takaisinmaksu vuosien ajan voi lisätä lainan kokonaiskustannuksia merkittävästi.

Näiden asioiden vuoksi on hyvä käyttää lainalaskuria. Ne ovat käyttäjäystävällisiä ja helpottavat lainavertailua. Lainalaskurissa syötetään haluttu lainasumma hakukenttään. Swiftbanker tarjoaa useita eri vaihtoehtoja eri tarjoajilta. Näet yhteenvedon lainasta, johon sisältyy yksityiskohtia, kuten todellinen korko, laina-ajan pituus ja kuukausimaksu. Sitten siirryt tekemään hakemuksen loppuun.

Huomaa, että hakemus ei tarkoita automaattista hyväksyntää. Jos lainahakemuksesi hyväksytään, saat lainanantajalta erilliset ohjeet tarjouksen hyväksymisestä. On hyvä tutkia lainoja ennen hakemuksen tekemistä tai hyväksymistä.

Lainojen vertailua lainalaskuri avulla ​

Lainojen vertailu on tärkeä osa lainanottoprosessia, ja lainalaskuri tarjoaa arvokkaita työkaluja lainojen vertailuun. Swiftbanker auttaa tekemään perusteellisen lainavertailun, löytämään parhaat luotot ja lainat taloudelliseen tilanteeseesi sopien. Laskurin avulla voit syöttää haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuajan, sekä valita annuiteetin tai suoran lainan, nähdäksesi korkojen ja lisämaksujen määrän.

Sama pätee myös vakuutuksiin ja sähkölaskuihin sekä asuntolainoihin, joiden kustannuksia voit arvioida käyttämällä asuntolaina laskuri. Lisäksi monet vertailevat myös asuntolainoja ja tämä kerrotaan pankeille myös siinä vaiheessa kun lainaa haetaan – pankit myös tietävät tämän, eikä sitä tarvitse hakijan mitenkään piilotella. Siksi puhumme myös lainoista vakuudeton laina.

Swiftbanker ei itse tarjoa lainoja, mutta palvelumme tekee lainojen vertailusta helppoa. Voit tehdä perusteellisen lainavertailun, löytää parhaat luotot ja lainat ja löytää sopivimman lainatarjouksen – juuri sellaiset, jotka sopivat sinulle ja taloudelliseen tilanteeseesi.

Laskurin avulla voit syöttää haluamasi lainasumman, takaisinmaksuajan ja sen, onko kyseessä annuiteetti vai suora laina. Samaisen laskurin avulla näet selvästi, kuinka paljon korkoa lainassasi on sekä näet paljonko sinun pitää maksaa lisämaksuja, kuten perustamis- ja peruutusmaksuja.

Lainojen korkojen tarkastaminen

Tarkista lainojen korot lainalaskurilla saadaksesi kokonaiskuvan uusista kustannuksistasi. Kun olet laskenut lainan kuukausittaiset kustannukset, voit verrata niitä budjettiisi ja varmistaa, että sinulla on riittävästi rahaa lainan maksamiseen. Suosittelemme laskemaan lainan kuukausikustannukset ennen lainan hakemista, sillä lainojen korot vaihtelevat.

Lainalaskuri auttaa sinua arvioimaan tulevat kustannukset ja vertaamaan niitä tuloihisi. On tärkeää tietää menosi, jotta voit punnita ne suhteessa tuloihisi.
Kiinnostaako pikalaina? lue lisää täältä

Lainalaskurilla saat kokonaiskuvan tulevista kustannuksistasi. Laskemalla lainan kuukausittaiset kustannukset etukäteen voit verrata niitä budjettiisi. Lainakorkolaskuri auttaa ymmärtämään nimelliskoron ja todellisen vuosikoron eron, mikä on ratkaisevaa lainan kustannusten arvioimiseksi.

Käytä lainakorkolaskuria korkokustannusten laskemiseen tehokkaasti. Sinun tulee tietää korkoprosenttisi.

Lainoissa ilmoitetaan yleensä nimelliskorko, mutta todellinen vuosikorko on tärkeämpi, koska se sisältää kaikki lainan kustannukset. Todellinen vuosikorko on se, mitä kannattaa seurata. Lainavertailumme auttaa laskemaan tämän koron ja löytämään edullisimman rahoituslaitoksen tai pankin.

Lainojen vertailun lyhyt oppimäärä

Lainalaskurilla voit valita laina-ajan ja korkokannan sekä etsiä rahoituslaitoksia, jotka tarjoavat sopivia korkoja. Sopivin korko riippuu taloudellisesta tilanteestasi.

Laina kuukausierä laskuri auttaa laskemaan kuukausittaisen lyhennyserän. Lainalaskuri huomioi todelliset vuosikorot, mukaan lukien perustamismaksut, irtisanomismaksut ja muut kulut. On tärkeää laskea lainan korko ennen hakemuksen tekemistä, jotta tiedät lainan todelliset kustannukset.

Jos harkitset lainan ottamista, selvitä korot ja eri lainatyyppien yleiset korot. Tämä auttaa sinua arvioimaan lainan kokonaiskustannukset. Jos olet jo ottanut lainan, oppiminen ei ole myöhäistä.

Lainalaskurilla voit valita laina-ajan ja korkokannan, etsiä sopivia rahoituslaitoksia ja verrata lainatarjouksia. Huomioi lainan kokonaiskustannukset, ei vain kuukausittaisia kustannuksia.

Koron laskeminen ilman lainalaskuria

Korkojen laskeminen onnistuu myös ilman lainalaskuria. Siihen on olemassa omat kaavansa ja seuraavasta esimerkistä voi olla hyötyä, kun haluat laskea lainan koron ja sen, paljonko maksat euroissa korkoa vuodessa. 

Jäljellä oleva velka [x] ennalta määritetty korko = vuotuinen kokonaiskorko euroissa.

Jos oletetaan, että haluat lainata 10 000 euroa ja että korko laina-aikana on noin 9 %, korkokustannukset voidaan laskea melko helposti edellä esitetyn kaavan avulla:

10 000 x 0,09 = 900 euroa 

Edellä olevasta esimerkistä voit päätellä, että kokonaiskorko on 900 euroa. Korkoa siis maksat lainassa ensimmäisen vuoden ajan 900 euroa, johon ei sisälly maksuja, jotka voivat tulla lainan mukana. Lainan korko kuukaudessa lasketaan puolestaan laskemalla korkokustannukset vuoden ajalta yhteen sekä jakamalla tämä 12 kuukaudella.

900 jaettuna 12 on 75 €, joten kuukausittainen korko on euroissa 75.

Näin pääset siis itsekin alkuun lainojen vertailussa, mutta Swiftbankerin lainalaskuria käyttämällä saat helpommin vastaukset sopivimman lainan etsimisessä. Saat sen avulla tiedon siitä, minkälainen takaisinmaksusuunnitelma sinulla voisi olla lainassasi. Saat laksurin avulla helposti laskettua ja saada yleiskuvan lainasummasta, korosta ja takaisinmaksuajasta. Voit myös muuttaa lainan ehtoja, jolloin lainasumman kustannukset muuttuvat valitsemasi takaisinmaksuajan, lisättävien kulujen ja todellisen vuosikoron mukaan.

Lainalaskurissa olevia valintoja

Lainalaskureissa on yleensä seuraavat valinnat ja ominaisuudet, joiden avulla selviää lainan kustannukset:

Yleinen lainalaskuri

Yleinen lainalaskuri on arvokas työkalu, joka auttaa yksilöitä ymmärtämään lainansa kustannukset ja aikataulut ennen lainan ottamista. Tämän työkalun avulla käyttäjät voivat syöttää lainan määrän, koron sekä laina-ajan, jotta he saavat käsityksen kuukausittaisista maksuistaan ja lainan kokonaiskustannuksista.

Lainalaskurin käyttö on yksinkertaista ja nopeaa. Käyttäjän tulee vain täyttää tarvittavat tiedot, kuten lainasumma, vuosikorko ja laina-aika. Tämän jälkeen lainalaskuri tekee laskelmat automaattisesti, tarjoten selkeän yhteenvedon kuukausimaksuista ja lainan kokonaishinnasta. Tämä mahdollistaa eri lainavaihtoehtojen vertailun ja auttaa löytämään taloudellisesti järkevimmän ratkaisun.

Lisäksi yleinen lainalaskuri voi tarjota tietoa lisämaksuista, kuten avausmaksuista tai tilinhoitopalkkioista, jotka voivat vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Tämän avulla lainanottajat voivat tehdä tietoisempia päätöksiä ja suunnitella talouttaan paremmin.

Yleinen lainalaskuri on erinomainen väline taloudellisen suunnittelun tueksi. Se auttaa käyttäjiä ymmärtämään paremmin lainojen ehdot ja mahdolliset kulut, mikä on tärkeää taloudellisen vakauden ja hyvinvoinnin kannalta.

Korkojen ja takaisinmaksun lisäksi lainastasi rahoituslaitos voi periä lisämaksuja, kuten perustamis- ja peruutusmaksuja. Nämä on myös tärkeää pitää mielessä, kun otat lainaa, jotta saat yleiskuvan lainan kokonaiskustannuksista. 

Kun tiedät, miten korko lasketaan, ja pystyt itse laskemaan mahdolliset korotukset, se voi antaa sinulle enemmän turvaa raha-asioissasi. Kun tiedät, miten lainat ja korot toimivat, et kuluttajana ole vaarassa jäädä pulaan, jos tilanne yhtäkkiä muuttuu

Viimeisimmät artikkelit

Usein kysytyt kysymykset

Rahoituslaitoksen lainaamasta rahasta perimää korkoa kutsutaan nimelliskoroksi. Siitä käytetään myös nimitystä vuotuinen korko.

Todellinen vuosikorko on lainan kokonaiskustannus, jossa sekä hallinnolliset kulut, sivukulut jne. ja nimelliskorko on laskettu yhteen. Kustannusten laskemisessa käytetäänkin todellista vuosikorkoa. Lainojen vertailuja tehdessäsi kannattaa kiinnittää huomiota vain todelliseen vuosikorkoon, sillä se kertoo tarkasti paljonko lainasi tulee todellisuudessa maksamaan. 

Jos otat kiinteäkorkoisen lainan, sinulla on koko laina-ajan sama korko kuin lainaa otettaessa.  

Tähän on yksinkertainen vastaus olemassa: älä koskaan unohda tarkistaa todellista vuosikorkoa, kun lasket lainoja lainalaskurilla. Monet ihmiset vain näkevät nimelliskoron eivätkä huomaa muiden lainojen lisäkustannusten vaikutusta. Lainalaskuri näyttää sinulle kaikki kasvot niin, että paremman valinnan tekeminen on helpompaa.

Lainan kustannuksiin voi vaikuttaa useat tekijät. Ensimmäinen ja tärkein on korko. Lainan kuukausikustannukset voivat vaihdella huomattavasti riippuen siitä, onko korko korkea vai matala. Jokainen lainaa ottava pyrkii tietysti saamaan mahdollisimman alhaisen koron, mutta samalla lainan takaisinmaksuaika pitenee.

Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttavat myös siihen lisättävät maksut, jotka voivat olla esimerkiksi lainan myöntämismaksuja ja muita sivukuluja. Jotta laina myönnetään, monet rahoituslaitokset vetävät välistä siivun, joten et välttämättä saa sitä täyttä summaa lainaa, jota olit hakemassa. Myöntämismaksu kun otetaan usein lainasummasta itsestään.

Kun otat lainaa, pankki, rahoituslaitosi tai muu luotonantaja tarkistaa luottokelpoisuutesi ja takaisinmaksukykysi. Jos olet voinut hoitaa taloutesi hyvin, tämä tarkoittaa yleensä hyviä korkoja (eli matalia), kun taas huonommin hoidettu talous todennäköisesti voi johtaa korkeampiin korkoihin lainassa.

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

SwiftBanker on Lacuna Digital ApS omistuksessa. Lacuna Digital suhtautuu henkilötietojesi käsittelyyn erittäin vakavasti. Täältä voit lukea kuinka sinun tietojasi käsitellään verkkosivustolla.

REKISTERIPITÄJÄT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lacuna Digital ApS
CVR-nr. 38985981
Finsensvej 7A, stuen tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@swiftbanker.fi

Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa sinusta jonka avulla pystymme tarjoamaan parannettua sisältöä joka on myös henkilökohtaisesti kohdistettu, samalla myös mainokset ovat ensiluokkaisia juuri sinulle. Jos et halua että tietojasi kerätään, sinun täytyy poistaa evästeitä ja välttää verkkosivun käyttöä uudestaan. Alla olemme tarkentaneet minkälaisia tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kenellä kolmannella osapuolella on mahdollisuus käyttää niitä.

Evästeitä

Verkkosivu käyttää ”evästeitä”, joka on tekstitiedosto joka tallennetaan tietokoneellesi, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen. Evästeet eivät voi sisältää haitallista ohjelmakoodia kuten viruksia. On mahdollista poistaa tai estää evästeitä. Katso ohjeet englanniksi.

Riskinä on myös että verkkosivu ei enää toimii optimaalisesti ja että sivulla on sisältöä johon sinulla ei ole pääsyä. 

TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Tarjoaksemme parasta palvelua, käytämme seuraavia tietojen käsittelijöitä. 

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Campaign Monitor Ltd
Microsoft Ltd.
Inmobile
Mailchimp
Active Campaign
GetResponse 
Constant Contact
Aweber

 

Tietojasi luovutetaan ja käsitellään kolmannen osapuolen maiden toimesta.

Tiedot luovutetaan US järjestöille; Facebook Ltd, Google Ltd, Microsoft Ltd, Campaign Monitor, Mailchimp, Active Campaign.

Euroopan komissio on päättänyt että järjestöt Yhdysvalloissa ovat “turvallisia” jos ne noudattavat EU:n Privacy Shield sopimusta.

 

Voit saada sähköpostia, tekstiviestiä tai push-ilmoituksia rahoituspalvelujen sisällöstä seuraavilta:

Henkilökohtainen tieto

Yleisesti

Henkilötietoja on kaikki tieto joka voidaan liittää sinuun joissakin määrissä. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja käsittelemme useasti sen kaltaista tietoa. Näin tapahtuu esimerkiksi ??? kun tilaat meidän uutiskirjeemme, osallistut kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröidyt käyttäjäksi tai tilaajaksi, käytät muita palveluja tai teet ostoksia verkkosivuston kautta.

 

Yleensä me keräämme ja käsittelemme seuraavanlaisia tietoja: Ainutlaatuinen ID ja tekninen tieto tietokoneestasi, tabletti tai älypuhelin, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijanti, ja minkälaisilla sivustoilla vierailet (kiinnostuksen kohteet) Jos sallit ja täytät tiedot itse, me käsittelemme myös seuraavat tiedot. Nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite ja maksutiedot. Tämä liittyy tyypillisesti ostokseen tai tilin luomiseen.

Käyttämällä tätä sivua suostut tietosuojakäytäntöön.

Jälkeenpäin, SwiftBanker viitataan kun käytetään muotoa; me, meidän, tai meistä.

Me käytämme seuraavat tiedot sinusta.

 

Nimi
Sähköposti
Maantieteellinen sijanti
Tekninen tieto tietokonestasi, tabletistasi tai älypuhelimestasi
Selaimen tunnistus
IP-osoite
Evästeet
Maa

 

Muut evästeet joihin saattaa sisältyä henkilökohtainen tunnistus tiedoistasi.

 

Henkilötietojen käsittelyn GDPR Asetus 6.1f mukaisesti tarkoittaa:

 

Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään seuraavaan:

Sähköpostitarjouksia, lainatarjouksia tai uutisia lainoista.

Tekstiviestejä uusista lainatarjouksista tai uutisia lainoista.

Push-ilmoituksia lainatarjouksista tai uutisia lainoista

 

Kun me käsitttelemme henkilötietojasi pyydämme suostumuksesi siihen ennen kun me keräämme ja käsittelemme tietojasi.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään asiaankuuluvista ja tietyistä syistä.

Me keräämme ja käsittelemme ainoastaan asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja.

Me emme paljasta henkilötietojasi ilman sinun suostumustasi.

Me poistamme henkilötietosi kun tiedot eivät ole enää olennaisia tarkoitukseen. Lisäksi, henkilötietojasi käsitellään GDPR Asetuksen 6.1. a ja b:n mukaisesti oikean ja päivitetyn henkilötiedon kanssa.

 

Tarkoitus

 1. Me pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin me käsittelemme henkilötietojasi tietynlaisiin ja asiaankuuluviin tarkoituksiin. Suostumuksesi on perusta henkilötietojen käsittelyyn, ellei meillä ole peruste käsittellä tietojasi erillä tavalla lain mukaisesti. Suostumuksesi on aina vapaehtoinen ja sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi.
 1. Me keräämämme henkilötiedot käytetään ainoastaan tietyistä syistä ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot joita keräämme, tallennamme ja käsittelemme on ainostaan tiettyihin ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Me keräämme, tallennamme ja käsittelemme vain tavallisia henkilötietoja.
 2. Käsittelemämme henkilötiedot ovat vain asiaankuuluvia henkilötietoja. Me käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan laillisista tarkoituksista. Kun me keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut ja näyttää sinulle kampanjoita ja mainoksia jotka ovat sinulle olennaisia. Tämä tarkoittaa että me pystymme tarjoamaan toivottuja palveluita. Henkilötietojasi käsitellään niissä määrin missä ne ovat oleellisia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, me vähennämme henkilötietojesi käsittelyä väärinkäytösten varalta.
 1. Me emme paljasta henkilötietojasi ilman suostumustasi. Me paljastamme henkilötietojasi ainoastaan yhteistyökumppaneillemme. Tätä tietoa käytetään markkinointiin johon olet antanut suostumuksesi. Voit vastustaa henkilötietojesi levittämisestä milloin tahansa. Jos viranomaiset ottavat yhteyttä meihin, meillä on oikeus paljastaa henkilötietojasi milloin tahansa ilman suostumustasi. Me käytämme lukuisia kolmansia osapuolia tallentaaksemme ja käsitteelläksemme tietoja. Nämä kolmannet osapuolet tallentavat ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan meidän puolestamme ja he eivät voi käyttää tietojasi omaan tarkoituksensa. Lisäksi, käytämme tietojen käsittelijöitä ainoastaan EU-maissa tai sellaisissa maissa jotka voivat asianmukaisesti suojata henkiötietosi. Kuitenkin, pidätämme itsellemme oikeuden käyttää tietojen käsittelijöitä EU:N/EEA:n ulkopuolelta jos he pystyvät avustamaan meidän yritystämme. Kuitenkin, tämä tehdään ainoastaan sovellettavan sääntöjen mukaisesti koskien henkilötietojen siirtoa, katso lainsäädäntö. Jos haluat, voit lukea lisää aiheesta englanniksi täältä: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
 2. Henkilötietojasi päivitetään tai poistetaan kun tiedot eivät enää ole tarkoituksenmukaisia. Siksi me tarkistamme että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkaansapitäviä ja päivitettyjä. Mikäli henkilötietosi ovat virheellisiä, tiedot poistetaan välittömästi. Siksi tarjoamamme palvelu vaatii että henkilötietosi ovat oikeita. Tähän liittyen pyydämme että annat meille oikeat henkilötiedot. Siksi on myös tärkeätä että ilmoitat meille jos henkilötietosi muuttuvat niin että me pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen palvelun sinulle. Henkilötietojasi säilytetään meillä niin kauan kuin laki sallii. Tiedot poistetaan meidän toimesta kun tiedot eivät ole enää merkityksellisiä.

Jos olet antanut suostumuksesi rahoituspalvelujen markkinointiin ja mainostukseen sähköpostin, tekstiviestein ja selain-pohjaisten ilmoitusten kautta, me pyydämme sinua uusimaan suostumuksesi joka kolmas vuosi, jos et ole ollut aktiivinen profiilissasi näiden kolmen vuoden aikana.

 

 1. Sinä olet vastuussa oikeista ja päivitetyistä henkilötiedoista jotka olet täyttänyt verkkosivuillamme. Päivityksiä tehdään sinun toimesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen, me päivitämme tietosi ajantasalle, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin.

Turvallisuus

 

Me suojaamme henkilötietojasi. Me emme säilytä henkilötietojasi omilla palvelimillamme, vaan käytämme yhteistyökumppaneitamme, tästä voit lukea lisää TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ alta. Jos haluat lukea heidän tietosuojakäytännöistä ja GDPR:stä, voit käydä heidän verkkosivuilla. Kuitenkin voimme myös auttaa sinua jos sinulla on kysymyksiä tästä. Sinun tietosi ovat aina suojattuja meidän toimesta, me olemme huolehtineet asiasta teknisin keinoin, jos tietosi on vahingossa tai laittomasti meidän hallinasta poistettu, hävitetty, heikentynyt, julkaistu tai jaettu asiankuulumattomien henkilöiden kanssa, väärinkäytetty tai käsitelty soveltavan lain vastaisesti.

Oikeutesi:

 

Käyttääksesi alla mainittuja oikeuksiasi, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä tietojemme kautta. Tämän tiedon löydät tietosuojakäytännön luvun alusta.

 1. Oikeus päästä tarkastamaan henkilötietojasi: Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan säilyttämiämme henkilötiedojasi. Mutta, tällainen tapahtuma ei kuitenkaan voi olla ristiriidassa muiden oikeuksien tai vapauksien harjottamisen kanssa. Lisäksi, sinulla on aina oikeus saada itsellesi henkilötiedot jotka olet meille luovuttanut.
 1. Oikeus saada korjattua henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi korjattua, jos tiedot eivät ole paikkansapitäviä tai jos olet vahingossa tehnyt virheen. Mutta, joissakin tapauksissa voi olla että me emme pysty poistamaan tai korjaamaan tietojasi koska laki velvoittaa meitä säilyttämään tietojasi.

Oikeus poistaa tietoa. Erikoistapauksissa, sinulla on oikeus poistaa tallentamamme tietosi, ennen kun yleinen asetettu aikaraja toteutuu.

 

 1. Oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Joissain tapauksissa, sinulla on oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa sitä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käsittelyä suoramarkkinonti tarkoituksiin.
 1. Oikeus siirtää tietoja. Silloin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu auttomaattisesti, tietojensiirto on sinun oikeutesi. Tämä oikeutesi tarkoittaa että sinulla on oikeus saada henkilötietosi lähetettyä itsellesi rakenteellisesti, normaalikäyttöisenä ja kone-luettavalla muodossa, ja että sinulla on oikeus siirtää tietojasi toiselle palveluntarjoajalle.
 1. Oikeus vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi laillista käsittelyä. Jos sinä uskot että henkilötietojasi käytetään soveltavan lainsäädännön tai tarjoamasi suostumuksesi vastaisesti jotka olet meille toimittanut, sinulla on oikeus vastustaa meitä. Sinä voit tehdä tämän käyttämällä yhteystietojamme. Tämän menetelmän valitseminen johtaa siihen että henkilötietojasi ei enää käytetä tähän tarkoitukseen. Voit aina olla yhteydessä meihin jos haluat rajoittaa osia tai kaikkia henkilötietojasi.
 1. Oikeus perua suostumuksesi. Koska olet antanut meille suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi. Heti kun perut suostumuksesi, henkilötietojesi käsittely lakkaa ja et saa meiltä enää markkinointia rahoitustuotteista.

  Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

  Tietosuojavaltuutettu

  Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. 
  Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki. 
  Puhelinvaihde: 029 566 6700 
  S-posti: tietosuoja(at)om.fi 
  www.tietosuoja.fi