Lainojen yhdistäminen

Valitse lainan määrä

Hakemuksesi ei ole sitova

Valitse lainasumma:

1000
Nimi
Sähköposti
    First Name:

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä 500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin €29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä €500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mitä on lainojen yhdistäminen?

Lainojen yhdistäminen on useiden lainojen yhdistämistä yhdeksi.
For lainan tarvitsijat Suomessa, lainojen yhdistäminen on useiden lainojen yhdistämistä yhdeksi.

Yhdistä-lainat

Lainojen yhdistäminen voi helpottaa taloudenhallintaa ja vähentää kuukausittaisia maksuja.
Muista vertailla vaihtoehtoja ja harkita päätöstä huolellisesti.

Edut

 1. Yksinkertaisuus: Yksi kuukausittainen maksuerä helpottaa taloudenhallintaa.
 2. Alhaisemmat kuukausimaksut: Voit neuvotella alhaisemman kuukausimaksun.
 3. Paremmat lainaehdot: Mahdollisuus saada alhaisempi korko tai pidempi takaisinmaksuaika.

Miten yhdistää lainat?

 1. Arvioi lainasi: Listaa nykyiset lainasi, niiden korot, kuukausimaksut ja jäljellä oleva pääoma.
 2. Tutki vaihtoehtoja: Vertaile eri lainantarjoajia ja heidän ehtojaan.
 3. Hae yhdistelylainaa: Täytä hakemus ja toimita tarvittavat asiakirjat.
 4. Maksa vanhat lainat pois: Käytä uusi laina vanhojen lainojen maksamiseen.

Kun useammat eri lainan kuukausimaksut ja muut kulut on yhteenlaskettuna erityisen korkeat, on järkevää liittää niitä yhteen. Kuinka sitten käy niin, että lainoja tulee otettua aivan liikaa? Rahanpuute voi esimerkiksi tulla esille tapaturman, sairauden tai muun vastaavan takia. Joissakin tilanteissa voi olla pakko ottaa velkaa, ja tällöin ne rupeavat kasautumaan päällekkäin, myös tilinhoitomaksu mukaan lukien.

Lainojen yhdistämisen hyödyt

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että lainanhakija ottaa yhden isomman lainan, jonka jälkeen henkilö voi maksaa kaikki pienemmät lainat kerralla takaisin, hyödyntäen marginaali eroa. Suuremman lainan todellinen korko on pienempi kuin kaikkien pienempien lainojen korkojen summa. Yhdistä lainat pienin korko ja sopiva laina-aika mielessä pitäen, hyödyntäen lainan yhdistäminen sivustomme kautta – siis se todellinen korko, nimenomaan.

Lainojen yhdistäminen auttaa myös siihen tilanteeseen, jossa useamman lainan maksamisen muistaminen on vaikeutunut, eräpäivien ollessa todennäköisesti erit jokaisessa lainalaskussa.

Todellinen vuosikorko ja marginaali ovat kaksi tärkeimmistä tekijöistä, joita kannattaa vertailla lainoja yhdistettäessä. Se kertoo lainan kokonaiskustannukset prosentteina vuodessa, ottaen huomioon kaikki lainaan liittyvät kulut ja korot. Todellinen vuosikorko auttaa hahmottamaan, kuinka paljon lainan ottaminen todella maksaa pitkällä aikavälillä.

Muistututukset maksuista ovat aina ikäviä – eritoten muistutukset jotka menevät perintään tai ulosottoon asti. Yhdistämällä lainoja on myös helpompi käyttää rahaa, koska maksun osoitteita on vähemmän.

Swiftbanker auttaa paras lainojen yhdistäminen ja tekee siitä sinulle helppoa ottamalla huomioon todellinen vuosikorko ja tilinhoitomaksu. Syötä verkkosivuston hakukenttään etsimäsi summa ja etsi sitten lainat, jotka sopivat näihin kriteereihin. Swiftbanker tarjoaa esimerkin muodossa lainatietoja: todellinen korko, lyhennysaika, avausmaksu ja esimerkkikorko. Näistä tiedoista kannattaa ehdottomasti vertailla ainakin lyhennysaikaa ja todellista vuosikorkoa.

Lainojen yhdistäminen on Swiftbankerissa maksutonta. Valitse paras lainatarjous jonka jälkeen pääset tekemään lopullisen lainahakemuksen. Lainahakemus itsessään ei sido mihinkään vaan se, kun olet allekirjoittanut sen ja lainapyyntö on hyväksytty rahoittajan toimesta.

Kun yhdistät lainat Swiftbankerissa, hyödyt esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

 • saatat säästää useita satoja tai tuhansia euroja
 • voit tehdä lainavertailun useamman kerran, jotta löydät varmasti sopivan yhdistelylainan sinun tarpeisiisi

jälleenrahoituksesta

Joskus yhdistelmälainan kohdalla puhutaan jälleenrahoituksesta, mutta yhdistelmälaina tarkoittaa käytännössä samaa asiaa. Jälleenrahoitus on termi, joka on yleistymässä. Lainojen uudelleenrahoitus tarkoittaa uuden lainan ottamista vanhojen lainojen maksamiseksi takaisin paremmilla ehdoilla, joka on vain toinen termi lainojen yhdistämiselle.

Yhdistelmälaina kokemuksia on monilla asiakkaillamme, joten seuraa saamiamme arvosteluja tyytyväisiltä asiakkailta. Yhdistä lainat halvin korkoprosentti mielessä pitäen ja tutustu Swiftbankerin palveluihin.

Yhdistämislainan hakeminen on helppoa

Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut helpompaa.  Palvelumme avulla voit helposti saada tarjouksia eri pankeilta täyttämällä vain yhden lomakkeen, jossa on erilaisia laina-arvioita. 

Lainan hakemisessa on tärkeää ottaa huomioon henkilökohtainen taloudellinen tilanne ja aiemmat lainat ennen päätöksen tekemistä.

Monilla meistä tulee elämässä eteen tilanteita, jotka aiheuttavat taloudelliseen tilanteeseen yllättävänkin suuria menoja. Ne voivat olla pakollisia hankintoja, kuten vaikkapa rikki mennyt auto, jota tarvitaan puolestaan töihin menemiseen. Ne voivat olla myös iloisia juhlia: häät ovat onnea täynnä olevia juhlia, mutta niihin voi saada kulumaan rahaa runsaasti, eikä kaikilla ole säästössä naimisiinmenoa (tai lähinnä sen “oheistoimintaa”) varten tarpeeksi.

Yhdistelmälainan hakeminen

Kun haet yhdistelmälainaa, muista sisällyttää kaikki velat, kuten pienet lainat, osamaksut, luottokorttivelat ja tekstiviestilainat. Valitse itsellesi sopiva takaisinmaksuaika. Swiftbanker tekee yhteistyötä lukuisten pankkien ja lainanantajien kanssa, joten voit olla varma, että saat alhaisimman mahdollisen koron.

Paras yhdistelmälaina ei ole vain alhaisin korko, vaan myös se, miten laina sopii taloudelliseen tilanteeseesi. Tarkastele kaikkia lainamaksuja ja kuluja tarkasti, jotta uusi yhdistelylaina todella auttaa sinua säästämään ja helpottaa taloudellista tilannettasi tulevaisuudessa.

Vakuudettomia lainoja on helppo hakea - ne vain pitää maksaa takaisinkin

Vakuudettomat lainat ovat helppo ja nopea saada tarvittava määrä rahaa tilille heti, lainaa heti, mutta sen kautta tulee maksettavaksi myös korot ja kulut, jotka nostavat haetun lainan määrää yllättävänkin runsaasti, ennen kuin laina on takaisinmaksettu. Siksi kannattaa ajatella tarkkaan lainan tarkoitus – ja ennen kaikkea sen tärkeys.

Lainoja on erityyppisiä ja monet ottavat niitä monta kontolleen, varsinkin kun lainan saaminen voi olla joskus helppoa. Onkohan se liiankin helppoa? Siihen emme tällä kertaa vastaa, mutta tarkastetaanpa minkälaisia lainoja on saatavilla tällä hetkellä.

Joustava laina

Joustoluotto on usein muutaman sadan, tai maksimissaan noin 5 000 € suuruinen laina, jota voi käyttää samalla tavalla kuin luottokorttia. Kun olet maksanut lainan takaisin sovitusti, sinulla on mahdollisuus nostaa siitä uudestaan saman suuruisen summan kuin mitä olet maksanut. Voit myös nostaa pienemmän summan halutessasi.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on suurin vakuudeton laina, joita on tarjolla pankeilla ja muilla lainoittajilla. Kulutusluotot voivat olla maksimissaan muutaman kymmenen tuhannen suuruisia luottoja ja niitä maksetaan kuukausittain takaisin.

Pikavippi

Pikavippi on monelle ollut vaihtoehtona, jos on ollut tarvetta nopeasti pieneen lainaerään ja on ollut oletus, että lainan ottaja pystyy maksamaan sen pian takaisin. Pikavipin korot ovat usein suurimpia vakuudettomien lainojen kuluista. 

Vakuudelliset lainat - mitä ne ovat?

Jos sinulla on omaisuutta, kuten asunto, kesämökki tai rahastoja, voi olla järkevää miettiä vaihtoehtona lainaa vakuutta vastaan. Vakuudelliset lainat ovat usein edullisempia kuin vakuudettomat lainat. Vakuudellista lainaa voi saada myös henkilötakaajan avulla. Vakuutena toimii siis joko omaisuus tai sitten toinen henkilö, joka käytännössä lupautuu maksamaan velan pois, jos lainanottaja ei siihen kykene.

Miksi lainojen yhdistäminen kannattaa?

Usein on hyvä idea yhdistää useita pieniä lainoja yhdeksi isoksi lainaksi. Tämä on edullista silloin, kun suuren lainan kuukausimaksu on pienempi kuin useiden pienten lainojen yhteenlasketut maksut. Silloin lainojen yhdistämisestä on hyötyä varsinkin sen hetkiseen taloudelliseen tilanteeseen. Lisäksi pienistä lainoista ja luotoista eroon pääseminen parantaa myös luottoluokitustasi, mikä tarkoittaa, että saat tulevaisuudessa parempia korkoja ja lainaehtoja.

Yhdistetyn lainan todellisen koron pitäisi olla alhaisempi kuin pienemmillä lainoilla, joten sinun kannattaa hyödyntää tällainen mahdollisuus. Voi myös olla mahdollista, että yhdistelylaina voi tulla pitkässä juoksussa kalliimmaksi (joka on kuitenkin epätodennäköistä), mutta sen kuukausierän suuruuden – tai pienuuden – vuoksi lainanottajan talous ei kaadu kovin helposti.

Mistä sitten moinen lainoilla velkaantuminen johtuu? Miksei vain voi olla ottamatta kalliita lainoja - tai mikseivät ihmiset ota lainoja tavallisista pankeista, eikä ns. rahoituslaitoksista?

Monet käyttävät lainanottoa keinona ostaa asioita, joihin heillä ei ole varaa ostohetkellä. Tähän voi laskea myös elämisen. Inflaatio on nousussa ja ruoan hinnat nousevat, kuten kaikki muukin tällä hetkellä. Vaikka lainan ottaminen voi monessakin tapauksissa olla hyödyllistä, kustannukset ovat yleensä suuremmat kuin lainan ottamisesta saatava hyöty.

Vaikka useimmat talousasiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että liiallinen velkaantuminen ei ole hyväksi taloudelliselle tulevaisuudellesi, parhaasta tavasta hallita velkaantumista vallitsee erimielisyyttä. Yhdistelylaina on kuitenkin yksi mahdollisuus maksaa useita lainoja hallitummin pois.

Jos luottoluokituksesi on tällä hetkellä huono, voi olla myös hyödyllistä yhdistää kaikki lainasi yhdeksi henkilökohtaiseksi lainaksi. Pitkällä aikavälillä tämä pienentää luottoriskiä pankkien suhteen. Kun seuraavan kerran haluat ottaa lainaa, voit saada entistäkin paremmat ehdot. Nämä ovat niin sanottuja hienoja lainojen yhdistäminen kokemuksia, jotka antavat uskoa tulevaisuuteen

Paremmat ehdot ja paremmat korot lainat yhdistämällä

Yhdistämällä lainat ja luotot saat paremmat ehdot ja ennen kaikkea paremmat korot. Näin pääset veloista nopeammin. Swiftbankerista voit hakea tällaisen yhdistelmälainan muutamassa minuutissa.

Paras lainojen yhdistäminen säästääkseen rahaa voi kuulostaa ensi näkemältä järjettömältä. Lainojen ja luottojen yhdistäminen yhteen paikkaan on kuitenkin aina hyvä ajatus, olipa lainoja sitten paljon tai vain muutama.

Yhdistetyn lainan todellisen korkojen pitäisi olla alhaisempi kuin yksittäisten lainojen korot, joten voit säästää huomattavia summia. Todellinen vuosikorko kuvaa lainan kokonaiskustannuksia, jotka sisältävät sekä korot että mahdolliset muut kulut. Vertaa eri lainatarjouksia huolellisesti ja valitse lainatarjous, jossa on alhaisin todellinen vuosikorko.

Vaikka tämä kuulostaa uskomattomalta, voi uusi matalakorkoinen henkilökohtainen laina säästää useita tuhansia euroja joka kuukausi.

Mistä tämä johtuu? Yksinkertaisesti siitä, että useat lainat ja luotot sisältävät useita eri korkoja, joista osa voi olla tarpeettoman korkeita. Ne voivat sisältää myös piilokustannuksia, kuten neuvonta- ja laskutusmaksuja.

Hyvänä esimerkkinä voidaan ottaa autolainat. Autolainojen korot ovat joskus näennäisen alhaiset, mutta niihin liittyy usein hyvin korkeita kuukausittaisia sivukuluja – anteeksi, hallinnollisia kuluja.

Viimeisimmät artikkelit

Etuja lainojen yhdistämisestä

Lainojen yhdistämisestä aiheutuu paljon hyötyjä ja etuja, joita ei tule ajatelleeksikaan. Onhan se kieltämättä hölmön kuuloinen ajatus, että ottamalla lisää lainaa pääsee muista lainoista pois. Tässä kuitenkin muutamia tärkeimpiä etuja, joista lainanottaja hyötyy, jos hän vain pystyy olemaan ottamatta tämän jälkeen lisää lainaa.

Voit hankkiutua eroon osamaksuista, pienistä lainoista ja luotoista.

Saat alhaisemmat kuukausittaiset kustannukset

Saat alhaisemman koron

Voit säästää rahaa joka kuukausi

Takaisinmaksuajan valitseminen onnistuu uudestaan

Et sitoudu mihinkään hakiessasi Swiftbankerilta lainaa

Luoton hakeminen on helppoa ja kätevää

Hyvällä sopimuksella saat nopeammin maksettua lainan

Voit kerätä kaikki lainasi yhteen paikkaan eikä sinun tarvitse muistaa kuin yksi maksupäivä!

Edellä olevista hyödyistä huolimatta on järkevää kuitenkin tarkkailla omaa talouttaan ja erityisesti sitä, onko tilanne parantunut. Voit nimittäin mahdollisesti saada vieläkin paremman lainatarjouksen myöhemmin. Siksi suosittelemme, että tarkistat joka vuosi, voitko yhdistää lainasi ja luottosi entistäkin parempien ehtojen saavuttamiseksi. Usein voi olla viisasta tehdä uusi vertailu vuoden sisällä. Lainatiedot päivitetään kuukausittain, eivätkä vanhat luotot ole enää näkyvissä. Mitä vähemmän lainoja sinulla on, voi se merkitä myös parempia luottotietoja. 

Paras lainojen yhdistäminen - kokeile Swiftbankeria

Yhdistelmä lainaa hakiessasi kannattaa muistaa, että Swiftbankerin yhteistyökumppanit tekevät päätöksensä sen perusteella, kuinka kykenet maksamaan lainasi takaisin sinä päivänä, jona haet lainojesi yhdistämistä. Ne eivät siis ota huomioon aiempaa maksukykyäsi. Maksuhäiriömerkinnät toki vaikuttavat lainansaantiin, mutta lähitulevaisuudessa Suomessakin on tulossa helpotusta merkinnän saaneille. 

Käytä tilaisuutta hyväksesi ja käy läpi kaikki vanhat lainasi ja vertaa niitä ehtoihin, joita voimme tarjota sinulle nyt.  Paras lainojen yhdistäminen onnistuu Swiftbankerin kautta, joten anna palvelulle mahdollisuus!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Se voi hyvinkin olla, jos sinulla on vielä maksukykyä etkä ole vielä menettänyt luottotietojasi ts. saanut maksuhäiriömerkintää. Joka tapauksessa lainan yhdistämistä kannattaa kokeilla kätevästi Swiftbankerin palvelun kautta - saat päätöksen hyvinkin nopeasti, jopa muutamassa minuutissa. Lainojen yhdistäminen on kuitenkin järkevää vain silloin, jos sitoudut siihen ettet ota enää lisää lainoja.

Voit halutessasi neuvotella lainasi uudelleen nykyisen pankkisi kanssa. Pankkisi ei välttämättä kuitenkaan suostu kummoiseenkaan sopimukseen. Samaan aikaan et myöskään pysty vertailemaan muita pankkeja ja lainanantajia, jotka voivat yhdistää lainasi vielä paremmilla ehdoilla. Siksi suosittelemme, että teet vertailun ennen kuin päätät, minkä lainanantajan valitset. Pankkia ei välttämättä tarvitse vaihtaa, mutta ei ole ollenkaan huono ajatus kysyä muilta pankeilta parempia sopimuksia.

Lainojen yhdistämiseen on tarjolla lainaa niin tavallisissa pankeissa kuin rahoituslaitoksissa. Kätevimmin löydät kuitenkin erilaiset tarjoukset lainanantajilta käyttämällä Swiftbankeria, jonka avulla saa kerättyä parhaat lainatarjoukset nimenomaan lainojen yhdistämiseen. Voit toki myös itse vertailla ja hakea eri paikoista tarjouksia, mutta Swiftbankerilla säästät niin aikaa kuin hermojakin.

Uusi lainasi talletetaan muutaman päivän kuluessa tilillesi riippumatta siitä, onko kyseessä uusi laina vai laina, joka korvaa suoraan muita lainoja. Voit käyttää rahat kaikkien kalliiden lainojen ja luottojen maksamiseen kerralla. Yhdistämällä lainasi saat alhaisemman koron ja sinulle sopivat kuukausittaiset kustannukset.

Kyllä se useimmiten on. Pääset veloista nopeammin eroon, koska sinun ei tarvitse maksaa korkoja ja piilotettuja maksuja. Näin sinulle jää joka kuukausi enemmän rahaa. Voit siis välttää tarpeettoman korkeat korot, kun sinulla on vain yksi laina, jota voit seurata.

Tähän kysymykseen on mahdotonta vastata yksiselitteisesti, sillä siihen vaikuttavat oma taloudellinen tilanteesi, lainantarve ja monet muut seikat. Löydät kuitenkin vastauksen käyttämällä Swiftbankeria yhdistelmälainan hakemiseen.

Ison yhdistelmälainan voit saada monilta Swiftbankerin yhteistyökumppaneilta, jotka tarjoavat yhdistelylainaa sinulle sen mukaan, minkä verran tarvitset ja kuinka maksukykysi antaa rahoituslaitoksen oman arvion mukaan varaa maksamiseen kuukausittain. Isoimman yhdistelylainan löytäminen onnistuu parhaiten käyttämällä Swiftbankeria - varsinkin siksi, koska et sitoudu mihinkään ennenkuin olet allekirjoittanut paperit.

Kyllä, juuri näin. Lainojen yhdistäminen ja yhden lainan ottaminen useiden lainojen ja luottojen sijasta tarkoittaa, ettet saa postilaatikkoa täyteen laskuja tiettynä päivänä kuukaudesta. Vältyt myös käyttämästä turhaa aikaa kirjekuorien seuraamiseen ja laskujen maksamiseen. Jos lisäksi asetat lainasi maksamisen suoraveloitukseksi verkkopankkisi kautta, kaikki tapahtuu automaattisesti.  

Useimmiten lainojen yhdistämisen epäonnistumiseen vaikuttaa se, että lainanhakijalla on maksuhäiriömerkintä. Voi myös olla että lainoja on otettu jo niin monta, että luotonantajat eivät näe maksukykyä tarpeeksi hyvänä. Kun eteen tulee kysymys “miksi lainojen yhdistäminen ei onnistu”, voi tässä vaiheessa olla hyvä kääntyä talous- ja velkaneuvonnan puoleen.

Kyllä, useimmissa tapauksissa ne kannattaa. Saat yleensä pienemmän koron, yhden maksupäivän ja pienemmän kuukausittaisen summan kaikkien lainojen maksamiseen.

Lainojen yhdistäminen alkaa siitä, kun käytät Swiftbankerin lainalaskuria ja haet sopivaa lainaa - juuri sinun tarpeisiisi.

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

SwiftBanker on Lacuna Digital ApS omistuksessa. Lacuna Digital suhtautuu henkilötietojesi käsittelyyn erittäin vakavasti. Täältä voit lukea kuinka sinun tietojasi käsitellään verkkosivustolla.

REKISTERIPITÄJÄT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lacuna Digital ApS
CVR-nr. 38985981
Finsensvej 7A, stuen tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@swiftbanker.fi

Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa sinusta jonka avulla pystymme tarjoamaan parannettua sisältöä joka on myös henkilökohtaisesti kohdistettu, samalla myös mainokset ovat ensiluokkaisia juuri sinulle. Jos et halua että tietojasi kerätään, sinun täytyy poistaa evästeitä ja välttää verkkosivun käyttöä uudestaan. Alla olemme tarkentaneet minkälaisia tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kenellä kolmannella osapuolella on mahdollisuus käyttää niitä.

Evästeitä

Verkkosivu käyttää ”evästeitä”, joka on tekstitiedosto joka tallennetaan tietokoneellesi, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen. Evästeet eivät voi sisältää haitallista ohjelmakoodia kuten viruksia. On mahdollista poistaa tai estää evästeitä. Katso ohjeet englanniksi.

Riskinä on myös että verkkosivu ei enää toimii optimaalisesti ja että sivulla on sisältöä johon sinulla ei ole pääsyä. 

TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Tarjoaksemme parasta palvelua, käytämme seuraavia tietojen käsittelijöitä. 

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Campaign Monitor Ltd
Microsoft Ltd.
Inmobile
Mailchimp
Active Campaign
GetResponse 
Constant Contact
Aweber

 

Tietojasi luovutetaan ja käsitellään kolmannen osapuolen maiden toimesta.

Tiedot luovutetaan US järjestöille; Facebook Ltd, Google Ltd, Microsoft Ltd, Campaign Monitor, Mailchimp, Active Campaign.

Euroopan komissio on päättänyt että järjestöt Yhdysvalloissa ovat “turvallisia” jos ne noudattavat EU:n Privacy Shield sopimusta.

 

Voit saada sähköpostia, tekstiviestiä tai push-ilmoituksia rahoituspalvelujen sisällöstä seuraavilta:

Henkilökohtainen tieto

Yleisesti

Henkilötietoja on kaikki tieto joka voidaan liittää sinuun joissakin määrissä. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja käsittelemme useasti sen kaltaista tietoa. Näin tapahtuu esimerkiksi ??? kun tilaat meidän uutiskirjeemme, osallistut kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröidyt käyttäjäksi tai tilaajaksi, käytät muita palveluja tai teet ostoksia verkkosivuston kautta.

 

Yleensä me keräämme ja käsittelemme seuraavanlaisia tietoja: Ainutlaatuinen ID ja tekninen tieto tietokoneestasi, tabletti tai älypuhelin, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijanti, ja minkälaisilla sivustoilla vierailet (kiinnostuksen kohteet) Jos sallit ja täytät tiedot itse, me käsittelemme myös seuraavat tiedot. Nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite ja maksutiedot. Tämä liittyy tyypillisesti ostokseen tai tilin luomiseen.

Käyttämällä tätä sivua suostut tietosuojakäytäntöön.

Jälkeenpäin, SwiftBanker viitataan kun käytetään muotoa; me, meidän, tai meistä.

Me käytämme seuraavat tiedot sinusta.

 

Nimi
Sähköposti
Maantieteellinen sijanti
Tekninen tieto tietokonestasi, tabletistasi tai älypuhelimestasi
Selaimen tunnistus
IP-osoite
Evästeet
Maa

 

Muut evästeet joihin saattaa sisältyä henkilökohtainen tunnistus tiedoistasi.

 

Henkilötietojen käsittelyn GDPR Asetus 6.1f mukaisesti tarkoittaa:

 

Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään seuraavaan:

Sähköpostitarjouksia, lainatarjouksia tai uutisia lainoista.

Tekstiviestejä uusista lainatarjouksista tai uutisia lainoista.

Push-ilmoituksia lainatarjouksista tai uutisia lainoista

 

Kun me käsitttelemme henkilötietojasi pyydämme suostumuksesi siihen ennen kun me keräämme ja käsittelemme tietojasi.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään asiaankuuluvista ja tietyistä syistä.

Me keräämme ja käsittelemme ainoastaan asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja.

Me emme paljasta henkilötietojasi ilman sinun suostumustasi.

Me poistamme henkilötietosi kun tiedot eivät ole enää olennaisia tarkoitukseen. Lisäksi, henkilötietojasi käsitellään GDPR Asetuksen 6.1. a ja b:n mukaisesti oikean ja päivitetyn henkilötiedon kanssa.

 

Tarkoitus

 1. Me pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin me käsittelemme henkilötietojasi tietynlaisiin ja asiaankuuluviin tarkoituksiin. Suostumuksesi on perusta henkilötietojen käsittelyyn, ellei meillä ole peruste käsittellä tietojasi erillä tavalla lain mukaisesti. Suostumuksesi on aina vapaehtoinen ja sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi.
 1. Me keräämämme henkilötiedot käytetään ainoastaan tietyistä syistä ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot joita keräämme, tallennamme ja käsittelemme on ainostaan tiettyihin ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Me keräämme, tallennamme ja käsittelemme vain tavallisia henkilötietoja.
 2. Käsittelemämme henkilötiedot ovat vain asiaankuuluvia henkilötietoja. Me käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan laillisista tarkoituksista. Kun me keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut ja näyttää sinulle kampanjoita ja mainoksia jotka ovat sinulle olennaisia. Tämä tarkoittaa että me pystymme tarjoamaan toivottuja palveluita. Henkilötietojasi käsitellään niissä määrin missä ne ovat oleellisia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, me vähennämme henkilötietojesi käsittelyä väärinkäytösten varalta.
 1. Me emme paljasta henkilötietojasi ilman suostumustasi. Me paljastamme henkilötietojasi ainoastaan yhteistyökumppaneillemme. Tätä tietoa käytetään markkinointiin johon olet antanut suostumuksesi. Voit vastustaa henkilötietojesi levittämisestä milloin tahansa. Jos viranomaiset ottavat yhteyttä meihin, meillä on oikeus paljastaa henkilötietojasi milloin tahansa ilman suostumustasi. Me käytämme lukuisia kolmansia osapuolia tallentaaksemme ja käsitteelläksemme tietoja. Nämä kolmannet osapuolet tallentavat ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan meidän puolestamme ja he eivät voi käyttää tietojasi omaan tarkoituksensa. Lisäksi, käytämme tietojen käsittelijöitä ainoastaan EU-maissa tai sellaisissa maissa jotka voivat asianmukaisesti suojata henkiötietosi. Kuitenkin, pidätämme itsellemme oikeuden käyttää tietojen käsittelijöitä EU:N/EEA:n ulkopuolelta jos he pystyvät avustamaan meidän yritystämme. Kuitenkin, tämä tehdään ainoastaan sovellettavan sääntöjen mukaisesti koskien henkilötietojen siirtoa, katso lainsäädäntö. Jos haluat, voit lukea lisää aiheesta englanniksi täältä: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
 2. Henkilötietojasi päivitetään tai poistetaan kun tiedot eivät enää ole tarkoituksenmukaisia. Siksi me tarkistamme että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkaansapitäviä ja päivitettyjä. Mikäli henkilötietosi ovat virheellisiä, tiedot poistetaan välittömästi. Siksi tarjoamamme palvelu vaatii että henkilötietosi ovat oikeita. Tähän liittyen pyydämme että annat meille oikeat henkilötiedot. Siksi on myös tärkeätä että ilmoitat meille jos henkilötietosi muuttuvat niin että me pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen palvelun sinulle. Henkilötietojasi säilytetään meillä niin kauan kuin laki sallii. Tiedot poistetaan meidän toimesta kun tiedot eivät ole enää merkityksellisiä.

Jos olet antanut suostumuksesi rahoituspalvelujen markkinointiin ja mainostukseen sähköpostin, tekstiviestein ja selain-pohjaisten ilmoitusten kautta, me pyydämme sinua uusimaan suostumuksesi joka kolmas vuosi, jos et ole ollut aktiivinen profiilissasi näiden kolmen vuoden aikana.

 

 1. Sinä olet vastuussa oikeista ja päivitetyistä henkilötiedoista jotka olet täyttänyt verkkosivuillamme. Päivityksiä tehdään sinun toimesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen, me päivitämme tietosi ajantasalle, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin.

Turvallisuus

 

Me suojaamme henkilötietojasi. Me emme säilytä henkilötietojasi omilla palvelimillamme, vaan käytämme yhteistyökumppaneitamme, tästä voit lukea lisää TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ alta. Jos haluat lukea heidän tietosuojakäytännöistä ja GDPR:stä, voit käydä heidän verkkosivuilla. Kuitenkin voimme myös auttaa sinua jos sinulla on kysymyksiä tästä. Sinun tietosi ovat aina suojattuja meidän toimesta, me olemme huolehtineet asiasta teknisin keinoin, jos tietosi on vahingossa tai laittomasti meidän hallinasta poistettu, hävitetty, heikentynyt, julkaistu tai jaettu asiankuulumattomien henkilöiden kanssa, väärinkäytetty tai käsitelty soveltavan lain vastaisesti.

Oikeutesi:

 

Käyttääksesi alla mainittuja oikeuksiasi, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä tietojemme kautta. Tämän tiedon löydät tietosuojakäytännön luvun alusta.

 1. Oikeus päästä tarkastamaan henkilötietojasi: Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan säilyttämiämme henkilötiedojasi. Mutta, tällainen tapahtuma ei kuitenkaan voi olla ristiriidassa muiden oikeuksien tai vapauksien harjottamisen kanssa. Lisäksi, sinulla on aina oikeus saada itsellesi henkilötiedot jotka olet meille luovuttanut.
 1. Oikeus saada korjattua henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi korjattua, jos tiedot eivät ole paikkansapitäviä tai jos olet vahingossa tehnyt virheen. Mutta, joissakin tapauksissa voi olla että me emme pysty poistamaan tai korjaamaan tietojasi koska laki velvoittaa meitä säilyttämään tietojasi.

Oikeus poistaa tietoa. Erikoistapauksissa, sinulla on oikeus poistaa tallentamamme tietosi, ennen kun yleinen asetettu aikaraja toteutuu.

 

 1. Oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Joissain tapauksissa, sinulla on oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa sitä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käsittelyä suoramarkkinonti tarkoituksiin.
 1. Oikeus siirtää tietoja. Silloin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu auttomaattisesti, tietojensiirto on sinun oikeutesi. Tämä oikeutesi tarkoittaa että sinulla on oikeus saada henkilötietosi lähetettyä itsellesi rakenteellisesti, normaalikäyttöisenä ja kone-luettavalla muodossa, ja että sinulla on oikeus siirtää tietojasi toiselle palveluntarjoajalle.
 1. Oikeus vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi laillista käsittelyä. Jos sinä uskot että henkilötietojasi käytetään soveltavan lainsäädännön tai tarjoamasi suostumuksesi vastaisesti jotka olet meille toimittanut, sinulla on oikeus vastustaa meitä. Sinä voit tehdä tämän käyttämällä yhteystietojamme. Tämän menetelmän valitseminen johtaa siihen että henkilötietojasi ei enää käytetä tähän tarkoitukseen. Voit aina olla yhteydessä meihin jos haluat rajoittaa osia tai kaikkia henkilötietojasi.
 1. Oikeus perua suostumuksesi. Koska olet antanut meille suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi. Heti kun perut suostumuksesi, henkilötietojesi käsittely lakkaa ja et saa meiltä enää markkinointia rahoitustuotteista.

  Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

  Tietosuojavaltuutettu

  Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. 
  Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki. 
  Puhelinvaihde: 029 566 6700 
  S-posti: tietosuoja(at)om.fi 
  www.tietosuoja.fi