Vakuudeton laina

Valitse lainan määrä

Hakemuksesi ei ole sitova

Valitse lainasumma:

1000
Nimi
Sähköposti
    First Name:

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä 500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin €29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä €500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Vakuudeton laina auttaa silloin kun elämä yllättää

Vakuudeton laina on kulutusluotto, johon ei tarvitse vakuuksia eli omaa omaisuutta ei tarvitse kiinnittää. Kulutusluotto on laina, joka on tarkoitettu nimenomaan kulutukseen. Kulutusluotto voi olla vakuudeton tai vakuudellinen. Vakuuksien käyttö vaikuttaa lainan korkoon ja käyttötarpeeseen. Kulutusluotto on sopiva lainatyyppi henkilöille, jotka tarvitsevat lainaa esimerkiksi remonttiin, isompiin ostoksiin tai matkailuun. Luotto on yleensä suuruudeltaan 1000–50 000 euroa lainanantajan mukaan. Kulutusluotto maksetaan pois yleensä 1–15 vuodessa.

Säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot toimivat lainan vakuutena. Vakuudettomalla lainalla voit kattaa elämän yllättävät menot eli sinun ei tarvitse odottaa seuraavaa palkkapäivää tai veronpalautuksia, vaan voit tehdä tarvitsemasi hankinnat heti. Lainaa voi hakea milloin vain vuorokauden ympäri kotisohvalta käsin. Tarvitset vain nettiyhteyden. Enää ei siis tarvitse varata erillistä laina-aikaa pankkiin ja pohtia takauksia, koska voit täyttää lainahakemuksen helposti netissä itsenäisesti juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Vakuudettoman lainan takaisinmaksuaika on yleensä alle 5 vuotta ja korot normaalia lainaa korkeammat, mutta takaisinmaksusuunnitelman voi myös suunnitella itselle sopivaksi. Vakuudettomien lainojen takaisinmaksuajat voivat olla jopa 15 vuotta tai sopimuksen mukaan. Vakuudeton laina on joustava, koska se mukautetaan aina lainanottajalle sopivaksi. Swiftbanker.fi tarjoaa vakuudettomia lainoja elämän kaikkiin yllättäviin tilanteisiin. Vertailemme lainojen hintoja puolestasi ja annamme kaksi lainatarjousta, joista valita juuri sinulle itsellesi sopiva vaihtoehto.

Mitä eroa on vakuudettomalla ja vakuudellisella lainalla?

Pienempiä summia saa lainattua helpommin kuin isoja summia. Vakuudeton laina on nimensä mukaisesti laina, johon ei tarvita vakuuksia. Lainan saamiseksi ei siis tarvitse kiinnittää omaa asuntoa, kesämökkiä tai muuta omaisuutta. Vakuudettoman lainan korot saattavat olla isommat ja takaisinmaksuaika lyhyempi kuin vakuudellisessa lainassa, mutta muuten lainoilla ei ole eroja. Vakuudellisen lainan pantiksi asetetaan siis vakuuksia, kuten jo mainittu kesämökki, jonka pankki sitten lunastaa, jos lainaa ei makseta takaisin. Vakuudellisessa lainassa, kuten asuntolainassa on yleensä pienemmät korot ja pidempi maksuaika. Vakuudeton laina on siinä mielessä helpompi, että takauksia ei tarvitse erikseen pohtia, vaan lainaa voi hakea suoraan. Vakuudellisen lainan kohdalla vakauksien hankintaan menee aikaa ja lainaa haetaan yleensä pankissa paikan päällä toisin kuin vakuudetonta lainaa.

Vakuudeton laina on helppo ottaa, koska sitä voi hakea helposti netissä ilman pankissa käyntiä. Mitään omaisuutta ei tarvitse kiinnittää lainan vakuudeksi ja koko prosessin voi hoitaa kotoa käsin. Vakuudeton laina voi olla helpompi, nopeampi ja joskus jopa edullisempi kuin vakuudellinen laina. Hakemus on helppo täyttää netissä kotoa käsin, ja rahat tulevat nopeasti tilille sen jälkeen, kun hakemus on hyväksytty. Myös takaisinmaksu hoituu helposti verkkopankin kautta.  Pienemmille summille ei aina kannata ottaa vakuudellista lainaa, koska ehkä vakuudet halutaankin käyttää isompiin ostoksiin lähitulevaisuudessa, joita ei ole tullut tässä hetkessä ajatelleeksi.

Vakuudeton laina avuksi tiukkoihin elämäntilanteisiin

Elämässä saattaa tulla eteen tilanne, että tarvitset pienen summan kuten 500 € tai 1000 € nopeasti ja juuri siinä tilanteessa tuo summa tuntuu isolle. Vastikkeeton laina tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kiinnittää omaa omaisuuttasi, kuten esimerkiksi asuntolainan kohdalla. Vakuuksia ei tarvita, koska summat ovat yleensä pieniä ja lainat maksetaan takaisin nopeassa aikataulussa. 500 €, 1000 € tai 5000 € ovat summia joihin vakuuksia ei tarvita. Vakuudettomissa lainoissa ja pikalainoissa voi olla korkeampi korko ja lyhyempi takaisinmaksuaika kuin vakuudellisissa lainoissa. Laina maksetaan usein saman tien lainanhakijan tilille, kun hakemus on hyväksytty.

Netissä on useita yrityksiä, jotka tarjoavat lainoja sekä sivustoja, jotka vertailevat lainojen tarjoajia puolestasi. Voit siis saada useita lainatarjouksia samasta paikasta. Lainan hintaa eli korkoja sekä takaisinmaksuaikaa kannattaa verrata huolella eri lainantarjoajien kesken. Eri lainojen tarjoajilla voi olla myös erilaisia vaatimuksia lainojen suhteen. Vaikka lyhytkestoinen vakuudetonlaina maksetaan nopealla aikataululla takaisin ja se ei vaikuta elämään pitkäkestoisesti on silti tärkeää valita lainantarjoaja, joka on rehellinen, luotettava ja asiakasystävällinen.

Vakuudeton laina pankista

Suurin osa pankeista tarjoaa vakuudetonta lainaa omille asiakkailleen, mutta ei muiden pankkien asiakkaille. Tai jos pankki tarjoaa lainaa muiden pankkien asiakkaille, niin lainan hinta ja ehdot saattavat olla erilaiset kuin pankin vakioasiakkaalle. Vaikka vakuudettoman lainan saisikin omasta pankista, niin kannattaa hintoja ja muita ehtoja vertailla huolellisesti eri toimijoiden kesken. Joskus parempi tarjous tulee vähemmän tunnetulta toimijalta kuin omalta pankilta. Eri lainantarjoajia on olemassa valtava määrä ja lainan hakeminen suoraan omasta pankista voi tuntua helpoimmalta vaihtoehdolta, mutta aina ei kannata valita suorinta reittiä, vaan miettiä mikä on paras ratkaisu omalle taloudelle. Vakuudeton laina pankista voi olla kalliimpi vaihtoehto kuin vakuudeton laina muulta lainantarjoajalta, joten vertailu kannattaa. Vakuudetonta lainaa voi ottaa kuka tahansa, jolla on maksukykyä maksaa laina takaisin oman henkilökohtaisen takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti. Lainahakemuksen voi täyttää kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö. Lainantarjoaja tekee arvioin, että onko lainanhakija sopiva henkilö saamaan lainaa.

Aina ennen lainan ottamista pitää miettiä, että onko itsellä varaa ottaa lainaa. Joskus kärsivällisyys palkitaan ja säästäminen on parempi vaihtoehto kuin laina. Jos lainaa ei maksa ajoissa takaisin, niin vakuudellisessa lainassa joutuu luovuttamaan vakuuden pankille. Vakuus voi olla esimerkiksi asunto, kesämökki tai osakesalkku. Vakuudeton laina kuulostaa siinä mielessä paremmalle vaihtoehdolle, että omaa omaisuuttaan ei menetä pankille, jos laina jää maksamatta, mutta riskitön se ei ole ja maksamatta jättämisestä koituu seuraamuksia. Jos vakuudetonta lainaa ei maksa ajoissa joutuu velkoihin ja menettää luottotietonsa, mikä vaikuttaa lainan saantiin tulevaisuudessa. Luottotietojen menettämisellä voi olla myös seurauksia, joita ei tule ajatelleeksi. Ei kannata siis miettiä niin, että en aio ottaa lainaa tulevaisuudessa, joten jätän tämän maksamatta, koska luottotietojen menettäminen voi vaikuttaa esimerkiksi vuokra-asunnon saantiin. Voit hyötyä yhdistä lainat.

Mitä tarkoitusta varten vakuudeton laina sopii?

Vastaus on, että se sopii ihan mihin tahansa yllättävään elämäntilanteeseen, johon tarvitsee rahaa pikaisesti. Rahat saa käyttää miten itse haluaa, esimerkiksi Swiftbanker ei kysy mihin tarkoitukseen rahat menevät. Mikä tahansa tilanne, jossa ilmenee yllättävää rahantarvetta, on tarpeeksi hyvä syy ottaa vakuudeton laina. Mietitään esimerkiksi tilannetta, että olet pohtinut kotona pientä pintaremonttia jo pidemmän aikaa ja alkanut jo säästääkin sitä varten. Olet ajatellut tehdä remontin itse, mutta odottelet vielä kesälomaa ja, että saat sopivan summan kokoon. Töistä kuitenkin ilmoitetaan yllättäen, että sinulla on lyhyt kahden viikon lomautus edessä, mikä on täydellinen tilaisuus pintaremontin tekemiselle. Ainoa ongelma on vain, että remonttisummasta on säästetty vasta puolet. Tässä tapauksessa laina voi tulla kysymykseen ja ratkaista ongelman. Rahat saa nopeasti tilille ja sitten ei muuta kuin remonttikaupoille. Koti saa uuden ilmeen ja lomalla saa sitten lomailla rauhassa. Vakuudettoman lainan hakemiselle ei tarvitse olla mitään erityistä tarkoitusta. Lyhytkestoinen vakuudeton laina sopii vakaaseen taloustilanteeseen, jossa on vain väliaikainen katkos rahavirrassa. Lainaa ei kannata ottaa, jos oma taloustilanne on epävakaa, koska lainan joutuu maksamaan takaisin sovitussa aikataulussa ja korot kasvattavat alkuperäistä lainasummaa nopeasti. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty tässäkin asiassa eli kannattaa suunnitella hyvin, että miten ja missä aikataulussa lainan aikoo maksaa takaisin.

Vakuudeton laina heti

Auto hajoaa perjantaina kotimatkalla ja oma pankki on jo mennyt kiinni. Autoon joutuu tekemään pikaisen remontin, joka tulee maksamaan enemmän kuin tilillä on katetta ennen seuraavaa tilipäivää, joka on vasta parin viikon päästä. Remontti on tehtävä heti, koska töihin on päästävä taas maanantaina. Julkinen liikenne ei tule kysymykseen ja autokorjaamo vaatii maksun heti, kun remontti on valmis. Tämä on tyypillinen tilanne, jolloin rahaa tarvitsee heti ja vakuudeton laina ratkaisee ongelman. Lainaa voi hakea, vaikka autokorjaamolta käsin ja päätös tulee nopeasti. Kun päätös on tehty rahat näkyvät tilillä lähes suoraan ja ongelma on ratkaistu. Lainan voi maksaa takaisin oman maksusuunnitelman mukaisesti, vaikka heti seuraavana tilipäivänä tai pikkuhiljaa, jos autoremontti tuli kovin kalliiksi.

Lainapäätöksen saa nopeasti täyttämällä lainahakemuksen verkkosivujen kautta. Lainantarjoajat, kuten Swiftbanker pystyvät käsittelemään lainahakemuksia ja vertailemaan lainoja puolestasi nopeasti kumppaniverkostonsa avulla. Sähköinen hakemusprosessi on myös huomattavasti nopeampi ja helpompi kuin perinteinen pankissa käynti. Nykyään pankkeihin joutuu varmaan ajan ja aukioloaikojen ollessa rajoitetut tapaamisen järjestämiseen voi mennä pitkäkin aika. Vakuuksia ei tarvitse haalia kasaan ja takaajia suostutella hommaan, kun ottaa vakuudettoman lainan.

Pikalainan ja vakuudettoman lainan hakeminen tapahtuu siten, että ensin täytät lainahakemuksen verkkosivuillamme osoitteessa Swiftbanker.fi. Seuraavaksi me vertailemme lainoja puolestasi ja valitsemme kaksi parasta lainatarjousta kumppaneidemme joukosta sinulle. Tämän jälkeen sinä voit vertailla lainatarjouksia rauhassa. Kun olet tehnyt valinnan, me annamme lainapäätöksen nopeasti ja myös rahat maksetaan tilille nopeasti.

Edullisin vakuudeton laina

Aina kannattaa vertailla korkoja ja lainaehtoja. Edullisin vakuudeton laina voi löytyä yllättävältä taholta lainantarjoajalta, josta et välttämättä ole kuullut etukäteen. Swiftbanker.fi tekee tämän vertailun puolestasi ja antaa kaksi lainavaihtoehtoa, joista valita. Meillä on kumppaniverkosto, josta etsimme parhaan tarjouksen juuri sinulle. On tärkeää, että lainaehdot sopivat omaan elämäntilanteeseen ja usein edullisin tarjous on se paras lainatarjous. Vakuudeton laina omasta pankista ei ole aina edullisin vaihtoehto, joten lainoja kannattaa verrata. Todellinen vuosikorko määrittää lainan hinnan eli kuinka paljon maksat lainasta.

Vakuudettomia lainoja on helppo hakea - ne vain pitää maksaa takaisinkin

Vakuudettomat lainat ovat helppo ja nopea saada tarvittava määrä rahaa tilille heti, mutta sen kautta tulee maksettavaksi myös korot ja kulut, jotka nostavat haetun lainan määrää yllättävänkin runsaasti, ennen kuin laina on takaisinmaksettu. Siksi kannattaa ajatella tarkkaan lainan tarkoitus – ja ennen kaikkea sen tärkeys.

Lainoja on erityyppisiä ja monet ottavat niitä monta kontolleen, varsinkin kun lainan saaminen voi olla joskus helppoa. Onkohan se liiankin helppoa? Siihen emme tällä kertaa vastaa, mutta tarkastetaanpa minkälaisia lainoja on saatavilla tällä hetkellä.

Viimeisimmät artikkelit

Switfbanker auttaa silloin, kun edessä on kertaluontoinen hankinta tai useita pienempiä menoja. Saat helposti ja nopeasti omaan tilanteeseesi sopivan lainatarjouksen, joka ei sido mihinkään. Lainan hakeminen onnistuu netissä ilman erillistä pankkitapaamista ja Swiftbanker hoitaa kaiken puolestasi. Vertaamme hintoja ja etsimme sinulle parhaan tarjouksen kumppaneidemme joukosta. Saat kaksi eri vaihtoehtoa, joista valita. Hakemus itsessään ei sido mihinkään, joten voit huoletta kysyä tarjousta, vaikka ei olisikaan varma haluatko ottaa lainaa. Jos tarjous ei miellytä, sinun ei tarvitse ottaa sitä vastaan eikä tehdä muutenkaan mitään. Meistä on tärkeää, että lainan ottaminen on helppoa ja joustavaa, jotta se on juuri sinun elämäntilanteeseni sopiva. Swiftbanker ei kysy mihin käytät lainan, vaan saat käyttää rahat juuri niin kuin itse haluat. Me emme kysy ja sinun ei tarvitse kertoa. Lainan ottaminen voi hävettää, vaikka siihen ei ole mitään syytä ja kysymykset siitä, miten sinä aiot lainasi käyttää ei auta asiassa, joten me emme kysy. Meidän mielestämme se kuuluu hyvään asiakaskokemukseen. Elämässä voi tulla eteen yllättäviä kuluja silloin kun jotain hajoaa ja se on vain elämää.

Milloin vakuudetonta lainaa voi hakea?

Koska lainaa voi hakea netissä ei sinun tarvitse odottaa pankin aukeamista, vaan voit jättää lainahakemuksen mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Hakemukset käsitellään nopeasti ja päätöksen saa myös nopeasti. Jos lainahakemus on hyväksytty rahat näkyvät tilillä useimmiten tunneissa, parhaassa tapauksessa minuuteissa.

Kun auto hajoaa

Joskus elämässä tapahtuu yllättäviä asioita ja yllättäviä menoja ilmaantuu pyytämättä. Autonomistajalle saattaa ilmaantua yllättäviä kuluja katsastuksen tai perushuollon yhteydessä. Autoremontti ei ole koskaan halpa ja siihen saattaa tarvita pienen tai isomman summan pikaisesti, koska oma auto on tärkeä ja sen haluaa takaisin käyttöön nopeasti. Autoremonttia on turha viivyttää sen takia, että tilillä ei ole sillä hetkellä tarpeeksi rahaa. Vakuudeton laina auttaa tässäkin tilanteessa.

Kun kodinkone hajoaa

Lapsiperheen yksi pahimmista painajaisista on, että pyykkikone tai astianpesukone hajoaa. On uskomatonta, kuinka nopeasti pyykki- ja tiskivuori vaan kasvaa. Siksi on tärkeää saada uusi kodinkone nopeasti tilalle. Aina ei voi odottaa seuraavaa tilipäivää, vaan kodinkone täytyy vaihtaa heti. Joskus kodinkoneilla on pitkä toimitusaika ja siksi sen haluaa hoitaa heti pois alta, kun jotain hajoaa. Vakuudeton laina auttaa, kun rahat tarvitsee heti.

Kun matkakuume iskee

Löysitkö juuri mahtavan diilin unelmiesi lomakohteeseen, mutta olit suunnitellut varaavasi matkan, kun saat veronpalautukset ja vuosibonukset? Joskus käy niin, että vastaan tulee tarjous mitä ei voi ohittaa ja varaus ei voi odottaa. Tässä tilanteessa laina voi tulla kysymykseen. Voit varata matkan silloin, kun se on edullinen ja maksaa lainan takaisin, kun olet saanut tarvittavan rahasumman kokoon.

Kun uusi asunto pitää sisustaa

Keskeneräinen asunto on vaikea saada tuntumaan kodilta, mutta sisustaminen on kallista. Jotkut huonekalut ja muut kodin tarvikkeet on vaan pakko hankkia kerralla, jotta eläminen asunnossa on mukavaa tai edes mahdollista. Laina voi olla hyvä vaihtoehto tässäkin tilanteessa, koska sen avulla voi hankkia tarvittavat huonekalut ja tavarat kerralla ja maksaa sitten lainaa pikkuhiljaa kuukausittain pois. Etenkin sohva, sänky ja ruokailuryhmä voivat olla kalliita investointeja, mitkä on vaikea hankkia ilman säästöjä. Toki ilmankin pärjää, mutta elämisen taso nousee huomattavasti, kun koti on toimiva ja sieltä löytyy kaikki tarvittava.

Kun elämässä tapahtuu asioita

Vakuudeton laina auttaa kaikissa elämäntilanteissa, kun rahasta on hetkellisesti vajetta. Vakuudettoman lainan avulla voi hankkia polkupyörän, auton, puhelimen, tietokoneen, lomamatkan tai vaikka kesäfestarireissun. Elämä on tarkoitettu myös elettäväksi ja joskus ei ole aikaa säästää ennen isompaa hankintaa. Joskus sitä ei tule edes ajatelleeksi etukäteen, että johonkin tiettyyn hankintaan tai kokemukseen voisi säästää ennen kuin se sattuu omalla kohdalle. Jos oma rahatilanne sen sallii, niin elämästä voi nauttia silloin, kun elämä tapahtuu, vaikka lainan avulla, niin pitkään kun ei elä yli omien varjojensa.

15 hyvää syytä valita Swiftbanker.fi vakuudeton laina

Kysy vakuudeton lainatarjous jo tänään! Me olemme täällä sinua varten.

lainalaskuri

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

SwiftBanker on Lacuna Digital ApS omistuksessa. Lacuna Digital suhtautuu henkilötietojesi käsittelyyn erittäin vakavasti. Täältä voit lukea kuinka sinun tietojasi käsitellään verkkosivustolla.

REKISTERIPITÄJÄT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lacuna Digital ApS
CVR-nr. 38985981
Finsensvej 7A, stuen tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@swiftbanker.fi

Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa sinusta jonka avulla pystymme tarjoamaan parannettua sisältöä joka on myös henkilökohtaisesti kohdistettu, samalla myös mainokset ovat ensiluokkaisia juuri sinulle. Jos et halua että tietojasi kerätään, sinun täytyy poistaa evästeitä ja välttää verkkosivun käyttöä uudestaan. Alla olemme tarkentaneet minkälaisia tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kenellä kolmannella osapuolella on mahdollisuus käyttää niitä.

Evästeitä

Verkkosivu käyttää ”evästeitä”, joka on tekstitiedosto joka tallennetaan tietokoneellesi, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen. Evästeet eivät voi sisältää haitallista ohjelmakoodia kuten viruksia. On mahdollista poistaa tai estää evästeitä. Katso ohjeet englanniksi.

Riskinä on myös että verkkosivu ei enää toimii optimaalisesti ja että sivulla on sisältöä johon sinulla ei ole pääsyä. 

TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Tarjoaksemme parasta palvelua, käytämme seuraavia tietojen käsittelijöitä. 

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Campaign Monitor Ltd
Microsoft Ltd.
Inmobile
Mailchimp
Active Campaign
GetResponse 
Constant Contact
Aweber

 

Tietojasi luovutetaan ja käsitellään kolmannen osapuolen maiden toimesta.

Tiedot luovutetaan US järjestöille; Facebook Ltd, Google Ltd, Microsoft Ltd, Campaign Monitor, Mailchimp, Active Campaign.

Euroopan komissio on päättänyt että järjestöt Yhdysvalloissa ovat “turvallisia” jos ne noudattavat EU:n Privacy Shield sopimusta.

 

Voit saada sähköpostia, tekstiviestiä tai push-ilmoituksia rahoituspalvelujen sisällöstä seuraavilta:

Henkilökohtainen tieto

Yleisesti

Henkilötietoja on kaikki tieto joka voidaan liittää sinuun joissakin määrissä. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja käsittelemme useasti sen kaltaista tietoa. Näin tapahtuu esimerkiksi ??? kun tilaat meidän uutiskirjeemme, osallistut kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröidyt käyttäjäksi tai tilaajaksi, käytät muita palveluja tai teet ostoksia verkkosivuston kautta.

 

Yleensä me keräämme ja käsittelemme seuraavanlaisia tietoja: Ainutlaatuinen ID ja tekninen tieto tietokoneestasi, tabletti tai älypuhelin, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijanti, ja minkälaisilla sivustoilla vierailet (kiinnostuksen kohteet) Jos sallit ja täytät tiedot itse, me käsittelemme myös seuraavat tiedot. Nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite ja maksutiedot. Tämä liittyy tyypillisesti ostokseen tai tilin luomiseen.

Käyttämällä tätä sivua suostut tietosuojakäytäntöön.

Jälkeenpäin, SwiftBanker viitataan kun käytetään muotoa; me, meidän, tai meistä.

Me käytämme seuraavat tiedot sinusta.

 

Nimi
Sähköposti
Maantieteellinen sijanti
Tekninen tieto tietokonestasi, tabletistasi tai älypuhelimestasi
Selaimen tunnistus
IP-osoite
Evästeet
Maa

 

Muut evästeet joihin saattaa sisältyä henkilökohtainen tunnistus tiedoistasi.

 

Henkilötietojen käsittelyn GDPR Asetus 6.1f mukaisesti tarkoittaa:

 

Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään seuraavaan:

Sähköpostitarjouksia, lainatarjouksia tai uutisia lainoista.

Tekstiviestejä uusista lainatarjouksista tai uutisia lainoista.

Push-ilmoituksia lainatarjouksista tai uutisia lainoista

 

Kun me käsitttelemme henkilötietojasi pyydämme suostumuksesi siihen ennen kun me keräämme ja käsittelemme tietojasi.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään asiaankuuluvista ja tietyistä syistä.

Me keräämme ja käsittelemme ainoastaan asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja.

Me emme paljasta henkilötietojasi ilman sinun suostumustasi.

Me poistamme henkilötietosi kun tiedot eivät ole enää olennaisia tarkoitukseen. Lisäksi, henkilötietojasi käsitellään GDPR Asetuksen 6.1. a ja b:n mukaisesti oikean ja päivitetyn henkilötiedon kanssa.

 

Tarkoitus

 1. Me pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin me käsittelemme henkilötietojasi tietynlaisiin ja asiaankuuluviin tarkoituksiin. Suostumuksesi on perusta henkilötietojen käsittelyyn, ellei meillä ole peruste käsittellä tietojasi erillä tavalla lain mukaisesti. Suostumuksesi on aina vapaehtoinen ja sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi.
 1. Me keräämämme henkilötiedot käytetään ainoastaan tietyistä syistä ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot joita keräämme, tallennamme ja käsittelemme on ainostaan tiettyihin ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Me keräämme, tallennamme ja käsittelemme vain tavallisia henkilötietoja.
 2. Käsittelemämme henkilötiedot ovat vain asiaankuuluvia henkilötietoja. Me käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan laillisista tarkoituksista. Kun me keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut ja näyttää sinulle kampanjoita ja mainoksia jotka ovat sinulle olennaisia. Tämä tarkoittaa että me pystymme tarjoamaan toivottuja palveluita. Henkilötietojasi käsitellään niissä määrin missä ne ovat oleellisia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, me vähennämme henkilötietojesi käsittelyä väärinkäytösten varalta.
 1. Me emme paljasta henkilötietojasi ilman suostumustasi. Me paljastamme henkilötietojasi ainoastaan yhteistyökumppaneillemme. Tätä tietoa käytetään markkinointiin johon olet antanut suostumuksesi. Voit vastustaa henkilötietojesi levittämisestä milloin tahansa. Jos viranomaiset ottavat yhteyttä meihin, meillä on oikeus paljastaa henkilötietojasi milloin tahansa ilman suostumustasi. Me käytämme lukuisia kolmansia osapuolia tallentaaksemme ja käsitteelläksemme tietoja. Nämä kolmannet osapuolet tallentavat ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan meidän puolestamme ja he eivät voi käyttää tietojasi omaan tarkoituksensa. Lisäksi, käytämme tietojen käsittelijöitä ainoastaan EU-maissa tai sellaisissa maissa jotka voivat asianmukaisesti suojata henkiötietosi. Kuitenkin, pidätämme itsellemme oikeuden käyttää tietojen käsittelijöitä EU:N/EEA:n ulkopuolelta jos he pystyvät avustamaan meidän yritystämme. Kuitenkin, tämä tehdään ainoastaan sovellettavan sääntöjen mukaisesti koskien henkilötietojen siirtoa, katso lainsäädäntö. Jos haluat, voit lukea lisää aiheesta englanniksi täältä: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
 2. Henkilötietojasi päivitetään tai poistetaan kun tiedot eivät enää ole tarkoituksenmukaisia. Siksi me tarkistamme että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkaansapitäviä ja päivitettyjä. Mikäli henkilötietosi ovat virheellisiä, tiedot poistetaan välittömästi. Siksi tarjoamamme palvelu vaatii että henkilötietosi ovat oikeita. Tähän liittyen pyydämme että annat meille oikeat henkilötiedot. Siksi on myös tärkeätä että ilmoitat meille jos henkilötietosi muuttuvat niin että me pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen palvelun sinulle. Henkilötietojasi säilytetään meillä niin kauan kuin laki sallii. Tiedot poistetaan meidän toimesta kun tiedot eivät ole enää merkityksellisiä.

Jos olet antanut suostumuksesi rahoituspalvelujen markkinointiin ja mainostukseen sähköpostin, tekstiviestein ja selain-pohjaisten ilmoitusten kautta, me pyydämme sinua uusimaan suostumuksesi joka kolmas vuosi, jos et ole ollut aktiivinen profiilissasi näiden kolmen vuoden aikana.

 

 1. Sinä olet vastuussa oikeista ja päivitetyistä henkilötiedoista jotka olet täyttänyt verkkosivuillamme. Päivityksiä tehdään sinun toimesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen, me päivitämme tietosi ajantasalle, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin.

Turvallisuus

 

Me suojaamme henkilötietojasi. Me emme säilytä henkilötietojasi omilla palvelimillamme, vaan käytämme yhteistyökumppaneitamme, tästä voit lukea lisää TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ alta. Jos haluat lukea heidän tietosuojakäytännöistä ja GDPR:stä, voit käydä heidän verkkosivuilla. Kuitenkin voimme myös auttaa sinua jos sinulla on kysymyksiä tästä. Sinun tietosi ovat aina suojattuja meidän toimesta, me olemme huolehtineet asiasta teknisin keinoin, jos tietosi on vahingossa tai laittomasti meidän hallinasta poistettu, hävitetty, heikentynyt, julkaistu tai jaettu asiankuulumattomien henkilöiden kanssa, väärinkäytetty tai käsitelty soveltavan lain vastaisesti.

Oikeutesi:

 

Käyttääksesi alla mainittuja oikeuksiasi, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä tietojemme kautta. Tämän tiedon löydät tietosuojakäytännön luvun alusta.

 1. Oikeus päästä tarkastamaan henkilötietojasi: Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan säilyttämiämme henkilötiedojasi. Mutta, tällainen tapahtuma ei kuitenkaan voi olla ristiriidassa muiden oikeuksien tai vapauksien harjottamisen kanssa. Lisäksi, sinulla on aina oikeus saada itsellesi henkilötiedot jotka olet meille luovuttanut.
 1. Oikeus saada korjattua henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi korjattua, jos tiedot eivät ole paikkansapitäviä tai jos olet vahingossa tehnyt virheen. Mutta, joissakin tapauksissa voi olla että me emme pysty poistamaan tai korjaamaan tietojasi koska laki velvoittaa meitä säilyttämään tietojasi.

Oikeus poistaa tietoa. Erikoistapauksissa, sinulla on oikeus poistaa tallentamamme tietosi, ennen kun yleinen asetettu aikaraja toteutuu.

 

 1. Oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Joissain tapauksissa, sinulla on oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa sitä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käsittelyä suoramarkkinonti tarkoituksiin.
 1. Oikeus siirtää tietoja. Silloin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu auttomaattisesti, tietojensiirto on sinun oikeutesi. Tämä oikeutesi tarkoittaa että sinulla on oikeus saada henkilötietosi lähetettyä itsellesi rakenteellisesti, normaalikäyttöisenä ja kone-luettavalla muodossa, ja että sinulla on oikeus siirtää tietojasi toiselle palveluntarjoajalle.
 1. Oikeus vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi laillista käsittelyä. Jos sinä uskot että henkilötietojasi käytetään soveltavan lainsäädännön tai tarjoamasi suostumuksesi vastaisesti jotka olet meille toimittanut, sinulla on oikeus vastustaa meitä. Sinä voit tehdä tämän käyttämällä yhteystietojamme. Tämän menetelmän valitseminen johtaa siihen että henkilötietojasi ei enää käytetä tähän tarkoitukseen. Voit aina olla yhteydessä meihin jos haluat rajoittaa osia tai kaikkia henkilötietojasi.
 1. Oikeus perua suostumuksesi. Koska olet antanut meille suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi. Heti kun perut suostumuksesi, henkilötietojesi käsittely lakkaa ja et saa meiltä enää markkinointia rahoitustuotteista.

  Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

  Tietosuojavaltuutettu

  Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. 
  Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki. 
  Puhelinvaihde: 029 566 6700 
  S-posti: tietosuoja(at)om.fi 
  www.tietosuoja.fi