Laina 30 000 euroa

Valitse lainan määrä

Hakemuksesi ei ole sitova

Valitse lainasumma:

1000
Nimi
Sähköposti
    First Name:

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä 500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin €29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä €500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Laina 30 000 euroa

Vakuudettomat lainat ovat hyvin yleinen lainanottotapa. Laina voi olla myös vakuudellinen. Lainan päätavoitteena on tarjota varoja yksityishenkilölle tai yritykselle, joka tarvitsee rahaa hankkeiden rahoittamiseen tai menojen kattamiseen. Lainatyyppejä on monia erilaisia, ja kullakin niistä on omat etunsa ja haittansa. 

Saatat olla tilanteessa, jossa tarvitset lainaa nopeasti. Sinulla voi olla odottamaton menoerä tai sinun on ehkä yhdistettävä velkasi. Oli syy mikä tahansa, saatat harkita 30 000 euron pikalainaa. Mutta ennen kuin allekirjoitat hakemuksen, varmista, että ymmärrät lainan ehdot. Tässä artikkelissa käymme läpi kaiken, mitä sinun on tiedettävä pikalainoista, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen.

Voit saada lainaa 30000 ilman vakuuksia monilta eri lainanantajilta. Prosessi on yksinkertainen ja voit saada tarvitsemasi rahat muutamassa päivässä. Yksi tärkeä asia joka tulee muistaa on se, että pikalainojen korot ovat yleensä korkeammat kuin perinteisten lainojen, mutta lainan saamisen mukavuus ja nopeus voivat olla sen arvoisia sinulle.

Varmista ennen pikalainan ottamista, että ymmärrät lainan ehdot. Lue pienellä painettu teksti huolellisesti, jotta tiedät tarkalleen, mihin olet suostumassa. Varmista myös, että sinulla on varaa kuukausittaisiin maksuihin ennen kuin otat lainaa 30000 ilman vakuuksia. Pikalainoja tulisi käyttää vain hätätapauksiin, ei keinona rahoittaa jokapäiväisiä menoja.

Sinun on tiedettävä muutamia asioita, jotta voit hakea pikalainaa. Ensinnäkin sinulla on oltava hyvät luottotiedot. Näin sinulla on paremmat mahdollisuudet saada lainan hyväksyntä. Toiseksi sinulla on oltava vakituiset tulot. Tämä osoittaa lainanantajalle, että sinulla on varaa maksaa laina takaisin. Kolmanneksi sinun on oltava sen maan kansalainen, josta haet lainaa. Tämä on yleensä useimpien lainanantajien vaatimus.

Lainan kustannuksiin kuuluvat muun muassa aloitusmaksu, kuukausierä ja todellinen vuosikorko. Myös takaisinmaksuaika vaikuttaa siihen, kuinka paljon kuukausina tai vuosina maksetaan takaisin, mutta tähän vaikuttavat myös monet muut tekijät, kuten lainanoton muut kustannukset.

Kun sinulla on kaikki nämä asiat kunnossa ja tiedossa, voit alkaa etsiä lainaa 30000 nopeasti. Monet lainanantajat tarjoavat pikalainoja, joten on tärkeää tehdä ostoksia ja vertailla korkoja. Muista lukea kunkin lainan ehdot huolellisesti ennen kuin allekirjoitat mitään. Kun olet löytänyt lainanantajan, joka sopii sinulle, voit aloittaa hakemusprosessin vaikkapa Swiftbankerilla. Yritämme auttaa sinut saavuttamaan unelmasi. Kokeile lainalaskuriamme sivun yläreunassa

Lainaa heti 30000 vaikkapa unelmien matkaa varten

Pikalainan hakeminen voi olla yksinkertaista ja helppoa, jos tiedät, mitä tehdä. Kun sinulla on hyvät luottotiedot ja vakaat tulot, voit saada hyväksynnän tarvitsemallesi lainalle. Muista vain vertailla korkoja ja ehtoja ennen kuin allekirjoitat mitään papereita. Mutta mihin voit hakea lainaa?

“Elän täysillä, matkustan ympäri maailmaa ja kokeilen uusia asioita”. Siitä monet ihmiset unelmoivat. Valitettavasti monille tämä ei ole mahdollista taloudellisista syistä. Onneksi tämän ei tarvitse olla lainkaan ongelma. Rahan lainaaminen onnistuu nyt hyvin helposti, ja voit aloittaa seikkailusi heti, kun haluat!

Moni haaveilee esimerkiksi maailmanympärimatkasta. Sen lisäksi, että voit lähteä uusiin seikkailuihin ja kokeilla uusia asioita, se on myös ainutlaatuinen tapa tutustua itseesi paremmin. Maailmalla on niin paljon tarjottavaa, mutta valitettavasti siihen tarvitaan usein rahaa. Rahaa voi saada vaikkapa näillä keinoilla:

Lainaa 30000 ilman vakuuksia - mitä se vaatii?

Vaikka lainan hakeminen esimerkiksi maailmanympärimatkaa varten on helppoa, ei sen saaminen ole asia, jota kuka tahansa voi tehdä. Saatat luulla, että se on yhtä helppoa kuin mennä verkkoon ja täyttää joitakin tietoja itsestäsi, mutta näin ei ole. On olemassa monia asioita, jotka sinun on otettava huomioon lainaa hakiessasi.

On kaksi päätekijää, jotka vaikuttavat mahdollisuuksiisi saada lainahyväksyntä: luottohistoria ja luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä. Hyvä luottohistoria tarkoittaa, että et ole jättänyt maksamatta mitään laskuja ja olet maksanut kaikki aiemmat lainat ajallaan. Hyvät luottotiedot tarkoittavat, että olet onnistunut maksamaan kaikki laskusi ajan mittaan ilman suurempia ongelmia (esim. maksuviivästyksiä).

Varmista myös, että haluamasi lainasumma vastaa sekä tarpeitasi että elämäntyyliäsi; jos se ei sovi, ei kannata hakea lainaa! Tämän lisäksi on tärkeää tarkistaa, tarjotaanko kiinteäkorkoisia vai vaihtuvakorkoisia asuntolainoja.

Tämän suuruisen lainan saaminen voi olla vaikeaa. Vaikka sinulla ei olisi tuloja tai vakuuksia, rahoituslaitoksia on olemasssa runsaasti. Luottotietosi ovat tärkein tekijä, kun haet 30 000 euron lainaa, joten varmista, että luottotietosi ovat kunnossa. Huono luottotieto on negatiivinen eli siinä on maksuhäiriömerkintöjä. Jos haluat ottaa lainaa lainanantajalta, joka tutkii luottotietosi ja toteaa sen olevan negatiivinen, lainanantaja veloittaa siitä enemmän korkeamman koron muodossa, jos lainanantaja ylipäätään päätyy antamaan lainaa.

Hae lainaa luotettavalta verkkosivustolta kuten Swiftbanker

Mistä lainaa 30000 €? Älä siirry mihinkään. Swiftbanker etsii rahoituslaitoksilta edullisia enintään 30 000 euron lainoja ihmisille, jotka tarvitsevat niitä nopeasti. Sinun ei tarvitse asettaa omaisuuttasi vakuudeksi ja korot ovat usein kilpailukykyisiä. Swiftbanker on välittäjä, joka etsii lainoja ilman vakuuksia, mutta ei tarjoa niitä itse. 

Perinteiset pankit saattavat vaatia vakuuksia 30 000 euron lainan turvaamiseksi. Vaihtoehtona näille laitoksille kannattaa harkita lainan ottamista rahoituslaitoksilta edullisemmin. Swiftbanker.fi tarjoaa vakuudettomia lainoja myös 30 000 euron arvosta, jonka voi saada vakuuksilla tai ilman vakuuksia. On siis olemassa monia tapoja, joilla voit lainata rahaa ilman vakuuksia – tutustu Swiftbanker.fi-sivustoon.

Vaikka sinulla olisi hyvät luottotiedot, pankkilainan saaminen voi olla vaikeaa. Pankit vaativat vakuuksia, ja korot ovat yleensä korkeammat kuin muunlaisissa lainoissa. Swiftbankerin kaltaisten lainanhakupalveluiden avulla voit lainata rahaa ilman vakuuksia, mikä helpottaa lainan saamista.

Lainavertailun hyvät puolet

Swiftbanker on lainojen vertailuun tarkoitettu palvelu, joka myös etsii sopivat lainanantajat sinulle. Voit hakea lainoja 2 minuutissa ja tietojasi käytetään lainan löytämiseen, joka vastaa parhaiten tarpeitasi. Swiftbanker vertailee puolestasi erilaisia lainavaihtoehtoja ja ottaa yhteyttä sinuun, kun palvelu on löytänyt parhaat vaihtoehdot – juuri sinulle. Muista myös se että hakemuksesi ei ole sitova. Se on aina täysin purettavissa ennen kuin olet allekirjoittanut viralliset lainapaperit.

Hyviä puolia Swiftbankerin lainan vertailussa ovat esimerkiksi seuraavat:

Lainavertailun hyvät puolet

Swiftbanker on lainojen vertailuun tarkoitettu palvelu, joka myös etsii sopivat lainanantajat sinulle. Voit hakea lainoja 2 minuutissa ja tietojasi käytetään lainan löytämiseen, joka vastaa parhaiten tarpeitasi. Swiftbanker vertailee puolestasi erilaisia lainavaihtoehtoja ja ottaa yhteyttä sinuun, kun palvelu on löytänyt parhaat vaihtoehdot – juuri sinulle. Muista myös se että hakemuksesi ei ole sitova. Se on aina täysin purettavissa ennen kuin olet allekirjoittanut viralliset lainapaperit.

Lainavertailun hyvät puolet

Hyviä puolia Swiftbankerin lainan vertailussa ovat esimerkiksi seuraavat:

Mistä lainaa 30000 euroa?

On olemassa muutamia eri vaihtoehtoja lainoille, jotka ulottuvat 30 000 euroon asti. Joustolainat toimivat esimerkiksi luottokorttien tavoin. Kun olet maksanut edelliset lainaerät pois, voit nostaa saman summan uudelleen. Muista, että tällaisiin lainoihin liittyy korkoa kuten muihinkin lainoihin. Tarvitset hyväksytyn hakemuksen saadaksesi joustoluottoa Swiftbankerin yhteistyökumppanina olevalta rahoituslaitokselta, joka voi siirtää rahaa suoraan tilillesi.

Kulutusluottoja käsittelee yleensä samat rahoituslaitokset, ja niitä voi hakea monissa eri summissa. Kuluttajaluottojen ja joustoluottojen ero on siinä, että kummallakin on erilaiset ehdot ja säännöt.

SwiftBanker on täällä auttamassa sinua! Jos tarvitset neuvoja lainanantajan valinnassa, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä. Swiftbanker on lainavertailun huippusivusto. Sivusto vertailee kymmenien lainanantajien korkoja löytääkseen parhaat mahdolliset tarjoukset. Sinun tarvitsee vain täyttää nopea lomake, ja me laadimme sinulle henkilökohtaisen tarjouksen.

Kilpailukykyisen lainan löytämisen tulisi olla helppoa. Jos haluat löytää juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan lainan, olet ehdottomasti oikeassa paikassa. Löydämme sinulle pikapikaa erilaisia lainatarjouksia, jotta sinun ei tarvitse viettää aikaa itse ottamalla yhteyttä erikseen lainanantajiin vaikkapa puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakuprosessi on lainanhaussamme varsin yksinkertainen. Täytä sivustollamme oleva lomake ja saat tarjouksia kohta tutkailtavaksi.  Yhteistyökumppaneiltamme saamme oikeita lainoja juuri sinun tarpeisiisi.

Muista myös se että meiltä haetut lainatarjoukset eivät ole sitovia, eikä sinun tarvitse allekirjoittaa papereita jos et halua tai epäröit. Tarjous ei ole yksinkertaisesti sitova, koska se on vain tarjous, ei vielä hyväksytty laina ja tottahan lainan on oltava sinulle juuri sopiva.  Päätät itse, haluatko käyttää lainaa heti 30000 euroa vaikkapa maailman ympäri matkalle tai esimerkiksi sähköpyörään – me emme kysele rahojen käyttökohdetta.

Hae lainaa 30000 nopeasti - ota selvää kuitenkin koroista

Jotta voit hakea lainaa, sinun on tiedettävä lainan ominaisuudet. Mikä on esimerkiksi vuosi- tai nimelliskorko? Mitkä ovat lyhyempien tai pidempien maksuaikojen edut? 

Mitä lyhyemmän laina-ajan valitset, sitä korkeammat ovat luoton yksikkökustannukset. Mitä pidempi laina-aika, sitä pienemmäksi kuukausimaksusi luonnollisesti muodostuvat, mutta korkojen kokonaismäärä kasvaa euromäärissä.

Swiftbanker tarjoaa sinulle parhaat lainat hinnan ja sopivuuden perusteella, ja ne näyttävät myös kuukausimaksun ja eräpäivän. Todellinen vuosikorko on tärkeä, koska se kuvastaa lainan kokonaiskustannuksia sen keston aikana. Kun todellinen vuosikorko on Suomessa maksimissaan tätä nykyä lainkin mukaan 20 %, suomalaiset kuluttajat pystivät paremmin välttämään ylivelkaantumista.

Tällaiset korkokatot on otettu käyttöön, jotta ihmiset eivät ottaisi yli 50 %:n todellisella vuosikorolla varustettua lainaa. Markkinoilla on Swiftbankerin yhteistyössä löytämiä edullisempia lainoja, joilla päästään eroon liiallisesta lainanotosta.

Lainan korko riippuu siis monesta asiasta kuten siitä, kuinka kauan kestää maksaa laina takaisin. Lyhytaikaiset lainat tarjoavat alhaisemman koron. Pienemmäksi korot voi saada myös silloin, jos on mahdollista antaa jotain vakuudeksi lainalle. Esimerkiksi asuntolainoissa on pienemmät korot, koska ostettava asunto toimii myös vakuutena. 

Vakuus voi olla siis esimerkiksi lainanottajan omistama talo tai auto, ja lainanantaja voi ottaa sen pois, jos lainaa ei makseta takaisin eikä ulosoton kautta lainaa pystytä rahassa ulosmittaamaan. Velka on kallista, ja kuten jo sanoimme, ovat vakuudelliset lainat  halvempia. Joillakin ihmisillä ei kuitenkaan ole mahdollisuutta saada lukittuja lainoja. Sivustomme tarjoaa kuitenkin eri rahoituslaitosten vakuudettomia lainoja, jotka on helppo löytää.

Sinun kannattaa ottaa huomioon siis monia eri tekijöitä, kun päätät, haetko henkilö- vai yrityslainaa 30 000 euroa. Jos tarvitset lisätietoja 30000 euron lainoista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Löydämme mielellämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan lainan.

Onko Suomessa pankkeja, jotka antavat lainaa 30000 ilman vakuuksia?

Saadakseen 30 000 euron lainan hakijan on täytettävä tietyt vaatimukset. Nämä ovat yhteisiä lähes kaikille rahoituslaitoksille. Sinun on oltava esimerkiksi Suomen kansalainen, jolla on tili ja pankkitunnukset sekä osoite Suomessa. Rahoituslaitokset kuitenkin arvioivat mahdolliset maksuhäiriömerkinnät oman harkintansa mukaan.

Jos sinulla on ollut maksuhäiriöitä ja mutta ei aivan hetkeen (esimerkiksi kuuteen kuukauteen), lainan saaminen ei yleensä ole ongelma. Voidaksesi saada lainaa sinun on siis osoitettava, että hallitset taloutesi tätä nykyä – sekä todistaa myös edelleen se, että sinulla ei ole ollut maksuhäiriöitä viimeisten kuuden kuukauden aikana.

Onko parempi joskus olla ottamatta lainaa heti 30000?

Rahapeleihin ei tulisi koskaan hakea lainaa. Jos harkitset uhkapelaamiseen lainaa, saatat olla riippuvainen uhkapelaamisesta. Hyvä nyrkkisääntö pelaamisellekin on tämä: älä koskaan pelaa uhkapelejä hävitäksesi enemmän rahaa kuin sinulla on varaa menettää.

Lainaa voi ottaa esimerkiksi silloin, jos taloudellinen tilanteesi on heikko eikä sinulla ole varoja säästää.  Jos kuitenkin haluat 30 000 euron vakuudettoman lainan tavaraa varten, jota ilman pystyt elämään hyvin, harkitse uudelleen tällaisen lainan hakemista.

Onko järkevää ottaa lainaa 30000 nopeasti edellisten lainojen maksamiseen?

Joskus yhdistelylaina on tarpeen – se tarkoittaa sitä, että otat isomman lainan, jolla voit maksaa pois pienemmät lainat ja hyödyt mahdollisesti pienemmistä koroista ja kuukausieristä. Sitä ei kuitenkaan tule hakea nopeasti ja harkitsematta, sillä se voi johtaa velkakierteeseen.

On mahdollista ottaa 30 000 euroa lainaa, jos mietit yhdistelylainaa. Uudella lainalla on kuitenkin oltava paremmat ehdot kuin nykyisillä lainoillasi. Muista, että 15000 euroa saadaksesi sinun on oltava hyvässä taloudellisessa tilanteessa ja pystyttävä maksamaan laina kokonaisuudessaan takaisin.

Vaikuttaako maksuhäiriömerkintä lainaan, jos sellainen minulle myönnetään?

Laina voidaan tosiaan myöntää, vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintä historiassasi. Kääntöpuolena ovat lainan ehdot, jotka ovat todennäköisesti hieman epäedullisemmat. Esimerkiksi korot voivat olla korkeammat tällaisessa lainassa. Syynä tähän on se, että kun lainaat rahaa, sinuun lainanottajana liittyy enemmän epävarmuutta, jonka vuoksi lainanantaja haluaa varmistua että he saavat varmasti rahansa takaisin.

 

Voit silti saada lainoja historiastasi riippumatta. Jos sinulla on hyvät luottotiedot, sinulla on mahdollisuus saada 30 000 euroa. Jotta voit saada 30 000 euron lainan, ennen kuin sinut hyväksytään, sinun on todistettava, että sinulla on kyky maksaa laina takaisin. Jos luottotietosi ovat huonot, korkosi nousee.

Jos tarvitset apua raha-asioissasi, ota yhteyttä alueesi talousneuvontaan ja selvitä, voiko se auttaa. Eri kunnissa on talousasiantuntijoita, jotka voivat antaa neuvoja ihmisille, joilla on rahaongelmia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lainakilpailutuksella voit saada paremman kuukausimaksun ja lyhentää takaisinmaksuaikaa. Vertailemalla lainojasi muihin lainoihin näet, mikä laina on sinulle paras.

Korkojen kannalta paras valinta riippuu aivan omasta tilanteestasi, mutta jos haluat pienen lainan, joka on voimassa vain lyhyen aikaa, pieni pikalaina voi olla paras vaihtoehto. Jos tarvitset rahaa pidemmälle ajalle tai suuremman investoinnin hankkimiseen, 30 000 euron vakuudeton laina voi olla huomattavasti parempi.

Jos taloutesi on kunnossa, voit maksaa 30 000 euron lainan kerralla takaisin. Muista kuitenkin lukea huolellisesti ehdot ja säännöt lainassa, sillä usein niihin voi liittyä lisää kuluja, jos lainan maksaa ennen aikaisesti pois. Esimerkiksi korkojen maksuun tulee varautua, sillä ne lasketaan edelleen lainan summaan mukaan.

Pikalaina on välitön laina. Voit hakea sitä muutamassa minuutissa ja usein saat rahat myös muutamassa minuutissa. Pikalainoista puhuttaessa tarkoitetaan usein pienempiä lainoja, mutta myös 30 000 euron laina voi tulla hyvinkin pikaisesti tilillesi, jos vain hakemuksesi hyväksytään.

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

SwiftBanker on Lacuna Digital ApS omistuksessa. Lacuna Digital suhtautuu henkilötietojesi käsittelyyn erittäin vakavasti. Täältä voit lukea kuinka sinun tietojasi käsitellään verkkosivustolla.

REKISTERIPITÄJÄT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lacuna Digital ApS
CVR-nr. 38985981
Finsensvej 7A, stuen tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@swiftbanker.fi

Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa sinusta jonka avulla pystymme tarjoamaan parannettua sisältöä joka on myös henkilökohtaisesti kohdistettu, samalla myös mainokset ovat ensiluokkaisia juuri sinulle. Jos et halua että tietojasi kerätään, sinun täytyy poistaa evästeitä ja välttää verkkosivun käyttöä uudestaan. Alla olemme tarkentaneet minkälaisia tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kenellä kolmannella osapuolella on mahdollisuus käyttää niitä.

Evästeitä

Verkkosivu käyttää ”evästeitä”, joka on tekstitiedosto joka tallennetaan tietokoneellesi, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen. Evästeet eivät voi sisältää haitallista ohjelmakoodia kuten viruksia. On mahdollista poistaa tai estää evästeitä. Katso ohjeet englanniksi.

Riskinä on myös että verkkosivu ei enää toimii optimaalisesti ja että sivulla on sisältöä johon sinulla ei ole pääsyä. 

TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Tarjoaksemme parasta palvelua, käytämme seuraavia tietojen käsittelijöitä. 

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Campaign Monitor Ltd
Microsoft Ltd.
Inmobile
Mailchimp
Active Campaign
GetResponse 
Constant Contact
Aweber

 

Tietojasi luovutetaan ja käsitellään kolmannen osapuolen maiden toimesta.

Tiedot luovutetaan US järjestöille; Facebook Ltd, Google Ltd, Microsoft Ltd, Campaign Monitor, Mailchimp, Active Campaign.

Euroopan komissio on päättänyt että järjestöt Yhdysvalloissa ovat “turvallisia” jos ne noudattavat EU:n Privacy Shield sopimusta.

 

Voit saada sähköpostia, tekstiviestiä tai push-ilmoituksia rahoituspalvelujen sisällöstä seuraavilta:

Henkilökohtainen tieto

Yleisesti

Henkilötietoja on kaikki tieto joka voidaan liittää sinuun joissakin määrissä. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja käsittelemme useasti sen kaltaista tietoa. Näin tapahtuu esimerkiksi ??? kun tilaat meidän uutiskirjeemme, osallistut kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröidyt käyttäjäksi tai tilaajaksi, käytät muita palveluja tai teet ostoksia verkkosivuston kautta.

 

Yleensä me keräämme ja käsittelemme seuraavanlaisia tietoja: Ainutlaatuinen ID ja tekninen tieto tietokoneestasi, tabletti tai älypuhelin, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijanti, ja minkälaisilla sivustoilla vierailet (kiinnostuksen kohteet) Jos sallit ja täytät tiedot itse, me käsittelemme myös seuraavat tiedot. Nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite ja maksutiedot. Tämä liittyy tyypillisesti ostokseen tai tilin luomiseen.

Käyttämällä tätä sivua suostut tietosuojakäytäntöön.

Jälkeenpäin, SwiftBanker viitataan kun käytetään muotoa; me, meidän, tai meistä.

Me käytämme seuraavat tiedot sinusta.

 

Nimi
Sähköposti
Maantieteellinen sijanti
Tekninen tieto tietokonestasi, tabletistasi tai älypuhelimestasi
Selaimen tunnistus
IP-osoite
Evästeet
Maa

 

Muut evästeet joihin saattaa sisältyä henkilökohtainen tunnistus tiedoistasi.

 

Henkilötietojen käsittelyn GDPR Asetus 6.1f mukaisesti tarkoittaa:

 

Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään seuraavaan:

Sähköpostitarjouksia, lainatarjouksia tai uutisia lainoista.

Tekstiviestejä uusista lainatarjouksista tai uutisia lainoista.

Push-ilmoituksia lainatarjouksista tai uutisia lainoista

 

Kun me käsitttelemme henkilötietojasi pyydämme suostumuksesi siihen ennen kun me keräämme ja käsittelemme tietojasi.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään asiaankuuluvista ja tietyistä syistä.

Me keräämme ja käsittelemme ainoastaan asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja.

Me emme paljasta henkilötietojasi ilman sinun suostumustasi.

Me poistamme henkilötietosi kun tiedot eivät ole enää olennaisia tarkoitukseen. Lisäksi, henkilötietojasi käsitellään GDPR Asetuksen 6.1. a ja b:n mukaisesti oikean ja päivitetyn henkilötiedon kanssa.

 

Tarkoitus

 1. Me pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin me käsittelemme henkilötietojasi tietynlaisiin ja asiaankuuluviin tarkoituksiin. Suostumuksesi on perusta henkilötietojen käsittelyyn, ellei meillä ole peruste käsittellä tietojasi erillä tavalla lain mukaisesti. Suostumuksesi on aina vapaehtoinen ja sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi.
 1. Me keräämämme henkilötiedot käytetään ainoastaan tietyistä syistä ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot joita keräämme, tallennamme ja käsittelemme on ainostaan tiettyihin ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Me keräämme, tallennamme ja käsittelemme vain tavallisia henkilötietoja.
 2. Käsittelemämme henkilötiedot ovat vain asiaankuuluvia henkilötietoja. Me käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan laillisista tarkoituksista. Kun me keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut ja näyttää sinulle kampanjoita ja mainoksia jotka ovat sinulle olennaisia. Tämä tarkoittaa että me pystymme tarjoamaan toivottuja palveluita. Henkilötietojasi käsitellään niissä määrin missä ne ovat oleellisia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, me vähennämme henkilötietojesi käsittelyä väärinkäytösten varalta.
 1. Me emme paljasta henkilötietojasi ilman suostumustasi. Me paljastamme henkilötietojasi ainoastaan yhteistyökumppaneillemme. Tätä tietoa käytetään markkinointiin johon olet antanut suostumuksesi. Voit vastustaa henkilötietojesi levittämisestä milloin tahansa. Jos viranomaiset ottavat yhteyttä meihin, meillä on oikeus paljastaa henkilötietojasi milloin tahansa ilman suostumustasi. Me käytämme lukuisia kolmansia osapuolia tallentaaksemme ja käsitteelläksemme tietoja. Nämä kolmannet osapuolet tallentavat ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan meidän puolestamme ja he eivät voi käyttää tietojasi omaan tarkoituksensa. Lisäksi, käytämme tietojen käsittelijöitä ainoastaan EU-maissa tai sellaisissa maissa jotka voivat asianmukaisesti suojata henkiötietosi. Kuitenkin, pidätämme itsellemme oikeuden käyttää tietojen käsittelijöitä EU:N/EEA:n ulkopuolelta jos he pystyvät avustamaan meidän yritystämme. Kuitenkin, tämä tehdään ainoastaan sovellettavan sääntöjen mukaisesti koskien henkilötietojen siirtoa, katso lainsäädäntö. Jos haluat, voit lukea lisää aiheesta englanniksi täältä: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
 2. Henkilötietojasi päivitetään tai poistetaan kun tiedot eivät enää ole tarkoituksenmukaisia. Siksi me tarkistamme että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkaansapitäviä ja päivitettyjä. Mikäli henkilötietosi ovat virheellisiä, tiedot poistetaan välittömästi. Siksi tarjoamamme palvelu vaatii että henkilötietosi ovat oikeita. Tähän liittyen pyydämme että annat meille oikeat henkilötiedot. Siksi on myös tärkeätä että ilmoitat meille jos henkilötietosi muuttuvat niin että me pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen palvelun sinulle. Henkilötietojasi säilytetään meillä niin kauan kuin laki sallii. Tiedot poistetaan meidän toimesta kun tiedot eivät ole enää merkityksellisiä.

Jos olet antanut suostumuksesi rahoituspalvelujen markkinointiin ja mainostukseen sähköpostin, tekstiviestein ja selain-pohjaisten ilmoitusten kautta, me pyydämme sinua uusimaan suostumuksesi joka kolmas vuosi, jos et ole ollut aktiivinen profiilissasi näiden kolmen vuoden aikana.

 

 1. Sinä olet vastuussa oikeista ja päivitetyistä henkilötiedoista jotka olet täyttänyt verkkosivuillamme. Päivityksiä tehdään sinun toimesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen, me päivitämme tietosi ajantasalle, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin.

Turvallisuus

 

Me suojaamme henkilötietojasi. Me emme säilytä henkilötietojasi omilla palvelimillamme, vaan käytämme yhteistyökumppaneitamme, tästä voit lukea lisää TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ alta. Jos haluat lukea heidän tietosuojakäytännöistä ja GDPR:stä, voit käydä heidän verkkosivuilla. Kuitenkin voimme myös auttaa sinua jos sinulla on kysymyksiä tästä. Sinun tietosi ovat aina suojattuja meidän toimesta, me olemme huolehtineet asiasta teknisin keinoin, jos tietosi on vahingossa tai laittomasti meidän hallinasta poistettu, hävitetty, heikentynyt, julkaistu tai jaettu asiankuulumattomien henkilöiden kanssa, väärinkäytetty tai käsitelty soveltavan lain vastaisesti.

Oikeutesi:

 

Käyttääksesi alla mainittuja oikeuksiasi, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä tietojemme kautta. Tämän tiedon löydät tietosuojakäytännön luvun alusta.

 1. Oikeus päästä tarkastamaan henkilötietojasi: Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan säilyttämiämme henkilötiedojasi. Mutta, tällainen tapahtuma ei kuitenkaan voi olla ristiriidassa muiden oikeuksien tai vapauksien harjottamisen kanssa. Lisäksi, sinulla on aina oikeus saada itsellesi henkilötiedot jotka olet meille luovuttanut.
 1. Oikeus saada korjattua henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi korjattua, jos tiedot eivät ole paikkansapitäviä tai jos olet vahingossa tehnyt virheen. Mutta, joissakin tapauksissa voi olla että me emme pysty poistamaan tai korjaamaan tietojasi koska laki velvoittaa meitä säilyttämään tietojasi.

Oikeus poistaa tietoa. Erikoistapauksissa, sinulla on oikeus poistaa tallentamamme tietosi, ennen kun yleinen asetettu aikaraja toteutuu.

 

 1. Oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Joissain tapauksissa, sinulla on oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa sitä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käsittelyä suoramarkkinonti tarkoituksiin.
 1. Oikeus siirtää tietoja. Silloin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu auttomaattisesti, tietojensiirto on sinun oikeutesi. Tämä oikeutesi tarkoittaa että sinulla on oikeus saada henkilötietosi lähetettyä itsellesi rakenteellisesti, normaalikäyttöisenä ja kone-luettavalla muodossa, ja että sinulla on oikeus siirtää tietojasi toiselle palveluntarjoajalle.
 1. Oikeus vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi laillista käsittelyä. Jos sinä uskot että henkilötietojasi käytetään soveltavan lainsäädännön tai tarjoamasi suostumuksesi vastaisesti jotka olet meille toimittanut, sinulla on oikeus vastustaa meitä. Sinä voit tehdä tämän käyttämällä yhteystietojamme. Tämän menetelmän valitseminen johtaa siihen että henkilötietojasi ei enää käytetä tähän tarkoitukseen. Voit aina olla yhteydessä meihin jos haluat rajoittaa osia tai kaikkia henkilötietojasi.
 1. Oikeus perua suostumuksesi. Koska olet antanut meille suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi. Heti kun perut suostumuksesi, henkilötietojesi käsittely lakkaa ja et saa meiltä enää markkinointia rahoitustuotteista.

  Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

  Tietosuojavaltuutettu

  Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. 
  Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki. 
  Puhelinvaihde: 029 566 6700 
  S-posti: tietosuoja(at)om.fi 
  www.tietosuoja.fi