Lainaa 20 000 euroa

Valitse lainan määrä

Hakemuksesi ei ole sitova

Valitse lainasumma:

1000
Nimi
Sähköposti
    First Name:

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä 500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin €29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä €500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainaa 20 000 euroa

Kun tarvitset euromäärissä lainaa 20 000 ilman vakuuksia, myös rahoituslaitosten vaatimukset kasvavat. Lue lisää artikkelistamme.

Swiftbanker.fi on yksi parhaista verkkosivustoista, joita voit löytää netistä lainan hakemiseen. Palvelulla on erinomainen valikoima ihmisille, jotka tarvitsevat lainaa 20 000 nopeasti. Saatat saada vakuudetonta todellakin jopa 20 000 euroon asti. Swiftbanker pyrkii tarjoamaan edullisia lainoja ihmisille, jotta heidän olisi helpompi saada lainaa myös ilman vakuuksia.

Perinteiset rahoituslaitokset tarjoavat lainoja ja ne kilpailevat keskenään myös ehdoista, kuten koroista, joten edullisen lainan löytäminen voi olla vain muutaman klikkauksen päässä.

Rekisteröityminen on helppoa – lainan löytäminen Swiftbanker.fi:stä on ensimmäinen askel.

Kun haet lainaa, on tärkeää että tunnet hyvin lainan ominaisuudet. Mitä vuosikorko tai nimelliskorko tarkoittaa? Mitä hyötyä on pienemmällä tai pidemmällä takaisinmaksuajalla? Lue tämä artikkeli ja tiedät kohta paljon enemmän aiheesta, josta selvästi olet kiinnostunut.

Lainaa heti 20000 euroa, mutta ota selvää eri lainoista

20 000 euron lainoissa on monia vaihtoehtoja. Esimerkiksi joustolainat toimivat samalla tavalla kuin luottokortti. Kun olen maksanut aiemmat erät pois, voin nostaa saman summan uudelleen. Muista kuitenkin että joustoluotto lainoissa joudut maksamaan myös korkoa pois. Heti kun hakemuksesi on hyväksytty, Swiftbankerin yhteistyössä toimivat rahoituslaitokset voivat siirtää rahaa joustoluottoasi varten välittömästi tilillesi. Yleensä kuitenkin joustolainat ovat pienempiä kuin 20 000 euroa.

Kulutusluotto maksetaan yleensä takaisin tasaerässä. Vaikka tämä voidaan joskus sekoittaa muihin termeihin, kuten rahoituslaitosten myöntämään joustoluottoon, on kullakin lainoista erilaiset ehdot, eikä niitä voi aina käyttää samalla tavalla.

Lainaa 20000 ilman vakuuksia voidaan usein maksaa sinulle samana päivänä. Joissakin tapauksissa laina voidaan maksaa 15 minuutissa hakemuksen hyväksymisestä. Jos tarvitset rahaa etkä voi odottaa, valitse lainanantaja, joka tarjoaa sinulle pikalainaa. Tämä edellyttää kuitenkin, että sinulla on tili jossakin suurimmista pankeista, sinulla on pankkitunnus ja hakemus hyväksytään lainanantajan tavanomaisina aukioloaikoina.

Voit saada alustavia päätöksiä ja arvioita 20 000 euron lainakelpoisuudesta hakemalla eri pankeilta tai rahoituslaitoksilta. Sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään etukäteen, ja alustavilla päätöksillä voit kilpailuttaa lainoja niin ikään.

Lainaa 20000 nopeasti voidaan myöntää maksuhäiriöistä huolimatta, joskin se on vaikeampaa yleisesti ottaen. Nykyään monet lainanantajat voivat tarjota lainaa, vaikka henkilöllä olisi yksi tai useampi maksuhäiriö. Lainanantajilla voi kuitenkin olla vaatimuksia, ja ne tekevät luottotietojesi perusteella päätöksen siitä, vaikuttaako siltä että pystyisit lainan maksamaan takaisin.

Lainanantajat päättävät usein asettaa hieman korkeamman koron lainoille, joita maksuhäiriöiset hakevat, kompensoidakseen suuremman riskin, jonka he ottavat. Jos et ole varma, mikä lainanantaja sopii sinulle parhaiten, voit kysyä myös meiltä neuvoa. Ota yhteyttä Swiftbankeriin epäröimättä, jos sinulla on kysymyksiä.

Swiftbanker on paras lainojen ja muiden rahoituspalvelujen hintavertailusivusto. Jos tarvitset lainaa, jonka suuruus on 2000 eurosta 20 000 euroon, käy Swiftbankerissa  etsimässä halvin vaihtoehto. Sinun tarvitsee vain pyytää uutta lainaa esittelemiltämme rahoituslaitoksilta helppokäyttöisen lomakkeemme avulla, ja me laadimme juuri sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Kuinka korot ja vakuudettomuus vaikuttavat, jos haet lainaa 20000 nopeasti

Lainojen kokonaiskustannuksiin vaikuttavat useat tekijät, kuten todellinen vuosikorko ja laskennallinen korko. Lainan takaisinmaksuaika vaikuttaa siihen, kuinka paljon veloitetaan vuosien ja kuukausien kuluessa, mutta se riippuu myös muista tekijöistä, kuten rahan lainaamisesta maksettavasta palkkiosta.

Vakuudelliset lainat ovat edullisempia. Korot riippuvat pankista, mutta esimerkiksi opintolainat ovat edullisia, ja asuntolainojen korot ovat alhaiset valtion takausten vuoksi. Monilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta vakuudellisiin lainoihin, vaan nimenomaan vakuudettomiin, joita voit etsiä sivustoltamme kätevästi.

Kuten on jo tullut tästä artikkelista ilmi, on lainoja periaatteessa kahdenlaisia: vakuudellisia ja vakuudettomia. Kun vakuuksia ei ole, edullisimpia lainoja ovat joustoluotto ja kulutusluotto.  Luottokortteja ei luokitella lainoiksi, mutta jotkut pitävät niitä halvempana vaihtoehtona . Luottokorttien korot voivat olla edullisia lainojen vertailussa, mutta niiden saamiseen voi olla enemmän vaatimuksia kuin vakuudettomiin lainoihin.

lainalaskuri

Halvimman tai edullisimman lainan tarkistaminen voi olla hankalaa, ja se voi viedä paljon aikaa kun ottaa etsintään käytetyn ajan. Swiftbanker esittelee sinulle halvimpia ja sopivimpia vakuudettomia lainoja. Korkojen ja muiden maksujen lisäksi näet tarjouksista kuukausittaisen maksusumman ja takaisinmaksuajan. Yksi tärkeimmistä tekijöistä määritettäessä, onko laina edullinen, on todellinen vuosikorko, joka kuvastaa kokonaiskustannuksia.

Suomalaiset kuluttajat hyötyvät ylivelkaantumisen estämiseksi laaditusta 20 prosenttiin rajatusta korosta. Korkokatto otettiin käyttöön osittain siksi, että aiemmin havaittiin markkinoilla yli 50 prosentin todellista vuosikorkoa ylittäviä lainoja.  Korkokaton taustalla on estää ihmisiä velkaantumasta liikaa. Tapahtui mitä tahansa, on ollut hyvä asia, että halvempia lainoja on saatu markkinoille.

Kuinka haet lainaa 20 000 euroa?

Lainaa päättäessä on tärkeää ottaa huomioon lainan kokonaiskustannukset ja se, onko kyseessä edullinen laina. Todellinen vuosikorko ja laina-aika ovat tekijöitä, jotka määrittävät tämän.

Lainaa heti 20000 - sitä kannattaa aina kilpailuttaa

Lainojen vertailu ja kilpailuttaminen on erityisen suositeltavaa, sillä se auttaa sinua saamaan markkinoiden halvimmat ja edullisimmat lainat. Lainojen kilpailuttaminen on nykyään helppoa ja koko ajan suositumpaa. Pienimmätkin kulut, kuten puhelinliittymät, ovat Suomessa kovassa kilpailutuksessa. Tämä pätee myös sähkölaskuihin, puhumattakaan suurista lainoista, kuten asuntolainoista. Kilpailutetut tarjoukset hillitsevät lainojen ja luottojen korkoja ja muita kuluja, sillä rahoituslaitokset voivat kilpailla asiakkaistaan pitämällä korot ja korot kohtuullisina.

Lainan kilpailuttaminen on hyvin yleistä, aivan kuten asuntolainan kilpailuttaminenkin. Asunnon ostajat pyytävät ja vertailevat tarjouksia eri pankeilta. Se ei ole epäkohteliasta, vaan yleinen käytäntö, etenkin suurempien lainojen kohdalla. Myös vakuudettomia lainoja kannattaa hakea ja kilpailuttaa, vaikka lainasi kokonaissumma olisi suhteellisen pieni. Vakuudettomien lainojen ja luottojen kohdalla kilpailuttaminen voi kuitenkin vaikuttaa korkoihin ja moniin liitännäiskustannuksiin, joita ei oteta huomioon lainaa otettaessa. Kun nimelliskorko ja sivukulut lasketaan yhteen, saadaan todellinen vuosikorko.

Todellinen vuosikorko voi kasvattaa lainasummaa huomattavasti, jolloin aluksi edulliselta vaikuttanut laina voi osoittautua epämiellyttävän suureksi. Tämä käy yleensä ilmi vasta, kun laina on maksettu takaisin.

Voit syöttää tarvitsemasi lainan, esimerkiksi 20 000 €, lainavertailutyökaluumme. Tämän jälkeen palvelumme tarjoaa sinulle useita eri lainantarjoajia ja heidän lainatarjouksiaan. Tuloksista näet, kuinka paljon tarjoaja voi lainata. Swiftbanker myös selkeät tiedot seuraavista lisätiedoista: vuosimaksuprosentti, takaisinmaksuaika, tilinhoitomaksu, avausmaksu ja esimerkkikorko.

Lainaa 20000 nopeasti akuutteihin tilanteisiin

Joskus 20 000 euron  laina voi olla jopa hengenpelastaja. Ehkä sinun on kiireesti vietävä autosi korjaamolle jotta voit edes mennä töihin, ehkä sinun pitää maksaa yksityiseen terveysasemaan leikkaus … esimerkkejä on monenlaisia.  

Useat eri lainanantajat tarjoavat 20 000 euron henkilökohtaisia lainoja. Siksi on hyvä idea vertailla niitä, jotta näet kaikki mahdolliset ehdot mitä lainoissa voi olla Tämä johtuu siitä, että niissä voi olla paljon eroja, jotka vaihtelevat lainanottajalle asetetuista vaatimuksista erilaisiin korkoihin sekä vaikkapa erilaisiin perustamis- tai peruutusmaksuihin.

Tältä sivulta löydät lainanantajat, jotka voivat tarjota sinulle lainaa 20000 nopeasti. Saat samalla hyvän yleiskatsauksen, jotta voit vertailla 20 000 euron lainoja keskenään. On monia tilanteita, joissa ylimääräistä rahaa olisi hyvä saada käytettäväksi , jos jotain odottamatonta tapahtuu.

Voit esimerkiksi huomata, että talossasi on home- tai kosteusvaurio. Yksi mahdollisuus on tietenkin säästää, mutta jotkin tilanteet eivät odota sitä päivää, että taloutesi voisi mahdollisesti näyttää paremmalta. Tällöin on hyvä tietää, että ainakin mahdollisuus nopeaan ratkaisuun on saatavilla suoraan verkossa sijaitsevan palvelun avulla.

Jos haluat maksaa lainaamasi 20 000 euroa takaisin sovittua aikaisemmin, voit aina maksaa sen ennenaikaisesti. Ota kuitenkin selvää lainan maksuehdoista, sillä voit joutua maksamaan korkoa joka tapauksessa jos maksat lainan etukäteen pois. 

Mitä vaatimuksia on, että saat lainaa 20 000 euroa?

Jotta voit lainata 20 000 euroa, on hakijoilla oltava tiettyjä vaatimuksia, jotka ovat lähes kaikilla rahoituslaitoksilla samanlaiset. Tässä yleisimpiä vaatimuksia:

Huomaa, että maksuhäiriömerkintöjä rahoituslaitokset katsovat oman arvionsa mukaan. Jos sinulla on äskettäisiä maksuhäiriömerkintöjä, voi lainan saanti olla hieman vaikeampaa.

Jos päädyt lainanantajalle, joka ei automaattisesti hylkää hakemusta sen vuoksi, että sinulla on maksuhäiriömerkintöjä, ei lainan ottamiselle yleensä ole estettä.

Monilla lainanantajilla on kuitenkin käytäntönä, että maksuhäiriömerkintöjä ei saisi olla viimeisen puolen vuoden aikana. Lisäksi heidän tulee varmistua siitä, että pystyt maksamaan lainan takaisin, joten tämä edellyttää heidän vakuuttamistaan omasta hyvästä taloudellisesta tilanteestasi. Huonossa taloudellisessa tilanteessa lainan ottaminen ei välttämättä ole paras vaihtoehto, vaikka se siltä tuntuisi. Huono taloudellinen tilanne kun on voinut johtua huonojen lainojen ottamisesta tai oman talouden hallitsemattomuudesta.

Mihin tarkoitukseen 20 000 euron lainaa ei kannata ottaa?

Esimerkiksi silloin jos harkitset lainan ottamista pelataksesi kasinolla, fyysisellä tai nettikasinolla. Sinun ei pitäisi koskaan lainata rahaa pelataksesi kasinolla. Jos olet ajatellut ottavasi lainaa pelaamiseen, sinulla voi olla peliriippuvuus. Älä koskaan pelaa enempää rahaa kuin sinulla on varaa menettää.

Ostokset ovat toinen syy, johon lainaa ei kannata aina hakea. Joskus toki on järkevää ottaa lainaa, jos tilanne on akuutti eikä rahaa ole säästössä, etkä saa sitä lainattua vaikkapa vanhemmiltasi. Voi myös olla että sinulla on “rahareikäinen” asunto, joka on kylmänä esimerkiksi siksi, että sinulla ei ole polttopuita varastossa eikä muuten varaa tilata niitä.

Jos taloutesi on kunnossa, lainan saaminen ei ole ongelma. Jos haluat puolestaan 20 000 euroa lainaa ilman vakuuksia vaikkapa Guccin laukkuun, mieti muutama tovi uudestaan päätöstäsi.

Vaikka yhdistelylaina voi joskus olla järkevää, ei 20000 lainan hankinta ole suositeltavaa nopealla päätöksellä. Laskujen ja lainojen maksaminen uudella lainalla voi johtaa velkakierteeseen, mutta jos haet nimenomaan yhdistelylainaa, on Swiftbankerin sivuilla ohjeita sellaisen hakemiseen. Muista kuitenkin aina se, että uudessa lainassa pitäisi olla paremmat ehdot kuin vanhoissa lainoissasi.

Jos haluat järjestää ex tempore – synttärit uudelle työporukallesi, kannattaa miettiä jotain muuta rahoitusmallia kuin 20 000 euron laina. Voihan olla ettet kohta edes pidä työporukastasi, etkä todennäköisesti tunne heitä muutenkaan kovin hyvin. Tällainen toiminta voisi muutenkin vaikuttaa elostelulta ja pröystäilyltä, joten jätä ihmeessä väliin. Eri asia on sitten, jos haluat järjestää vanhemmillesi esimerkiksi hääpäivän juhlat ja sovit sisarustesi kanssa, että he maksavat oman osuutensa mahdollisimman pian. Edelleen kannattaa muistaa että 20 0000 euron lainaan tulee olla taloudellinen tilanne kunnossa ja pystyt maksamaan lainan takaisin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tässä osiossa voit saada vastauksen juuri siihen kysymykseen, jota olet miettimässä. Useimmilla lainanhakijoilla kun on samat asiat mielessä, vaikkakin artikkelimme kertookin lähes kaiken tarvittavan jo muutenkin. 

Hyvin todennäköisesti. Ehdot voivat olla hieman epäedullisemmat, esimerkiksi korko voi olla hieman korkeampi. Tämä johtuu siitä, että lainanottajana näytät vähemmän turvalliselta lainanottajalta ja lainanantajan on korvattava tämä korkeammalla korolla. Tässä artikkelissa avataan aiemmin enemmän kuinka maksuhäiriömerkintä voi vaikuttaa 20000 euron lainaan.

Lainan kilpailuttaminen pienentää kuukausittain maksettavaa ja mahdollistaa sen takaisinmaksun lyhyemmässä ajassa. Lainavertailun ja kilpailuttamisen avulla kannattaa yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi suuremmaksi kuukausimaksuksi.

Koska vertailemme lukuisia pienlainojen lainanantajia, sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää 20 000 euron laina maksuhäiriöistä huolimatta. Toki tähänkin on olemassa muutamia vaatimuksia, sillä kovin huonolla historialla lainoja ei voi saada ja tämä on itse asiassa eduksi myös tällaiselle henkilölle, joka saattaisi vain velkaantua entisestään.

 

Ensinnäkin lainanhakija on oltava hyvässä taloudellisessa asemassa ja hänellä on oltava riittävän hyvä takaisinmaksukyky, jotta laina voidaan myöntää. On myös tärkeää huomata, että 20 000 euron lainan korko voi olla hieman korkeampi, jos sinulla on maksuhäiriöitä.

Useimmat pikavippejä tarjoavat lainat ovat kalliita lainoja, joten ne eivät yleensä ole korkotason kannalta parhaita. Saattaa olla, että saat paljon paremmat ehdot, jos haet reilusti vaikkapa 20000 lainaa. Se, minkälaisen lainan valitset, riippuu kuitenkin joka tapauksessa korosta, perustamismaksusta ja muista kuluista sekä ennen kaikkea siitä, kuinka paljon tarvitset rahaa.

Lyhytaikaiseen lainanottoon voi olla paras valinta pienempi pikalaina, mutta jos tarvitset rahaa jopa vuoden ajalle, on lähes varmasti vakuudeton laina esimerkiksi 20 000 euron verran parempi vaihtoehto. Jos et tarvitse koko summaa, maksa se takaisin, mutta neuvottele tästä rahoituslaitoksen kanssa. Ehdoissa voi olla nimittäin jotain huomioitavaa ennen aikaisen maksun suhteen.

Jos sinulla on velkaa tai henkilökohtainen taloutesi on epätasapainossa, sinun kannattaa välttää lainan ottamista. Jos haluat saada apua taloudelliseen tilanteeseesi, voit ottaa yhteyttä talous- ja velkaneuvontaan omassa kunnassasi, joka antaaa talousneuvontaa ja joissain tapauksissa velkojen uudelleenjärjestelyä. 

Termi "pikalaina" kattaa käytännössä kaikki pienet lainat. Pikalaina on nimensä mukaisesti laina, jota voit hakea nopeasti. Lainahakemuksen täyttäminen vie yleensä vain muutaman minuutin, ja sinun tarvitsee vain tunnistautua pankkitunnuksilla. Myös maksut ovat nopeita. Joskus saat lainatun summan muutamassa minuutissa, toisinaan se voi kestää muutaman tunnin. Voit joutua odottamaan 1-2 päivää, mutta nykyään se kestää harvoin niin kauan. Maksuaika riippuu pitkälti siitä, milloin haet lainaa ja minkä lainanantajan valitset.

20 000 euron laina voi sekin tulla nopeasti tilillesi, jos kaikki on kunnossa lainahakemustasi varten ts. taloudellinen tilanteesi on terveellä pohjalla. Huomaa kuitenkin että yleensä pikalainat ovat lainoista kalliimmasta päästä. 20 000 euron lainoissa voi olla vaihtelua lainan edullisuudessa. Muista myös se, että vakuudeton 20 000 euron laina on kalliimpi kuin vakuudellinen vastaava.

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

SwiftBanker on Lacuna Digital ApS omistuksessa. Lacuna Digital suhtautuu henkilötietojesi käsittelyyn erittäin vakavasti. Täältä voit lukea kuinka sinun tietojasi käsitellään verkkosivustolla.

REKISTERIPITÄJÄT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lacuna Digital ApS
CVR-nr. 38985981
Finsensvej 7A, stuen tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@swiftbanker.fi

Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa sinusta jonka avulla pystymme tarjoamaan parannettua sisältöä joka on myös henkilökohtaisesti kohdistettu, samalla myös mainokset ovat ensiluokkaisia juuri sinulle. Jos et halua että tietojasi kerätään, sinun täytyy poistaa evästeitä ja välttää verkkosivun käyttöä uudestaan. Alla olemme tarkentaneet minkälaisia tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kenellä kolmannella osapuolella on mahdollisuus käyttää niitä.

Evästeitä

Verkkosivu käyttää ”evästeitä”, joka on tekstitiedosto joka tallennetaan tietokoneellesi, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen. Evästeet eivät voi sisältää haitallista ohjelmakoodia kuten viruksia. On mahdollista poistaa tai estää evästeitä. Katso ohjeet englanniksi.

Riskinä on myös että verkkosivu ei enää toimii optimaalisesti ja että sivulla on sisältöä johon sinulla ei ole pääsyä. 

TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Tarjoaksemme parasta palvelua, käytämme seuraavia tietojen käsittelijöitä. 

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Campaign Monitor Ltd
Microsoft Ltd.
Inmobile
Mailchimp
Active Campaign
GetResponse 
Constant Contact
Aweber

 

Tietojasi luovutetaan ja käsitellään kolmannen osapuolen maiden toimesta.

Tiedot luovutetaan US järjestöille; Facebook Ltd, Google Ltd, Microsoft Ltd, Campaign Monitor, Mailchimp, Active Campaign.

Euroopan komissio on päättänyt että järjestöt Yhdysvalloissa ovat “turvallisia” jos ne noudattavat EU:n Privacy Shield sopimusta.

 

Voit saada sähköpostia, tekstiviestiä tai push-ilmoituksia rahoituspalvelujen sisällöstä seuraavilta:

Henkilökohtainen tieto

Yleisesti

Henkilötietoja on kaikki tieto joka voidaan liittää sinuun joissakin määrissä. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja käsittelemme useasti sen kaltaista tietoa. Näin tapahtuu esimerkiksi ??? kun tilaat meidän uutiskirjeemme, osallistut kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröidyt käyttäjäksi tai tilaajaksi, käytät muita palveluja tai teet ostoksia verkkosivuston kautta.

 

Yleensä me keräämme ja käsittelemme seuraavanlaisia tietoja: Ainutlaatuinen ID ja tekninen tieto tietokoneestasi, tabletti tai älypuhelin, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijanti, ja minkälaisilla sivustoilla vierailet (kiinnostuksen kohteet) Jos sallit ja täytät tiedot itse, me käsittelemme myös seuraavat tiedot. Nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite ja maksutiedot. Tämä liittyy tyypillisesti ostokseen tai tilin luomiseen.

Käyttämällä tätä sivua suostut tietosuojakäytäntöön.

Jälkeenpäin, SwiftBanker viitataan kun käytetään muotoa; me, meidän, tai meistä.

Me käytämme seuraavat tiedot sinusta.

 

Nimi
Sähköposti
Maantieteellinen sijanti
Tekninen tieto tietokonestasi, tabletistasi tai älypuhelimestasi
Selaimen tunnistus
IP-osoite
Evästeet
Maa

 

Muut evästeet joihin saattaa sisältyä henkilökohtainen tunnistus tiedoistasi.

 

Henkilötietojen käsittelyn GDPR Asetus 6.1f mukaisesti tarkoittaa:

 

Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään seuraavaan:

Sähköpostitarjouksia, lainatarjouksia tai uutisia lainoista.

Tekstiviestejä uusista lainatarjouksista tai uutisia lainoista.

Push-ilmoituksia lainatarjouksista tai uutisia lainoista

 

Kun me käsitttelemme henkilötietojasi pyydämme suostumuksesi siihen ennen kun me keräämme ja käsittelemme tietojasi.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään asiaankuuluvista ja tietyistä syistä.

Me keräämme ja käsittelemme ainoastaan asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja.

Me emme paljasta henkilötietojasi ilman sinun suostumustasi.

Me poistamme henkilötietosi kun tiedot eivät ole enää olennaisia tarkoitukseen. Lisäksi, henkilötietojasi käsitellään GDPR Asetuksen 6.1. a ja b:n mukaisesti oikean ja päivitetyn henkilötiedon kanssa.

 

Tarkoitus

 1. Me pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin me käsittelemme henkilötietojasi tietynlaisiin ja asiaankuuluviin tarkoituksiin. Suostumuksesi on perusta henkilötietojen käsittelyyn, ellei meillä ole peruste käsittellä tietojasi erillä tavalla lain mukaisesti. Suostumuksesi on aina vapaehtoinen ja sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi.
 1. Me keräämämme henkilötiedot käytetään ainoastaan tietyistä syistä ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot joita keräämme, tallennamme ja käsittelemme on ainostaan tiettyihin ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Me keräämme, tallennamme ja käsittelemme vain tavallisia henkilötietoja.
 2. Käsittelemämme henkilötiedot ovat vain asiaankuuluvia henkilötietoja. Me käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan laillisista tarkoituksista. Kun me keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut ja näyttää sinulle kampanjoita ja mainoksia jotka ovat sinulle olennaisia. Tämä tarkoittaa että me pystymme tarjoamaan toivottuja palveluita. Henkilötietojasi käsitellään niissä määrin missä ne ovat oleellisia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, me vähennämme henkilötietojesi käsittelyä väärinkäytösten varalta.
 1. Me emme paljasta henkilötietojasi ilman suostumustasi. Me paljastamme henkilötietojasi ainoastaan yhteistyökumppaneillemme. Tätä tietoa käytetään markkinointiin johon olet antanut suostumuksesi. Voit vastustaa henkilötietojesi levittämisestä milloin tahansa. Jos viranomaiset ottavat yhteyttä meihin, meillä on oikeus paljastaa henkilötietojasi milloin tahansa ilman suostumustasi. Me käytämme lukuisia kolmansia osapuolia tallentaaksemme ja käsitteelläksemme tietoja. Nämä kolmannet osapuolet tallentavat ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan meidän puolestamme ja he eivät voi käyttää tietojasi omaan tarkoituksensa. Lisäksi, käytämme tietojen käsittelijöitä ainoastaan EU-maissa tai sellaisissa maissa jotka voivat asianmukaisesti suojata henkiötietosi. Kuitenkin, pidätämme itsellemme oikeuden käyttää tietojen käsittelijöitä EU:N/EEA:n ulkopuolelta jos he pystyvät avustamaan meidän yritystämme. Kuitenkin, tämä tehdään ainoastaan sovellettavan sääntöjen mukaisesti koskien henkilötietojen siirtoa, katso lainsäädäntö. Jos haluat, voit lukea lisää aiheesta englanniksi täältä: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
 2. Henkilötietojasi päivitetään tai poistetaan kun tiedot eivät enää ole tarkoituksenmukaisia. Siksi me tarkistamme että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkaansapitäviä ja päivitettyjä. Mikäli henkilötietosi ovat virheellisiä, tiedot poistetaan välittömästi. Siksi tarjoamamme palvelu vaatii että henkilötietosi ovat oikeita. Tähän liittyen pyydämme että annat meille oikeat henkilötiedot. Siksi on myös tärkeätä että ilmoitat meille jos henkilötietosi muuttuvat niin että me pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen palvelun sinulle. Henkilötietojasi säilytetään meillä niin kauan kuin laki sallii. Tiedot poistetaan meidän toimesta kun tiedot eivät ole enää merkityksellisiä.

Jos olet antanut suostumuksesi rahoituspalvelujen markkinointiin ja mainostukseen sähköpostin, tekstiviestein ja selain-pohjaisten ilmoitusten kautta, me pyydämme sinua uusimaan suostumuksesi joka kolmas vuosi, jos et ole ollut aktiivinen profiilissasi näiden kolmen vuoden aikana.

 

 1. Sinä olet vastuussa oikeista ja päivitetyistä henkilötiedoista jotka olet täyttänyt verkkosivuillamme. Päivityksiä tehdään sinun toimesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen, me päivitämme tietosi ajantasalle, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin.

Turvallisuus

 

Me suojaamme henkilötietojasi. Me emme säilytä henkilötietojasi omilla palvelimillamme, vaan käytämme yhteistyökumppaneitamme, tästä voit lukea lisää TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ alta. Jos haluat lukea heidän tietosuojakäytännöistä ja GDPR:stä, voit käydä heidän verkkosivuilla. Kuitenkin voimme myös auttaa sinua jos sinulla on kysymyksiä tästä. Sinun tietosi ovat aina suojattuja meidän toimesta, me olemme huolehtineet asiasta teknisin keinoin, jos tietosi on vahingossa tai laittomasti meidän hallinasta poistettu, hävitetty, heikentynyt, julkaistu tai jaettu asiankuulumattomien henkilöiden kanssa, väärinkäytetty tai käsitelty soveltavan lain vastaisesti.

Oikeutesi:

 

Käyttääksesi alla mainittuja oikeuksiasi, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä tietojemme kautta. Tämän tiedon löydät tietosuojakäytännön luvun alusta.

 1. Oikeus päästä tarkastamaan henkilötietojasi: Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan säilyttämiämme henkilötiedojasi. Mutta, tällainen tapahtuma ei kuitenkaan voi olla ristiriidassa muiden oikeuksien tai vapauksien harjottamisen kanssa. Lisäksi, sinulla on aina oikeus saada itsellesi henkilötiedot jotka olet meille luovuttanut.
 1. Oikeus saada korjattua henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi korjattua, jos tiedot eivät ole paikkansapitäviä tai jos olet vahingossa tehnyt virheen. Mutta, joissakin tapauksissa voi olla että me emme pysty poistamaan tai korjaamaan tietojasi koska laki velvoittaa meitä säilyttämään tietojasi.

Oikeus poistaa tietoa. Erikoistapauksissa, sinulla on oikeus poistaa tallentamamme tietosi, ennen kun yleinen asetettu aikaraja toteutuu.

 

 1. Oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Joissain tapauksissa, sinulla on oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa sitä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käsittelyä suoramarkkinonti tarkoituksiin.
 1. Oikeus siirtää tietoja. Silloin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu auttomaattisesti, tietojensiirto on sinun oikeutesi. Tämä oikeutesi tarkoittaa että sinulla on oikeus saada henkilötietosi lähetettyä itsellesi rakenteellisesti, normaalikäyttöisenä ja kone-luettavalla muodossa, ja että sinulla on oikeus siirtää tietojasi toiselle palveluntarjoajalle.
 1. Oikeus vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi laillista käsittelyä. Jos sinä uskot että henkilötietojasi käytetään soveltavan lainsäädännön tai tarjoamasi suostumuksesi vastaisesti jotka olet meille toimittanut, sinulla on oikeus vastustaa meitä. Sinä voit tehdä tämän käyttämällä yhteystietojamme. Tämän menetelmän valitseminen johtaa siihen että henkilötietojasi ei enää käytetä tähän tarkoitukseen. Voit aina olla yhteydessä meihin jos haluat rajoittaa osia tai kaikkia henkilötietojasi.
 1. Oikeus perua suostumuksesi. Koska olet antanut meille suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi. Heti kun perut suostumuksesi, henkilötietojesi käsittely lakkaa ja et saa meiltä enää markkinointia rahoitustuotteista.

  Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

  Tietosuojavaltuutettu

  Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. 
  Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki. 
  Puhelinvaihde: 029 566 6700 
  S-posti: tietosuoja(at)om.fi 
  www.tietosuoja.fi