Lainaa 10000 euroa

Valitse lainan määrä

Hakemuksesi ei ole sitova

Valitse lainasumma:

1000
Nimi
Sähköposti
    First Name:

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä 500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin €29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä €500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainaa 10000 euroa ilman vakuuksia

Joskus elämässä tulee eteen yllättävä tilanne, jolloin tarvitsee kymppitonnin lainan nopeasti. Summa on iso, kun miettii, että se on lähes kolmasosa suomalaisten mediaanipalkasta. Noin isoa summaa voi siis olla vaikea saada kokoon säästämättä pitkän aikaa. Yllättäviä rahareikiä ovat esimerkiksi vesivahinkojen aiheuttamat remontit tai uuden auton hankinta, kun edellinen jätti tien laitaan. Nämä ovat ikäviä tilanteita, jolloin rahan tarvitsee nopeasti tilille ja laina voi olla parempi vaihtoehto kuin säästäminen. Lainan hakemisen ja saamisen kuuluu olla helppoa meidän mielestämme. Swiftbanker löytää jopa 30 000 euron suuruisen lainan sinulle. Etsimme parhaat lainatarjoukset kumppaniverkostojemme joukosta ja valitsemme niistä kaksi, joita voit verrata. Lainatarjouksen kysyminen ei velvoita mihinkään, joten jos tarjoukset eivät miellytä sinun ei tarvitse hyväksyä niitä. Meille on tärkeää, että lainatarjous sopii sinun tarpeisiisi ja elämäntilanteeseesi. Lainatarjoukset on esitetty selkeästi ja sinun ei tarvitse olla laina-asiantuntija ymmärtääksesi niitä. Sillä välin, kun me vertailemme lainat puolestasi sinä voit keskittyä uusien autojen vertailuun tai etsiä sopivaa remontin tekijää. Näin säästät myös aikaasi.

Lainatarjouksen kysyminen vie vain muutaman minuutin ja on helppoa. Täytät vain joitain perustietoja ja me teemme loput. Voit tehdä lainahakemuksen mihin kellonaikaan tahansa, vaikka pyhinä. Sinun ei siis tarvitse odottaa, että pankki aukeaa maanantaina, jos jotain hajoaa viikonloppuna, vaan voit hakea lainaa heti ja aloittaa remontin jo maanantaina. Kun olet saanut lainatarjouksen ja hyväksynyt sen saat rahat tilillesi hyvin nopeasti. Rahat voit aina käyttää vapaasti, miten itse haluat. Meidän ei tarvitse tietää miten päätät käyttää ne. Voit siis vaikka käyttää rahat remonttitarvikkeisiin ja remontoida itse tai palkata rahoilla ammattilaisen. Tai käyttää rahat johonkin ihan muuhun. On tärkeää, että lainatarjous vastaa sinun vaatimuksiasi ja sopii tarpeisiisi. Meille on tärkeintä, että voimme olla avuksi asiakkaillemme elämäntilanteissa, joissa rahasta on hetkellisesti puutetta. Swiftbanker.fi tarjoaa vakuudettomia lainoja elämän kaikkiin yllättäviin tilanteisiin.

Lainaa 10000 euroa heti

Swiftbanker.fi on osa tanskalaista Lacuna Digital ApS Store -yritystä. Swiftbanker auttaa yhdistämään lainantarjoajat ja lainanhakijat toisilleen. Tarkoituksemme on auttaa lainanhakijoita löytämään heille sopiva laina vastuullisesti. Lainaa saa 10000 euroa heti. Lainahakemuksen voi täyttää muutamassa minuutissa ja rahat maksetaan tilille lähes yhtä nopeasti lainahakemuksen ja lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen. Mielestämme lainan ottaminen voi olla hyvä taloudellinen päätös tilanteessa, jossa rahasta on hetkellisesti puutetta. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden saada lainaa nopeasti ilman pitkää lainankäsittelyaikaa, puhelinpalveluissa roikkumista musiikkia kuunnellen. Me emme myöskään vaadi täyttämään pitkiä ja monimutkaisia hakemuksia, vaan olemme tehneet lainan hakemisesta todella nopeaa, helppoa ja kätevää. Sinun ei tarvitse varata lainaneuvotteluaikaa, vaan voit täyttää lainahakemuksen itse suoraan verkkosivuillamme. Koko prosessi on automatisoitu, joten sinun ei tarvitse puhua pankkivirkailijan kanssa, vaikka toki osaava asiakaspalvelumme on apunasi lainahakemuksen täytössä tarvittaessa.

Millaisia lainoja Swiftbanker tarjoaa?

Vakuudeton laina on kulutusluotto, johon ei tarvitse vakuuksia eli omaa omaisuutta ei tarvitse kiinnittää. Kulutusluotto on laina, joka on tarkoitettu nimensä mukaisesti kulutukseen. Kulutusluotto voi olla vakuudeton tai vakuudellinen. Vakuuksien käyttö vaikuttaa lainan korkoon ja käyttötarpeeseen. Kulutuslaina tulee kysymykseen esimerkiksi silloin kun edessä on remontti, isompi ostos tai matka. Lainaa voi hakea muutamista kymmenistä euroista kymmeniin tuhansiin. Kulutusluotto maksetaan pois yleensä viikoissa tai kuukausissa, mutta joissain tapauksissa jopa vuosissa. Vakuudettoman lainan idea on, että vakuuksia ei tarvita, koska summat ovat pieniä. Ottamalla vakuudettoman lainan voit kattaa elämän yllättävät menot eli sinun ei tarvitse odottaa seuraavaa palkkapäivää tai veronpalautuspäivää, vaan voit korjata asiat heti ja jatkaa elämää. Lainaa voi hakea milloin vain vuorokauden ympäri kotoa käsin. Enää ei siis tarvitse varata erillistä laina-aikaa pankkiin ja pohtia takauksia, koska voit täyttää lainahakemuksen helposti netissä itsenäisesti silloin kuin sinulle sopii. Vakuudeton laina on joustava, koska se muokataan aina lainanottajan elämäntilanteeseen sopivaksi. Vertailemme lainojen hintoja puolestasi ja annamme kaksi lainatarjousta, joista valita juuri sinulle itsellesi sopiva vaihtoehto.

10 000 euron laina tilille heti – Miksi Swiftbanker?

Saat kauttamme lainaa jopa 60 000 €, mutta pienemmät summat aina muutamaan tuhanteen euroon saakka maksetaan tilille nopeimmin. Pieni laina on siis mahdollista saada tilille käytännössä heti. Meiltä saa esimerkiksi 10 000 euroa lainaa heti. Pieniä vakuudettomia lainoja saa helposti useammalta eri toimijalta, jotka maksavat lainan tilille heti. 10 000 euron lainan saattaa tarvita esimerkiksi silloin, kun kotona pitää remontoida jotain tai hankkia uusi auto. Kymppitonni uppoaa helposti myös uuden asunnon sisustamiseen. Elämässä voi tulla eteen tilanne, jolloin tarvitsee pikaisesti 10 000 euroa. Vain harvalla on tuollainen summa säästössä tai vapaasti käytettävissä käyttötilillä. Sinulla saattaa tulla eteen odottamaton kulu tai haluat vain ostaa jotain uutta. Siinä tilanteessa 10 000 euron pikalaina voi olla pelastus. Puhekielessä puhutaan pikalainasta, pienlainasta tai tekstiviestilainasta, mutta virallinen nimitys näille lainoille on vakuudeton kulutusluotto. Pikavippi on yleensä 50–1000 €, mutta summat vaihtelevat tarpeen mukaan ja saattavat olla isompiakin, kuten 10 000 euroa. Lainan takaisinmaksusuunnitelma on aina henkilökohtainen, joten kuukausilyhennyksen ja takaisinmaksuajan voi suunnitella omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Aina on hyvä vertailla lainaehtoja, kuten korkoja. Me kilpailutamme lainat puolestasi ja pyrimme löytämään sinulle parhaan diilin.

Miten löydän parhaan lainan?

Jos olet miettinyt lainan ottamista, niin kannattaa kääntyä meidän puoleemme. Aina kannattaa verrata eri lainantarjoajia ja me teemme sen puolestasi. Vertaamme lainat puolestasi ja sinä voit sillä välin keskittyä muihin asioihin. Ammattitaidolla tehdyt vertailut ovat kaikkien etu. Mitä enemmän rahaa lainaat, sitä enemmän vaatimuksia lainoissa saattaa olla. Me pyrimme varmistamaan, että laina ehtoineen sopii varmasti sinun elämäntilanteeseesi. Lainaa ei pidä ottaa, jos oma maksukyky on huono, koska se johtaa velkaantumiseen ja luottotietojen menettämiseen. Jos olet päättänyt, että haluat ottaa lainaa ja varmistanut, että sinulla on siihen varaa teemme lainatarjouksen mielellään. Aina kannattaa vertailla korkoja ja lainaehtoja. Edullisin vakuudeton laina voi löytyä yllättävältä taholta lainantarjoajalta, josta et välttämättä ole kuullut etukäteen. Swiftbanker.fi tekee tämän vertailun puolestasi ja antaa kaksi lainavaihtoehtoa, joista valita. Meillä on kumppaniverkosto, josta etsimme parhaan tarjouksen juuri sinulle. Vakuudeton laina omasta pankista ei ole aina edullisin vaihtoehto, joten lainoja kannattaa verrata. Todellinen vuosikorko määrittää lainan hinnan eli kuinka paljon maksat lainasta.

Mitä vakuudeton laina tarkoittaa käytännössä?

Vakuudeton laina on nimensä mukaisesti laina, johon ei tarvita vakuuksia. Lainan saamiseksi ei siis tarvitse kiinnittää kesämökkiä, osakesalkkua, omaa asuntoa tai muuta omaisuutta. Vakuudettoman lainan korot saattavat olla suuremmat ja takaisinmaksuaika lyhyempi kuin vakuudellisessa lainassa, mutta muuten lainoilla ei ole eroja. Todellinen vuosikorko määräytyy asiakkaan hakemuksessa antamien tietojen perusteella ja sen saa selville jättämällä henkilökohtaisen lainahakemuksen, joka on ilmainen eikä sido mihinkään. Vakuudellisen lainan pantiksi asetetaan siis vakuuksia, jonka pankki sitten lunastaa, jos lainaa ei makseta takaisin. Vakuudellisessa lainassa, kuten asuntolainassa on yleensä pienemmät korot ja pidempi maksuaika. Vakuudeton laina on siinä mielessä helpompi, että takauksia ei tarvitse erikseen pohtia, vaan lainaa voi hakea suoraan. Vakuudellisen lainan kohdalla vakauksien hankintaan menee aikaa ja lainaa haetaan yleensä pankissa paikan päällä toisin kuin vakuudetonta lainaa. Lainaa auton remonttiin tai kodinkoneen uusimiseen. Oli edessä sitten kertaluontoinen hankinta tai useita pienempiä menoja. Pienemmille summille ei aina kannata ottaa vakuudellista lainaa, jos lähitulevaisuudessa on edessä isompia hankintoja. Kaikkea ei voi suunnitella etukäteen ja vakuuksia kannattaa käyttää säästeliäästi.

Kuka voi hakea 10 000 € vakuudetonta lainaa?

Swiftbanker.fi vertaa lainatarjouksia puolestasi ja antaa sinulle kaksi vaihtoehtoa, joista valita. Lainan hakeminen on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Täytät lainahakemuksen helposti tietokoneella tai puhelimella verkkosivujen kautta. Lainahakemus käsitellään niin nopeasti kuin mahdollista ja saat päätöksen nopeasti. Rahat maksetaan tilille pikavauhtia sen jälkeen, kun lainahakemus on hyväksytty. Ennen lainan hakemista tulee myös selvittää tarkkaan luoton arvioitu kokonaiskustannus ja vertailla eri lainoja, jotta saat juuri sinun tarpeitasi vastaavan lainan. Lainoja vertailtaessa tulee ottaa huomioon lainan nimellinen vuosikorko sekä todellinen kulut huomioiva vuosikorko.

lainalaskuri

Suurin osa pankeista tarjoaa vakuudetonta lainaa omille asiakkailleen, mutta ei muiden pankkien asiakkaille. Tai jos pankki tarjoaa lainaa muiden pankkien asiakkaille, niin lainan hinta ja ehdot saattavat olla erilaiset kuin pankin vakioasiakkaalle. Vaikka vakuudettoman lainan saisikin omasta pankista, niin kannattaa hintoja ja muita ehtoja vertailla huolellisesti eri toimijoiden kesken. Joskus parempi tarjous tulee vähemmän tunnetulta toimijalta kuin omalta pankilta. Eri lainantarjoajia on olemassa valtava määrä ja lainan hakeminen suoraan omasta pankista voi tuntua helpoimmalta vaihtoehdolta, mutta aina ei kannata valita suorinta reittiä, vaan miettiä mikä on paras ratkaisu omalle taloudelle. Vakuudeton laina pankista voi olla kalliimpi vaihtoehto kuin vakuudeton laina muulta lainantarjoajalta, joten vertailu kannattaa. Vakuudetonta lainaa voi ottaa kuka tahansa, jolla on maksukykyä maksaa laina takaisin oman henkilökohtaisen takaisinmaksusuunnitelman mukaisesti. Lainahakemuksen voi täyttää kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö. Lainantarjoaja tekee arvioin, että onko lainanhakija sopiva henkilö saamaan lainaa.

Näin haet lainaa

1. Täytä lainahakemus

2. Tutustu lainatarjouksiin

3. Hyväksy lainatarjous

4. Saat rahat tilillesi

Kuinka nopeasti vakuudettoman lainan saa tilille?

Tarvittaessa pikalaina maksetaan tilille nopeasti! Hakemuksen voi täyttää milloin vain ja siihen menee vain muutama minuutti. Laina maksetaan tilille yleensä muutamassa tunnissa hakemuksen hyväksymisen jälkeen, joskus jopa minuuteissa. Tältä sivulta löydät siis pikalainan, joka maksetaan heti tilille. Pikalainan hakeminen on tehty erittäin helpoksi. Täytät vain lomakkeen ja saat kaksi juuri sinulle räätälöityä lainatarjousta. Sinun ei tarvitse itse ottaa yhteyttä lainaa tarjoaviin yrityksiin, vaan teemme sen puolestasi. Lainatarjous ei sido mihinkään eikä sinun tarvitse ottaa kumpaakaan tarjousta vastaan, jos et halua. Lainatarjous ei sido mihinkään, koska lainan on oltava juuri sinulle sopiva. Rahat voit käyttää miten, milloin ja mihin itse haluat. Me emme kysy ja sinun ei tarvitse kertoa. Voit lähteä rahoilla, vaikka kaukomaille tai kesäfestareille halutessasi. Vakuudeton laina on loistava vaihtoehto silloin, kun yllättävä meno tulee ennen seuraavaa palkkapäivää. Takaisinmaksu on myös joustava, joten kaikkea ei tarvitse välttämättä maksaa takaisin heti seuraavasta palkasta. Pikalaina on parhaimmillaan edullinen koroiltaan, koska ne hinnoitellaan henkilökohtaisesti. Lainan kustannukset eritellään aina selkeästi sekä lainatarjouksessa, että lainasopimuksessa. Avoin saldo lyhennetään takaisin niin monessa erässä, kun on sovittu ennakkoon.

Parhaat lainatarjoukset yhdestä paikasta

Jokaiselle voi joskus tulla eteen elämäntilanne, että rahan tarve olisi ollut eilen. Tilanne voi olla sellainen, että kukkaronnyörien kiristäminen ei riitä ja säästössä ei ole riittävästi. Lainaa voi tarvita myös silloin, kun eteen tulee jokin yllättävä lasku tai tapahtuma, joka vaatii ylimääristä rahaa. Kun omat tulot eivät riitä juuri tällä hetkellä pikalaina saattaa tulla kysymykseen, koska se mahdollistaa laskujen ja muiden akuuttien menojen maksamisen tässä hetkessä, kun rahantarve on suuri. Otathan lainaa kuitenkin vain, jos sinulla on säännölliset tulot, joilla maksaa laina takaisin. Swiftbanker auttaa silloin, kun edessä on kertaluontoinen hankinta tai useita pienempiä menoja. Saat helposti ja nopeasti omaan tilanteeseesi sopivan lainatarjouksen, joka ei sido mihinkään. Lainan hakeminen onnistuu netissä ilman erillistä pankkitapaamista ja Swiftbanker hoitaa kaiken puolestasi. Lainan ottaminen voi hävettää, vaikka siihen ei ole mitään syytä ja kysymykset siitä. Meidän mielestämme jokaisella vastuullisella asiakkaalla on oikeus lainaan ilman vakuuksia ja takaajia. Elämässä voi tulla eteen yllättäviä kuluja silloin kun jotain hajoaa ja kaikkeen ei voi varautua etukäteen. Lyhytkestoinen laina sopii vakaaseen taloustilanteeseen, jossa on vain väliaikainen katkos rahavirrassa. Lainaa ei kannata ottaa, jos oma taloustilanne on epävakaa, koska lainan joutuu maksamaan takaisin sovitussa aikataulussa ja korot kasvattavat alkuperäistä lainasummaa nopeasti. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty tässäkin asiassa eli kannattaa suunnitella hyvin, että miten ja missä aikataulussa lainan aikoo maksaa takaisin.

10000 euron laina kaikkiin elämän yllättäviin menoihin

Me autamme silloin, kun elämä yllättää. Emme halua, että hajonnut autosi seisoo pihalla, unelmien lentolipputarjous menee ohi, laskut erääntyvät tai käyt kylmässä suihkussa, koska lämminvesivaraaja on hajonnut. Sinun ei tarvitse odottaa ja säästää, koska me voimme auttaa. Me autamme, kun asunto pitää sisustaa, matkakuume iskee, jotain isompaa hajoaa tai mitä vain odottamatonta tapahtuu elämässä ja et voi odottaa siihen saakka, että saat kymppitonnin kokoon. Joskus elämässä tapahtuu yllättäviä asioita ja yllättäviä menoja ilmaantuu pyytämättä. Autonomistajalle saattaa ilmaantua yllättäviä kuluja katsastuksen tai perushuollon yhteydessä. Autoremontti ei ole koskaan halpa ja siihen saattaa tarvita isomman summan pikaisesti, koska oma auto on tärkeä ja sen haluaa takaisin käyttöön nopeasti, jotta pääsee kulkemaan töihin tienaamaan.

Autoremonttia on turha viivyttää sen takia, että tilillä ei ole sillä hetkellä tarpeeksi rahaa. Vesivahingot ovat yleisiä ja niidenkään korjaus ei voi odottaa. Vakuutus korvaa harvoin kaiken, joten omaa rahaa joutuu käyttämään helposti useamman tonnin. Aina ei voi odottaa seuraavaa tilipäivää, vaan hajonnut asia täytyy vaihtaa tai korjata heti. Sinulle saattaa tulla vastaan tarjous lomakohteeseen, jonka olit suunnitellut varaavasi, kun saat veronpalautukset ja vuosibonukset. Tarjous ei kuitenkaan ole voimassa kuin tänään, joten sinun on pakko toimia.  Lainan avulla varata matkan silloin, kun se on edullinen ja maksaa lainan takaisin, kun olet saanut tarvittavan rahasumman kokoon. Keskeneräinen asunto on vaikea saada tuntumaan kodilta, mutta sisustaminen on kallista. Jotkut huonekalut ja muut kodin tarvikkeet on vaan pakko hankkia kerralla, jotta eläminen onnistuu. Lainan avulla voit hankkia huonekalut kerralla ja maksaa sitten lainaa pikkuhiljaa kuukausittain pois. Pikalaina auttaa kaikissa elämäntilanteissa, kun rahasta on hetkellisesti vajetta. Kysy siis lainatarjous rohkeasti jo tänään.

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

SwiftBanker on Lacuna Digital ApS omistuksessa. Lacuna Digital suhtautuu henkilötietojesi käsittelyyn erittäin vakavasti. Täältä voit lukea kuinka sinun tietojasi käsitellään verkkosivustolla.

REKISTERIPITÄJÄT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lacuna Digital ApS
CVR-nr. 38985981
Finsensvej 7A, stuen tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@swiftbanker.fi

Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa sinusta jonka avulla pystymme tarjoamaan parannettua sisältöä joka on myös henkilökohtaisesti kohdistettu, samalla myös mainokset ovat ensiluokkaisia juuri sinulle. Jos et halua että tietojasi kerätään, sinun täytyy poistaa evästeitä ja välttää verkkosivun käyttöä uudestaan. Alla olemme tarkentaneet minkälaisia tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kenellä kolmannella osapuolella on mahdollisuus käyttää niitä.

Evästeitä

Verkkosivu käyttää ”evästeitä”, joka on tekstitiedosto joka tallennetaan tietokoneellesi, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen. Evästeet eivät voi sisältää haitallista ohjelmakoodia kuten viruksia. On mahdollista poistaa tai estää evästeitä. Katso ohjeet englanniksi.

Riskinä on myös että verkkosivu ei enää toimii optimaalisesti ja että sivulla on sisältöä johon sinulla ei ole pääsyä. 

TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Tarjoaksemme parasta palvelua, käytämme seuraavia tietojen käsittelijöitä. 

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Campaign Monitor Ltd
Microsoft Ltd.
Inmobile
Mailchimp
Active Campaign
GetResponse 
Constant Contact
Aweber

 

Tietojasi luovutetaan ja käsitellään kolmannen osapuolen maiden toimesta.

Tiedot luovutetaan US järjestöille; Facebook Ltd, Google Ltd, Microsoft Ltd, Campaign Monitor, Mailchimp, Active Campaign.

Euroopan komissio on päättänyt että järjestöt Yhdysvalloissa ovat “turvallisia” jos ne noudattavat EU:n Privacy Shield sopimusta.

 

Voit saada sähköpostia, tekstiviestiä tai push-ilmoituksia rahoituspalvelujen sisällöstä seuraavilta:

Henkilökohtainen tieto

Yleisesti

Henkilötietoja on kaikki tieto joka voidaan liittää sinuun joissakin määrissä. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja käsittelemme useasti sen kaltaista tietoa. Näin tapahtuu esimerkiksi ??? kun tilaat meidän uutiskirjeemme, osallistut kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröidyt käyttäjäksi tai tilaajaksi, käytät muita palveluja tai teet ostoksia verkkosivuston kautta.

 

Yleensä me keräämme ja käsittelemme seuraavanlaisia tietoja: Ainutlaatuinen ID ja tekninen tieto tietokoneestasi, tabletti tai älypuhelin, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijanti, ja minkälaisilla sivustoilla vierailet (kiinnostuksen kohteet) Jos sallit ja täytät tiedot itse, me käsittelemme myös seuraavat tiedot. Nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite ja maksutiedot. Tämä liittyy tyypillisesti ostokseen tai tilin luomiseen.

Käyttämällä tätä sivua suostut tietosuojakäytäntöön.

Jälkeenpäin, SwiftBanker viitataan kun käytetään muotoa; me, meidän, tai meistä.

Me käytämme seuraavat tiedot sinusta.

 

Nimi
Sähköposti
Maantieteellinen sijanti
Tekninen tieto tietokonestasi, tabletistasi tai älypuhelimestasi
Selaimen tunnistus
IP-osoite
Evästeet
Maa

 

Muut evästeet joihin saattaa sisältyä henkilökohtainen tunnistus tiedoistasi.

 

Henkilötietojen käsittelyn GDPR Asetus 6.1f mukaisesti tarkoittaa:

 

Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään seuraavaan:

Sähköpostitarjouksia, lainatarjouksia tai uutisia lainoista.

Tekstiviestejä uusista lainatarjouksista tai uutisia lainoista.

Push-ilmoituksia lainatarjouksista tai uutisia lainoista

 

Kun me käsitttelemme henkilötietojasi pyydämme suostumuksesi siihen ennen kun me keräämme ja käsittelemme tietojasi.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään asiaankuuluvista ja tietyistä syistä.

Me keräämme ja käsittelemme ainoastaan asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja.

Me emme paljasta henkilötietojasi ilman sinun suostumustasi.

Me poistamme henkilötietosi kun tiedot eivät ole enää olennaisia tarkoitukseen. Lisäksi, henkilötietojasi käsitellään GDPR Asetuksen 6.1. a ja b:n mukaisesti oikean ja päivitetyn henkilötiedon kanssa.

 

Tarkoitus

 1. Me pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin me käsittelemme henkilötietojasi tietynlaisiin ja asiaankuuluviin tarkoituksiin. Suostumuksesi on perusta henkilötietojen käsittelyyn, ellei meillä ole peruste käsittellä tietojasi erillä tavalla lain mukaisesti. Suostumuksesi on aina vapaehtoinen ja sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi.
 1. Me keräämämme henkilötiedot käytetään ainoastaan tietyistä syistä ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot joita keräämme, tallennamme ja käsittelemme on ainostaan tiettyihin ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Me keräämme, tallennamme ja käsittelemme vain tavallisia henkilötietoja.
 2. Käsittelemämme henkilötiedot ovat vain asiaankuuluvia henkilötietoja. Me käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan laillisista tarkoituksista. Kun me keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut ja näyttää sinulle kampanjoita ja mainoksia jotka ovat sinulle olennaisia. Tämä tarkoittaa että me pystymme tarjoamaan toivottuja palveluita. Henkilötietojasi käsitellään niissä määrin missä ne ovat oleellisia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, me vähennämme henkilötietojesi käsittelyä väärinkäytösten varalta.
 1. Me emme paljasta henkilötietojasi ilman suostumustasi. Me paljastamme henkilötietojasi ainoastaan yhteistyökumppaneillemme. Tätä tietoa käytetään markkinointiin johon olet antanut suostumuksesi. Voit vastustaa henkilötietojesi levittämisestä milloin tahansa. Jos viranomaiset ottavat yhteyttä meihin, meillä on oikeus paljastaa henkilötietojasi milloin tahansa ilman suostumustasi. Me käytämme lukuisia kolmansia osapuolia tallentaaksemme ja käsitteelläksemme tietoja. Nämä kolmannet osapuolet tallentavat ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan meidän puolestamme ja he eivät voi käyttää tietojasi omaan tarkoituksensa. Lisäksi, käytämme tietojen käsittelijöitä ainoastaan EU-maissa tai sellaisissa maissa jotka voivat asianmukaisesti suojata henkiötietosi. Kuitenkin, pidätämme itsellemme oikeuden käyttää tietojen käsittelijöitä EU:N/EEA:n ulkopuolelta jos he pystyvät avustamaan meidän yritystämme. Kuitenkin, tämä tehdään ainoastaan sovellettavan sääntöjen mukaisesti koskien henkilötietojen siirtoa, katso lainsäädäntö. Jos haluat, voit lukea lisää aiheesta englanniksi täältä: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
 2. Henkilötietojasi päivitetään tai poistetaan kun tiedot eivät enää ole tarkoituksenmukaisia. Siksi me tarkistamme että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkaansapitäviä ja päivitettyjä. Mikäli henkilötietosi ovat virheellisiä, tiedot poistetaan välittömästi. Siksi tarjoamamme palvelu vaatii että henkilötietosi ovat oikeita. Tähän liittyen pyydämme että annat meille oikeat henkilötiedot. Siksi on myös tärkeätä että ilmoitat meille jos henkilötietosi muuttuvat niin että me pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen palvelun sinulle. Henkilötietojasi säilytetään meillä niin kauan kuin laki sallii. Tiedot poistetaan meidän toimesta kun tiedot eivät ole enää merkityksellisiä.

Jos olet antanut suostumuksesi rahoituspalvelujen markkinointiin ja mainostukseen sähköpostin, tekstiviestein ja selain-pohjaisten ilmoitusten kautta, me pyydämme sinua uusimaan suostumuksesi joka kolmas vuosi, jos et ole ollut aktiivinen profiilissasi näiden kolmen vuoden aikana.

 

 1. Sinä olet vastuussa oikeista ja päivitetyistä henkilötiedoista jotka olet täyttänyt verkkosivuillamme. Päivityksiä tehdään sinun toimesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen, me päivitämme tietosi ajantasalle, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin.

Turvallisuus

 

Me suojaamme henkilötietojasi. Me emme säilytä henkilötietojasi omilla palvelimillamme, vaan käytämme yhteistyökumppaneitamme, tästä voit lukea lisää TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ alta. Jos haluat lukea heidän tietosuojakäytännöistä ja GDPR:stä, voit käydä heidän verkkosivuilla. Kuitenkin voimme myös auttaa sinua jos sinulla on kysymyksiä tästä. Sinun tietosi ovat aina suojattuja meidän toimesta, me olemme huolehtineet asiasta teknisin keinoin, jos tietosi on vahingossa tai laittomasti meidän hallinasta poistettu, hävitetty, heikentynyt, julkaistu tai jaettu asiankuulumattomien henkilöiden kanssa, väärinkäytetty tai käsitelty soveltavan lain vastaisesti.

Oikeutesi:

 

Käyttääksesi alla mainittuja oikeuksiasi, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä tietojemme kautta. Tämän tiedon löydät tietosuojakäytännön luvun alusta.

 1. Oikeus päästä tarkastamaan henkilötietojasi: Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan säilyttämiämme henkilötiedojasi. Mutta, tällainen tapahtuma ei kuitenkaan voi olla ristiriidassa muiden oikeuksien tai vapauksien harjottamisen kanssa. Lisäksi, sinulla on aina oikeus saada itsellesi henkilötiedot jotka olet meille luovuttanut.
 1. Oikeus saada korjattua henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi korjattua, jos tiedot eivät ole paikkansapitäviä tai jos olet vahingossa tehnyt virheen. Mutta, joissakin tapauksissa voi olla että me emme pysty poistamaan tai korjaamaan tietojasi koska laki velvoittaa meitä säilyttämään tietojasi.

Oikeus poistaa tietoa. Erikoistapauksissa, sinulla on oikeus poistaa tallentamamme tietosi, ennen kun yleinen asetettu aikaraja toteutuu.

 

 1. Oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Joissain tapauksissa, sinulla on oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa sitä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käsittelyä suoramarkkinonti tarkoituksiin.
 1. Oikeus siirtää tietoja. Silloin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu auttomaattisesti, tietojensiirto on sinun oikeutesi. Tämä oikeutesi tarkoittaa että sinulla on oikeus saada henkilötietosi lähetettyä itsellesi rakenteellisesti, normaalikäyttöisenä ja kone-luettavalla muodossa, ja että sinulla on oikeus siirtää tietojasi toiselle palveluntarjoajalle.
 1. Oikeus vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi laillista käsittelyä. Jos sinä uskot että henkilötietojasi käytetään soveltavan lainsäädännön tai tarjoamasi suostumuksesi vastaisesti jotka olet meille toimittanut, sinulla on oikeus vastustaa meitä. Sinä voit tehdä tämän käyttämällä yhteystietojamme. Tämän menetelmän valitseminen johtaa siihen että henkilötietojasi ei enää käytetä tähän tarkoitukseen. Voit aina olla yhteydessä meihin jos haluat rajoittaa osia tai kaikkia henkilötietojasi.
 1. Oikeus perua suostumuksesi. Koska olet antanut meille suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi. Heti kun perut suostumuksesi, henkilötietojesi käsittely lakkaa ja et saa meiltä enää markkinointia rahoitustuotteista.

  Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

  Tietosuojavaltuutettu

  Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. 
  Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki. 
  Puhelinvaihde: 029 566 6700 
  S-posti: tietosuoja(at)om.fi 
  www.tietosuoja.fi