Laina 15 000 euroa

Valitse lainan määrä

Hakemuksesi ei ole sitova

Valitse lainasumma:

1000
Nimi
Sähköposti
    First Name:

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä 500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin €29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä €500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Laina 15 000 euroa

On monia tapoja lainata rahaa. Yksi niistä on käydä Swiftbankerin sivustolla, josta löydät laajan valikoiman lainatarjouksia lainanottajille, jotka tarvitsevat vähintään 15 000 euron lainaa (ilman vakuuksia). Swiftbanker.fi tarjoaa vakuudettomia lainoja 15 000 euroon asti ja ylikin. Lainasi tarkoitus voi olla mikä vain, eikä esimerkiksi Swiftbankeria kiinnosta lainasi tarkoitus. Jos saat lainaa, voit käyttää sitä vaikkapa auton, talon tai veneen ostamiseen.

15 000 euron lainan hakemiseen on muutamia hyviä nyrkkisääntöjä. Ensinnäkin hakijan on oltava hyvässä taloudellisessa asemassa ja hänellä on oltava riittävä takaisinmaksukyky, jotta hän voi saada lainaa.

Jos etsit lainaa ja haluaisit lainata 15 000 euroa, lainan hyväksyminen voi olla se vaikeampi etappi. Kun kyseessä on näin suuri laina, monet pankit tarkistavat luottotietosi, eikä kaikilla ole onnea. Jos sinulla ei ole tuloja tai vakuuksia, kuten taloa, se voi olla vielä vaikeampaa.

Koska nykyään on niin paljon rahoituslaitoksia, saatat ajatella, että lainojen saaminen on helppoa. Mutta siitä huolimatta on monia, jotka pankki tai muu yritys hylkää hakemusprosessissa, kun he hakevat lainaa.

Sinun tulisi tietää, että negatiivinen luottotietomerkintä (eli maksuhäiriömerkintä) on sama asia kuin huonot luottotiedot. Jos sinulla on negatiivinen luottotietomerkintä, sinun on vaikea saada lainaa. Jos saat kuitenkin lainaa tästä huolimatta, yleensä lainanantaja haluaa  enemmän korkoa lainasta, jonka haluat ottaa.

Useimmat pikalainat ovat korkojensa vuoksi kalliita lainoja, joten ne eivät ole aina paras valinta. Valitsemasi lainatyyppi riippuu kuitenkin joka tapauksessa korosta, perustamis- ja muista kuluista sekä ennen kaikkea siitä, kuinka paljon tarvitset. Pieni pikalaina voi olla paras lyhytaikaiseen lainaa.

Jos taas tarvitset rahaa koko vuoden ajalle tai isompaan ostokseen, vakuudeton laina, esimerkiksi 15 000 euron laina, voi olla helpompi ja nopeampi vaihtoehto. Jos et tarvitse koko summaa, voit mahdollisesti ehtojen puitteissa nostaa vähemmän lainaa. Voit myös maksaa lainan ennen aikaisesti takaisin, mutta neuvottele siitä rahoituslaitoksen kanssa. Lainan ennenaikaiseen takaisinmaksuun voi liittyä ehtoja.

Rahan lainaaminen on iso päätös, ja sinun on syytä varmistaa, että ymmärrät kaikki yksityiskohdat ennen kuin päätät ottaa lainaa. Jos et ole varma, mikä vaihtoehto sopii sinulle, tässä on muutamia asioita, joita kannattaa ottaa huomioon:

Lainan eri ehtojen ymmärtäminen on tärkeää

Mitä pidempi laina-aika, sitä pienemmät ovat kuukausimaksusi. Mitä lyhyempi aika, sitä suuremmat kuukausimaksut. Korko puolestaan riippuu siitä, kuinka paljon aikaa aiot käyttää lainan maksamiseen ja mitä korkoa pankki tai rahoituslaitos sinulle on tarjonnut alunperin. Jos sinulle tarjotaan korkeampaa korkoa (esimerkiksi 7 %), se tarkoittaa, että tämä laina maksaa sinulle loppupelissä enemmän rahaa kuin jos olisit ottanut toisen lainan alhaisemmalla korolla (esimerkiksi 4 %).

Jos siis haluat pienemmän kuukausittaisen lyhennyksen, kestää lainan takaisinmaksu kauemmin, koska kuukausierät ovat pienemmät. Kun lasketaan kokonaissummaa, voi suurempi kuukausittainen lyhennys tarkoittaa lyhyempää aikaa velanmaksamisessa ja samalla vähemmän korkoja.

Lainaa 15000 ilman vakuuksia - vai kannattaako sittenkin vakuudellinen laina

Lainan vakuus on yleensä omaisuutta, ellei sitten lainan takaajana ole henkilö, joka on suostunut maksamaan lainan pois, jos lainanottaja ei siihen kykenen. Omaisuutta voivat lainanantajat takavarikoida, jos lainanottaja laiminlyö velvollisuutensa tai ei täytä tiettyjä ehtoja lainanottajien kanssa tekemässään sopimuksessa.

Vakuudellinen 15 000 euron laina on kuitenkin yleensä halvempi laina kuin ottaa lainaa 15000 ilman vakuuksia. 15 000 euron lainan ottaminen voi olla vaikeaa, kun et omista kiinteistöä tai muuta omaisuutta, joka voisi toimia vakuutena. Rahan lainaaminen pankista voi olla tällöin vaikeaa, vaikka sinulla olisi hyvät luottotiedot. Pankit vaativat vakuuksia monille lainoille.

Vakuudettoman lainan saaminen voi vain olla helpompaa, varsinkin jos käyttää Swiftbankeria. Eli: jos haluat lainata 15 000 euroa ilman vakuuksia, kannattaa kääntyä hyvämaineisen palvelun  puoleen eli Swiftbankeriin. Swiftbanker auttaa sinua löytämään lainan, vaikka sinulla olisi huonommat luottotiedot. Kun tarvitset 15 000 euron lainaa, perinteiset pankit saattavat vaatia vakuuksia, jotta lainaa edes käsiteltäisiin.

15 000 euron laina on summa, joka voi tuntua monesta ihmisestä mahdottomalta. Perinteiset rahoituslaitokset voivat tarjota lainoja, mutta ne vaativat vakuuksia ja niiden korko on usein korkeampi kuin verkkopalvelujen tarjoajien. Swiftbanker on nettiluotonantaja, joka pyrkii tarjoamaan edullisia lainoja ihmisille, jotka tarvitsevat niitä nopeasti.

Parhaat syyt lainata 15 000 euroa

Lainan ottaminen ei aina ole oikea valinta. Se riippuu siitä, kuinka paljon rahaa olet lainaamassa ja miksi tarvitset sitä. Jos huomaat tarvitsevasi lainaa etkä ole varma, mistä aloittaa, älä huoli. Olemme listanneet muutamia todella hyviä syitä, jotka voivat auttaa sinua päättämään, kannattaako lainaa ottaa.

Matkustaminen

Tämä on yksi hyvä syy, miksi ihmiset ottavat lainaa. Jos olet säästänyt tätä matkaa varten jo vuosia, mutta et vain pysty säästämään enempää rahaa kuin mitä sinulla jo on, ehkä lainan ottaminen on tilanteeseesi paras vaihtoehto.

Yksi matkustamisen parhaista puolista on se, että se on loistava tapa nähdä maailmaa. Matkustaminen ei ainoastaan tutustuta uusiin kulttuureihin ja erilaisiin elämäntapoihin, vaan se antaa myös mahdollisuuden tutustua erilaisiin ruokalajeihin. Matkustaessasi saat mahdollisuuden syödä paikallisissa ravintoloissa, joissa ruoat valmistetaan tuoreista raaka-aineista ja joissa ei käytetä juurikaan säilöntäaineita. Tämä auttaa pitämään kehosi terveenä ja vapaana haitallisista kemikaaleista, jotka voivat myöhemmin aiheuttaa terveysongelmia.

Auton hankinta

Toinen hyvä syy siihen, miksi ihmiset ottavat lainaa, on se, että he haluavat ostaa oman ajoneuvon sen sijaan, että vuokraisivat sellaisen. 15 000 euron lainalla saa jo hyvälaatuisen auton tai ainakin osan siitä maksettua.

Tällaisella lainalla voit ostaa minkä tahansa ajoneuvon: henkilöauton tai vaikkapa asuntoauton. Voit käyttää ajoneuvoa työ- tai vapaa-ajan käyttöön tai molempiin. Voit käyttää lainan kokonaan tai osittain käsirahan ja/tai koko ostohinnan maksamiseen. 

Terveyskulut

Sinun on huolehdittava terveydestäsi ja joskus joutuu menemään yksityiselle terveysasemalla saadakseen kiireellistä hoitoa. 

Miksi ei ehkä kannata ottaa lainaa 15000 nopeasti

Lainan ottaminen ei aina ole paras päätös kaikkiin tilanteisiin. Etenkin silloin jos haluat pelata rahoilla uhkapeliä etkä maksa laskuja ajallaan. Sinun kannattaa välttää lainojen ottamista, jos sinulla ei ole varaa maksaa niitä kokonaan takaisin. Muuten päädyt maksamaan enemmän korkoa kuin on tarpeen ja pääset velkaantumaan entistä nopeammin.

 

Peliriippuvaisten tulee aina välttää lainanottamista pelaamiseensa. Monet tyhjentävät pankkitilinsä ja toisinaan jopa myyvät arvokkaita tavaroitaan saadakseen nopeasti rahaa.  Kun se ei riitä, ottavat monet peliriippuvaiset lainoja kattaakseen huonot vedot. Ongelmapelaamisen luonteeseen kuuluu kuitenkin se, että addikti yrittää “vain kerran vielä” asettaa voittavan vedon. Hän saattaa vilpittömästi odottaa, että tällä “viimeisellä” vedolla hän voittaa kaikki rahansa takaisin.

Lainaa 15000 nopeasti - mutta mitkä ovat sen ominaisuudet

Lainaa haettaessa on tärkeää tietää lainan ominaisuudet. Mitä tarkoittaa vuosi- tai nimelliskorko? Mitä hyötyä lyhyemmistä tai pidemmistä maksuajoista on?  15 000 euron lainavaihtoehtoja on useita. Esimerkiksi joustolainat toimivat aivan kuten luottokortti. Kun olen maksanut edelliset erät, voin nostaa saman summan uudelleen.

Kulutusluotot ovat usein samansuuruisia summia kuin joustoluotoissa (ja joskus suurempiakin). Niitä ei voi kuitenkaan käyttää kuten luottokorttia. Jokaisella lainalla on erilaiset ehdot, eikä sitä sovelleta aina samalla tavalla.

Vakuudeton 15 000 euron laina myönnetään yleensä samana päivänä. Joissakin tapauksissa laina voidaan maksaa takaisin 15 minuutissa hakemuksen hyväksymisestä. Se edellyttää kuitenkin, että sinulla on tili jossakin suuressa suomalaisessa pankissa, asut Suomessa, sinulla on verkkopankkitunnukset ja hakemuksesi on hyväksytty lainanantajan tavanomaisena aukioloaikana.

Kuinka Swiftbanker lainavertailu toimii?

Swiftbankerissa voit todellakin vertailla lainoja helposti. Hae lainoja vain 2 minuutissa jonka jälkeen vertailemme puolestasi erilaisia lainavaihtoehtoja. Lopulta otamme yhteyttä kun olemme löytäneet parhaat vaihtoehdot juuri sinulle. Hakemuksesi ei ole sitova, joten voit rauhassa vertailla.

Saat siis palvelussamme alustavia päätöksiä ja arvioita siitä, oletko oikeutettu 15 000 euron eller 30.000 euro lainaan, kun haet sitä eri pankeilta tai rahoituslaitoksilta. Sinun ei tarvitse sitoutua mihinkään etukäteen.

Swiftbanker on paras lainojen ja muiden rahoituspalvelujen hintavertailija. Jos tarvitset lainaa 2 000-15 000 euroa, kokeile Swiftbankeria löytääksesi halvimman vaihtoehdon. Sinun tarvitsee vain hakea uutta lainaa esittelemistämme rahoituslaitoksista helppokäyttöisellä lomakkeellamme, ja me laadimme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

Lainaa 15000 nopeasti - entä maksuhäiriöt?

Rahoituslaitokset eli lainanantajat tekevät itse päätöksen, myöntävätkö he lainaa henkilölle jolla on maksuhäiriömerkintä. Tärkeintä on se, että lainanantaja voi varmistua siitä, että taloudellinen tilanne on tarpeeksi hyvä lainan hakuhetkellä. Lainanantajan tulee varmistua, että laina todellakin maksetaan takaisin.

Jos laina hyväksytään, voivat lainanantajat päättää usein asettaa hieman korkeamman koron lainoille, joita takaisinmaksuvaikeuksista kärsivät henkilöt hakevat. Näin ne voivat kompensoida suuremman riskin, jonka he ottavat. Jos et ole varma, mikä lainantarjoaja sopii sinulle parhaiten, voit myös kysyä meiltä neuvoa. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä Swiftbankeriin.

 

Korot tulee maksaa, jos saat lainaa heti 15000

Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttavat monet tekijät, kuten nimelliskorko ja sivukulut. Lainan takaisinmaksuaika voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon lainaa maksetaan takaisin vuosina ja kuukausina, mutta se riippuu myös muista tekijöistä, kuten lainanottokustannuksista. On kuitenkin hyvä muistaa, että monivuotisessa lainassa lainan lopullinen summa voi helposti nousta useilla kymmenillä prosenteilla alkuperäistä pääomaa korkeammaksi.

Vakuudellinen laina on halvempi. Korot riippuvat pankista, mutta esimerkiksi opintolainat ovat halpoja ja lainakorot alhaisia valtion takausten vuoksi. Monet ihmiset eivät kuitenkaan pääse käsiksi vakuudellisiin lainoihin, vaan vakuudettomiin lainoihin, jotka löydät helposti verkkosivuiltamme. Ilman vakuutta olevista lainoista edullisimpia lainoja ovat joustoluotto ja kulutusluotto. Luottokortteja ei luokitella lainoiksi, mutta jotkut pitävät niitä halvempana vaihtoehtona. Luottokorttien korot voivat olla edullisia lainoihin verrattuna, mutta niihin voi liittyä enemmän vaatimuksia kuin vakuudettomiin lainoihin.

Swiftbanker esittelee halvimmat ja sopivimmat lainat ilman vakuuksia. Korkojen ja muiden maksujen lisäksi näet kuukausimaksun suuruuden. Yksi tärkeimmistä tekijöistä lainan erääntymisen kannalta on todellinen vuosikorko, joka kuvastaa lainan kokonaiskustannuksia.

Suomalaiset kuluttajat hyötyvät 20 prosentin korosta, joka on laissa määrätty korkokatoksi, ylivelkaantumisen välttämiseksi. Korkokatto otettiin käyttöön osittain siksi, että markkinoilla oli aiemmin yli 50 prosentin todellista vuosikorkoa ylittäviä lainoja. Korkokaton tarkoituksena on estää ihmisiä velkaantumasta liikaa.

Mitkä ovat 15 000 euron lainan saamisen ehdot?

Voidakseen saada 15 000 euron lainan hakijan on täytettävä tietyt vaatimukset, jotka ovat samat kuin lähes kaikilla rahoituslaitoksilla. Tässä ovat yleisimmät vaatimukset:

Huomaa, että rahoituslaitokset arvioivat maksuhäiriömerkinnät oman harkintansa mukaan. Jos sinulla on maksuhäiriöitä, joita on napsahdellut aivan lähiaikoina, lainan saaminen voi olla vaikeampaa.

Lainanantajien eli rahoituslaitosten pitäisi myös varmistua siitä, että pystyt maksamaan velan takaisin. Tämän voi varmistua sillä, että ne tarkistavat luottotietosi ja – historiasi. Huonossa taloudellisessa tilanteessa lainan ottaminen ei välttämättä ole paras vaihtoehto, vaikka se tuntuisikin hyvältä. Huono taloudellinen tilanne voi johtua huonojen lainojen ottamisesta tai siitä, että et hallitse raha-asioitasit.

Pikalainaa 15 000 euroa

Pikalaina on usein käytetty termi, joka kattaa lähes kaikki vakuudettomat lainat. Kuten nimestä voi päätellä, pikalaina on laina, jota voit hakea ja saada heti. Hakemuslomakkeen täyttäminen vie yleensä vain muutaman minuutin (Swiftbankerilla vain 2 minuuttia!). Tämän jälkeen sinun on kirjauduttava sisään tai todennettava henkilöllisyytesi pankkitunnuksillasi.

Kuten sanottua, pikalainojen siirto tilille on usein nopeaa. Joskus saat tarvitsemasi summan muutamassa minuutissa, joskus se voi kestää tunteja. Saatat joutua odottamaan 1-2 päivää, mutta tämä on harvinaisempaa. Takaisinmaksuaika riippuu pitkälti siitä, milloin haet lainaa ja minkä lainanantajan valitset.

Myös 15 000 euron laina voidaan maksaa takaisin heti eli se voidaan käsittää pikalainana, jos kaikki menee hyvin lainahakemuksen kanssa. Yleisin syy nopeaan hyväksymiseen on se, että taloudellinen tilanteesi on hyvä. 15 000 euron lainojen saatavuus voi vaihdella. Muista myös, että 15 000 euron vakuudeton laina on kalliimpi kuin vakuudellinen laina.

Jos tarvitset lisätietoja 15 000 euron lainoista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua mielellämme löytämään tarpeisiisi sopivan lainan.

Lainaa 15000 nopeasti vanhojen lainojen takaisinmaksamiseen

Vaikka yhdistelylaina on joskus järkevä, 15 000 euron lainan ottamista ei suositella automaattisesti yhdistelylainaksi. Velkojen ja lainojen maksaminen uudella lainalla voi johtaa pahimmillaan velkakierteeseen, jos sen tekee harkitsemattomasti.

Jos olet nimenomaan hakemassa yhdistelylainaa, löydät ohjeet sen hakemiseen Swiftbankerin verkkosivuilta. Muista kuitenkin aina, että uudella lainalla pitäisi olla paremmat ehdot kuin vanhoilla lainoillasi – muuten lainaa ei missään nimessä kannata ottaa.  On huomattava, että 15 000 euron lainaa varten sinun on edelleen oltava hyvässä taloudellisessa tilanteessa ja pystyttävä maksamaan laina takaisin.

Usein kysytyt kysymykset

Tästä osiosta saat vastauksen todennäköisesti laina-asioista esiintulleeseen kysymykseen. Useimmilla lainanhakijoilla on mielessä samat kysymykset, vaikka artikkelissamme kerrotaan paljon asioita, joita sinun tarvitsee tietää.

Jos sinulla on paljon aiempia velkoja tai henkilökohtainen taloutesi on epätasapainossa, sinun kannattaa välttää lainoja. Jos haluat apua taloudelliseen tilanteeseesi, voit ottaa yhteyttä paikalliseen talous- ja velkaneuvontaan, joka voi antaa talousneuvontaa ja joissakin tapauksissa helpottaa velkojen takaisinmaksua eri keinoin.

Todennäköisesti. Ehdot voivat olla huonommat. Esimerkiksi lainan korko voi olla hieman korkeampi. Tällä lainanantaja varustautuu siihen, että se saa rahansa varmasti takaisin.

Lainakilpailutuksella voi parhaimmillaan saada saman kokoiselle lainalle pienemmät kuukausimaksut tai sitten se voidaan mahdollisesti maksaa pois lyhyemmässä ajassa. Siksi on joskus helpompaa lainata rahaa Swiftbankerin kaltaisen palvelun auttamana.

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

SwiftBanker on Lacuna Digital ApS omistuksessa. Lacuna Digital suhtautuu henkilötietojesi käsittelyyn erittäin vakavasti. Täältä voit lukea kuinka sinun tietojasi käsitellään verkkosivustolla.

REKISTERIPITÄJÄT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lacuna Digital ApS
CVR-nr. 38985981
Finsensvej 7A, stuen tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@swiftbanker.fi

Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa sinusta jonka avulla pystymme tarjoamaan parannettua sisältöä joka on myös henkilökohtaisesti kohdistettu, samalla myös mainokset ovat ensiluokkaisia juuri sinulle. Jos et halua että tietojasi kerätään, sinun täytyy poistaa evästeitä ja välttää verkkosivun käyttöä uudestaan. Alla olemme tarkentaneet minkälaisia tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kenellä kolmannella osapuolella on mahdollisuus käyttää niitä.

Evästeitä

Verkkosivu käyttää ”evästeitä”, joka on tekstitiedosto joka tallennetaan tietokoneellesi, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen. Evästeet eivät voi sisältää haitallista ohjelmakoodia kuten viruksia. On mahdollista poistaa tai estää evästeitä. Katso ohjeet englanniksi.

Riskinä on myös että verkkosivu ei enää toimii optimaalisesti ja että sivulla on sisältöä johon sinulla ei ole pääsyä. 

TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Tarjoaksemme parasta palvelua, käytämme seuraavia tietojen käsittelijöitä. 

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Campaign Monitor Ltd
Microsoft Ltd.
Inmobile
Mailchimp
Active Campaign
GetResponse 
Constant Contact
Aweber

 

Tietojasi luovutetaan ja käsitellään kolmannen osapuolen maiden toimesta.

Tiedot luovutetaan US järjestöille; Facebook Ltd, Google Ltd, Microsoft Ltd, Campaign Monitor, Mailchimp, Active Campaign.

Euroopan komissio on päättänyt että järjestöt Yhdysvalloissa ovat “turvallisia” jos ne noudattavat EU:n Privacy Shield sopimusta.

 

Voit saada sähköpostia, tekstiviestiä tai push-ilmoituksia rahoituspalvelujen sisällöstä seuraavilta:

Henkilökohtainen tieto

Yleisesti

Henkilötietoja on kaikki tieto joka voidaan liittää sinuun joissakin määrissä. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja käsittelemme useasti sen kaltaista tietoa. Näin tapahtuu esimerkiksi ??? kun tilaat meidän uutiskirjeemme, osallistut kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröidyt käyttäjäksi tai tilaajaksi, käytät muita palveluja tai teet ostoksia verkkosivuston kautta.

 

Yleensä me keräämme ja käsittelemme seuraavanlaisia tietoja: Ainutlaatuinen ID ja tekninen tieto tietokoneestasi, tabletti tai älypuhelin, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijanti, ja minkälaisilla sivustoilla vierailet (kiinnostuksen kohteet) Jos sallit ja täytät tiedot itse, me käsittelemme myös seuraavat tiedot. Nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite ja maksutiedot. Tämä liittyy tyypillisesti ostokseen tai tilin luomiseen.

Käyttämällä tätä sivua suostut tietosuojakäytäntöön.

Jälkeenpäin, SwiftBanker viitataan kun käytetään muotoa; me, meidän, tai meistä.

Me käytämme seuraavat tiedot sinusta.

 

Nimi
Sähköposti
Maantieteellinen sijanti
Tekninen tieto tietokonestasi, tabletistasi tai älypuhelimestasi
Selaimen tunnistus
IP-osoite
Evästeet
Maa

 

Muut evästeet joihin saattaa sisältyä henkilökohtainen tunnistus tiedoistasi.

 

Henkilötietojen käsittelyn GDPR Asetus 6.1f mukaisesti tarkoittaa:

 

Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään seuraavaan:

Sähköpostitarjouksia, lainatarjouksia tai uutisia lainoista.

Tekstiviestejä uusista lainatarjouksista tai uutisia lainoista.

Push-ilmoituksia lainatarjouksista tai uutisia lainoista

 

Kun me käsitttelemme henkilötietojasi pyydämme suostumuksesi siihen ennen kun me keräämme ja käsittelemme tietojasi.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään asiaankuuluvista ja tietyistä syistä.

Me keräämme ja käsittelemme ainoastaan asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja.

Me emme paljasta henkilötietojasi ilman sinun suostumustasi.

Me poistamme henkilötietosi kun tiedot eivät ole enää olennaisia tarkoitukseen. Lisäksi, henkilötietojasi käsitellään GDPR Asetuksen 6.1. a ja b:n mukaisesti oikean ja päivitetyn henkilötiedon kanssa.

 

Tarkoitus

 1. Me pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin me käsittelemme henkilötietojasi tietynlaisiin ja asiaankuuluviin tarkoituksiin. Suostumuksesi on perusta henkilötietojen käsittelyyn, ellei meillä ole peruste käsittellä tietojasi erillä tavalla lain mukaisesti. Suostumuksesi on aina vapaehtoinen ja sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi.
 1. Me keräämämme henkilötiedot käytetään ainoastaan tietyistä syistä ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot joita keräämme, tallennamme ja käsittelemme on ainostaan tiettyihin ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Me keräämme, tallennamme ja käsittelemme vain tavallisia henkilötietoja.
 2. Käsittelemämme henkilötiedot ovat vain asiaankuuluvia henkilötietoja. Me käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan laillisista tarkoituksista. Kun me keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut ja näyttää sinulle kampanjoita ja mainoksia jotka ovat sinulle olennaisia. Tämä tarkoittaa että me pystymme tarjoamaan toivottuja palveluita. Henkilötietojasi käsitellään niissä määrin missä ne ovat oleellisia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, me vähennämme henkilötietojesi käsittelyä väärinkäytösten varalta.
 1. Me emme paljasta henkilötietojasi ilman suostumustasi. Me paljastamme henkilötietojasi ainoastaan yhteistyökumppaneillemme. Tätä tietoa käytetään markkinointiin johon olet antanut suostumuksesi. Voit vastustaa henkilötietojesi levittämisestä milloin tahansa. Jos viranomaiset ottavat yhteyttä meihin, meillä on oikeus paljastaa henkilötietojasi milloin tahansa ilman suostumustasi. Me käytämme lukuisia kolmansia osapuolia tallentaaksemme ja käsitteelläksemme tietoja. Nämä kolmannet osapuolet tallentavat ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan meidän puolestamme ja he eivät voi käyttää tietojasi omaan tarkoituksensa. Lisäksi, käytämme tietojen käsittelijöitä ainoastaan EU-maissa tai sellaisissa maissa jotka voivat asianmukaisesti suojata henkiötietosi. Kuitenkin, pidätämme itsellemme oikeuden käyttää tietojen käsittelijöitä EU:N/EEA:n ulkopuolelta jos he pystyvät avustamaan meidän yritystämme. Kuitenkin, tämä tehdään ainoastaan sovellettavan sääntöjen mukaisesti koskien henkilötietojen siirtoa, katso lainsäädäntö. Jos haluat, voit lukea lisää aiheesta englanniksi täältä: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
 2. Henkilötietojasi päivitetään tai poistetaan kun tiedot eivät enää ole tarkoituksenmukaisia. Siksi me tarkistamme että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkaansapitäviä ja päivitettyjä. Mikäli henkilötietosi ovat virheellisiä, tiedot poistetaan välittömästi. Siksi tarjoamamme palvelu vaatii että henkilötietosi ovat oikeita. Tähän liittyen pyydämme että annat meille oikeat henkilötiedot. Siksi on myös tärkeätä että ilmoitat meille jos henkilötietosi muuttuvat niin että me pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen palvelun sinulle. Henkilötietojasi säilytetään meillä niin kauan kuin laki sallii. Tiedot poistetaan meidän toimesta kun tiedot eivät ole enää merkityksellisiä.

Jos olet antanut suostumuksesi rahoituspalvelujen markkinointiin ja mainostukseen sähköpostin, tekstiviestein ja selain-pohjaisten ilmoitusten kautta, me pyydämme sinua uusimaan suostumuksesi joka kolmas vuosi, jos et ole ollut aktiivinen profiilissasi näiden kolmen vuoden aikana.

 

 1. Sinä olet vastuussa oikeista ja päivitetyistä henkilötiedoista jotka olet täyttänyt verkkosivuillamme. Päivityksiä tehdään sinun toimesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen, me päivitämme tietosi ajantasalle, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin.

Turvallisuus

 

Me suojaamme henkilötietojasi. Me emme säilytä henkilötietojasi omilla palvelimillamme, vaan käytämme yhteistyökumppaneitamme, tästä voit lukea lisää TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ alta. Jos haluat lukea heidän tietosuojakäytännöistä ja GDPR:stä, voit käydä heidän verkkosivuilla. Kuitenkin voimme myös auttaa sinua jos sinulla on kysymyksiä tästä. Sinun tietosi ovat aina suojattuja meidän toimesta, me olemme huolehtineet asiasta teknisin keinoin, jos tietosi on vahingossa tai laittomasti meidän hallinasta poistettu, hävitetty, heikentynyt, julkaistu tai jaettu asiankuulumattomien henkilöiden kanssa, väärinkäytetty tai käsitelty soveltavan lain vastaisesti.

Oikeutesi:

 

Käyttääksesi alla mainittuja oikeuksiasi, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä tietojemme kautta. Tämän tiedon löydät tietosuojakäytännön luvun alusta.

 1. Oikeus päästä tarkastamaan henkilötietojasi: Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan säilyttämiämme henkilötiedojasi. Mutta, tällainen tapahtuma ei kuitenkaan voi olla ristiriidassa muiden oikeuksien tai vapauksien harjottamisen kanssa. Lisäksi, sinulla on aina oikeus saada itsellesi henkilötiedot jotka olet meille luovuttanut.
 1. Oikeus saada korjattua henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi korjattua, jos tiedot eivät ole paikkansapitäviä tai jos olet vahingossa tehnyt virheen. Mutta, joissakin tapauksissa voi olla että me emme pysty poistamaan tai korjaamaan tietojasi koska laki velvoittaa meitä säilyttämään tietojasi.

Oikeus poistaa tietoa. Erikoistapauksissa, sinulla on oikeus poistaa tallentamamme tietosi, ennen kun yleinen asetettu aikaraja toteutuu.

 

 1. Oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Joissain tapauksissa, sinulla on oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa sitä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käsittelyä suoramarkkinonti tarkoituksiin.
 1. Oikeus siirtää tietoja. Silloin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu auttomaattisesti, tietojensiirto on sinun oikeutesi. Tämä oikeutesi tarkoittaa että sinulla on oikeus saada henkilötietosi lähetettyä itsellesi rakenteellisesti, normaalikäyttöisenä ja kone-luettavalla muodossa, ja että sinulla on oikeus siirtää tietojasi toiselle palveluntarjoajalle.
 1. Oikeus vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi laillista käsittelyä. Jos sinä uskot että henkilötietojasi käytetään soveltavan lainsäädännön tai tarjoamasi suostumuksesi vastaisesti jotka olet meille toimittanut, sinulla on oikeus vastustaa meitä. Sinä voit tehdä tämän käyttämällä yhteystietojamme. Tämän menetelmän valitseminen johtaa siihen että henkilötietojasi ei enää käytetä tähän tarkoitukseen. Voit aina olla yhteydessä meihin jos haluat rajoittaa osia tai kaikkia henkilötietojasi.
 1. Oikeus perua suostumuksesi. Koska olet antanut meille suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi. Heti kun perut suostumuksesi, henkilötietojesi käsittely lakkaa ja et saa meiltä enää markkinointia rahoitustuotteista.

  Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

  Tietosuojavaltuutettu

  Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. 
  Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki. 
  Puhelinvaihde: 029 566 6700 
  S-posti: tietosuoja(at)om.fi 
  www.tietosuoja.fi