Korkolaskuri

Valitse lainan määrä

Hakemuksesi ei ole sitova

Valitse lainasumma:

1000
Nimi
Sähköposti
    First Name:

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä 500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin €29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä €500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Hallitse lainaasi korkolaskuri avulla

Täydellisen ymmärryksen saavuttaminen lainastasi on perustavanlaatuinen asia jokaiselle, joka haluaa navigoida talousmaailmassa varmuudella. Korkolaskuri avulla voit helposti ymmärtää, mikä tarkalleen ottaen on kuukausittaiset maksusi, perustuen lainasummaan, korkoon ja laina-ajan pituuteen.

Tämä askel on kriittinen varmistettaessa, että laina sopii paitsi nykyiseen budjettiisi, myös että se ei vaaranna taloudellista vakauttasi.
Näiden yksityiskohtien huolellinen tarkastelu on olennainen osa elämänlaatusi säilyttämistä, samalla kun pyrit eroon veloista.

Vertaa lainatarjouksia korkolaskuri

Eri lainatarjousten edessä seisominen ja päätöksen tekeminen siitä, mikä niistä parhaiten vastaa tarpeitasi, voi olla haastavaa. Korkolaskuri käyttäminen tekee eri tarjousten kokonaiskustannusten, kuukausittaisten maksujen ja kokonaiskorkojen vertailuprosessista hallittavamman.

Tämän tiedon hallussapitäminen on ratkaisevan tärkeää, sillä se voi auttaa tekemään perustellun päätöksen, joka voi potentiaalisesti säästää sinua tuhansilta euroilta laina-ajan kuluessa.

Kyse ei ole vain halvimman lainan löytämisestä, vaan ymmärryksestä, mikä laina tarjoaa sinulle eniten arvoa suhteessa erityisiin olosuhteisiisi.

Optimoi budjettisi korkolaskuri

Lainan sisällyttäminen budjettiisi vaatii enemmän kuin vain kuukausittaisten maksujen ymmärtämisen; se vaatii strategian varmistamaan, että voit jatkaa säästämistä ja sijoittamista samalla kun maksat velkaasi takaisin.

Lainalaskuri on korvaamaton työkalu tässä prosessissa, sillä se mahdollistaa sinun suunnitella tarkasti tulevia maksuja ja mukauttaa taloudellisia tapojasi sen mukaisesti. Tämä varmistaa, että voit ylläpitää tasapainoa velan maksamisen ja terveen taloudellisen tulevaisuuden rakentamisen välillä 

Harkitse ennen kuin otat lainaa – käytä korkolaskuri

Lainan ottamisen päätöstä ei koskaan tulisi ottaa kevyesti. Korkolaskuri käyttö antaa sinulle syvällisen ymmärryksen lainan vaikutuksesta talouteesi, ei vain lähitulevaisuudessa vaan myös tulevina vuosina. Tämä oivallus on ratkaisevan tärkeää, sillä se mahdollistaa sinun punnita lainan hyötyjä ja haittoja suhteessa taloudelliseen suunnitelmaasi.

Se voi myös valaista sinua paremmista vaihtoehdoista tai mahdollisuuksista säätää lainasummaa, jotta siitä tulee kestävämpi päätös. Muista, että hyvin harkittu laina voi olla työkalu tavoitteidesi saavuttamiseen, mutta vain jos sitä käsitellään huolellisesti ja vastuullisesti.

Valitse oikea laina lainalaskurin ja korkolaskuri avulla

 Koska jokaisen taloudellinen tilanne on ainutlaatuinen, on tärkeää löytää laina, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi. Lainalaskuri ja korkolaskuri auttaa sinua säätämään tärkeitä muuttujia, kuten lainasummaa, takaisinmaksuaikaa ja korkoa, jotta löydät maksusuunnitelman, joka sopii parhaiten budjettiisi ja taloudellisiin tavoitteisiisi.

Tämä varmistaa, että lainanlyhennyksesi eivät kuormita talouttasi liikaa.

Tärkeitä tekijöitä, joihin tulee kiinnittää huomiota

Kun käytät lainalaskuria ja korkolaskuri, on tärkeää syöttää ja ymmärtää kaikki olennaiset tekijät tarkasti.

Tämä sisältää lainasumman, vuotuisen koron, laina-ajan ja mahdolliset lainaan liittyvät maksut tai kulut. Näiden tekijöiden hallinta antaa sinulle tarkimman käsityksen lainan todellisista kustannuksista, mikä on avainna tietoon perustuvien taloudellisten päätösten tekemiseen.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, joihin tulee kiinnittää huomiota, on lainan vuotuiset kustannukset. Todellinen vuosikorko (TVK) on usein käytetty mittari lainojen vertailussa lkorkolaskuri avulla. Lainaa otettaessa korko on tärkein tekijä, johon tulee kiinnittää huomiota.

Tämä johtuu siitä, että korko on yksi suurimmista kuluista lainaa otettaessa, olipa kyseessä sitten suuri tai pieni laina. Mitä suurempi laina, sitä suurempi rooli korolla on.

Toinen tärkeä tekijä on marginaalikorko, joka on prosenttiosuus, joka lisätään korkoon. Marginaalikorko lisätään korkoon, kun lainaa lasketaan lainalaskurilla.

Lainan takaisinmaksuaika on myös merkittävä tekijä lainaa laskettaessa korkolaskuri. Lyhyemmällä takaisinmaksuajalla kuukausierä on usein suurempi, mikä tarkoittaa, että laina maksetaan nopeammin pois. Pidemmällä laina-ajalla kuukausierä on yleensä pienempi.

Jos haluat tietää lisää saatavilla olevista lainatyypeistä tai lainasummista, lue lisää täältä.

Lainasi kokonaiskustannus

On olennaista katsoa kuukausittaisten erien yli ja ymmärtää, mitä laina lopulta maksaa sinulle. Tämä sisältää kaikki korot ja kulut alkuperäisen lainasumman lisäksi. Korkolaskuri näyttää sinulle tämän kokonaissumman, joka on ratkaiseva lainan hyötyjen ja taloudellisten kustannusten arvioimiseksi.

Kiinteä vai vaihtuva korko?

Lainatyyppejä valittaessa kiinteän ja vaihtuvan koron välillä on merkittävä vaikutus kuukausittaisiin maksuihisi ja kokonaissummaan, jonka maksat.

Kiinteän koron valitsemisella on useita etuja verrattuna vaihtuvaan korkoon. Kiinteä korko takaa vakauden laina-ajan yli, ja tiedät siis kuukausittaiset kulut, vaikka korko nousisi. Kiinteässä korossa on kuitenkin myös haittoja.

Yksi haitoista voi olla, että korko voi laskea sen jälkeen, kun olet valinnut kiinteän koron. Joten vaikka korko laskisi myöhemmin, pidät saman korkean koron. Korkolaskuri voit nähdä lainan kulut eri kiinteillä korkotasoilla.

Toisessa päässä on vaihtuva korko, joka, kuten sana antaa ymmärtää, voi vaihdella suhteessa korkotasoon. Tämä tarkoittaa, että korko voi olla sekä korkea että matala. Täten kuukausittainen maksusi voi myös laskea ja nousta.

Vaihtuva korko voi muuttua ja tarjota potentiaalisesti taloudellisia etuja, jos korko laskee, mutta sillä voi myös olla negatiivisia seurauksia, jos korko nousee. Lainalaskurin avulla voit arvioida, kumpi korkotyyppi vastaa parhaiten taloudellisia tavoitteitasi ja riskinsietokykyäsi.

Lainalaskurin käyttäminen mahdollistaa suuremman varmuuden ja selkeyden lainaprosessissa navigoimisessa. Se varmistaa, että teet taloudellisesti edullisimmat päätökset tulevaisuudellesi. Analysoimalla lainavaihtoehtojasi perusteellisesti voit välttää tarpeettomat kulut ja varmistaa, että valitset lainan, joka parhaiten tukee taloudellista hyvinvointiasi.

Korkolaskuri on työkalu, jonka avulla voidaan määrittää tietyn rahasumman tuottama tai maksettava korko tietyssä ajassa. Sitä voidaan käyttää erilaisten korkolaskelmien tekemiseen, mukaan lukien yksinkertainen korko, joka lasketaan vain pääomasta, sekä yhdistetty korko, joka lasketaan pääomasta sekä aikaisempien kausien aikana kertyneestä korosta.

Korkolaskurin käyttämiseksi sinun on yleensä syötettävä useita keskeisiä tietoja: pääomasumma (alkuperäinen rahasumma), korkoprosentti (yleensä ilmaistuna prosenttiosuutena vuodessa), korkojen lisäysväli (kuinka usein korko lisätään pääomaan) ja ajanjakso, jonka aikana korkoa lasketaan. Jotkut laskurit saattavat myös pyytää lisätietoja laskelman monimutkaisuudesta riippuen.

Kyllä, korkolaskuri voi olla arvokas työkalu säästöjen ja sijoitusten suunnittelussa. Tarjoamalla selkeän kuvan siitä, kuinka paljon korkoa voit ansaita ajan myötä, se voi auttaa tekemään tietoon perustuvia päätöksiä siitä, mihin rahasi sijoitat. Se voi myös auttaa asettamaan taloudellisia tavoitteita ja ymmärtämään eri säästö- ja sijoitusstrategioiden hyötyjä.

Ehdottomasti! On olemassa erilaisia korkolaskureita, jotka on suunniteltu palvelemaan tiettyjä taloudellisia skenaarioita, mukaan lukien säästötilien korkolaskurit, lainojen korkolaskurit ja sijoitusten kasvulaskurit. Jokainen tyyppi on räätälöity laskemaan korkoja ottaen huomioon taloustuotteen tai -tilanteen ainutlaatuiset tekijät.

Yksinkertaiset koronlaskurit laskevat korkoa vain pääomasummasta määrätyllä ajanjaksolla ottamatta huomioon yhdistämisen vaikutusta. Yhdistetyn koron laskurit sen sijaan laskevat korkoa sekä pääomasummasta että ajan myötä kertyneestä korosta. Tämä ero tekee yhdistetyn koron laskureista sopivia ymmärtämään sijoitusten tai säästöjen kasvua

Kyllä, korkolaskureita voidaan käyttää sekä lainojen että säästöjen koron laskemiseen. Lainoja käytettäessä ne voivat auttaa ymmärtämään, kuinka paljon korkoa maksat lainan elinaikana. Säästöille tai sijoituksille ne voivat näyttää, kuinka paljon rahasi voivat kasvaa ajan myötä. On kuitenkin tärkeää käyttää asianmukaista laskurityyppiä (esim. lainan korkolaskuri lainoille, säästöjen korkolaskuri säästöille) tarkkojen tulosten saamiseksi.

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

SwiftBanker on Lacuna Digital ApS omistuksessa. Lacuna Digital suhtautuu henkilötietojesi käsittelyyn erittäin vakavasti. Täältä voit lukea kuinka sinun tietojasi käsitellään verkkosivustolla.

REKISTERIPITÄJÄT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lacuna Digital ApS
CVR-nr. 38985981
Finsensvej 7A, stuen tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@swiftbanker.fi

Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa sinusta jonka avulla pystymme tarjoamaan parannettua sisältöä joka on myös henkilökohtaisesti kohdistettu, samalla myös mainokset ovat ensiluokkaisia juuri sinulle. Jos et halua että tietojasi kerätään, sinun täytyy poistaa evästeitä ja välttää verkkosivun käyttöä uudestaan. Alla olemme tarkentaneet minkälaisia tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kenellä kolmannella osapuolella on mahdollisuus käyttää niitä.

Evästeitä

Verkkosivu käyttää ”evästeitä”, joka on tekstitiedosto joka tallennetaan tietokoneellesi, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen. Evästeet eivät voi sisältää haitallista ohjelmakoodia kuten viruksia. On mahdollista poistaa tai estää evästeitä. Katso ohjeet englanniksi.

Riskinä on myös että verkkosivu ei enää toimii optimaalisesti ja että sivulla on sisältöä johon sinulla ei ole pääsyä. 

TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Tarjoaksemme parasta palvelua, käytämme seuraavia tietojen käsittelijöitä. 

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Campaign Monitor Ltd
Microsoft Ltd.
Inmobile
Mailchimp
Active Campaign
GetResponse 
Constant Contact
Aweber

 

Tietojasi luovutetaan ja käsitellään kolmannen osapuolen maiden toimesta.

Tiedot luovutetaan US järjestöille; Facebook Ltd, Google Ltd, Microsoft Ltd, Campaign Monitor, Mailchimp, Active Campaign.

Euroopan komissio on päättänyt että järjestöt Yhdysvalloissa ovat “turvallisia” jos ne noudattavat EU:n Privacy Shield sopimusta.

 

Voit saada sähköpostia, tekstiviestiä tai push-ilmoituksia rahoituspalvelujen sisällöstä seuraavilta:

Henkilökohtainen tieto

Yleisesti

Henkilötietoja on kaikki tieto joka voidaan liittää sinuun joissakin määrissä. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja käsittelemme useasti sen kaltaista tietoa. Näin tapahtuu esimerkiksi ??? kun tilaat meidän uutiskirjeemme, osallistut kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröidyt käyttäjäksi tai tilaajaksi, käytät muita palveluja tai teet ostoksia verkkosivuston kautta.

 

Yleensä me keräämme ja käsittelemme seuraavanlaisia tietoja: Ainutlaatuinen ID ja tekninen tieto tietokoneestasi, tabletti tai älypuhelin, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijanti, ja minkälaisilla sivustoilla vierailet (kiinnostuksen kohteet) Jos sallit ja täytät tiedot itse, me käsittelemme myös seuraavat tiedot. Nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite ja maksutiedot. Tämä liittyy tyypillisesti ostokseen tai tilin luomiseen.

Käyttämällä tätä sivua suostut tietosuojakäytäntöön.

Jälkeenpäin, SwiftBanker viitataan kun käytetään muotoa; me, meidän, tai meistä.

Me käytämme seuraavat tiedot sinusta.

 

Nimi
Sähköposti
Maantieteellinen sijanti
Tekninen tieto tietokonestasi, tabletistasi tai älypuhelimestasi
Selaimen tunnistus
IP-osoite
Evästeet
Maa

 

Muut evästeet joihin saattaa sisältyä henkilökohtainen tunnistus tiedoistasi.

 

Henkilötietojen käsittelyn GDPR Asetus 6.1f mukaisesti tarkoittaa:

 

Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään seuraavaan:

Sähköpostitarjouksia, lainatarjouksia tai uutisia lainoista.

Tekstiviestejä uusista lainatarjouksista tai uutisia lainoista.

Push-ilmoituksia lainatarjouksista tai uutisia lainoista

 

Kun me käsitttelemme henkilötietojasi pyydämme suostumuksesi siihen ennen kun me keräämme ja käsittelemme tietojasi.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään asiaankuuluvista ja tietyistä syistä.

Me keräämme ja käsittelemme ainoastaan asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja.

Me emme paljasta henkilötietojasi ilman sinun suostumustasi.

Me poistamme henkilötietosi kun tiedot eivät ole enää olennaisia tarkoitukseen. Lisäksi, henkilötietojasi käsitellään GDPR Asetuksen 6.1. a ja b:n mukaisesti oikean ja päivitetyn henkilötiedon kanssa.

 

Tarkoitus

 1. Me pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin me käsittelemme henkilötietojasi tietynlaisiin ja asiaankuuluviin tarkoituksiin. Suostumuksesi on perusta henkilötietojen käsittelyyn, ellei meillä ole peruste käsittellä tietojasi erillä tavalla lain mukaisesti. Suostumuksesi on aina vapaehtoinen ja sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi.
 1. Me keräämämme henkilötiedot käytetään ainoastaan tietyistä syistä ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot joita keräämme, tallennamme ja käsittelemme on ainostaan tiettyihin ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Me keräämme, tallennamme ja käsittelemme vain tavallisia henkilötietoja.
 2. Käsittelemämme henkilötiedot ovat vain asiaankuuluvia henkilötietoja. Me käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan laillisista tarkoituksista. Kun me keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut ja näyttää sinulle kampanjoita ja mainoksia jotka ovat sinulle olennaisia. Tämä tarkoittaa että me pystymme tarjoamaan toivottuja palveluita. Henkilötietojasi käsitellään niissä määrin missä ne ovat oleellisia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, me vähennämme henkilötietojesi käsittelyä väärinkäytösten varalta.
 1. Me emme paljasta henkilötietojasi ilman suostumustasi. Me paljastamme henkilötietojasi ainoastaan yhteistyökumppaneillemme. Tätä tietoa käytetään markkinointiin johon olet antanut suostumuksesi. Voit vastustaa henkilötietojesi levittämisestä milloin tahansa. Jos viranomaiset ottavat yhteyttä meihin, meillä on oikeus paljastaa henkilötietojasi milloin tahansa ilman suostumustasi. Me käytämme lukuisia kolmansia osapuolia tallentaaksemme ja käsitteelläksemme tietoja. Nämä kolmannet osapuolet tallentavat ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan meidän puolestamme ja he eivät voi käyttää tietojasi omaan tarkoituksensa. Lisäksi, käytämme tietojen käsittelijöitä ainoastaan EU-maissa tai sellaisissa maissa jotka voivat asianmukaisesti suojata henkiötietosi. Kuitenkin, pidätämme itsellemme oikeuden käyttää tietojen käsittelijöitä EU:N/EEA:n ulkopuolelta jos he pystyvät avustamaan meidän yritystämme. Kuitenkin, tämä tehdään ainoastaan sovellettavan sääntöjen mukaisesti koskien henkilötietojen siirtoa, katso lainsäädäntö. Jos haluat, voit lukea lisää aiheesta englanniksi täältä: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
 2. Henkilötietojasi päivitetään tai poistetaan kun tiedot eivät enää ole tarkoituksenmukaisia. Siksi me tarkistamme että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkaansapitäviä ja päivitettyjä. Mikäli henkilötietosi ovat virheellisiä, tiedot poistetaan välittömästi. Siksi tarjoamamme palvelu vaatii että henkilötietosi ovat oikeita. Tähän liittyen pyydämme että annat meille oikeat henkilötiedot. Siksi on myös tärkeätä että ilmoitat meille jos henkilötietosi muuttuvat niin että me pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen palvelun sinulle. Henkilötietojasi säilytetään meillä niin kauan kuin laki sallii. Tiedot poistetaan meidän toimesta kun tiedot eivät ole enää merkityksellisiä.

Jos olet antanut suostumuksesi rahoituspalvelujen markkinointiin ja mainostukseen sähköpostin, tekstiviestein ja selain-pohjaisten ilmoitusten kautta, me pyydämme sinua uusimaan suostumuksesi joka kolmas vuosi, jos et ole ollut aktiivinen profiilissasi näiden kolmen vuoden aikana.

 

 1. Sinä olet vastuussa oikeista ja päivitetyistä henkilötiedoista jotka olet täyttänyt verkkosivuillamme. Päivityksiä tehdään sinun toimesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen, me päivitämme tietosi ajantasalle, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin.

Turvallisuus

 

Me suojaamme henkilötietojasi. Me emme säilytä henkilötietojasi omilla palvelimillamme, vaan käytämme yhteistyökumppaneitamme, tästä voit lukea lisää TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ alta. Jos haluat lukea heidän tietosuojakäytännöistä ja GDPR:stä, voit käydä heidän verkkosivuilla. Kuitenkin voimme myös auttaa sinua jos sinulla on kysymyksiä tästä. Sinun tietosi ovat aina suojattuja meidän toimesta, me olemme huolehtineet asiasta teknisin keinoin, jos tietosi on vahingossa tai laittomasti meidän hallinasta poistettu, hävitetty, heikentynyt, julkaistu tai jaettu asiankuulumattomien henkilöiden kanssa, väärinkäytetty tai käsitelty soveltavan lain vastaisesti.

Oikeutesi:

 

Käyttääksesi alla mainittuja oikeuksiasi, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä tietojemme kautta. Tämän tiedon löydät tietosuojakäytännön luvun alusta.

 1. Oikeus päästä tarkastamaan henkilötietojasi: Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan säilyttämiämme henkilötiedojasi. Mutta, tällainen tapahtuma ei kuitenkaan voi olla ristiriidassa muiden oikeuksien tai vapauksien harjottamisen kanssa. Lisäksi, sinulla on aina oikeus saada itsellesi henkilötiedot jotka olet meille luovuttanut.
 1. Oikeus saada korjattua henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi korjattua, jos tiedot eivät ole paikkansapitäviä tai jos olet vahingossa tehnyt virheen. Mutta, joissakin tapauksissa voi olla että me emme pysty poistamaan tai korjaamaan tietojasi koska laki velvoittaa meitä säilyttämään tietojasi.

Oikeus poistaa tietoa. Erikoistapauksissa, sinulla on oikeus poistaa tallentamamme tietosi, ennen kun yleinen asetettu aikaraja toteutuu.

 

 1. Oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Joissain tapauksissa, sinulla on oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa sitä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käsittelyä suoramarkkinonti tarkoituksiin.
 1. Oikeus siirtää tietoja. Silloin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu auttomaattisesti, tietojensiirto on sinun oikeutesi. Tämä oikeutesi tarkoittaa että sinulla on oikeus saada henkilötietosi lähetettyä itsellesi rakenteellisesti, normaalikäyttöisenä ja kone-luettavalla muodossa, ja että sinulla on oikeus siirtää tietojasi toiselle palveluntarjoajalle.
 1. Oikeus vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi laillista käsittelyä. Jos sinä uskot että henkilötietojasi käytetään soveltavan lainsäädännön tai tarjoamasi suostumuksesi vastaisesti jotka olet meille toimittanut, sinulla on oikeus vastustaa meitä. Sinä voit tehdä tämän käyttämällä yhteystietojamme. Tämän menetelmän valitseminen johtaa siihen että henkilötietojasi ei enää käytetä tähän tarkoitukseen. Voit aina olla yhteydessä meihin jos haluat rajoittaa osia tai kaikkia henkilötietojasi.
 1. Oikeus perua suostumuksesi. Koska olet antanut meille suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi. Heti kun perut suostumuksesi, henkilötietojesi käsittely lakkaa ja et saa meiltä enää markkinointia rahoitustuotteista.

  Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

  Tietosuojavaltuutettu

  Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. 
  Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki. 
  Puhelinvaihde: 029 566 6700 
  S-posti: tietosuoja(at)om.fi 
  www.tietosuoja.fi