Pikalaina

Valitse lainan määrä

Hakemuksesi ei ole sitova

Valitse lainasumma:

1000
Nimi
Sähköposti
    First Name:

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä 500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin €29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä €500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on pikalaina?

Pikalaina on kulutusluotto, jonka saa nopeasti tilille. Pikalaina tunnetaan myös nimellä pikavippi, vaikkakin sitä nimitystä käytetäänkin nykyään harvemmin. Pikalaina on yleensä vakuudeton summaltaan pieni laina, joka haetaan yleensä täysin sähköisesti internetsivujen tai tekstiviestin avulla. Pikalainan saa nopeasti tilille ja se maksetaan myös takaisin yleensä nopealla aikataululla yleensä viikoissa tai kuukausissa. Pikalaina on yleensä vain muutaman sadan euron suuruinen. Vakuudeton laina on kulutusluotto, johon ei tarvitse vakuuksia eli omaa omaisuutta ei tarvitse kiinnittää. Vakuudettomalla lainalla voi kattaa elämän yllättävät menot. Lainaa voi hakea milloin vain. Lainaa voi hakea helposti netissä itse ilman ajanvarausta.

Takaisinmaksusuunnitelman voi suunnitella itselle sopivaksi. Lainaa voi maksaa takaisin kuukausierissä tai kaikki kerralla oman taloudellisen tilanteen mukaan. Joskus elämässä tapahtuu yllättäviä asioita ja yllättäviä menoja. Lainaa auton remonttiin tai kodinkoneen uusimiseen. Oli edessä sitten kertaluontoinen hankinta tai useita pienempiä menoja. Hae pikalainaa netissä ja saat rahat tilillesi jopa muutamassa tunnissa. Pikalainaa hakiessasi nopeus on tärkeä kriteeri, mutta muista myös vertailla lainakuluja, kuten korkoa. Kilpailuttamalla pikalainat löydät varmasti parhaat tarjoukset, etkä maksa pikalainastasi liikaa. Kun rahantarve ilmenee ei halua joutua kuuntelemaan pankin palvelunumeron odotusmusiikkia tai täytellä useita monimutkaisia lomakkeita. Pikalainan hakeminen on helppoa kuin heinänteko ja rahat saa pikaisesti tilille.

Pikalaina, pikavippi vai muu laina?

Tyypillisesti pikalainat ovat nopeutensa vuoksi pieniä, muutaman kympin tai satasen suuruisia lainoja, joilla on lyhyt maksuaika. Pikavippi on vanhahtava nimitys pikalainoille. Periaatteessa pikalaina ja pikavippi ovat täysin sama asia, mutta pikavipillä on huono maine, koska ennen lakiuudistusta korot saattoivat olla pilvissä ja muutenkin ehdot epäedulliset asiakkaille. Pikalainantarjoajia löytyy markkinoilta kymmeniä ja myös pankit myöntävät pikalainoja, vaikkakin yleensä tiukemmilla ehdoilla. Pankit saattavat esimerkiksi tarjota vakuudettomia lainoja vain omille asiakkailleen. Olet saattanut kuulla kauhutarinoita, että pikavipin ottamalla joutuu velkakierteeseen, koska korot ovat korkeat ja maksuaika lyhyt. Nykyään jo lainatarjouksesta näkee kokonaiskoron ja takaisinmaksuajan voi mukauttaa itselle omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Pikalainan paras puoli on se, että rahat saa tilille huomattavasti paljon nopeammin kuin perinteiset lainat. Lainaneuvotteluita ei tarvita, koska kaikki tapahtuu sähköisesti. Lainaa voi hakea silloin kuin se itselle parhaiten sopii – myös työaikojen ulkopuolella. Perinteiset pankit tahtovat olla auki vain rajoitetusti ja jo se tekee pankkien kanssa asioimisesta työlästä. Pikalainojen summat ovat pieniä, joten vakuuksia ei tarvitse haalia kasaan ja takaajia anella hommaan. Saat lainapäätöksen lähes heti ja rahat tilille yhtä nopeasti.

Miksi pikalaina on hyvä vaihtoehto?

Pikalaina sopii elämäntilanteeseen, jolloin eteen tulee odottamaton rahareikä, kuten hajonnut auto tai kodinkone. Jostain syystä molemmat tahtovat aina hajota yhtä aikaa, kuten vanha sanontakin menee, että ei kahta ilman kolmatta. Pikalainaa voi saada ilman vakuuksia, mikä helpottaa ja nopeuttaa lainan saamista. Lainahakemus on sähköinen ja lainapäätös tehdään automaattisen käsittelyn avulla. Tarkastamme tietosi automaattisesti, joten sinun ei tarvitse tulla käymään tai lähettää mitään papereita. Saat lainapäätöksen nopeasti ja rahat maksetaan tilillesi nopeasti. Useimmiten tunneissa, mutta joskus jopa minuuteissa. Joskus säästöjä ei halua käyttää yllättävän rahareiän ilmaantuessa tai niitä ei yksinkertaisesti ole. Hajonnutta autoa ei voi seisottaa pihalla ikuisesti, koska töihinkin on päästävä eikä rakkaan lemmikin outojen oireiden tutkiminen voi odottaa, vaikka se maksaisikin paljon. Pikalaina on paras vaihtoehto silloin, kun rahaa on tulossa, mutta sitä ei ole riittävästi juuri tällä hetkellä. Kun pikalainalle ottaa lyhyen maksuajan ja sen maksaa pois ajallaan voi laina olla edullisempi kuin säästötilin tyhjennyksestä aiheutuvat kulut. Elämässä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista eikä kaikkeen voi mitenkään varautua.

Milloin pikalainaa ei kannata ottaa?

Pikalainaa ei kannata ottaa, jos omat tulot ovat epävarmat. Ennen pikalainan ottamista kannattaa miettiä tarkkaan, että onko rahan tarve todellinen vai oletko hankkimassa lainalla jotain mihin sinulla ei ole oikeasti varaa. Joskus säästäminen hankintaa varten on parempi vaihtoehto kuin lainan ottaminen. Jokaisen aikuisen pitäisi olla selvillä omista kuluistaan ja menoistaan sekä säästää pahan päivän varalle. Joskus toki yllättäviä asioita tapahtuu ja esimerkillinen valmistautumienkaan ei auta. Jos on huono tuuri, niin auto, pesukone ja astianpesukone hajoavat kaikki kerralla, milloin on mahdollisesti pakko ottaa lainaa. Ennen pikalainan hakemista tulee sinun kuitenkin miettiä tarkkaan, että onko rahan tarve todellinen eli voitko mahdollisesti jättää esimerkiksi sen hankinnan tekemättä, mitä varten olet pikalainaa hakemassa. Tämän lisäksi on tärkeää olla kartalla omasta budjetistaan ja kuukausikuluistaan ja pohtia, onko omissa kuukausikuluissa rahareikiä, joita voisi karsia tai pienentää. Oma taloudenhallinta pysyy usein hanskassa paljon paremmin, kun kirjaa ylös tulot sekä menot ja näin tietää mihin on varaa ja mihin ei. Tekemällä budjetin tiedät tarkalleen taloudellisen tilanteesi ja mihin sinulla on varaa. Jos sinulle ei ole kertynyt tarpeeksi säästöjä voi kulutusluoton hakeminen tulla kysymykseen. Budjetoinnin avulla saat myös mielenrauhan, koska sen avulla saat selkeämmän kuvat omasta taloudellisesta tilanteestasi ja sinun ei tarvitse arvuutella mihin rahasi riittävät.

Miten nopeasti saan pikalainan tilille?

Tarvittaessa pikalaina maksetaan tilille hyvinkin nopeasti. Hakemuksen voi täyttää milloin vain ja siihen menee vain muutama minuutti. Pikalaina maksetaan tilille yleensä muutamassa tunnissa hakemuksen hyväksymisen jälkeen. Swiftbankerin kautta pikalainaa haetaan yksinkertaisella verkkolomakkeella. Lainahakemuksessa sinulta kysytään muutamia tietoja koskien taloudellista tilannettasi, työtilannettasi ja perhettäsi. Perheestä kysytään, koska useampi maksukykyinen aikuinen samassa taloudessa katsotaan eduksi. Lainahakemuksessa myös kysytään minkä verran ja kuinka pitkäksi aikaa tarvitset lainaa. Lainahakemuksen voi täyttää mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja myös pyhinä.

Toimimme verkossa, joten sinun ei tarvitse odottaa palvelun aukeamista, vaan voit tehdä hakemuksen silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Parhaimmillaan luotot maksetaan tilille joissain minuuteissa, mutta useimmiten tunneissa. Tänä päivänä pikaluotot ovat edullisempia ja joustavampia kuin ennen, mikä on hyvä asiakkaan kannalta. Useimmiten lainaa otetaan 1000–2000 €. Pikalainalle on mahdollista saada pitkä maksuaika ja kohtuulliset korot, vaikkakin se maksetaan yleensä nopeammin takaisin kuin normaali pankkilaina. Täyttämällä lainahakemuksen saat henkilökohtaisen lainatarjouksen nopeasti. Rahat maksetaan tilillesi heti, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen. Sama pätee, jos etsit lainojen yhdistämistä.

Mistä saa pikalainan?

Nykypäivänä voit hakea lainaa heti kotisohvaltasi turvallisesti netistä, ilman että sinun tarvitsee asioida pankkivirkailijan kanssa. Parhaat toimijat tarjoavat mahdollisuutta hakea pikalaina helposti niin, ettet tarvitse siihen minkäänlaisia lainan takaajia tai vakuuksia maksukykysi todisteeksi. Tavallisen pankkilainan vakuudeksi voidaan vaatia kiinteää omaisuutta tai henkilötakaaja, joka on valmis ottamaan lainasi huolehtiakseen, jos laiminlöisit takaisinmaksun. Voi myös olla, että omaisuutta ei ole ja takaajan houkuttelu tuntuu epämukavalle. Tällöin nousee kysymys, että mistä saa pikalainan helposti, edullisesti ja nopeasti?

Jos olet miettinyt lainan ottamista, kannattaa kääntyä Swiftbankerin puoleen. Vertaamme lainat puolestasi ja sinä voit sillä välin keskittyä muihin asioihin. Meillä on oma kumppaniverkosto, jolta kysymme lainatarjouksia puolestasi. Ammattitaidolla tehdyt vertailut ovat kaikkien etu. Mitä enemmän rahaa lainaat, sitä enemmän vaatimuksia lainoissa saattaa olla. Me pyrimme varmistamaan, että laina ehtoineen sopii varmasti sinun elämäntilanteeseesi. Lainaa ei pidä ottaa, jos oma maksukyky on huono, koska se johtaa velkaantumiseen ja luottotietojen menettämiseen. Jos olet päättänyt, että haluat ottaa lainaa ja varmistanut, että sinulla on siihen varaa teemme lainatarjouksen mielellään. Lainaamme aina 60 000 euroon saakka, millä saa jo vähän isomman remontin tai paremman auton.  Lainatarjousta voi pyytää ilman sitoumuksia tai kuluja.

Pienempi lainattava summa tarvitaan esimerkiksi silloin, kun kodinelektroniikkaa hajoaa. Jos sinulla on tullut elämässä eteen tilanne, että tarvitset pikaisesti muutaman satasen, niin olet oikeassa paikassa. Sinulla saattaa olla odottamaton kulu tai haluat ostaa jotain uutta. Tässä tilanteessa pikalaina voi olla pelastus. Puhekielessä puhutaan pikalainasta, pienlainasta tai tekstiviestilainasta, mutta virallinen nimitys näille lainoille on vakuudeton kulutusluotto. Pikavippi on yleensä 50–1000 €, mutta summat vaihtelevat tarpeen mukaan ja saattavat olla isompiakin. Pikalainojen vuosikorot voivat olla korkeita, mutta niitä ei ehdi kertyä paljoa, jos lainan maksaa takaisin nopeasti. Pikalaina on yleensä vakuudeton. Pienet summat, kuten 500 € lainat maksetaan tilille yleensä todella nopeasti.

Hyödyt

Pikalaina on lyhytaikainen lainavaihtoehto, joka tarjoaa nopeaa taloudellista apua monille ihmisille. Pikalainojen suosio on kasvanut merkittävästi viime vuosina, ja niillä on omat edut ja haitat, jotka on otettava huomioon ennen kuin päätetään hakea tällaista pikalainaa.

 

Yksi pikalainan suurimmista eduista on sen nopeus. Kun tarvitset rahaa pikaisesti odottamattomiin menoihin, pikalaina voi olla pelastus. Hakuprosessi on yleensä yksinkertainen ja nopea, ja voit saada pikalainapäätöksen muutamassa minuutissa. Tämä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon, kun tarvitset välitöntä taloudellista apua.

Toinen etu on, että pikalaina on yleensä saatavilla myös niille, joilla on huono luottoluokitus. Perinteiset pankit saattavat hylätä lainahakemuksesi huonon luottoluokituksen vuoksi, mutta pikalainayhtiöt ovat usein valmiita harkitsemaan hakemustasi, vaikka luottotietosi eivät olisi täydelliset. Tämä tekee pikalainasta saavutettavan monille, jotka muuten saattaisivat olla vaikeuksissa saada lainaa.

Haitat

Toisaalta on myös haittoja, joita on syytä harkita. Yksi suurimmista haitoista on pikalainan korkea korko. Koska nämä pikalainat ovat lyhytaikaisia ja niitä myönnetään usein ilman vakuuksia, niiden korko on yleensä korkeampi kuin perinteisten lainojen. Tämä voi tehdä pikalainasta kalliin pitkällä aikavälillä.

Lisäksi pikalainojen väärinkäyttö voi johtaa taloudellisiin vaikeuksiin. Koska ne ovat niin helposti saatavilla, jotkut voivat joutua kierteeseen, jossa he ottavat uusia pikalainoja maksamatta edellisiä takaisin. Tämä voi johtaa velkakierteeseen ja vakaviin taloudellisiin ongelmiin.

Kaiken kaikkiaan pikalaina on hyödyllinen taloudellinen työkalu, mutta sen käyttöä on harkittava tarkkaan. Pikalainojen etuja ja haittoja on punnittava huolellisesti ennen kuin päätetään hakea tällaista pikalainaa.

Mitä pikalaina heti tilille tarkoittaa käytännössä?

Pikavipin voi hakea helposti nettisivujen kautta. Swiftbanker.fi vertaa lainatarjouksia puolestasi ja antaa sinulle kaksi vaihtoehtoa, joista valita. Pikavipin hakeminen on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Täytät lainahakemuksen helposti tietokoneella tai puhelimella verkkosivujen kautta. Lainahakemus käsitellään niin nopeasti kuin mahdollista ja saat päätöksen nopeasti. Teemme eri lainojen vertailun automaattisesti, joten prosessi on hyvin nopea. Rahat maksetaan tilille pikavauhtia sen jälkeen, kun lainahakemus on hyväksytty. Swiftbanker.fi vertailee eri lainantarjoajia puolestasi ja etsii sinulle parhaat tarjoukset, joten sinä vältyt isolta työltä. Saat meiltä selkeät lainatarjoukset, joita on helppo lukea ja ymmärtää. Valmiiden lainatarjousten tutkimiseen ei siis myöskään mene paljon aikaa.

Lainoja on erityyppisiä ja monet ottavat niitä monta kontolleen, varsinkin kun lainan saaminen voi olla joskus helppoa. Onkohan se liiankin helppoa? Siihen emme tällä kertaa vastaa, mutta tarkastetaanpa minkälaisia lainoja on saatavilla tällä hetkellä.

Viimeisimmät artikkelit

Swiftbanker vertailee pikalainat puolestasi. Kaikki kumppanimme maksavat rahat tilille nopeasti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Usein rahat tulevat tilille muutamassa tunnissa, parhaimmillaan jopa minuuteissa. Swiftbanker auttaa sinua löytämään pikavipin tai pienen lainan, jonka saa heti tilille. Jättämällä lainahakemuksen tällä sivulla saat tarjouksen pikavipistä, joka maksetaan tilillesi ennätysvauhtia. Pikalainan hakeminen on tehty nykyään erittäin helpoksi. Täytät vain lomakkeen ja saat kaksi juuri sinulle räätälöityä lainatarjousta. Sinun ei tarvitse itse ottaa yhteyttä lainaa tarjoaviin yrityksiin, vaan teemme sen puolestasi. Lainatarjous ei sido mihinkään eikä sinun tarvitse ottaa kumpaakaan tarjousta vastaan, jos et halua. Lainatarjous ei sido mihinkään, koska lainan on oltava juuri sinulle sopiva. On tärkeää, että lainatarjous vastaa tarpeitasi täydellisesti. Rahat voit käyttää miten, milloin ja mihin itse haluat. Me emme kysy ja sinun ei tarvitse kertoa. Voit lähteä rahoilla, vaikka kaukomaille tai kesäfestareille halutessasi.

Pikalaina – Usein kysytyt kysymykset

Lainaa voi hakea kuka vain täysi-ikäinen henkilö, jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

Kun lainahakemus on hyväksytty ja lainasopimus allekirjoitettu rahat maksetaan tilillesi hyvin nopeasti, jopa muutamassa minuutissa.   

Swiftbanker etsii sinulle parhaan lainatarjouksen kumppaneidensa joukosta.

Markkinoilla on useita toimijoita, jotka tarjoavat pieniä vakuudettomia lainoja muutamasta sadasta eurosta tuhansiin euroihin. Swiftbanker etsii sinulle parhaan tarjouksen 500 € lainasta.

Swiftbanker auttaa sinua löytämään pikavipin nopeasti, helposti ja edullisesti.

Pisin laina-aika on jopa vuosia. Takaisinmaksusuunnitelma tehdään aina asiakkaan maksukyvyn mukaan mukautettuna. Jokaisella on siis oma henkilökohtainen takaisinmaksusuunnitelma.

Pikalaina tai vakuudeton laina on kalliimpi kuin normaali vakuudellinen laina, mutta ei välttämättä huomattavasti kalliimpi. Todellinen vuosikorko määräytyy asiakkaan hakemuksessa antamien tietojen perusteella ja sen saa selville jättämällä henkilökohtaisen lainahakemuksen, joka on ilmainen eikä sido mihinkään.

Lainahakemus ei itsessään sido mihinkään. Tee hakemus rohkeasti ja vertaile eri lainatarjouksia. Tarkemmat ehdot, että mihin sitoudut, löydät lainatarjouksesta.

Pikalaina maksetaan takaisin luottosopimuksessa määritellyssä aikataulussa joka yhdellä kerralla tai jaettuna osiin. Takaisinmaksusuunnitelma on aina asiakaskohtainen. Haluamme varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin tuloillasi.

Swiftbanker.fi vertailee lainoja puolestasi ja antaa sinulle kaksi parasta vaihtoehtoa niiden joukosta. Suosittelemme jättämään hakemuksen ja vertailemaan eri lainatarjouksia. Se on ilmaista ja ei sido sinua mihinkään.

Voit hakea lainaa aina 60 000 euroon saakka.

Pikalaina sopii henkilölle, jolla on säännölliset tulot ja niiden vuoksi valmius maksaa laina takaisin ajallaan. Pikalaina sopii elämäntilanteisiin, joissa rahantarve yllättää. Pikalainaa haetaan yleensä silloin, kun rahantarve on suuri tässä hetkessä ja ei voida odottaa seuraavaa palkkapäivää. Pikalainan tarve on suuri myös silloin, kun ei ole osannut varautua yllättäviin laskuihin tai muihin tapahtumiin, jotka vaativat ylimääräistä rahaa.

Lainahakemuksen voi jättää mihin kellonaikaan tahansa vuorokauden ja vuoden ympäri myös pyhinä.

Swiftbanker.fi tarjoaa lainaa aina 60 000 euroon saakka. Emme kysy mihin ja miten rahat käytät. Täytä lainahakemus helposti netissä. Se ei maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään. Saat vastauksen ja rahat nopeasti tilille.

Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa sekä tasaiset tulot. vakuudeton pikalaina, joka ratkaisee yllättävän rahantarpeesi juuri silloin, kun sitä tarvitset. Voit hakea pikalainaa helposti ja saat lainapäätöksen. Vakuudeton laina sopii myös henkilölle, jolla ei ole omaisuutta, jota laittaa vakuudeksi.

10 hyvää syytä valita Swiftbanker pikalaina

Swiftbanker.fi vertailee eri lainantarjoajia puolestasi ja etsii sinulle parhaat tarjoukset. Rahat maksetaan nopeasti tilille yleensä tunneissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Haluamme tarjota sinulle edullista lainaa, niin nopeasti kuin mahdollista osaavan palvelumme avulla. Sinun ei tarvitse olla huolissasi pikalainoja koskevista negatiivisista mielikuvista. Pikalainoja koskettava lainsäädäntö on uudistunut ja sen myötä myös lainanantajille on asetettu vaatimuksia, kuten korkokattoja ja lainanantajien on tarkastettava asiakkaan maksukyky, tulot ja taloudellinen tilanne aiempaa huolellisemmin. Tämä uudistus on poistanut markkinoilta monia epärehellisiä toimijoita, mikä on hyvä asia. Pikavippien tarkoitus ei ole velkaannuttaa, vaan auttaa elämäntilanteessa, jossa sinä tarvitset tilapäistä lainaa. Kysy lainatarjousta pikalainasta rohkeasti. Se ei maksa mitään, eikä sido mihinkään! Kokeile lainalaskuriamme, jos olet epävarma.

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

SwiftBanker on Lacuna Digital ApS omistuksessa. Lacuna Digital suhtautuu henkilötietojesi käsittelyyn erittäin vakavasti. Täältä voit lukea kuinka sinun tietojasi käsitellään verkkosivustolla.

REKISTERIPITÄJÄT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lacuna Digital ApS
CVR-nr. 38985981
Finsensvej 7A, stuen tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@swiftbanker.fi

Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa sinusta jonka avulla pystymme tarjoamaan parannettua sisältöä joka on myös henkilökohtaisesti kohdistettu, samalla myös mainokset ovat ensiluokkaisia juuri sinulle. Jos et halua että tietojasi kerätään, sinun täytyy poistaa evästeitä ja välttää verkkosivun käyttöä uudestaan. Alla olemme tarkentaneet minkälaisia tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kenellä kolmannella osapuolella on mahdollisuus käyttää niitä.

Evästeitä

Verkkosivu käyttää ”evästeitä”, joka on tekstitiedosto joka tallennetaan tietokoneellesi, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen. Evästeet eivät voi sisältää haitallista ohjelmakoodia kuten viruksia. On mahdollista poistaa tai estää evästeitä. Katso ohjeet englanniksi.

Riskinä on myös että verkkosivu ei enää toimii optimaalisesti ja että sivulla on sisältöä johon sinulla ei ole pääsyä. 

TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Tarjoaksemme parasta palvelua, käytämme seuraavia tietojen käsittelijöitä. 

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Campaign Monitor Ltd
Microsoft Ltd.
Inmobile
Mailchimp
Active Campaign
GetResponse 
Constant Contact
Aweber

 

Tietojasi luovutetaan ja käsitellään kolmannen osapuolen maiden toimesta.

Tiedot luovutetaan US järjestöille; Facebook Ltd, Google Ltd, Microsoft Ltd, Campaign Monitor, Mailchimp, Active Campaign.

Euroopan komissio on päättänyt että järjestöt Yhdysvalloissa ovat “turvallisia” jos ne noudattavat EU:n Privacy Shield sopimusta.

 

Voit saada sähköpostia, tekstiviestiä tai push-ilmoituksia rahoituspalvelujen sisällöstä seuraavilta:

Henkilökohtainen tieto

Yleisesti

Henkilötietoja on kaikki tieto joka voidaan liittää sinuun joissakin määrissä. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja käsittelemme useasti sen kaltaista tietoa. Näin tapahtuu esimerkiksi ??? kun tilaat meidän uutiskirjeemme, osallistut kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröidyt käyttäjäksi tai tilaajaksi, käytät muita palveluja tai teet ostoksia verkkosivuston kautta.

 

Yleensä me keräämme ja käsittelemme seuraavanlaisia tietoja: Ainutlaatuinen ID ja tekninen tieto tietokoneestasi, tabletti tai älypuhelin, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijanti, ja minkälaisilla sivustoilla vierailet (kiinnostuksen kohteet) Jos sallit ja täytät tiedot itse, me käsittelemme myös seuraavat tiedot. Nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite ja maksutiedot. Tämä liittyy tyypillisesti ostokseen tai tilin luomiseen.

Käyttämällä tätä sivua suostut tietosuojakäytäntöön.

Jälkeenpäin, SwiftBanker viitataan kun käytetään muotoa; me, meidän, tai meistä.

Me käytämme seuraavat tiedot sinusta.

 

Nimi
Sähköposti
Maantieteellinen sijanti
Tekninen tieto tietokonestasi, tabletistasi tai älypuhelimestasi
Selaimen tunnistus
IP-osoite
Evästeet
Maa

 

Muut evästeet joihin saattaa sisältyä henkilökohtainen tunnistus tiedoistasi.

 

Henkilötietojen käsittelyn GDPR Asetus 6.1f mukaisesti tarkoittaa:

 

Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään seuraavaan:

Sähköpostitarjouksia, lainatarjouksia tai uutisia lainoista.

Tekstiviestejä uusista lainatarjouksista tai uutisia lainoista.

Push-ilmoituksia lainatarjouksista tai uutisia lainoista

 

Kun me käsitttelemme henkilötietojasi pyydämme suostumuksesi siihen ennen kun me keräämme ja käsittelemme tietojasi.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään asiaankuuluvista ja tietyistä syistä.

Me keräämme ja käsittelemme ainoastaan asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja.

Me emme paljasta henkilötietojasi ilman sinun suostumustasi.

Me poistamme henkilötietosi kun tiedot eivät ole enää olennaisia tarkoitukseen. Lisäksi, henkilötietojasi käsitellään GDPR Asetuksen 6.1. a ja b:n mukaisesti oikean ja päivitetyn henkilötiedon kanssa.

 

Tarkoitus

 1. Me pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin me käsittelemme henkilötietojasi tietynlaisiin ja asiaankuuluviin tarkoituksiin. Suostumuksesi on perusta henkilötietojen käsittelyyn, ellei meillä ole peruste käsittellä tietojasi erillä tavalla lain mukaisesti. Suostumuksesi on aina vapaehtoinen ja sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi.
 1. Me keräämämme henkilötiedot käytetään ainoastaan tietyistä syistä ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot joita keräämme, tallennamme ja käsittelemme on ainostaan tiettyihin ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Me keräämme, tallennamme ja käsittelemme vain tavallisia henkilötietoja.
 2. Käsittelemämme henkilötiedot ovat vain asiaankuuluvia henkilötietoja. Me käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan laillisista tarkoituksista. Kun me keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut ja näyttää sinulle kampanjoita ja mainoksia jotka ovat sinulle olennaisia. Tämä tarkoittaa että me pystymme tarjoamaan toivottuja palveluita. Henkilötietojasi käsitellään niissä määrin missä ne ovat oleellisia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, me vähennämme henkilötietojesi käsittelyä väärinkäytösten varalta.
 1. Me emme paljasta henkilötietojasi ilman suostumustasi. Me paljastamme henkilötietojasi ainoastaan yhteistyökumppaneillemme. Tätä tietoa käytetään markkinointiin johon olet antanut suostumuksesi. Voit vastustaa henkilötietojesi levittämisestä milloin tahansa. Jos viranomaiset ottavat yhteyttä meihin, meillä on oikeus paljastaa henkilötietojasi milloin tahansa ilman suostumustasi. Me käytämme lukuisia kolmansia osapuolia tallentaaksemme ja käsitteelläksemme tietoja. Nämä kolmannet osapuolet tallentavat ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan meidän puolestamme ja he eivät voi käyttää tietojasi omaan tarkoituksensa. Lisäksi, käytämme tietojen käsittelijöitä ainoastaan EU-maissa tai sellaisissa maissa jotka voivat asianmukaisesti suojata henkiötietosi. Kuitenkin, pidätämme itsellemme oikeuden käyttää tietojen käsittelijöitä EU:N/EEA:n ulkopuolelta jos he pystyvät avustamaan meidän yritystämme. Kuitenkin, tämä tehdään ainoastaan sovellettavan sääntöjen mukaisesti koskien henkilötietojen siirtoa, katso lainsäädäntö. Jos haluat, voit lukea lisää aiheesta englanniksi täältä: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
 2. Henkilötietojasi päivitetään tai poistetaan kun tiedot eivät enää ole tarkoituksenmukaisia. Siksi me tarkistamme että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkaansapitäviä ja päivitettyjä. Mikäli henkilötietosi ovat virheellisiä, tiedot poistetaan välittömästi. Siksi tarjoamamme palvelu vaatii että henkilötietosi ovat oikeita. Tähän liittyen pyydämme että annat meille oikeat henkilötiedot. Siksi on myös tärkeätä että ilmoitat meille jos henkilötietosi muuttuvat niin että me pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen palvelun sinulle. Henkilötietojasi säilytetään meillä niin kauan kuin laki sallii. Tiedot poistetaan meidän toimesta kun tiedot eivät ole enää merkityksellisiä.

Jos olet antanut suostumuksesi rahoituspalvelujen markkinointiin ja mainostukseen sähköpostin, tekstiviestein ja selain-pohjaisten ilmoitusten kautta, me pyydämme sinua uusimaan suostumuksesi joka kolmas vuosi, jos et ole ollut aktiivinen profiilissasi näiden kolmen vuoden aikana.

 

 1. Sinä olet vastuussa oikeista ja päivitetyistä henkilötiedoista jotka olet täyttänyt verkkosivuillamme. Päivityksiä tehdään sinun toimesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen, me päivitämme tietosi ajantasalle, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin.

Turvallisuus

 

Me suojaamme henkilötietojasi. Me emme säilytä henkilötietojasi omilla palvelimillamme, vaan käytämme yhteistyökumppaneitamme, tästä voit lukea lisää TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ alta. Jos haluat lukea heidän tietosuojakäytännöistä ja GDPR:stä, voit käydä heidän verkkosivuilla. Kuitenkin voimme myös auttaa sinua jos sinulla on kysymyksiä tästä. Sinun tietosi ovat aina suojattuja meidän toimesta, me olemme huolehtineet asiasta teknisin keinoin, jos tietosi on vahingossa tai laittomasti meidän hallinasta poistettu, hävitetty, heikentynyt, julkaistu tai jaettu asiankuulumattomien henkilöiden kanssa, väärinkäytetty tai käsitelty soveltavan lain vastaisesti.

Oikeutesi:

 

Käyttääksesi alla mainittuja oikeuksiasi, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä tietojemme kautta. Tämän tiedon löydät tietosuojakäytännön luvun alusta.

 1. Oikeus päästä tarkastamaan henkilötietojasi: Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan säilyttämiämme henkilötiedojasi. Mutta, tällainen tapahtuma ei kuitenkaan voi olla ristiriidassa muiden oikeuksien tai vapauksien harjottamisen kanssa. Lisäksi, sinulla on aina oikeus saada itsellesi henkilötiedot jotka olet meille luovuttanut.
 1. Oikeus saada korjattua henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi korjattua, jos tiedot eivät ole paikkansapitäviä tai jos olet vahingossa tehnyt virheen. Mutta, joissakin tapauksissa voi olla että me emme pysty poistamaan tai korjaamaan tietojasi koska laki velvoittaa meitä säilyttämään tietojasi.

Oikeus poistaa tietoa. Erikoistapauksissa, sinulla on oikeus poistaa tallentamamme tietosi, ennen kun yleinen asetettu aikaraja toteutuu.

 

 1. Oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Joissain tapauksissa, sinulla on oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa sitä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käsittelyä suoramarkkinonti tarkoituksiin.
 1. Oikeus siirtää tietoja. Silloin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu auttomaattisesti, tietojensiirto on sinun oikeutesi. Tämä oikeutesi tarkoittaa että sinulla on oikeus saada henkilötietosi lähetettyä itsellesi rakenteellisesti, normaalikäyttöisenä ja kone-luettavalla muodossa, ja että sinulla on oikeus siirtää tietojasi toiselle palveluntarjoajalle.
 1. Oikeus vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi laillista käsittelyä. Jos sinä uskot että henkilötietojasi käytetään soveltavan lainsäädännön tai tarjoamasi suostumuksesi vastaisesti jotka olet meille toimittanut, sinulla on oikeus vastustaa meitä. Sinä voit tehdä tämän käyttämällä yhteystietojamme. Tämän menetelmän valitseminen johtaa siihen että henkilötietojasi ei enää käytetä tähän tarkoitukseen. Voit aina olla yhteydessä meihin jos haluat rajoittaa osia tai kaikkia henkilötietojasi.
 1. Oikeus perua suostumuksesi. Koska olet antanut meille suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi. Heti kun perut suostumuksesi, henkilötietojesi käsittely lakkaa ja et saa meiltä enää markkinointia rahoitustuotteista.

  Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

  Tietosuojavaltuutettu

  Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. 
  Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki. 
  Puhelinvaihde: 029 566 6700 
  S-posti: tietosuoja(at)om.fi 
  www.tietosuoja.fi