Pikalaina

Valitse lainan määrä

Hakemuksesi ei ole sitova

Valitse lainasumma:

1000
Nimi
Sähköposti
    First Name:

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä 500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin €29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä €500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Mikä on pikalaina?

Pikalaina on lyhytaikainen laina, joka myönnetään nopeasti. Lainan tarvitsijoille Suomessa, pikalaina on lyhytaikainen laina.

Pikalaina on nopeasti saatava kulutusluotto, kuten joustoluotto. Pikalaina, tunnetaan myös nimellä pikavippi, on yleensä vakuudeton ja summaltaan pieni laina, joka haetaan sähköisesti netissä tai tekstiviestillä. Laina maksetaan tilille nopeasti ja takaisinmaksu tapahtuu yleensä viikoissa tai kuukausissa.
Pikalaina on usein muutaman sadan euron suuruinen ja se ei vaadi vakuuksia. Vakuudettomalla lainalla voi kattaa yllättävät menot, kuten auton remontin tai kodinkoneen uusimisen. Pikavippiä voi hakea milloin vain ja helposti netissä ilman ajanvarausta.

Takaisinmaksusuunnitelman voi räätälöidä itselle sopivaksi, esimerkiksi kuukausierillä. Lainaa voi maksaa takaisin kuukausittain tai kerralla oman taloudellisen tilanteen mukaan. Pikalainaa hakiessa nopeus on tärkeä kriteeri, sillä kun tarvitset pikavippiä heti tilille, on hyvä muistaa vertailla lainakuluja, kuten korkoa ja mahdollisia piilokuluja. Kilpailuttamalla lainat löydät parhaat tarjoukset ja vältät ylimääräiset kulut.

Kun tarvitset rahaa nopeasti, esimerkiksi laina heti tilille, pikalainan hakeminen on helppoa ja rahat saa tilille nopeasti ilman monimutkaisia lomakkeita tai pitkää odotusaikaa.

Pikalaina, pikavippi vai muu laina?

Pikalainat ovat nopeita, pieniä lainoja, yleensä muutamasta kympistä satoihin euroihin, ja lainasumma, kuten pieni pikavippi heti tilille, määräytyy hakijan tarpeiden mukaan. Pikavippiä pidetään usein vanhahtavana nimityksenä pikalainoille. Vaikka pikalaina ja pika vippi tarkoittavat samaa, pika vipillä on huono maine korkojen ja vuotuisten vuosikorkojen vuoksi ennen lakiuudistusta. Nykyäänkin vuosikorko on tärkeä huomioida lainaa hakiessa.

Lainamarkkinoilla on kymmeniä pikalainantarjoajia, ja myös pankit myöntävät pikalainoja, tosin tiukemmilla ehdoilla. Pankit saattavat esimerkiksi tarjota vakuudettomia lainoja vain omille asiakkailleen.

Olet ehkä kuullut kauhutarinoita pika vipeistä ja velkakierteestä, mutta nykyään lainatarjouksista näkee kokonaiskoron ja takaisinmaksuajan voi mukauttaa omaan tilanteeseen sopivaksi. Pikalainan etu on, että rahat saa tilille nopeasti ilman lainaneuvotteluita, koska kaikki tapahtuu sähköisesti. Lainaa voi hakea milloin tahansa, myös työaikojen ulkopuolella.

Perinteiset pankit ovat auki rajoitetusti, mikä tekee asioinnista työlästä, ja lainaehtoja voi olla haastavampi ymmärtää, etenkin vuosikorko huomioiden. Pikalainojen summat ovat pieniä, joten vakuuksia tai takaajia ei tarvita. Saat lainapäätöksen ja rahat tilille lähes heti.

Miksi pikalaina on hyvä vaihtoehto?

Pikalaina sopii tilanteisiin, joissa tarvitset nopeasti rahaa odottamattomiin menoihin, kuten hajonneeseen autoon tai kodinkoneeseen. Pikalainaa voi saada ilman vakuuksia, mikä nopeuttaa prosessia. Lainahakemus on sähköinen ja päätös tehdään automaattisesti, joten sinun ei tarvitse lähettää papereita tai käydä paikan päällä. Saat lainapäätöksen ja rahat tilillesi usein tunneissa, joskus jopa minuuteissa.

Jos säästöjä ei ole tai et halua käyttää niitä, pikalaina voi olla hyvä vaihtoehto. Hajonnutta autoa ei voi seisottaa pihalla, ja lemmikin oireiden tutkiminen ei voi odottaa. Pikalaina on hyödyllinen, kun rahaa on tulossa, mutta sitä ei ole riittävästi juuri nyt. Lyhyt maksuaika ja ajallaan maksaminen voivat tehdä pikalainasta edullisemman kuin säästötilin tyhjentäminen. Elämässä sattuu ja tapahtuu, eikä kaikkeen voi varautua.

Milloin pikalainaa ei kannata ottaa?

 • Epävarmat tulot
 • Rahan tarve ei ole todellinen
 • Säästäminen voi olla parempi vaihtoehto
 • Budjetointi ja taloudenhallinta tärkeitä
 • Yllättävät menot voivat vaatia lainaa, mutta harkitse tarkkaan

Pikalainaa ei kannata ottaa, jos tulosi ovat epävarmat. Mieti tarkkaan, onko rahan tarve todellinen vai oletko hankkimassa jotain, mihin sinulla ei ole varaa. Säästäminen voi olla parempi vaihtoehto kuin lainan ottaminen. Jokaisen aikuisen tulisi olla selvillä omista kuluistaan ja säästää pahan päivän varalle. Yllättävät menot, kuten auton tai kodinkoneiden hajoaminen, voivat joskus vaatia lainaa, mutta harkitse tarkkaan.

Ennen pikalainan hakemista arvioi, voitko jättää hankinnan tekemättä ja tarkastele lainamarkkinoita huolellisesti. Pidä budjetti ja kuukausikulut hallinnassa, ja tarkista, onko kuluissa säästökohteita. Kuukausierä pikalainassa voi auttaa sinua hallitsemaan menoja tehokkaammin. Taloudenhallinta pysyy paremmin hallinnassa, kun kirjaat ylös tulot ja menot. Budjetoinnin avulla tiedät tarkalleen taloudellisen tilanteesi ja mihin sinulla on varaa. Jos säästöjä ei ole kertynyt tarpeeksi, kulutusluotto voi olla vaihtoehto kattamaan yllättävät kulut. Budjetointi tuo myös mielenrauhan, koska se antaa selkeän kuvan taloudellisesta tilanteestasi.

Miten nopeasti saan pikalainan tilille?

Tarvittaessa pikalaina maksetaan tilille hyvinkin nopeasti. Hakemuksen voi täyttää milloin vain ja siihen menee vain muutama minuutti, minkä jälkeen laina maksetaan heti tilille. Pikalaina maksetaan tilille yleensä muutamassa tunnissa hakemuksen hyväksymisen jälkeen, riippuen lainasummasta. Swiftbankerin kautta pikalainaa haetaan yksinkertaisella verkkolomakkeella. Lainahakemuksessa sinulta kysytään muutamia tietoja koskien taloudellista tilannettasi, työtilannettasi ja perhettäsi.

Perheestä kysytään, koska useampi maksukykyinen aikuinen samassa taloudessa katsotaan eduksi. Lainahakemuksessa myös kysytään minkä verran ja kuinka pitkäksi aikaa tarvitset lainaa. Lainahakemuksen voi täyttää mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja myös pyhinä.

Toimimme verkossa, joten sinun ei tarvitse odottaa palvelun aukeamista, vaan voit tehdä hakemuksen silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Parhaimmillaan luotot maksetaan tilille joissain minuuteissa, mutta useimmiten tunneissa. Tänä päivänä pikaluotot ovat edullisempia ja joustavampia kuin ennen, mikä on hyvä asiakkaan kannalta. Useimmiten lainasumma on 1000–2000 €.

Pikalainalle on mahdollista saada pitkä maksuaika ja kohtuulliset korot lainaehdot huomioiden, vaikkakin se maksetaan yleensä nopeammin takaisin kuin normaali pankkilaina tai joustoluotto. Täyttämällä lainahakemuksen saat henkilökohtaisen lainatarjouksen nopeasti. Rahat maksetaan tilillesi heti, kun olet hyväksynyt lainatarjouksen.

Mistä saa pikalainan?

Nykypäivänä voit hakea lainaa heti turvallisesti netistä ilman pankkivirkailijan tapaamista. Parhaat toimijat tarjoavat pikalainoja ilman takaajia tai vakuuksia. Tavalliset pankkilainat voivat vaatia kiinteää omaisuutta tai henkilötakaajan, mikä voi olla hankalaa. Tällöin pikalaina on hyvä vaihtoehto.

Swiftbanker vertailee lainat puolestasi, jotta voit keskittyä muihin asioihin. Kumppaniverkostomme avulla löydämme sinulle sopivimmat lainatarjoukset. On tärkeää varmistaa, että lainan ehdot sopivat elämäntilanteeseesi. Lainaa ei pidä ottaa, jos maksukyky on heikko, sillä se voi johtaa velkaantumiseen ja luottotietojen menettämiseen. Tarjoamme lainoja jopa 60 000 euroon asti, mikä riittää isompiin hankintoihin. Lainatarjouksen pyytäminen on ilmaista ja sitoumuksetonta.

Pienempiä lainasummia tarvitaan usein kodinelektroniikan rikkoutuessa. Jos tarvitset pikaisesti muutaman satasen, pikalaina voi olla pelastus. Pikalainat, pienlainat ja tekstiviestilainat ovat virallisesti vakuudettomia kulutusluottoja. Pikavipit ovat yleensä 50–1000 €, mutta summat voivat vaihdella. Pikalainojen korot voivat olla korkeita, mutta nopea takaisinmaksu vähentää korkokuluja. Pienet lainasummat, kuten 500 €, maksetaan tilille yleensä nopeasti.

Hyödyt ja haitat

Hyödyt

Haitat

Nopeus: Pikalaina tarjoaa nopeaa taloudellista apua odottamattomiin menoihin. Hakuprosessi on yksinkertainen ja nopea, ja lainapäätöksen voi saada muutamassa minuutissa.

Korkea korko: Pikalainojen korko on yleensä korkeampi kuin perinteisten lainojen, mikä voi tehdä niistä kalliita pitkällä aikavälillä.

Saatavuus: Pikalaina on usein saatavilla myös niille, joilla on huono luottoluokitus. Pikalainayhtiöt harkitsevat hakemuksia, vaikka luottotiedot eivät olisi täydelliset.

Taloudelliset vaikeudet: Pikalainojen väärinkäyttö voi johtaa velkakierteeseen ja vakaviin taloudellisiin ongelmiin, jos uusia lainoja otetaan maksamatta edellisiä takaisin.

Kaiken kaikkiaan pikalaina on hyödyllinen taloudellinen työkalu, mutta sen käyttöä on harkittava tarkkaan. Pikalainojen etuja ja haittoja on punnittava huolellisesti ennen kuin päätetään hakea tällaista pikalainaa.

Mitä pikalaina heti tilille tarkoittaa käytännössä?

Pikavipin voi hakea helposti nettisivujen kautta. Swiftbanker.fi vertaa lainatarjouksia puolestasi ja antaa sinulle kaksi vaihtoehtoa, joista valita. Pikavipin hakeminen on helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Täytät lainahakemuksen helposti tietokoneella tai puhelimella verkkosivujen kautta. Lainahakemus käsitellään niin nopeasti kuin mahdollista ja saat päätöksen nopeasti. Teemme eri lainojen vertailun automaattisesti, joten prosessi on hyvin nopea. Rahat maksetaan tilille pikavauhtia sen jälkeen, kun lainahakemus on hyväksytty. Swiftbanker.fi vertailee eri lainantarjoajia puolestasi ja etsii sinulle parhaat tarjoukset, joten sinä vältyt isolta työltä. Saat meiltä selkeät lainatarjoukset, joita on helppo lukea ja ymmärtää. Valmiiden lainatarjousten tutkimiseen ei siis myöskään mene paljon aikaa.

Lainoja on erityyppisiä ja monet ottavat niitä monta kontolleen, varsinkin kun lainan saaminen voi olla joskus helppoa. Onkohan se liiankin helppoa? Siihen emme tällä kertaa vastaa, mutta tarkastetaanpa minkälaisia lainoja on saatavilla tällä hetkellä.

Viimeisimmät artikkelit

Swiftbanker vertailee pikalainat puolestasi. Kaikki kumppanimme maksavat rahat tilille nopeasti lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Usein rahat tulevat tilille muutamassa tunnissa, parhaimmillaan jopa minuuteissa. Swiftbanker auttaa sinua löytämään pikavipin tai pienen lainan, jonka saa heti tilille. Jättämällä lainahakemuksen tällä sivulla saat tarjouksen pikavipistä, joka maksetaan tilillesi ennätysvauhtia. Pikalainan hakeminen on tehty nykyään erittäin helpoksi. Täytät vain lomakkeen ja saat kaksi juuri sinulle räätälöityä lainatarjousta. Sinun ei tarvitse itse ottaa yhteyttä lainaa tarjoaviin yrityksiin, vaan teemme sen puolestasi. Lainatarjous ei sido mihinkään eikä sinun tarvitse ottaa kumpaakaan tarjousta vastaan, jos et halua. Lainatarjous ei sido mihinkään, koska lainan on oltava juuri sinulle sopiva. On tärkeää, että lainatarjous vastaa tarpeitasi täydellisesti. Rahat voit käyttää miten, milloin ja mihin itse haluat. Me emme kysy ja sinun ei tarvitse kertoa. Voit lähteä rahoilla, vaikka kaukomaille tai kesäfestareille halutessasi.

Pikalaina – Usein kysytyt kysymykset

Lainaa voi hakea kuka vain täysi-ikäinen henkilö, jolla on säännölliset tulot ja luottotiedot kunnossa.

Kun lainahakemus on hyväksytty ja lainasopimus allekirjoitettu rahat maksetaan tilillesi hyvin nopeasti, jopa muutamassa minuutissa.   

Swiftbanker etsii sinulle parhaan lainatarjouksen kumppaneidensa joukosta.

Markkinoilla on useita toimijoita, jotka tarjoavat pieniä vakuudettomia lainoja muutamasta sadasta eurosta tuhansiin euroihin. Swiftbanker etsii sinulle parhaan tarjouksen 500 € lainasta.

Swiftbanker auttaa sinua löytämään pikavipin nopeasti, helposti ja edullisesti.

Pisin laina-aika on jopa vuosia. Takaisinmaksusuunnitelma tehdään aina asiakkaan maksukyvyn mukaan mukautettuna. Jokaisella on siis oma henkilökohtainen takaisinmaksusuunnitelma.

Pikalaina tai vakuudeton laina on kalliimpi kuin normaali vakuudellinen laina, mutta ei välttämättä huomattavasti kalliimpi. Todellinen vuosikorko määräytyy asiakkaan hakemuksessa antamien tietojen perusteella ja sen saa selville jättämällä henkilökohtaisen lainahakemuksen, joka on ilmainen eikä sido mihinkään.

Lainahakemus ei itsessään sido mihinkään. Tee hakemus rohkeasti ja vertaile eri lainatarjouksia. Tarkemmat ehdot, että mihin sitoudut, löydät lainatarjouksesta.

Pikalaina maksetaan takaisin luottosopimuksessa määritellyssä aikataulussa joka yhdellä kerralla tai jaettuna osiin. Takaisinmaksusuunnitelma on aina asiakaskohtainen. Haluamme varmistaa, että pystyt maksamaan lainan takaisin tuloillasi.

Swiftbanker.fi vertailee lainoja puolestasi ja antaa sinulle kaksi parasta vaihtoehtoa niiden joukosta. Suosittelemme jättämään hakemuksen ja vertailemaan eri lainatarjouksia. Se on ilmaista ja ei sido sinua mihinkään.

Voit hakea lainaa aina 60 000 euroon saakka.

Pikalaina sopii henkilölle, jolla on säännölliset tulot ja niiden vuoksi valmius maksaa laina takaisin ajallaan. Pikalaina sopii elämäntilanteisiin, joissa rahantarve yllättää. Pikalainaa haetaan yleensä silloin, kun rahantarve on suuri tässä hetkessä ja ei voida odottaa seuraavaa palkkapäivää. Pikalainan tarve on suuri myös silloin, kun ei ole osannut varautua yllättäviin laskuihin tai muihin tapahtumiin, jotka vaativat ylimääräistä rahaa.

Lainahakemuksen voi jättää mihin kellonaikaan tahansa vuorokauden ja vuoden ympäri myös pyhinä.

Swiftbanker.fi tarjoaa lainaa aina 60 000 euroon saakka. Emme kysy mihin ja miten rahat käytät. Täytä lainahakemus helposti netissä. Se ei maksa mitään, eikä sido sinua mihinkään. Saat vastauksen ja rahat nopeasti tilille.

Vakuudetonta lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö, jolla on luottotiedot kunnossa sekä tasaiset tulot. vakuudeton pikalaina, joka ratkaisee yllättävän rahantarpeesi juuri silloin, kun sitä tarvitset. Voit hakea pikalainaa helposti ja saat lainapäätöksen. Vakuudeton laina sopii myös henkilölle, jolla ei ole omaisuutta, jota laittaa vakuudeksi.

10 hyvää syytä valita Swiftbanker pikalaina

Swiftbanker.fi vertailee eri lainantarjoajia puolestasi ja etsii sinulle parhaat tarjoukset. Rahat maksetaan nopeasti tilille yleensä tunneissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Haluamme tarjota sinulle edullista lainaa, niin nopeasti kuin mahdollista osaavan palvelumme avulla. Sinun ei tarvitse olla huolissasi pikalainoja koskevista negatiivisista mielikuvista. Pikalainoja koskettava lainsäädäntö on uudistunut ja sen myötä myös lainanantajille on asetettu vaatimuksia, kuten korkokattoja ja lainanantajien on tarkastettava asiakkaan maksukyky, tulot ja taloudellinen tilanne aiempaa huolellisemmin. Tämä uudistus on poistanut markkinoilta monia epärehellisiä toimijoita, mikä on hyvä asia. Pikavippien tarkoitus ei ole velkaannuttaa, vaan auttaa elämäntilanteessa, jossa sinä tarvitset tilapäistä lainaa. Kysy lainatarjousta pikalainasta rohkeasti. Se ei maksa mitään, eikä sido mihinkään! Kokeile lainalaskuriamme, jos olet epävarma.

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

SwiftBanker on Lacuna Digital ApS omistuksessa. Lacuna Digital suhtautuu henkilötietojesi käsittelyyn erittäin vakavasti. Täältä voit lukea kuinka sinun tietojasi käsitellään verkkosivustolla.

REKISTERIPITÄJÄT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lacuna Digital ApS
CVR-nr. 38985981
Finsensvej 7A, stuen tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@swiftbanker.fi

Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa sinusta jonka avulla pystymme tarjoamaan parannettua sisältöä joka on myös henkilökohtaisesti kohdistettu, samalla myös mainokset ovat ensiluokkaisia juuri sinulle. Jos et halua että tietojasi kerätään, sinun täytyy poistaa evästeitä ja välttää verkkosivun käyttöä uudestaan. Alla olemme tarkentaneet minkälaisia tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kenellä kolmannella osapuolella on mahdollisuus käyttää niitä.

Evästeitä

Verkkosivu käyttää ”evästeitä”, joka on tekstitiedosto joka tallennetaan tietokoneellesi, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen. Evästeet eivät voi sisältää haitallista ohjelmakoodia kuten viruksia. On mahdollista poistaa tai estää evästeitä. Katso ohjeet englanniksi.

Riskinä on myös että verkkosivu ei enää toimii optimaalisesti ja että sivulla on sisältöä johon sinulla ei ole pääsyä. 

TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Tarjoaksemme parasta palvelua, käytämme seuraavia tietojen käsittelijöitä. 

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Campaign Monitor Ltd
Microsoft Ltd.
Inmobile
Mailchimp
Active Campaign
GetResponse 
Constant Contact
Aweber

 

Tietojasi luovutetaan ja käsitellään kolmannen osapuolen maiden toimesta.

Tiedot luovutetaan US järjestöille; Facebook Ltd, Google Ltd, Microsoft Ltd, Campaign Monitor, Mailchimp, Active Campaign.

Euroopan komissio on päättänyt että järjestöt Yhdysvalloissa ovat “turvallisia” jos ne noudattavat EU:n Privacy Shield sopimusta.

 

Voit saada sähköpostia, tekstiviestiä tai push-ilmoituksia rahoituspalvelujen sisällöstä seuraavilta:

Henkilökohtainen tieto

Yleisesti

Henkilötietoja on kaikki tieto joka voidaan liittää sinuun joissakin määrissä. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja käsittelemme useasti sen kaltaista tietoa. Näin tapahtuu esimerkiksi ??? kun tilaat meidän uutiskirjeemme, osallistut kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröidyt käyttäjäksi tai tilaajaksi, käytät muita palveluja tai teet ostoksia verkkosivuston kautta.

 

Yleensä me keräämme ja käsittelemme seuraavanlaisia tietoja: Ainutlaatuinen ID ja tekninen tieto tietokoneestasi, tabletti tai älypuhelin, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijanti, ja minkälaisilla sivustoilla vierailet (kiinnostuksen kohteet) Jos sallit ja täytät tiedot itse, me käsittelemme myös seuraavat tiedot. Nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite ja maksutiedot. Tämä liittyy tyypillisesti ostokseen tai tilin luomiseen.

Käyttämällä tätä sivua suostut tietosuojakäytäntöön.

Jälkeenpäin, SwiftBanker viitataan kun käytetään muotoa; me, meidän, tai meistä.

Me käytämme seuraavat tiedot sinusta.

 

Nimi
Sähköposti
Maantieteellinen sijanti
Tekninen tieto tietokonestasi, tabletistasi tai älypuhelimestasi
Selaimen tunnistus
IP-osoite
Evästeet
Maa

 

Muut evästeet joihin saattaa sisältyä henkilökohtainen tunnistus tiedoistasi.

 

Henkilötietojen käsittelyn GDPR Asetus 6.1f mukaisesti tarkoittaa:

 

Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään seuraavaan:

Sähköpostitarjouksia, lainatarjouksia tai uutisia lainoista.

Tekstiviestejä uusista lainatarjouksista tai uutisia lainoista.

Push-ilmoituksia lainatarjouksista tai uutisia lainoista

 

Kun me käsitttelemme henkilötietojasi pyydämme suostumuksesi siihen ennen kun me keräämme ja käsittelemme tietojasi.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään asiaankuuluvista ja tietyistä syistä.

Me keräämme ja käsittelemme ainoastaan asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja.

Me emme paljasta henkilötietojasi ilman sinun suostumustasi.

Me poistamme henkilötietosi kun tiedot eivät ole enää olennaisia tarkoitukseen. Lisäksi, henkilötietojasi käsitellään GDPR Asetuksen 6.1. a ja b:n mukaisesti oikean ja päivitetyn henkilötiedon kanssa.

 

Tarkoitus

 1. Me pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin me käsittelemme henkilötietojasi tietynlaisiin ja asiaankuuluviin tarkoituksiin. Suostumuksesi on perusta henkilötietojen käsittelyyn, ellei meillä ole peruste käsittellä tietojasi erillä tavalla lain mukaisesti. Suostumuksesi on aina vapaehtoinen ja sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi.
 1. Me keräämämme henkilötiedot käytetään ainoastaan tietyistä syistä ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot joita keräämme, tallennamme ja käsittelemme on ainostaan tiettyihin ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Me keräämme, tallennamme ja käsittelemme vain tavallisia henkilötietoja.
 2. Käsittelemämme henkilötiedot ovat vain asiaankuuluvia henkilötietoja. Me käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan laillisista tarkoituksista. Kun me keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut ja näyttää sinulle kampanjoita ja mainoksia jotka ovat sinulle olennaisia. Tämä tarkoittaa että me pystymme tarjoamaan toivottuja palveluita. Henkilötietojasi käsitellään niissä määrin missä ne ovat oleellisia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, me vähennämme henkilötietojesi käsittelyä väärinkäytösten varalta.
 1. Me emme paljasta henkilötietojasi ilman suostumustasi. Me paljastamme henkilötietojasi ainoastaan yhteistyökumppaneillemme. Tätä tietoa käytetään markkinointiin johon olet antanut suostumuksesi. Voit vastustaa henkilötietojesi levittämisestä milloin tahansa. Jos viranomaiset ottavat yhteyttä meihin, meillä on oikeus paljastaa henkilötietojasi milloin tahansa ilman suostumustasi. Me käytämme lukuisia kolmansia osapuolia tallentaaksemme ja käsitteelläksemme tietoja. Nämä kolmannet osapuolet tallentavat ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan meidän puolestamme ja he eivät voi käyttää tietojasi omaan tarkoituksensa. Lisäksi, käytämme tietojen käsittelijöitä ainoastaan EU-maissa tai sellaisissa maissa jotka voivat asianmukaisesti suojata henkiötietosi. Kuitenkin, pidätämme itsellemme oikeuden käyttää tietojen käsittelijöitä EU:N/EEA:n ulkopuolelta jos he pystyvät avustamaan meidän yritystämme. Kuitenkin, tämä tehdään ainoastaan sovellettavan sääntöjen mukaisesti koskien henkilötietojen siirtoa, katso lainsäädäntö. Jos haluat, voit lukea lisää aiheesta englanniksi täältä: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
 2. Henkilötietojasi päivitetään tai poistetaan kun tiedot eivät enää ole tarkoituksenmukaisia. Siksi me tarkistamme että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkaansapitäviä ja päivitettyjä. Mikäli henkilötietosi ovat virheellisiä, tiedot poistetaan välittömästi. Siksi tarjoamamme palvelu vaatii että henkilötietosi ovat oikeita. Tähän liittyen pyydämme että annat meille oikeat henkilötiedot. Siksi on myös tärkeätä että ilmoitat meille jos henkilötietosi muuttuvat niin että me pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen palvelun sinulle. Henkilötietojasi säilytetään meillä niin kauan kuin laki sallii. Tiedot poistetaan meidän toimesta kun tiedot eivät ole enää merkityksellisiä.

Jos olet antanut suostumuksesi rahoituspalvelujen markkinointiin ja mainostukseen sähköpostin, tekstiviestein ja selain-pohjaisten ilmoitusten kautta, me pyydämme sinua uusimaan suostumuksesi joka kolmas vuosi, jos et ole ollut aktiivinen profiilissasi näiden kolmen vuoden aikana.

 

 1. Sinä olet vastuussa oikeista ja päivitetyistä henkilötiedoista jotka olet täyttänyt verkkosivuillamme. Päivityksiä tehdään sinun toimesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen, me päivitämme tietosi ajantasalle, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin.

Turvallisuus

 

Me suojaamme henkilötietojasi. Me emme säilytä henkilötietojasi omilla palvelimillamme, vaan käytämme yhteistyökumppaneitamme, tästä voit lukea lisää TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ alta. Jos haluat lukea heidän tietosuojakäytännöistä ja GDPR:stä, voit käydä heidän verkkosivuilla. Kuitenkin voimme myös auttaa sinua jos sinulla on kysymyksiä tästä. Sinun tietosi ovat aina suojattuja meidän toimesta, me olemme huolehtineet asiasta teknisin keinoin, jos tietosi on vahingossa tai laittomasti meidän hallinasta poistettu, hävitetty, heikentynyt, julkaistu tai jaettu asiankuulumattomien henkilöiden kanssa, väärinkäytetty tai käsitelty soveltavan lain vastaisesti.

Oikeutesi:

 

Käyttääksesi alla mainittuja oikeuksiasi, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä tietojemme kautta. Tämän tiedon löydät tietosuojakäytännön luvun alusta.

 1. Oikeus päästä tarkastamaan henkilötietojasi: Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan säilyttämiämme henkilötiedojasi. Mutta, tällainen tapahtuma ei kuitenkaan voi olla ristiriidassa muiden oikeuksien tai vapauksien harjottamisen kanssa. Lisäksi, sinulla on aina oikeus saada itsellesi henkilötiedot jotka olet meille luovuttanut.
 1. Oikeus saada korjattua henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi korjattua, jos tiedot eivät ole paikkansapitäviä tai jos olet vahingossa tehnyt virheen. Mutta, joissakin tapauksissa voi olla että me emme pysty poistamaan tai korjaamaan tietojasi koska laki velvoittaa meitä säilyttämään tietojasi.

Oikeus poistaa tietoa. Erikoistapauksissa, sinulla on oikeus poistaa tallentamamme tietosi, ennen kun yleinen asetettu aikaraja toteutuu.

 

 1. Oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Joissain tapauksissa, sinulla on oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa sitä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käsittelyä suoramarkkinonti tarkoituksiin.
 1. Oikeus siirtää tietoja. Silloin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu auttomaattisesti, tietojensiirto on sinun oikeutesi. Tämä oikeutesi tarkoittaa että sinulla on oikeus saada henkilötietosi lähetettyä itsellesi rakenteellisesti, normaalikäyttöisenä ja kone-luettavalla muodossa, ja että sinulla on oikeus siirtää tietojasi toiselle palveluntarjoajalle.
 1. Oikeus vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi laillista käsittelyä. Jos sinä uskot että henkilötietojasi käytetään soveltavan lainsäädännön tai tarjoamasi suostumuksesi vastaisesti jotka olet meille toimittanut, sinulla on oikeus vastustaa meitä. Sinä voit tehdä tämän käyttämällä yhteystietojamme. Tämän menetelmän valitseminen johtaa siihen että henkilötietojasi ei enää käytetä tähän tarkoitukseen. Voit aina olla yhteydessä meihin jos haluat rajoittaa osia tai kaikkia henkilötietojasi.
 1. Oikeus perua suostumuksesi. Koska olet antanut meille suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi. Heti kun perut suostumuksesi, henkilötietojesi käsittely lakkaa ja et saa meiltä enää markkinointia rahoitustuotteista.

  Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

  Tietosuojavaltuutettu

  Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. 
  Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki. 
  Puhelinvaihde: 029 566 6700 
  S-posti: tietosuoja(at)om.fi 
  www.tietosuoja.fi