Lainan korko

Valitse lainan määrä

Hakemuksesi ei ole sitova

Valitse lainasumma:

1000
Nimi
Sähköposti
    First Name:

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä 500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin €29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä €500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Lainan korko – vertaa ja säästä rahaa

Etsitkö edullisinta lainan korkoa? Vertaile lainojen korkoja ja löydä markkinoiden paras tarjous nopeasti ja helposti. Säästä rahaa tehokkaasti.

Esimerkki: Lainan korkolaskenta

Otetaan esimerkiksi 5 000 euron laina 8 %:n korkoprosentilla. Lainan korko lasketaan seuraavasti:

Lainasumma Korkoprosentti Lainan korko
5 000 € 8 % 400 €

Kuten taulukosta nähdään, 5 000 euron lainan 8 % korkoprosentti tuottaa 400 euron korkokustannuksen.

Keskeiset huomiot:

 • Lainan korko on kustannus, joka liittyy lainan käyttöön. 
 • Kiinteä korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuvassa korossa korko voi muuttua markkinoiden mukaan.
 • Lainan korkomarginaali vaikuttaa koron suuruuteen.
 • Vertaile lainojen korkoja eri pankkien ja luotonantajien sivustoilla.
 • Ymmärrä lainan korkoon liittyvät termit ja laskentatavat.

Mikä on lainan korko ja miten se lasketaan?

Lainan korko on kustannus, joka liittyy lainan käyttöön. Se on korvaus siitä, että lainanantaja lainaa rahaa lainanottajalle. Lainan korko lasketaan yleensä prosentteina lainatusta summasta. Korkoprosentti voi vaihdella eri lainanantajien ja lainatyypin välillä.

Miten korko lasketaan?

Korko lasketaan yleensä kertomalla lainasumma korkoprosentilla. Esimerkiksi, jos otat lainaa 10 000 euroa ja sovittu korkoprosentti on 5%, lainan korko on 10 000 euroa × 5 % = 500 euroa.

Lisäksi on tärkeää huomata, että lainan korkoprosentti voi olla joko kiinteä tai vaihtuva. Kiinteä korkoprosentti pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuva korkoprosentti voi muuttua markkinoiden mukaan.

Mitkä ovat pankkilainojen korot?

Pankkilainojen korot vaihtelevat pankkien ja laina-ajankohtien välillä. Usein koron suuruuteen vaikuttavat asiakkaan luottotiedot ja lainan vakuudet. Pankit ilmoittavat lainojen korot yleensä vuosikorkoina.

Miten valita edullisin lainan korko?

Edullisimman lainan koron löytäminen vaatii vertailua eri pankkien tarjousten välillä. Kannattaa kiinnittää huomiota myös muihin lainan kustannuksiin, kuten avaus- ja palvelumaksuihin. Lainojen korot voivat vaihdella pankkien välillä, joten vertailu auttaa löytämään parhaan tarjouksen.

Valitessasi lainan, varmista, että otat huomioon myös muut kustannukset, kuten avaus- ja palvelumaksut. Näiden lisäksi on tärkeää tarkastella lainan korkotasoa ja pitkän aikavälin vaikutuksia rahankäyttöön. Vertaile eri pankkien tarjouksia huolellisesti ja tee informoitu päätös, jotta voit saavuttaa edullisimman lainan koron ja säästää rahaa.

Haluatko tietää lisää lainalaskuri? Lue siis lisää täältä

Kiinteä vai vaihtuva lainan korko?

Lainan koroissa voi valita kiinteän tai vaihtuvan koron välillä. Kiinteä korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuvassa korossa korko voi muuttaa markkinoiden mukaan.

Kiinteä korko tarjoaa ennakoitavuutta ja vakautta laina-ajan aikana. Lainan korko pysyy samana riippumatta markkinoiden muutoksista. Tämä tarkoittaa, että maksueräsi eivät muutu, mikä helpottaa talouden suunnittelua. Kiinteä korko on hyvä valinta, jos haluat varmuutta lainan kustannuksista.

Vaihtuva korko taas seuraa markkinoiden korkotason kehitystä. Jos markkinoiden korkotaso laskee, voit hyötyä alhaisemmasta korosta ja siten säästää lainan kustannuksissa.

Toisaalta, jos korko nousee, lainan kustannukset voivat myös kasvaa. Vaihtuva korko voi olla hyvä vaihtoehto, jos uskot korkotason laskevan tai haluat mahdollisuuden hyötyä alhaisemmasta korosta.

Lainan korkomarginaali ja sen vaikutus koron suuruuteen

Lainan korkomarginaali on prosenttiosuus, joka lisätään viitekorkoon muodostaen siten kokonaiskoron. Korkomarginaali vaihtelee eri pankkien ja luotonantajien välillä, ja se vaikuttaa lainan koron suuruuteen.

Yleisesti ottaen, mitä pienempi lainan korkomarginaali, sitä edullisempi lainan korko on. Tämä tarkoittaa, että pienemmällä korkomarginaalilla varustettu laina aiheuttaa vähemmän kustannuksia kuukausittaisissa maksuerissä. Siksi onkin tärkeää vertailla eri pankkien ja luotonantajien tarjoamia lainan korkomarginaaleja löytääkseen parhaan mahdollisen tarjouksen.

Pankit ja luotonantajat määrittelevät lainan korkomarginaalin asiakaskohtaisesti. Se perustuu yleensä asiakkaan luottokelpoisuuteen, lainasummaan ja muihin lainaan liittyviin tekijöihin. Kannattaa ottaa huomioon myös lainatarjouksen kokonaishinta mukaan lukien avausmaksut, nostopalkkiot ja muut mahdolliset lisäkustannukset.

Miten vertailla lainojen korkoja?

Lainojen korkojen vertaileminen on tärkeää, kun haluat löytää edullisimman tarjouksen ja säästää rahaa. Onneksi vertailu on nykyään helppoa ja nopeaa verkossa eri pankkien ja luotonantajien sivustoilla. Lainan korkovertailun avulla voit tehdä tietoisen päätöksen ja valita sopivan lainan koron tarpeisiisi.

Miten vertailu toimii?

Kun vertaat lainojen korkoja, sinun tulee ottaa huomioon muutamia tekijöitä. Näitä ovat esimerkiksi lainan korkoprosentti, laina-aika, lainasumma ja mahdolliset muut kustannukset. Jokainen lainantarjoaja ilmoittaa lainansa koron ja muut ehdot selkeästi omilla verkkosivuillaan. Voit käyttää näitä tietoja vertaillessasi eri tarjouksia keskenään.

Tarjoajien verkkosivuilta löytyvät myös lainalaskurit, joiden avulla voit laskea, kuinka paljon sinun tulisi maksaa takaisin lainasta eri korko- ja laina-aikavaihtoehdoilla. Näin voit helposti vertailla eri vaihtoehtoja ja nähdä, miten erilaiset lainan korkotasot vaikuttavat maksuerien suuruuteen.

Hyödyt ja vinkit lainan korkojen vertailuun

 • Lainojen korkojen vertailu auttaa säästämään rahaa, sillä voit löytää edullisemman koron kuin ensimmäinen tarjous.

 • Vertailun avulla voit tutustua eri pankkien ja luotonantajien tarjontaan ja löytää juuri sinulle sopivan lainan.

 • Kun vertaat lainojen korkoja, muista kiinnittää huomiota myös muihin kustannuksiin, kuten avausmaksuihin ja palvelumaksuihin.

 • Vertailun avulla voit myös saada paremman käsityksen eri lainatuotteiden eduista ja ominaisuuksista.
PankkiLainan korkoLaina-aikaLainasumma
Bank X3%5 vuotta 10 000 €
Bank Y 4% 3 vuotta 8 000 €
Bank Z 2.5% 10 vuotta 15 000 €

Tässä esimerkki vertailusta eri pankkien tarjoamien lainojen korkojen välillä. Voit nähdä selkeästi, miten korot vaihtelevat eri pankkien välillä ja miten ne vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin. Muista kuitenkin tarkistaa aina ajankohtaiset tiedot pankkien verkkosivuilta ennen päätöksen tekemistä.

Lue lisää pieni laina TÄÄLTÄ

FAQ

Lainan korko on kustannus, joka liittyy lainan käyttöön. Lainan korko lasketaan yleensä prosentteina lainasummasta. Vuotuinen korko lasketaan kertomalla lainan korkoprosentti lainasummalla. Tämä prosentti ilmoitetaan yleensä vuosikorkona.

Pankkilainojen korot vaihtelevat pankkien ja laina-ajankohtien välillä. Usein koron suuruuteen vaikuttavat asiakkaan luottotiedot ja lainan vakuudet. Pankit ilmoittavat lainojen korot yleensä vuosikorkoina.

Edullisimman lainan koron löytäminen vaatii vertailua eri pankkien tarjousten välillä. Kannattaa kiinnittää huomiota myös muihin lainan kustannuksiin, kuten avaus- ja palvelumaksuihin. Lainojen korot voivat vaihdella pankkien välillä, joten vertailu auttaa löytämään parhaan tarjouksen.

Lainan koroissa on mahdollisuus valita kiinteän tai vaihtuvan koron välillä. Kiinteä korko pysyy samana koko laina-ajan, kun taas vaihtuvassa korossa korko voi muuttua markkinoiden mukaan. Kiinteä korko tuo ennustettavuutta, kun taas vaihtuva korko voi mahdollistaa alhaisemman koron, jos markkinoiden korkotaso laskee.

Lainan korkomarginaali on prosenttiosuus, joka lisätään viitekorkoon muodostaen siten kokonaiskoron. Mitä pienempi lainan korkomarginaali, sitä edullisempi lainan korko on. Pankit ja luotonantajat määrittelevät lainan korkomarginaalin asiakaskohtaisesti.

Lainojen korkojen vertaileminen kannattaa, jotta löytää edullisimman tarjouksen. Vertailu onnistuu helposti verkossa eri pankkien ja luotonantajien sivustoilla. Lainan korkovertailu auttaa tekemään tietoisen päätöksen ja säästää rahaa.

Lainan korko on tärkeä tekijä, kun otetaan lainaa. Se vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin ja maksuerien suuruuteen. Vuosikorko kertoo lainan todellisen vuosittaisen kustannuksen. On tärkeää ymmärtää lainan korkoon liittyvät termit ja laskentatavat, jotta voi tehdä informoidun päätöksen.

Pikalaina 1000 euroa tarjoaa suuremman rahoitusmahdollisuuden. Tätä suurempia lainasummia voidaan hyödyntää esimerkiksi isommissa hankinnoissa tai taloudellisen tilanteen vakauttamisessa. Pikalaina antaa nopean avun rahahuoliin ilman pitkiä odotusaikoja. 

Pikalaina 2000 euroa tarjoaa suuren lainamahdollisuuden silloin, kun tarvitset enemmän rahaa nopeasti. Tämän kokoista lainaa voi hyödyntää esimerkiksi suuremman hankinnan rahoittamiseen tai yllättäviin kustannuksiin vastaamiseen. 

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

SwiftBanker on Lacuna Digital ApS omistuksessa. Lacuna Digital suhtautuu henkilötietojesi käsittelyyn erittäin vakavasti. Täältä voit lukea kuinka sinun tietojasi käsitellään verkkosivustolla.

REKISTERIPITÄJÄT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lacuna Digital ApS
CVR-nr. 38985981
Finsensvej 7A, stuen tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@swiftbanker.fi

Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa sinusta jonka avulla pystymme tarjoamaan parannettua sisältöä joka on myös henkilökohtaisesti kohdistettu, samalla myös mainokset ovat ensiluokkaisia juuri sinulle. Jos et halua että tietojasi kerätään, sinun täytyy poistaa evästeitä ja välttää verkkosivun käyttöä uudestaan. Alla olemme tarkentaneet minkälaisia tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kenellä kolmannella osapuolella on mahdollisuus käyttää niitä.

Evästeitä

Verkkosivu käyttää ”evästeitä”, joka on tekstitiedosto joka tallennetaan tietokoneellesi, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen. Evästeet eivät voi sisältää haitallista ohjelmakoodia kuten viruksia. On mahdollista poistaa tai estää evästeitä. Katso ohjeet englanniksi.

Riskinä on myös että verkkosivu ei enää toimii optimaalisesti ja että sivulla on sisältöä johon sinulla ei ole pääsyä. 

TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Tarjoaksemme parasta palvelua, käytämme seuraavia tietojen käsittelijöitä. 

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Campaign Monitor Ltd
Microsoft Ltd.
Inmobile
Mailchimp
Active Campaign
GetResponse 
Constant Contact
Aweber

 

Tietojasi luovutetaan ja käsitellään kolmannen osapuolen maiden toimesta.

Tiedot luovutetaan US järjestöille; Facebook Ltd, Google Ltd, Microsoft Ltd, Campaign Monitor, Mailchimp, Active Campaign.

Euroopan komissio on päättänyt että järjestöt Yhdysvalloissa ovat “turvallisia” jos ne noudattavat EU:n Privacy Shield sopimusta.

 

Voit saada sähköpostia, tekstiviestiä tai push-ilmoituksia rahoituspalvelujen sisällöstä seuraavilta:

Henkilökohtainen tieto

Yleisesti

Henkilötietoja on kaikki tieto joka voidaan liittää sinuun joissakin määrissä. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja käsittelemme useasti sen kaltaista tietoa. Näin tapahtuu esimerkiksi ??? kun tilaat meidän uutiskirjeemme, osallistut kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröidyt käyttäjäksi tai tilaajaksi, käytät muita palveluja tai teet ostoksia verkkosivuston kautta.

 

Yleensä me keräämme ja käsittelemme seuraavanlaisia tietoja: Ainutlaatuinen ID ja tekninen tieto tietokoneestasi, tabletti tai älypuhelin, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijanti, ja minkälaisilla sivustoilla vierailet (kiinnostuksen kohteet) Jos sallit ja täytät tiedot itse, me käsittelemme myös seuraavat tiedot. Nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite ja maksutiedot. Tämä liittyy tyypillisesti ostokseen tai tilin luomiseen.

Käyttämällä tätä sivua suostut tietosuojakäytäntöön.

Jälkeenpäin, SwiftBanker viitataan kun käytetään muotoa; me, meidän, tai meistä.

Me käytämme seuraavat tiedot sinusta.

 

Nimi
Sähköposti
Maantieteellinen sijanti
Tekninen tieto tietokonestasi, tabletistasi tai älypuhelimestasi
Selaimen tunnistus
IP-osoite
Evästeet
Maa

 

Muut evästeet joihin saattaa sisältyä henkilökohtainen tunnistus tiedoistasi.

 

Henkilötietojen käsittelyn GDPR Asetus 6.1f mukaisesti tarkoittaa:

 

Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään seuraavaan:

Sähköpostitarjouksia, lainatarjouksia tai uutisia lainoista.

Tekstiviestejä uusista lainatarjouksista tai uutisia lainoista.

Push-ilmoituksia lainatarjouksista tai uutisia lainoista

 

Kun me käsitttelemme henkilötietojasi pyydämme suostumuksesi siihen ennen kun me keräämme ja käsittelemme tietojasi.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään asiaankuuluvista ja tietyistä syistä.

Me keräämme ja käsittelemme ainoastaan asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja.

Me emme paljasta henkilötietojasi ilman sinun suostumustasi.

Me poistamme henkilötietosi kun tiedot eivät ole enää olennaisia tarkoitukseen. Lisäksi, henkilötietojasi käsitellään GDPR Asetuksen 6.1. a ja b:n mukaisesti oikean ja päivitetyn henkilötiedon kanssa.

 

Tarkoitus

 1. Me pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin me käsittelemme henkilötietojasi tietynlaisiin ja asiaankuuluviin tarkoituksiin. Suostumuksesi on perusta henkilötietojen käsittelyyn, ellei meillä ole peruste käsittellä tietojasi erillä tavalla lain mukaisesti. Suostumuksesi on aina vapaehtoinen ja sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi.
 1. Me keräämämme henkilötiedot käytetään ainoastaan tietyistä syistä ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot joita keräämme, tallennamme ja käsittelemme on ainostaan tiettyihin ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Me keräämme, tallennamme ja käsittelemme vain tavallisia henkilötietoja.
 2. Käsittelemämme henkilötiedot ovat vain asiaankuuluvia henkilötietoja. Me käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan laillisista tarkoituksista. Kun me keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut ja näyttää sinulle kampanjoita ja mainoksia jotka ovat sinulle olennaisia. Tämä tarkoittaa että me pystymme tarjoamaan toivottuja palveluita. Henkilötietojasi käsitellään niissä määrin missä ne ovat oleellisia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, me vähennämme henkilötietojesi käsittelyä väärinkäytösten varalta.
 1. Me emme paljasta henkilötietojasi ilman suostumustasi. Me paljastamme henkilötietojasi ainoastaan yhteistyökumppaneillemme. Tätä tietoa käytetään markkinointiin johon olet antanut suostumuksesi. Voit vastustaa henkilötietojesi levittämisestä milloin tahansa. Jos viranomaiset ottavat yhteyttä meihin, meillä on oikeus paljastaa henkilötietojasi milloin tahansa ilman suostumustasi. Me käytämme lukuisia kolmansia osapuolia tallentaaksemme ja käsitteelläksemme tietoja. Nämä kolmannet osapuolet tallentavat ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan meidän puolestamme ja he eivät voi käyttää tietojasi omaan tarkoituksensa. Lisäksi, käytämme tietojen käsittelijöitä ainoastaan EU-maissa tai sellaisissa maissa jotka voivat asianmukaisesti suojata henkiötietosi. Kuitenkin, pidätämme itsellemme oikeuden käyttää tietojen käsittelijöitä EU:N/EEA:n ulkopuolelta jos he pystyvät avustamaan meidän yritystämme. Kuitenkin, tämä tehdään ainoastaan sovellettavan sääntöjen mukaisesti koskien henkilötietojen siirtoa, katso lainsäädäntö. Jos haluat, voit lukea lisää aiheesta englanniksi täältä: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
 2. Henkilötietojasi päivitetään tai poistetaan kun tiedot eivät enää ole tarkoituksenmukaisia. Siksi me tarkistamme että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkaansapitäviä ja päivitettyjä. Mikäli henkilötietosi ovat virheellisiä, tiedot poistetaan välittömästi. Siksi tarjoamamme palvelu vaatii että henkilötietosi ovat oikeita. Tähän liittyen pyydämme että annat meille oikeat henkilötiedot. Siksi on myös tärkeätä että ilmoitat meille jos henkilötietosi muuttuvat niin että me pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen palvelun sinulle. Henkilötietojasi säilytetään meillä niin kauan kuin laki sallii. Tiedot poistetaan meidän toimesta kun tiedot eivät ole enää merkityksellisiä.

Jos olet antanut suostumuksesi rahoituspalvelujen markkinointiin ja mainostukseen sähköpostin, tekstiviestein ja selain-pohjaisten ilmoitusten kautta, me pyydämme sinua uusimaan suostumuksesi joka kolmas vuosi, jos et ole ollut aktiivinen profiilissasi näiden kolmen vuoden aikana.

 

 1. Sinä olet vastuussa oikeista ja päivitetyistä henkilötiedoista jotka olet täyttänyt verkkosivuillamme. Päivityksiä tehdään sinun toimesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen, me päivitämme tietosi ajantasalle, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin.

Turvallisuus

 

Me suojaamme henkilötietojasi. Me emme säilytä henkilötietojasi omilla palvelimillamme, vaan käytämme yhteistyökumppaneitamme, tästä voit lukea lisää TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ alta. Jos haluat lukea heidän tietosuojakäytännöistä ja GDPR:stä, voit käydä heidän verkkosivuilla. Kuitenkin voimme myös auttaa sinua jos sinulla on kysymyksiä tästä. Sinun tietosi ovat aina suojattuja meidän toimesta, me olemme huolehtineet asiasta teknisin keinoin, jos tietosi on vahingossa tai laittomasti meidän hallinasta poistettu, hävitetty, heikentynyt, julkaistu tai jaettu asiankuulumattomien henkilöiden kanssa, väärinkäytetty tai käsitelty soveltavan lain vastaisesti.

Oikeutesi:

 

Käyttääksesi alla mainittuja oikeuksiasi, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä tietojemme kautta. Tämän tiedon löydät tietosuojakäytännön luvun alusta.

 1. Oikeus päästä tarkastamaan henkilötietojasi: Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan säilyttämiämme henkilötiedojasi. Mutta, tällainen tapahtuma ei kuitenkaan voi olla ristiriidassa muiden oikeuksien tai vapauksien harjottamisen kanssa. Lisäksi, sinulla on aina oikeus saada itsellesi henkilötiedot jotka olet meille luovuttanut.
 1. Oikeus saada korjattua henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi korjattua, jos tiedot eivät ole paikkansapitäviä tai jos olet vahingossa tehnyt virheen. Mutta, joissakin tapauksissa voi olla että me emme pysty poistamaan tai korjaamaan tietojasi koska laki velvoittaa meitä säilyttämään tietojasi.

Oikeus poistaa tietoa. Erikoistapauksissa, sinulla on oikeus poistaa tallentamamme tietosi, ennen kun yleinen asetettu aikaraja toteutuu.

 

 1. Oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Joissain tapauksissa, sinulla on oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa sitä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käsittelyä suoramarkkinonti tarkoituksiin.
 1. Oikeus siirtää tietoja. Silloin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu auttomaattisesti, tietojensiirto on sinun oikeutesi. Tämä oikeutesi tarkoittaa että sinulla on oikeus saada henkilötietosi lähetettyä itsellesi rakenteellisesti, normaalikäyttöisenä ja kone-luettavalla muodossa, ja että sinulla on oikeus siirtää tietojasi toiselle palveluntarjoajalle.
 1. Oikeus vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi laillista käsittelyä. Jos sinä uskot että henkilötietojasi käytetään soveltavan lainsäädännön tai tarjoamasi suostumuksesi vastaisesti jotka olet meille toimittanut, sinulla on oikeus vastustaa meitä. Sinä voit tehdä tämän käyttämällä yhteystietojamme. Tämän menetelmän valitseminen johtaa siihen että henkilötietojasi ei enää käytetä tähän tarkoitukseen. Voit aina olla yhteydessä meihin jos haluat rajoittaa osia tai kaikkia henkilötietojasi.
 1. Oikeus perua suostumuksesi. Koska olet antanut meille suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi. Heti kun perut suostumuksesi, henkilötietojesi käsittely lakkaa ja et saa meiltä enää markkinointia rahoitustuotteista.

  Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

  Tietosuojavaltuutettu

  Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. 
  Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki. 
  Puhelinvaihde: 029 566 6700 
  S-posti: tietosuoja(at)om.fi 
  www.tietosuoja.fi