Lainaa 50-2000 euroa

Valitse lainan määrä

Hakemuksesi ei ole sitova

Valitse lainasumma:

1000
Nimi
Sähköposti
    First Name:

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä 500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin €29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä €500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Hanki laina 50-2000 nopeasti ja ilman ongelmia

Tässä osassa keskitymme tarjoamaan tietoa pikalainasta 50-2000 euroa. Kerromme miten voit hakea lainaa nopeasti ja vaivattomasti netistä ilman vakuuksia. Lisäksi selitämme miten saat rahat tilillesi joustavasti ja nopeasti.

Pikalaina 50: Hakeminen

Pikalainan hakeminen 50 eurolle on helppoa ja sujuvaa. Voit hakea lainaa suoraan verkossa täyttämällä hakemuksen, jossa tarvitset henkilötietojasi, tulotietojasi sekä muita tarvittavia tietoja. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat usein lainapäätöksen välittömästi ja sinun tarvitsee vain hyväksyä tarjottu lainasumma. Rahat voivat siirtyä tilillesi jopa samana päivänä* tai seuraavana arkipäivänä, riippuen valitsemastasi lainapalvelusta.

Pikalaina 50

Tervetuloa osioon, jossa esittelemme pikalainan 50 euron suuruisena vaihtoehtona. Tämä pienempi lainasumma tarjoaa monia etuja ja on erinomainen vaihtoehto pienempiin rahoitustarpeisiin. Lue lisää saadaksesi selville, miten voit hakea pikalainaa 50 euroa nopeasti ja helposti.

Pikalaina 50: Edut

Pikalaina 50 tarjoaa useita etuja asiakkailleen. Pienempänä lainasummana sen hakeminen on yleensä nopeampaa ja helpompaa, sillä se vaatii vähemmän tarkistuksia ja dokumentaatiota.

Lisäksi pikalaina 50 mahdollistaa pienempien rahoitustarpeiden täyttämisen ilman, että joutuu ottamaan suurempaa lainaa. Näin ollen vältyt turhilta kuluilta ja voit hoitaa rahantarpeesi pätevästi ja tehokkaasti.

Pikalaina 100

Tässä osassa esittelemme pikalainan 100 euron suuruisena vaihtoehtona. Pikalaina 100 on kätevä valinta, kun tarvitset hieman suurempaa lainasummaa nopeasti. Tämä laina tarjoaa joustavan ja helpon ratkaisun äkillisiin rahantarpeisiin ilman vakuuksia. 

Pikalaina 100 on saatavilla monilta luotettavilta lainantarjoajilta. Voit hakea lainaa helposti ja nopeasti verkossa täyttämällä yksinkertaisen lainahakemuksen. Tarjolla olevat lainaehdot ja takaisinmaksuaika vaihtelevat, joten vertaile eri lainapalveluiden tarjouksia ennen päätöksen tekemistä. 

Pikalaina 100 eduista

Valitessasi pikalainan 100 euroa, saat useita etuja: 

 • Nopea lainapäätös: Saat lainapäätöksen usein saman päivän aikana, jolloin rahat voidaan siirtää tilillesi nopeasti. 
 • Helppo hakuprosessi: Lainan hakeminen tapahtuu yksinkertaisesti verkossa ilman monimutkaisia lomakkeita tai paperitöitä. 

 • Lyhyt takaisinmaksuaika: Pikalaina 100 maksetaan yleensä takaisin lyhyessä ajassa, joten et joudu sitoutumaan pitkäaikaiseen lainasopimukseen. Tämä tarkoittaa myös, että maksat vähemmän korkokuluja.

 • Luottotiedottomiakin voi hakea: Monet lainantarjoajat myöntävät pikalainan 100 euroa ilman luottotietoja, joten tämä vaihtoehto sopii myös niille, joilla on heikko luottohistoria. 

Miten hakea pikalainaa 100 euroa?

Hakuprosessi pikalainan 100 euroa on nopea ja helppo. Noudata seuraavia vaiheita:

 1. Etsi luotettava ja haluamasi lainantarjoaja. 
 2. Tutustu lainaehtoihin ja takaisinmaksuaikaan. 
 3. Täytä lainahakemus verkossa. 
 4. Odotat lainapäätöstä, joka saapuu yleensä lyhyen ajan kuluttua. 
 5. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen, rahat siirretään tilillesi. 

Pikalaina 500

Tässä osassa tarkastelemme pikalainan 500 euron suuruisena vaihtoehtona. Pikalaina 500 on kätevä tapa saada tarvittava rahoitus nopeasti ja helposti. Voit hakea pikalainaa 500 euroa helposti verkossa ilman vakuuksia. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja vaivatonta, ja saat päätöksen hakemuksesi käsittelystä usein lyhyessä ajassa.

Pikalaina 500 tarjoaa joustavan mahdollisuuden rahoittaa erilaisia tarpeita, kuten yllättäviä menoja tai odottamattomia kustannuksia. olitpa sitten remontoimassa kotiasi, korjaamassa autoasi tai maksamassa laskuja, pikalaina 500 voi olla sopiva vaihtoehto.

Monet pikalainan tarjoajat tarjoavat myös joustavat maksuehdot, jotka antavat sinulle mahdollisuuden maksaa lainan takaisin omaan tahtiisi. Tämä voi auttaa hallitsemaan talouttasi paremmin ja varmistamaan, että pystyt hoitamaan lainan takaisinmaksun ilman vaikeuksia.

Jos haluat tietää lisää lainoista 1 000, 3 000, 5 000 tai 10 000, lue lisää täältä

Pikalaina 500: Soveltuvuus

Pikalaina 500 soveltuu erityisesti lyhytaikaiseen rahoitustarpeeseen, jossa tarvitaan nopeaa käteistä, mutta suurempi lainasumma voi olla liikaa tai tarpeetonta. Pikalaina 500 voi auttaa sinua selviämään odottamattomista menoista ja kattamaan tilapäiset rahoitustarpeet.

On tärkeää muistaa, että pikalaina on laina, ja se tulee aina maksaa takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Ennen kuin otat pikalainaa 500, varmista, että sinulla on suunnitelma, miten hoidat takaisinmaksun ajoissa, jotta vältät taloudelliset ongelmat ja ylimääräiset kustannukset.

Pikalaina 500: Edut

 • Nopea ja helppo hakuprosessi ilman vakuuksia 
 • Mahdollisuus saada päätös päätöksen hakemuksesi käsittelystä nopeasti
 • Joustavat maksuehdot, jotka sopivat yksilöllisiin tarpeisiisi

Pikalaina 500 on hyvä vaihtoehto, kun tarvitset hieman suurempaa lainasummaa mutta haluat silti säilyttää nopeuden ja vaivattomuuden. Se tarjoaa sinulle joustavuutta ja mahdollisuuden kattaa erilaisia taloudellisia tarpeita ilman pitkää odottelua tai vaikeita paperityöprosesseja.

Pikalaina 500 voi olla hyvä vaihtoehto, kun tarvitset nopeasti 500 euroa ja haluat hoitaa rahoituksen helposti verkossa ilman vakuuksia. Kannattaa kuitenkin aina harkita huolellisesti omaa taloudellista tilannetta ja varmistaa, että sinulla on mahdollisuus maksaa laina takaisin sovitun aikataulun mukaisesti.

Pikalaina 2000

Tässä osassa esittelemme pikalainan 2000 euron suuruisena vaihtoehtona. Pikalaina 2000 tarjoaa sinulle suuremman taloudellisen joustavuuden ja mahdollisuuden toteuttaa suurempia hankintoja tai kattaa yllättäviä kuluja. Tämä lainasumma sopii erinomaisesti esimerkiksi kodin remontointiin, auton hankintaan tai vaikkapa unelmien lomamatkan rahoittamiseen.

Pikalaina 2000 on myös helppo hakea. Voit tehdä hakemuksen vaivattomasti verkossa ja saat vastauksen hakemukseesi nopeasti. Lainan hakeminen ei vaadi vakuuksia, joten se on nopea ja mutkaton tapa saada tarvitsemasi rahat tilillesi. Saat rahat käyttöösi joustavasti ja voit käyttää niitä juuri sellaisiin tarkoituksiin kuin tarvitset.

Jos tarvitset pikalainaa 2000 euroa, on pikalaina 2000 oiva vaihtoehto. Sen avulla voit toteuttaa suurempia hankintoja tai selviytyä yllättävistä menoista kätevästi ja nopeasti ilman vakuuksia. Tutustu tarkemmin pikalaina 2000:n ehtoihin ja hae lainaa jo tänään helposti ja vaivattomasti verkossa.

Pikalaina 50-2000 tarkoittaa lainaa, jota voi hakea summalle 50 eurosta 2000 euroon asti. Tämä joustava lainamahdollisuus mahdollistaa tarpeidesi mukaan sopivan rahamäärän saamisen. 

Pikalainaa voi hakea helposti ja nopeasti netistä ilman vakuuksia. Sinun tarvitsee vain täyttää lainahakemus verkossa, ja voit saada päätöksen lainasta jopa muutamassa minuutissa. Vertaile eri lainapalveluiden tarjouksia ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto. 

Pikalainan voi saada tilillesi joustavasti ja nopeasti. Suorita lainahakemus valitsemassasi lainapalvelussa, ja kun lainapäätös on hyväksytty, rahat siirretään tilillesi välittömästi. Tarkat siirtomahdollisuudet voivat vaihdella eri palveluntarjoajien välillä. 

Pikalaina 50 euroa tarjoaa pienen lainasumman, joka sopii erilaisiin lyhytaikaisiin rahoitustarpeisiin. Tällainen pieni laina ei aiheuta pitkäaikaista velkaa, ja se voidaan maksaa nopeasti takaisin. 

Voit hakea pikalainaa 100 euroa täyttämällä lainahakemuksen haluamassasi lainapalvelussa. Valitse lainasumma ja täytä tarvittavat tiedot. Saat päätöksen lainasta nopeasti, ja rahat voidaan siirtää tilillesi heti hyväksynnän jälkeen. 

Pikalaina 200 euroa tarjoaa hieman suuremman lainasumman, joka voi auttaa sinua selviytymään odottamattomista kuluista tai rahoittamaan pienempää hankintaa. Tällainen lainasumma voidaan maksaa takaisin nopeasti, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon pikaiselle rahoitukselle.  

Kyllä, voit hakea pikalainaa 500 euroa. Täytä lainahakemus haluamassasi lainapalvelussa ja saat päätöksen nopeasti. Mikäli lainahakemuksesi hyväksytään, rahat voidaan siirtää tilillesi välittömästi. 

Pikalaina 1000 euroa tarjoaa suuremman rahoitusmahdollisuuden. Tätä suurempia lainasummia voidaan hyödyntää esimerkiksi isommissa hankinnoissa tai taloudellisen tilanteen vakauttamisessa. Pikalaina antaa nopean avun rahahuoliin ilman pitkiä odotusaikoja. 

Pikalaina 2000 euroa tarjoaa suuren lainamahdollisuuden silloin, kun tarvitset enemmän rahaa nopeasti. Tämän kokoista lainaa voi hyödyntää esimerkiksi suuremman hankinnan rahoittamiseen tai yllättäviin kustannuksiin vastaamiseen. 

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

SwiftBanker on Lacuna Digital ApS omistuksessa. Lacuna Digital suhtautuu henkilötietojesi käsittelyyn erittäin vakavasti. Täältä voit lukea kuinka sinun tietojasi käsitellään verkkosivustolla.

REKISTERIPITÄJÄT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lacuna Digital ApS
CVR-nr. 38985981
Finsensvej 7A, stuen tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@swiftbanker.fi

Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa sinusta jonka avulla pystymme tarjoamaan parannettua sisältöä joka on myös henkilökohtaisesti kohdistettu, samalla myös mainokset ovat ensiluokkaisia juuri sinulle. Jos et halua että tietojasi kerätään, sinun täytyy poistaa evästeitä ja välttää verkkosivun käyttöä uudestaan. Alla olemme tarkentaneet minkälaisia tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kenellä kolmannella osapuolella on mahdollisuus käyttää niitä.

Evästeitä

Verkkosivu käyttää ”evästeitä”, joka on tekstitiedosto joka tallennetaan tietokoneellesi, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen. Evästeet eivät voi sisältää haitallista ohjelmakoodia kuten viruksia. On mahdollista poistaa tai estää evästeitä. Katso ohjeet englanniksi.

Riskinä on myös että verkkosivu ei enää toimii optimaalisesti ja että sivulla on sisältöä johon sinulla ei ole pääsyä. 

TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Tarjoaksemme parasta palvelua, käytämme seuraavia tietojen käsittelijöitä. 

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Campaign Monitor Ltd
Microsoft Ltd.
Inmobile
Mailchimp
Active Campaign
GetResponse 
Constant Contact
Aweber

 

Tietojasi luovutetaan ja käsitellään kolmannen osapuolen maiden toimesta.

Tiedot luovutetaan US järjestöille; Facebook Ltd, Google Ltd, Microsoft Ltd, Campaign Monitor, Mailchimp, Active Campaign.

Euroopan komissio on päättänyt että järjestöt Yhdysvalloissa ovat “turvallisia” jos ne noudattavat EU:n Privacy Shield sopimusta.

 

Voit saada sähköpostia, tekstiviestiä tai push-ilmoituksia rahoituspalvelujen sisällöstä seuraavilta:

Henkilökohtainen tieto

Yleisesti

Henkilötietoja on kaikki tieto joka voidaan liittää sinuun joissakin määrissä. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja käsittelemme useasti sen kaltaista tietoa. Näin tapahtuu esimerkiksi ??? kun tilaat meidän uutiskirjeemme, osallistut kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröidyt käyttäjäksi tai tilaajaksi, käytät muita palveluja tai teet ostoksia verkkosivuston kautta.

 

Yleensä me keräämme ja käsittelemme seuraavanlaisia tietoja: Ainutlaatuinen ID ja tekninen tieto tietokoneestasi, tabletti tai älypuhelin, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijanti, ja minkälaisilla sivustoilla vierailet (kiinnostuksen kohteet) Jos sallit ja täytät tiedot itse, me käsittelemme myös seuraavat tiedot. Nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite ja maksutiedot. Tämä liittyy tyypillisesti ostokseen tai tilin luomiseen.

Käyttämällä tätä sivua suostut tietosuojakäytäntöön.

Jälkeenpäin, SwiftBanker viitataan kun käytetään muotoa; me, meidän, tai meistä.

Me käytämme seuraavat tiedot sinusta.

 

Nimi
Sähköposti
Maantieteellinen sijanti
Tekninen tieto tietokonestasi, tabletistasi tai älypuhelimestasi
Selaimen tunnistus
IP-osoite
Evästeet
Maa

 

Muut evästeet joihin saattaa sisältyä henkilökohtainen tunnistus tiedoistasi.

 

Henkilötietojen käsittelyn GDPR Asetus 6.1f mukaisesti tarkoittaa:

 

Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään seuraavaan:

Sähköpostitarjouksia, lainatarjouksia tai uutisia lainoista.

Tekstiviestejä uusista lainatarjouksista tai uutisia lainoista.

Push-ilmoituksia lainatarjouksista tai uutisia lainoista

 

Kun me käsitttelemme henkilötietojasi pyydämme suostumuksesi siihen ennen kun me keräämme ja käsittelemme tietojasi.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään asiaankuuluvista ja tietyistä syistä.

Me keräämme ja käsittelemme ainoastaan asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja.

Me emme paljasta henkilötietojasi ilman sinun suostumustasi.

Me poistamme henkilötietosi kun tiedot eivät ole enää olennaisia tarkoitukseen. Lisäksi, henkilötietojasi käsitellään GDPR Asetuksen 6.1. a ja b:n mukaisesti oikean ja päivitetyn henkilötiedon kanssa.

 

Tarkoitus

 1. Me pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin me käsittelemme henkilötietojasi tietynlaisiin ja asiaankuuluviin tarkoituksiin. Suostumuksesi on perusta henkilötietojen käsittelyyn, ellei meillä ole peruste käsittellä tietojasi erillä tavalla lain mukaisesti. Suostumuksesi on aina vapaehtoinen ja sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi.
 1. Me keräämämme henkilötiedot käytetään ainoastaan tietyistä syistä ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot joita keräämme, tallennamme ja käsittelemme on ainostaan tiettyihin ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Me keräämme, tallennamme ja käsittelemme vain tavallisia henkilötietoja.
 2. Käsittelemämme henkilötiedot ovat vain asiaankuuluvia henkilötietoja. Me käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan laillisista tarkoituksista. Kun me keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut ja näyttää sinulle kampanjoita ja mainoksia jotka ovat sinulle olennaisia. Tämä tarkoittaa että me pystymme tarjoamaan toivottuja palveluita. Henkilötietojasi käsitellään niissä määrin missä ne ovat oleellisia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, me vähennämme henkilötietojesi käsittelyä väärinkäytösten varalta.
 1. Me emme paljasta henkilötietojasi ilman suostumustasi. Me paljastamme henkilötietojasi ainoastaan yhteistyökumppaneillemme. Tätä tietoa käytetään markkinointiin johon olet antanut suostumuksesi. Voit vastustaa henkilötietojesi levittämisestä milloin tahansa. Jos viranomaiset ottavat yhteyttä meihin, meillä on oikeus paljastaa henkilötietojasi milloin tahansa ilman suostumustasi. Me käytämme lukuisia kolmansia osapuolia tallentaaksemme ja käsitteelläksemme tietoja. Nämä kolmannet osapuolet tallentavat ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan meidän puolestamme ja he eivät voi käyttää tietojasi omaan tarkoituksensa. Lisäksi, käytämme tietojen käsittelijöitä ainoastaan EU-maissa tai sellaisissa maissa jotka voivat asianmukaisesti suojata henkiötietosi. Kuitenkin, pidätämme itsellemme oikeuden käyttää tietojen käsittelijöitä EU:N/EEA:n ulkopuolelta jos he pystyvät avustamaan meidän yritystämme. Kuitenkin, tämä tehdään ainoastaan sovellettavan sääntöjen mukaisesti koskien henkilötietojen siirtoa, katso lainsäädäntö. Jos haluat, voit lukea lisää aiheesta englanniksi täältä: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
 2. Henkilötietojasi päivitetään tai poistetaan kun tiedot eivät enää ole tarkoituksenmukaisia. Siksi me tarkistamme että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkaansapitäviä ja päivitettyjä. Mikäli henkilötietosi ovat virheellisiä, tiedot poistetaan välittömästi. Siksi tarjoamamme palvelu vaatii että henkilötietosi ovat oikeita. Tähän liittyen pyydämme että annat meille oikeat henkilötiedot. Siksi on myös tärkeätä että ilmoitat meille jos henkilötietosi muuttuvat niin että me pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen palvelun sinulle. Henkilötietojasi säilytetään meillä niin kauan kuin laki sallii. Tiedot poistetaan meidän toimesta kun tiedot eivät ole enää merkityksellisiä.

Jos olet antanut suostumuksesi rahoituspalvelujen markkinointiin ja mainostukseen sähköpostin, tekstiviestein ja selain-pohjaisten ilmoitusten kautta, me pyydämme sinua uusimaan suostumuksesi joka kolmas vuosi, jos et ole ollut aktiivinen profiilissasi näiden kolmen vuoden aikana.

 

 1. Sinä olet vastuussa oikeista ja päivitetyistä henkilötiedoista jotka olet täyttänyt verkkosivuillamme. Päivityksiä tehdään sinun toimesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen, me päivitämme tietosi ajantasalle, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin.

Turvallisuus

 

Me suojaamme henkilötietojasi. Me emme säilytä henkilötietojasi omilla palvelimillamme, vaan käytämme yhteistyökumppaneitamme, tästä voit lukea lisää TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ alta. Jos haluat lukea heidän tietosuojakäytännöistä ja GDPR:stä, voit käydä heidän verkkosivuilla. Kuitenkin voimme myös auttaa sinua jos sinulla on kysymyksiä tästä. Sinun tietosi ovat aina suojattuja meidän toimesta, me olemme huolehtineet asiasta teknisin keinoin, jos tietosi on vahingossa tai laittomasti meidän hallinasta poistettu, hävitetty, heikentynyt, julkaistu tai jaettu asiankuulumattomien henkilöiden kanssa, väärinkäytetty tai käsitelty soveltavan lain vastaisesti.

Oikeutesi:

 

Käyttääksesi alla mainittuja oikeuksiasi, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä tietojemme kautta. Tämän tiedon löydät tietosuojakäytännön luvun alusta.

 1. Oikeus päästä tarkastamaan henkilötietojasi: Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan säilyttämiämme henkilötiedojasi. Mutta, tällainen tapahtuma ei kuitenkaan voi olla ristiriidassa muiden oikeuksien tai vapauksien harjottamisen kanssa. Lisäksi, sinulla on aina oikeus saada itsellesi henkilötiedot jotka olet meille luovuttanut.
 1. Oikeus saada korjattua henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi korjattua, jos tiedot eivät ole paikkansapitäviä tai jos olet vahingossa tehnyt virheen. Mutta, joissakin tapauksissa voi olla että me emme pysty poistamaan tai korjaamaan tietojasi koska laki velvoittaa meitä säilyttämään tietojasi.

Oikeus poistaa tietoa. Erikoistapauksissa, sinulla on oikeus poistaa tallentamamme tietosi, ennen kun yleinen asetettu aikaraja toteutuu.

 

 1. Oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Joissain tapauksissa, sinulla on oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa sitä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käsittelyä suoramarkkinonti tarkoituksiin.
 1. Oikeus siirtää tietoja. Silloin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu auttomaattisesti, tietojensiirto on sinun oikeutesi. Tämä oikeutesi tarkoittaa että sinulla on oikeus saada henkilötietosi lähetettyä itsellesi rakenteellisesti, normaalikäyttöisenä ja kone-luettavalla muodossa, ja että sinulla on oikeus siirtää tietojasi toiselle palveluntarjoajalle.
 1. Oikeus vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi laillista käsittelyä. Jos sinä uskot että henkilötietojasi käytetään soveltavan lainsäädännön tai tarjoamasi suostumuksesi vastaisesti jotka olet meille toimittanut, sinulla on oikeus vastustaa meitä. Sinä voit tehdä tämän käyttämällä yhteystietojamme. Tämän menetelmän valitseminen johtaa siihen että henkilötietojasi ei enää käytetä tähän tarkoitukseen. Voit aina olla yhteydessä meihin jos haluat rajoittaa osia tai kaikkia henkilötietojasi.
 1. Oikeus perua suostumuksesi. Koska olet antanut meille suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi. Heti kun perut suostumuksesi, henkilötietojesi käsittely lakkaa ja et saa meiltä enää markkinointia rahoitustuotteista.

  Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

  Tietosuojavaltuutettu

  Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. 
  Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki. 
  Puhelinvaihde: 029 566 6700 
  S-posti: tietosuoja(at)om.fi 
  www.tietosuoja.fi