Pieni Laina

Valitse lainan määrä

Hakemuksesi ei ole sitova

Valitse lainasumma:

1000
Nimi
Sähköposti
    First Name:

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin €29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä €500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Esimerkki: nimelliskorko on 5.80% ja todellinen vuosikorko 5.96%. Lainan kokonaiskustannus on tällöin €29 951. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja. Luotonmyöntäjien lainasummat vaihtelevat välillä €500 – 60 000, nimelliskorko on 4,90 – 20% (todellinen vuosikorko 4,95 – 38%) ja laina-aika on 1 – 15 vuotta.

Pieni Laina: Nopea Avunanto Taloudellisiin Tarpeisiin

Pieni laina on lyhytaikainen rahoitusvaihtoehto, joka tarjoaa nopeaa taloudellista avustusta arjen yllättäviin tarpeisiin. Tällaiset lainat ovat erityisen käteviä tilanteissa, joissa tarvitaan pientä summaa rahaa nopeasti.

Pieni laina heti tilille -palvelut mahdollistavat hakemuksen nopean käsittelyn ja rahan siirtämisen tilille välittömästi hyväksynnän jälkeen.

Pieni Laina Heti Tilill

Pieni laina heti tilille -palvelut ovat suosittuja niiden nopeuden ja helppouden vuoksi. Näillä lainapalveluilla on yksinkertainen verkkohakemus, jonka täyttämiseen kuluu vain muutama minuutti.
Hakemuksen käsittely on automatisoitu, mikä tarkoittaa, että saat lainapäätöksen lähes välittömästi.

Jos hakemuksesi hyväksytään, lainasumma siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana.

pikalainan

Pieni Pikavippi Luottotiedottomalle

Jotkut pienet lainapalvelut tarjoavat myös vaihtoehdon pienelle pikavipille luottotiedottomille. Tämä on erityisen hyödyllistä niille, joilla on luottotietomerkintä.

Nämä lainat perustuvat usein tulotietoihin ja takaisinmaksukykyyn, joten ne voivat olla vaihtoehto niille, jotka eivät voi hakea perinteisiä lainoja.

Palkkapäivälainan ottamisen edut ja haitat

Pienet Pikavipit Summille 20€ - 100€

Nämä pienet lainat ovat yleensä summiltaan 20€ – 100€. Tällaiset summat voivat olla hyödyllisiä esimerkiksi päivittäisten menojen kattamiseen tai pienten hankintojen tekemiseen.

Usein lainan takaisinmaksuajat ovat lyhyitä, yleensä muutamasta päivästä muutamaan viikkoon.

Kuinka Hakea Pientä Lainaa 500€?

Jos tarvitset hieman suuremman lainan, kuten 500€, prosessi on edelleen yksinkertainen. Verkkohakemus täytetään yleensä omilla henkilö- ja taloustiedoilla, ja joissain tapauksissa tarvitaan myös todistus tuloista. Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat lainapäätöksen nopeasti, ja jos se hyväksytään, rahat siirretään tilillesi heti.

Pieni Laina vs. Perinteiset Lainamuodot

Pienen lainan ja perinteisten lainojen välillä on eroja, joita kannattaa harkita. Perinteiset lainamuodot, kuten pankkilainat, tarjoavat pidemmät takaisinmaksuajat ja alhaisemmat korot.

Toisaalta pienet pikavipit ovat nopea ja helppo ratkaisu äkillisiin rahantarpeisiin, mutta niiden korot voivat olla korkeampia. On tärkeää punnita omia tarpeita ja taloudellista tilannetta ennen päätöksen tekemistä.

Haluatko nopea laina heti tilille
lainojen yhdistäminen

Edut ja haitat pieni laina

Pieni laina ottamisessa on sekä etuja että haittoja. On erittäin tärkeää, että pidät nämä mielessäsi ottaessasi lainaa. Sukelletaanpa siihen, mitä etuja ja haittoja sinun tulisi olla tietoinen pieniä lainoja ottaessasi. 

Hyötyjä:

Hurtig adgang: Smålånseksperter understreger deres hurtige tilgængelighed. Mange långivere tilbyder elektroniske ansøgningsprocesser, der giver dig mulighed for at få en lånebeslutning og pengene på din konto på kun få timer. Dette gør små lån til en fremragende mulighed for pludselige økonomiske nødsituationer.

Fleksibilitet: Små lån kan bruges på en række forskellige måder til forskellige økonomiske behov, hvad enten det er køb af et husholdningsapparat, lægeudgifter eller andre uventede udgifter. Denne fleksibilitet gør dem til et værdifuldt finansielt instrument for mange forbrugere.

Vähemmän Vaatimuksia: Toisin kuin suuremmat lainat, pienlainoihin liittyy yleensä vähemmän vaatimuksia. Tämä avaa ovet lainan saannille myös niille, joiden luottotiedot eivät ole virheettömät, tarjoten mahdollisuuden taloudelliseen joustavuuteen silloin kun sitä eniten tarvitaan.

Lyhyt Laina-aika: Lyhyt laina-aika on suunniteltu kannustamaan lainan nopeaan takaisinmaksuun, mikä voi auttaa välttämään pitkäaikaista velkaantumista ja korkojen kertymistä.

Haittoja:

Korkeat Korot: Pieni Laina korkeat korot voivat merkittävästi lisätä takaisinmaksettavan summan kokonaismäärää. On tärkeää ymmärtää korkojen ja mahdollisten lisämaksujen vaikutus ennen lainan ottamista.

Houkutus ylivelkaantumiseen: Pieni laina helppo saatavuus voi houkutella ottamaan lainaa harkitsemattomasti, mikä voi johtaa ylivelkaantumiseen ja taloudellisiin vaikeuksiin. On suositeltavaa lähestyä pienlainoja vastuullisesti ja harkiten.

Lyhyet Maksuajat: Pieni laina lyhyet maksuajat voivat olla haasteellisia, jos taloudellinen tilanne ei parane odotetusti. On tärkeää varmistaa, että lainan takaisinmaksu on realistisesti mahdollista suunnitellussa aikataulussa.

Milloin Pieni Pikavippi On Järkevä Ratkaisu?

Pieni laina voi olla järkevä valinta, kun kohtaat odottamattoman rahallisen tarpeen, jonka tiedät pystyväsi kattamaan lyhyessä ajassa. Olipa kyseessä sitten yllättävä meno tai tilapäinen taloudellinen haaste, pikavippi voi auttaa sinua selviytymään tilanteesta ilman, että se eskaloituu suuremmaksi ongelmaksi.

On kuitenkin tärkeää, että olet realistinen taloudellisista mahdollisuuksistasi palauttaa laina sovitussa ajassa.

Pikavippi heti tilille puhelimella

Nopeus ja Helppous Pienen Lainan Hakemisessa

Ansøgningsprocessen for et mindre lån er hurtig og nem, hvilket gør det til en attraktiv mulighed for mange. At udfylde onlineansøgningen tager kun et par minutter, og den automatiske evaluering giver en hurtig beslutning. Dette sparer tid og kræfter sammenlignet med traditionelle låneansøgninger.

Hakuprosessin Yksinkertaisuus

Verkkohakemus on suunniteltu olemaan yksinkertainen ja vaivaton täyttää. Sinun tarvitsee vain antaa joitakin perustietoja itsestäsi ja toivomastasi lainamäärästä.

Järjestelmä käsittelee hakemuksesi automaattisesti, ja saat päätöksen hyvin nopeasti. Tämä tekee pienestä lainasta houkuttelevan vaihtoehdon, etenkin kun aika on olennainen tekijä. 

Muista kuitenkin, että vaikka pieni laina voi tarjota välittömän avun, sen ottamiseen liittyy vastuu. Sinun tulee olla varma, että pystyt maksamaan lainan takaisin sovittuun aikaan, välttääksesi mahdolliset taloudelliset komplikaatiot myöhemmin.

Harkitse siis tarkasti tilannettasi, tarpeitasi ja kykyäsi maksaa laina takaisin ennen päätöksen tekemistä. Pieni laina voi olla hyödyllinen työkalu taloudellisessa hädässä, mutta sen käyttöön tulisi suhtautua vakavasti ja vastuullisesti. 

Kun pohdit pienen lainan ottamista, on hyödyllistä harkita erilaisia tilanteita, joissa tällainen laina voi olla järkevä ratkaisu. Alla on joitakin esimerkkejä tilanteista, joissa pieni laina voi auttaa sinua selviytymään taloudellisesti. 

nopea laina tilille

Yllättävät Menot

Yksi tyypillisimmistä syistä hakea pientä lainaa on odottamattomat menot. Esimerkiksi, jos autosi hajoaa yllättäen ja tarvitset sen korjaamiseen rahaa nopeasti, pieni laina voi tarjota tarvittavan rahoituksen, jotta pääset jälleen liikkeelle.

Samoin, jos kotiisi ilmestyy äkillinen vesivahinko tai muu kiireellinen korjaustarve, pikavippi voi antaa sinulle mahdollisuuden hoitaa ongelman ennen kuin se pahenee. 

Väliaikainen Rahapula

Joskus taloudellinen tilanteemme voi olla tilapäisesti tiukka, esimerkiksi työpaikan menetyksen tai laskujen kasaantumisen seurauksena. Tällaisissa tapauksissa pieni laina voi auttaa selviytymään vaikean ajan yli, kunnes taloudellinen tilanne kohenee. On tärkeää muistaa, että lainan tulee olla suunniteltu lyhytaikaiseksi ratkaisuksi ja että sinulla on suunnitelma sen takaisinmaksamiseksi. 

Tärkeät henkilökohtaiset menot

Joskus elämässä tulee vastaan tilanteita, joissa henkilökohtaiset menot eivät voi odottaa. Olipa kyseessä sitten merkittävä perhetapahtuma, kuten häät tai ristiäiset, tai muu tärkeä henkilökohtainen meno, pieni laina voi tarjota taloudellisen tuen, joka mahdollistaa näiden tärkeiden hetkien viettämisen ilman, että talous on esteenä.

laina 10000 60000

Pieni Laina Heti Tilille: Kuinka Nopeasti?

Monet pieni laina heti tilille -palvelut mainostavat nopeaa rahansiirtoa hyväksynnän jälkeen. Usein rahat siirretään tilillesi muutamassa tunnissa tai jopa minuuteissa. Tämä tekee pienestä lainasta erinomaisen vaihtoehdon silloin, kun tarvitset kiireellisesti rahaa.

Vinkkejä Pienen Lainan Vastuulliseen Käyttöön

Vaikka pieni laina voi olla kätevä apu, on tärkeää käyttää sitä vastuullisesti. Muista arvioida tarkasti oma taloudellinen tilanteesi ennen lainan hakemista. Tee suunnitelma takaisinmaksusta ja varmista, että pystyt noudattamaan sitä ilman vaikeuksia. Vastuullinen lainan käyttö auttaa välttämään taloudellisia ongelmia tulevaisuudessa.

Suunnitelma Takaisinmaksuun

Inden du ansøger om et lån, er det vigtigt at planlægge en tilbagebetalingsplan. Overvej, hvornår du uden besvær kan tilbagebetale lånet. Sådan undgår du ekstra omkostninger og renter.

Pieni Laina Harkiten: Muut Vaihtoehdot

Ennen kuin päätät hakea pientä lainaa, harkitse muita vaihtoehtoja. Voisitko saada tarvittavan avun esimerkiksi perheeltä tai ystäviltä? Entäpä onko olemassa muita rahoitusvaihtoehtoja, joissa korot ja kulut olisivat alhaisemmat?

FAQ

Pieni laina on rahoitustuote, joka tarjoaa nopean ja joustavan ratkaisun äkilliseen rahantarpeeseen. Lainasummat vaihtelevat tyypillisesti muutamasta sadasta eurosta aina muutamaan tuhanteen euroon, ja laina-aika on suhteellisen lyhyt. Pienlainojen idea on tarjota nopea apu tilanteisiin, joissa tarvitaan äkillistä taloudellista tukea, kuten yllättäviin menoihin tai pienempiin hankintoihin. 

Kyllä, jotkut lainapalvelut tarjoavat pieniä pikavippejä myös luottotiedottomille.
Monet pieni laina heti tilille -palvelut siirtävät rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Pieni pikavippi on hyvä ratkaisu, kun tarvitset nopeasti pientä summaa rahaa ja pystyt maksamaan sen takaisin lyhyessä ajassa

Ennen lainan hakemista harkitse muita vaihtoehtoja, kuten perheen tai ystävien apua, sekä muita rahoitusvaihtoehtoja alhaisemmilla kuluilla.

Pienlainoja tarjoavat monenlaiset rahoituslaitokset, mukaan lukien perinteiset pankit, erikoistuneet luottoyhtiöt sekä digitaaliset lainapalvelut. Kunkin lainanantajan tarjoamat ehdot, kuten korkoprosentti, lainasumma ja takaisinmaksuaika, voivat vaihdella merkittävästi. Tästä syystä lainatarjousten vertailu on keskeistä parhaan mahdollisen lainaratkaisun löytämiseksi.

Pieni lainan saamiseksi hakijan on täytettävä tietyt kriteerit, jotka vaihtelevat lainanantajittain. Yleisimpiä vaatimuksia ovat vähintään 18 vuoden ikä, säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot. Joissakin tapauksissa lainanantajat saattavat tarkistaa myös hakijan nykyiset velat ja taloudellisen tilanteen varmistaakseen lainan takaisinmaksukyvyn.

Pienlainan hakeminen on yleensä nopeaa ja vaivatonta, erityisesti digitaalisten lainapalveluiden kautta. Prosessi alkaa lainatarjousten vertailulla, jonka jälkeen valitun lainanantajan verkkosivuilla täytetään lainahakemus. Hakemukseen liitetään tarvittavat henkilö- ja taloustiedot sekä todisteet säännöllisistä tuloista. Lainapäätös saapuu usein nopeasti, jopa muutamassa minuutissa, ja myönteisen päätöksen jälkeen lainasumma siirretään hakijan tilille.

Pienlainojen korot voivat vaihdella suuresti lainanantajasta ja lainan ehdoista riippuen. Korko määräytyy usein hakijan luottokelpoisuuden, lainasumman ja takaisinmaksuajan perusteella. Korkeat korot voivat merkittävästi nostaa lainan kokonaiskustannuksia, joten on tärkeää vertailla eri lainatarjouksia ja niiden korkoja huolellisesti.

Digitaalisten lainapalveluiden ansiosta pienlainojen saaminen on nopeutunut huomattavasti. Monet palvelut tarjoavat lainapäätöksen välittömästi hakemuksen jättämisen jälkeen, ja lainasumma voidaan siirtää hakijan tilille jopa saman päivän aikana. Tämä tekee pienlainoista erittäin kätevän vaihtoehdon äkillisen rahantarpeen tyydyttämiseen.

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere

Henkilötietojen käsittely

Tietosuojakäytäntö

SwiftBanker on Lacuna Digital ApS omistuksessa. Lacuna Digital suhtautuu henkilötietojesi käsittelyyn erittäin vakavasti. Täältä voit lukea kuinka sinun tietojasi käsitellään verkkosivustolla.

REKISTERIPITÄJÄT JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Lacuna Digital ApS
CVR-nr. 38985981
Finsensvej 7A, stuen tv.
2000 Frederiksberg
Danmark
E-mail: info@swiftbanker.fi

Kun vierailet verkkosivullamme, me keräämme tietoa sinusta jonka avulla pystymme tarjoamaan parannettua sisältöä joka on myös henkilökohtaisesti kohdistettu, samalla myös mainokset ovat ensiluokkaisia juuri sinulle. Jos et halua että tietojasi kerätään, sinun täytyy poistaa evästeitä ja välttää verkkosivun käyttöä uudestaan. Alla olemme tarkentaneet minkälaisia tietoja kerätään, mihin tarkoitukseen ja kenellä kolmannella osapuolella on mahdollisuus käyttää niitä.

Evästeitä

Verkkosivu käyttää ”evästeitä”, joka on tekstitiedosto joka tallennetaan tietokoneellesi, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen. Evästeet eivät voi sisältää haitallista ohjelmakoodia kuten viruksia. On mahdollista poistaa tai estää evästeitä. Katso ohjeet englanniksi.

Riskinä on myös että verkkosivu ei enää toimii optimaalisesti ja että sivulla on sisältöä johon sinulla ei ole pääsyä. 

TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ

Tarjoaksemme parasta palvelua, käytämme seuraavia tietojen käsittelijöitä. 

Google Ltd.
Facebook Ltd.
Campaign Monitor Ltd
Microsoft Ltd.
Inmobile
Mailchimp
Active Campaign
GetResponse 
Constant Contact
Aweber

 

Tietojasi luovutetaan ja käsitellään kolmannen osapuolen maiden toimesta.

Tiedot luovutetaan US järjestöille; Facebook Ltd, Google Ltd, Microsoft Ltd, Campaign Monitor, Mailchimp, Active Campaign.

Euroopan komissio on päättänyt että järjestöt Yhdysvalloissa ovat “turvallisia” jos ne noudattavat EU:n Privacy Shield sopimusta.

 

Voit saada sähköpostia, tekstiviestiä tai push-ilmoituksia rahoituspalvelujen sisällöstä seuraavilta:

Henkilökohtainen tieto

Yleisesti

Henkilötietoja on kaikki tieto joka voidaan liittää sinuun joissakin määrissä. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja käsittelemme useasti sen kaltaista tietoa. Näin tapahtuu esimerkiksi ??? kun tilaat meidän uutiskirjeemme, osallistut kilpailuihin tai tutkimuksiin, rekisteröidyt käyttäjäksi tai tilaajaksi, käytät muita palveluja tai teet ostoksia verkkosivuston kautta.

 

Yleensä me keräämme ja käsittelemme seuraavanlaisia tietoja: Ainutlaatuinen ID ja tekninen tieto tietokoneestasi, tabletti tai älypuhelin, IP-osoitteesi, maantieteellinen sijanti, ja minkälaisilla sivustoilla vierailet (kiinnostuksen kohteet) Jos sallit ja täytät tiedot itse, me käsittelemme myös seuraavat tiedot. Nimi, puhelinnumero, sähköposti, osoite ja maksutiedot. Tämä liittyy tyypillisesti ostokseen tai tilin luomiseen.

Käyttämällä tätä sivua suostut tietosuojakäytäntöön.

Jälkeenpäin, SwiftBanker viitataan kun käytetään muotoa; me, meidän, tai meistä.

Me käytämme seuraavat tiedot sinusta.

 

Nimi
Sähköposti
Maantieteellinen sijanti
Tekninen tieto tietokonestasi, tabletistasi tai älypuhelimestasi
Selaimen tunnistus
IP-osoite
Evästeet
Maa

 

Muut evästeet joihin saattaa sisältyä henkilökohtainen tunnistus tiedoistasi.

 

Henkilötietojen käsittelyn GDPR Asetus 6.1f mukaisesti tarkoittaa:

 

Henkilötietojasi käsitellään ja käytetään seuraavaan:

Sähköpostitarjouksia, lainatarjouksia tai uutisia lainoista.

Tekstiviestejä uusista lainatarjouksista tai uutisia lainoista.

Push-ilmoituksia lainatarjouksista tai uutisia lainoista

 

Kun me käsitttelemme henkilötietojasi pyydämme suostumuksesi siihen ennen kun me keräämme ja käsittelemme tietojasi.

Henkilötietojasi kerätään ja käsitellään asiaankuuluvista ja tietyistä syistä.

Me keräämme ja käsittelemme ainoastaan asiaankuuluvia ja tarpeellisia henkilötietoja.

Me emme paljasta henkilötietojasi ilman sinun suostumustasi.

Me poistamme henkilötietosi kun tiedot eivät ole enää olennaisia tarkoitukseen. Lisäksi, henkilötietojasi käsitellään GDPR Asetuksen 6.1. a ja b:n mukaisesti oikean ja päivitetyn henkilötiedon kanssa.

 

Tarkoitus

 1. Me pyydämme aina suostumuksesi ennen kuin me käsittelemme henkilötietojasi tietynlaisiin ja asiaankuuluviin tarkoituksiin. Suostumuksesi on perusta henkilötietojen käsittelyyn, ellei meillä ole peruste käsittellä tietojasi erillä tavalla lain mukaisesti. Suostumuksesi on aina vapaehtoinen ja sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi.
 1. Me keräämämme henkilötiedot käytetään ainoastaan tietyistä syistä ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Henkilötiedot joita keräämme, tallennamme ja käsittelemme on ainostaan tiettyihin ja asiankuuluviin tarkoituksiin. Me keräämme, tallennamme ja käsittelemme vain tavallisia henkilötietoja.
 2. Käsittelemämme henkilötiedot ovat vain asiaankuuluvia henkilötietoja. Me käsittelemme henkilötietojasi ainoastaan laillisista tarkoituksista. Kun me keräämme, tallennamme ja käsittelemme henkilötietojasi, meillä on mahdollisuus tunnistaa sinut ja näyttää sinulle kampanjoita ja mainoksia jotka ovat sinulle olennaisia. Tämä tarkoittaa että me pystymme tarjoamaan toivottuja palveluita. Henkilötietojasi käsitellään niissä määrin missä ne ovat oleellisia sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi, me vähennämme henkilötietojesi käsittelyä väärinkäytösten varalta.
 1. Me emme paljasta henkilötietojasi ilman suostumustasi. Me paljastamme henkilötietojasi ainoastaan yhteistyökumppaneillemme. Tätä tietoa käytetään markkinointiin johon olet antanut suostumuksesi. Voit vastustaa henkilötietojesi levittämisestä milloin tahansa. Jos viranomaiset ottavat yhteyttä meihin, meillä on oikeus paljastaa henkilötietojasi milloin tahansa ilman suostumustasi. Me käytämme lukuisia kolmansia osapuolia tallentaaksemme ja käsitteelläksemme tietoja. Nämä kolmannet osapuolet tallentavat ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan meidän puolestamme ja he eivät voi käyttää tietojasi omaan tarkoituksensa. Lisäksi, käytämme tietojen käsittelijöitä ainoastaan EU-maissa tai sellaisissa maissa jotka voivat asianmukaisesti suojata henkiötietosi. Kuitenkin, pidätämme itsellemme oikeuden käyttää tietojen käsittelijöitä EU:N/EEA:n ulkopuolelta jos he pystyvät avustamaan meidän yritystämme. Kuitenkin, tämä tehdään ainoastaan sovellettavan sääntöjen mukaisesti koskien henkilötietojen siirtoa, katso lainsäädäntö. Jos haluat, voit lukea lisää aiheesta englanniksi täältä: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?qid=1401799946706&uri=CELEX:32010D0087
 2. Henkilötietojasi päivitetään tai poistetaan kun tiedot eivät enää ole tarkoituksenmukaisia. Siksi me tarkistamme että säilyttämämme henkilötietosi ovat paikkaansapitäviä ja päivitettyjä. Mikäli henkilötietosi ovat virheellisiä, tiedot poistetaan välittömästi. Siksi tarjoamamme palvelu vaatii että henkilötietosi ovat oikeita. Tähän liittyen pyydämme että annat meille oikeat henkilötiedot. Siksi on myös tärkeätä että ilmoitat meille jos henkilötietosi muuttuvat niin että me pystymme tarjoamaan parhaimman mahdollisen palvelun sinulle. Henkilötietojasi säilytetään meillä niin kauan kuin laki sallii. Tiedot poistetaan meidän toimesta kun tiedot eivät ole enää merkityksellisiä.

Jos olet antanut suostumuksesi rahoituspalvelujen markkinointiin ja mainostukseen sähköpostin, tekstiviestein ja selain-pohjaisten ilmoitusten kautta, me pyydämme sinua uusimaan suostumuksesi joka kolmas vuosi, jos et ole ollut aktiivinen profiilissasi näiden kolmen vuoden aikana.

 

 1. Sinä olet vastuussa oikeista ja päivitetyistä henkilötiedoista jotka olet täyttänyt verkkosivuillamme. Päivityksiä tehdään sinun toimesta tai ottamalla meihin yhteyttä. Tämän jälkeen, me päivitämme tietosi ajantasalle, jos olet pyytänyt meitä tekemään niin.

Turvallisuus

 

Me suojaamme henkilötietojasi. Me emme säilytä henkilötietojasi omilla palvelimillamme, vaan käytämme yhteistyökumppaneitamme, tästä voit lukea lisää TIETOJEN KÄSITTELIJÖITÄ alta. Jos haluat lukea heidän tietosuojakäytännöistä ja GDPR:stä, voit käydä heidän verkkosivuilla. Kuitenkin voimme myös auttaa sinua jos sinulla on kysymyksiä tästä. Sinun tietosi ovat aina suojattuja meidän toimesta, me olemme huolehtineet asiasta teknisin keinoin, jos tietosi on vahingossa tai laittomasti meidän hallinasta poistettu, hävitetty, heikentynyt, julkaistu tai jaettu asiankuulumattomien henkilöiden kanssa, väärinkäytetty tai käsitelty soveltavan lain vastaisesti.

Oikeutesi:

 

Käyttääksesi alla mainittuja oikeuksiasi, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä tietojemme kautta. Tämän tiedon löydät tietosuojakäytännön luvun alusta.

 1. Oikeus päästä tarkastamaan henkilötietojasi: Sinulla on oikeus päästä tarkastamaan säilyttämiämme henkilötiedojasi. Mutta, tällainen tapahtuma ei kuitenkaan voi olla ristiriidassa muiden oikeuksien tai vapauksien harjottamisen kanssa. Lisäksi, sinulla on aina oikeus saada itsellesi henkilötiedot jotka olet meille luovuttanut.
 1. Oikeus saada korjattua henkilötietojasi. Sinulla on oikeus saada henkilötietojasi korjattua, jos tiedot eivät ole paikkansapitäviä tai jos olet vahingossa tehnyt virheen. Mutta, joissakin tapauksissa voi olla että me emme pysty poistamaan tai korjaamaan tietojasi koska laki velvoittaa meitä säilyttämään tietojasi.

Oikeus poistaa tietoa. Erikoistapauksissa, sinulla on oikeus poistaa tallentamamme tietosi, ennen kun yleinen asetettu aikaraja toteutuu.

 

 1. Oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Joissain tapauksissa, sinulla on oikeus asettaa rajoituksia tai rajoittaa tietojesi käsittelyä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja rajoittaa sitä. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojasi käsittelyä suoramarkkinonti tarkoituksiin.
 1. Oikeus siirtää tietoja. Silloin kun henkilötietojesi käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen ja käsittely tapahtuu auttomaattisesti, tietojensiirto on sinun oikeutesi. Tämä oikeutesi tarkoittaa että sinulla on oikeus saada henkilötietosi lähetettyä itsellesi rakenteellisesti, normaalikäyttöisenä ja kone-luettavalla muodossa, ja että sinulla on oikeus siirtää tietojasi toiselle palveluntarjoajalle.
 1. Oikeus vastustaa: Joissakin tapauksissa, sinulla on mahdollisuus vastustaa henkilötietojesi laillista käsittelyä. Jos sinä uskot että henkilötietojasi käytetään soveltavan lainsäädännön tai tarjoamasi suostumuksesi vastaisesti jotka olet meille toimittanut, sinulla on oikeus vastustaa meitä. Sinä voit tehdä tämän käyttämällä yhteystietojamme. Tämän menetelmän valitseminen johtaa siihen että henkilötietojasi ei enää käytetä tähän tarkoitukseen. Voit aina olla yhteydessä meihin jos haluat rajoittaa osia tai kaikkia henkilötietojasi.
 1. Oikeus perua suostumuksesi. Koska olet antanut meille suostumuksesi, sinulla on aina mahdollisuus perua suostumuksesi. Heti kun perut suostumuksesi, henkilötietojesi käsittely lakkaa ja et saa meiltä enää markkinointia rahoitustuotteista.

  Yhtiöön voi aina ottaa yhteyttä ollessaan eri mieltä Yhtiön tavasta käsitellä henkilötietoja tai niistä tavoitteista, joihin Yhtiö kyseisiä henkilötietoja käyttää. Asiasta voi myös tehdä valituksen:

  Tietosuojavaltuutettu

  Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. 
  Postiosoite: PL 800, 00521 Helsinki. 
  Puhelinvaihde: 029 566 6700 
  S-posti: tietosuoja(at)om.fi 
  www.tietosuoja.fi